2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Gunaydin canim bende diyorum nerde benim satdaş herkes doktor olmus mubarek sen bakma millete hayirlisi olsun donmuyorsada vardir bir hayir allah sizin icin hangisi en iyiyse onu nasip etsin optuk sizi

buralardayım aslında canım ama hala çalışıyordum baya da yoruldum özellikle alt karnım ayrılacak gibi acıyor. bugün son günüm hatta az sonra çıkıyorum. nst ye girecem. en son pazartesi girmiştim doktor cuma cumartesi gibi gel dedi tekrardan.
kişiler geleneksel yorumlar yapabiliyorlar ama bazen 10 saniyelik adet ağrılarım oluyor. yani görünüşte belli olmasa da belki Allah ın izniyle vücudum hızla kendini doğuma hazırlıyor.

slm kızlar..bugün çatı muayenesi oldum.herşey normal görünüyor.ama ben çok korkuyorum normal doğumdan.bişey olsa da sezeryan olsam diyorum.off ya beklemek ne zormuş..

yahu bir de yiğitliğime laf getirmemek için hiç ben korkuyorum sezaryen olsam mı diye bile soramıyorum doktoruma. gerçi o da direkt lafı ağzıma tıkıp normal olcak tabi demişti konuyu açmaya çalıştığımda

aaa evet suyun içindeler yaahu tamamdır artık rahatım. sağ ol

aaa ohh süper tamam bebişim keyfinden yapıyor öyle demek ki

ruhsuzmuş cidden. bakamam ne demek ya. 3 kuruş para için kendilerini düşürdükleri duruma bak. paragöz şey. sidelya cım bir arkadaş ta demiş. eşin gerek görmemiş ama sezaryen doğum sonrasında daha çok bakım gerektiren bir operasyon gibi görünüyor yanında nazının geçeceği birileri - ki bu anneler olur genelde - (Allah başımızdan eksik etmesin) olsa çok daha rahat edersin sanki. Allah yardımcın olsun, can sıkıcı bir durum ama kendini rahat edeceğin ellere emanet edersin inşallah.

Anneler günaydın,
17 Nisan'da epidural sezaryen ile doğum yaptım. Allah'ım size de kolay doğumlar versin. Sağlıkla alın bebişlerinizi kucaklarınıza..
Allah bağışlasın canım, darısı hayırlısıyla bizlere. evladın analı, babalı, sağlıkla büyüsün.

kızlar dün yine uykusuz geçti, sabah işe gelmek artık işkence. hiç uyku yok. bacak, bel, sırt ağrıları, çişşş derdi. ama off lamak yok, of demiyorum hiç, demiycem inşallah.
dün eşimle çok güzel bir konsere gittik, Çanakkale şehitlerini anma konseri. bebişkom da sevdi konseri ama en komiği benim her şehit, oğul, ana dendiğinde pöykürmek suretiyle ağlamamdı.artık omuzlarım titremeye başladı sonra diğer ağlayanları da gördüm de sevindim biraz. bahardandır bahardan dimi?
halilefe aklımda, kuçükmeleklerim dualarımda. Allah hepimize yardım etsin.

Son düzenleme:
selam kızlar bugün iş yerinde son günümüz .

Allah izin verirse uzun bir süre iş yerine uğramıycam , içim biraz garip ama yinede bugünleri görmek güzel.

doğumda olan ve doğurmayı bekleyen tüm hamişlerin Allah yardımcısı olsun inşallah.

Cuma mübarek gün biz doğurmayı bekleyen koca göbişlere de Rabbim kolay ve sağlıklı doğumlar nasip etsin (amin)

Günaydın hanımlar
Kontrolden geldik şimdi canımız sıkıldı birazcık
Dr suyun azalma eğiliminde bunun için erken daha dedi (((
Hareketleri iyi takip et dedi
Her hafta görmek istiyorum artık sizi dedi :) sevinsemmm miiii üzülsem miii bilemedim

bağırsaklarım vücudumun en sağına ve en soluna kaydı ordan geliyyo benim sesler organların hepsi yer değiştirdi valla

bir de ses resital gibi başladımı senfonik çalıyor

Sorma benim bağırsaklarda bir şekillere girdi galiba yada oğlum onlarla haşır neşir bu aralar garip sesler geliyor bazen üzerine oturuyor heralde diyorum canım yanıyor

Bende süt arttırıcı çaylar aldım şimdiden çantama koydum bazı hastaneler veriyormuş ama işimi şansa bırakmadım yanıma aldım humana steel tes aldım kullananlar çok menmun birde aktardan rezene aldım kendim demlerim diye börülce yemeği bol yeşillik ve bol su içmek süt için çok faydalıymış hayırlısı artık inşallah bol sütümüz olur hepimizinde mama kullanmak zorunda kalmayız

Canım benim oğlumda hem sağdan hem soldan vuruyor bazen kafası aşağı iniyor galiba bazen yana dönüyor benim suyum haftasındaymış heralde ondan hala rahat haraket ediyor ama kafa yukarı çıkmıyor bu sezeryan olmak için sebep olmuyor bebek sancıyla kafa aşağı dönüyormuş zaten yan durduğu için daha kolay olur ben kan sıvılaştırıcı iğne olduğum için dr mecbur sezeryanla alacak ama keşke normal yapabilseydim isterdim.

kv birliktemi yaşıyorsun yoksa doğum için mi geldiler yanınıza şimdiden

allah yardımcın olsun canım benim bu 3. dr um.ilk dr umun ilgisizliğinden devlet hastanesine gittim ordada çalıştığım için gitmek sıkıntı oluyodu birde çok kalabalıktı.Sonra burda özel hastaneye bi dr geldi bayan çok memnunum çok ilgili yoksa bende memlekete gidecektim son çare.Sen hangi şehirdesin canım olduğun şehirde başka özel hastane yokmu.Acıbademin fiyatlarını bi öğren belki çok yüksek değildir.

Dün gece rüyamda sezeyan olmuşum normalde özele gidiyorum ama rüyamda araştırma hastanesinde yapmışım doğumu beni ameliyathanede unutmuşlar beni odaya alın diye bağırıyorum eşim arada kafasını uzatıp bakıyor falan ama beni duymuyor oğlum nerde diyorum ağlıyorum falan ordan eşim oğlumuz çok iyi diyor bende göreyim diyorum kimse göstermiyor beni ayağa kaldırıyorlar aman Allahım karnımı yamuk yumuk dikmişler o kadar canım acıyorki sanki gerçek gibi çok kötü bir rüyaydı:18::18::18: oğlum içerde kalabilir bence birlikte yaşar giderizUyandığımda bile sanki karnım acıyordu o kadar etkilenmişim

Anneler günaydın,
17 Nisan'da epidural sezaryen ile doğum yaptım. Allah'ım size de kolay doğumlar versin. Sağlıkla alın bebişlerinizi kucaklarınıza..

gözün aydın:)) sağlıkla büyüsün yavrun inşallah..amin diyelimm bizler de çok yaklaştık mutlu sonaaa..bebeğimi yanımda görsem bile inanamayacam sanırım bi garip duygular içindeyim:))

günaydın herkeslere hayırlı cumalar olsun

halifeden haber varmı kızlar doğurmuştur artık dimi ?

küçükmeleklerim inşallah senin doğumun da bu mübarek günde olur dualarım sizinle

Günler azaldıkça psikopata bağladık iyice saçma sapan rüyalar görüyoruz,ufak bi belirtiyi doğummu başlıyo acaba diye düşünüyoruz.Allah hepimizin yardımcısı olsun yavrularımızı sağlıcakla kucağımıza alalım inş.

Bugün kontrolüm var geçen hafta gittiğmizde sadece 40 gram almıştı oğlum 8 günde,halbuki onun öncesinde hep 2 hafta kadar önden gidiyordu,bakalım bugün ne kadar almışız eşimi bekliyorum işten gelmesini 3,30 da randevum var inş. herşey normaldir.

Anneler günaydın,

gozunuz aydın canım amın allah hepımızın yardımcısı olsun bende epidural sezeryan olucam 13 mayısta ama cok tedırgınım ve korkuyorum acı duyarmıyım dıye nasıl gectı amelıyatın sende korkmusmuydun ?

bu sabah eşimden duyduğum sevgi dolu iltifat ne mi sevgili anneler?? damperli kamyon:)) sağdan sola dönerken beni kamyona benzetti sevgili kocam saolsun

kızlar haftaya salı günü çatı muayenem olucak ona göre doğum tarihine ve şekline karar vericez

doğumdan sonra annem yanımda kalıcak 2 hafta ancak şöyle bir durum var annem çalışıyo

benim durumuma göre iznini ayarlıycak 1 günü bile boşuna geçirmek istemiyorum nasıl ayarlıycaz bu izin işini bilmiyorum sezeryan olursa tarih belli olucak da normalde nasıl yapıcaz stres oldum iyice bunu düşünmekten

çalıştığı firma da ciddi büyük bir firma öyle kafana göre hareket edemiyorsun yalnız ve annemsiz kalıcam o gün diye korkuyorum

bu sabah eşimden duyduğum sevgi dolu iltifat ne mi sevgili anneler?? damperli kamyon:)) sağdan sola dönerken beni kamyona benzetti sevgili kocam saolsun

Bunların iltifatları bitmiyoki benimkide geçenlerde 70 model dizel arabaya benzetti gece horlamamdan uyuyamamış :))

Önce bi çatı muayenesini ol çocuğun durumuna bi baksın dr un doğum şekline karar verin,sezeryan derse boşa düşünüp kendini üzdüğnle kalırsın nasılsa annen yanında olur.Aranızdaki mesafe çokmu,yetişemezmi normal doğumda?

hayırlı haberlerle gelirsin inşallah kilo çok önemli değil zaten şu son günlerde gelişimleri yavaşlıyormuş doğduktan sonra bol bol emer açığını telafi eder annesi

hayırlı haberlerle gelirsin inşallah kilo çok önemli değil zaten şu son günlerde gelişimleri yavaşlıyormuş doğduktan sonra bol bol emer açığını telafi eder annesi

inş. canım en son 3 kg idi bakalım kaç olmuşuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…