- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #36.041
Gunaydin canim bende diyorum nerde benim satdaşherkes doktor olmus mubarek sen bakma millete hayirlisi olsun donmuyorsada vardir bir hayir allah sizin icin hangisi en iyiyse onu nasip etsin optuk sizi
şöyle kocaman BEENN DEEEEEEE demek istiyorum =)))
herkese normal yapacam ben diyip duruyorum, eşim de normal istiyo, ama o da içten içe korkmuyor değil benim için, açık açık söylemiyo korkmayayım diye ama hissediyorum =))
ben de diyorum hani basit bi sebep olsa, kilosu fazla olabilir, ters durabilirefendime söyleyeyim, hani sağlığımız yerinde olsun da böyle basit sebeplerle hadi sezeryan dese koşa koşa giderim sanki
slm kızlar..bugün çatı muayenesi oldum.herşey normal görünüyor.ama ben çok korkuyorum normal doğumdan.bişey olsa da sezeryan olsam diyorum.off ya beklemek ne zormuş..
canım benım bebıs sol kasıkta kafası ne zaman o tarafa yatsam sankı kazı yapıyor:) doktoruma sormuştum bebıs rahatsızmı oluyor hayır kan akısı güzel gıttıgı ıcın hareketleniyormuş yoksa akıllı ben hemen ayağa kalkıp yavrum rahat etsın dıye bekliyordum gecelerı :) ınsallah korkunu yenersın normal doğum en ıyısı ama hakkımızda hayırlısı tabıkı ..
Arkadaşlar ben doktorumdan çok soğdum çok ruhsuz geliyor bana adam bugün kontrolden sonra ağladım yine beni hiç rahatlatmıyor ntsye Sonuçlarını götrdüm bebek ters diye bir bkarmısınız dedim dönmüşmü bakamam dedi muane ücreti olcak sanki illa kaç aydır gidiyoruz hiç bir hatırımız yokmuş kafamı rahatlamadı birde haftaya muayanede görüşürüz diyor bana hem bebek ters bekletmek olmaz salı alıcaz pazt kontrele gel demişti geçn cuma onuda unutmuş başından savdı bizi ona sezaryan olmak istemiyorum ailem istde yaşıyor ablamların doktoru var medicalpark fatihte oraya kontrele gtmiştim 33. Haftada normal doğum olda orda olcaktım sezaryn olduğu için eşim gerek duymadı burdada olur dedi şimdi bu akşm söyledim bursada yada çanakkalede ol istye gtmeye gerek yok diyo bursada hiçbiri doktoru tanımıyorum ben en ii hstane acıbademn fiytlarıda çok yksk olamaz orda bnce en iisi ist gbi hm bildiğimiz doktor birşey demedim bir daha susup uyucam şimdi içim buruk
Allah bağışlasın canım, darısı hayırlısıyla bizlere. evladın analı, babalı, sağlıkla büyüsün.Anneler günaydın,
17 Nisan'da epidural sezaryen ile doğum yaptım. Allah'ım size de kolay doğumlar versin. Sağlıkla alın bebişlerinizi kucaklarınıza..
bağırsaklarım vücudumun en sağına ve en soluna kaydı ordan geliyyo benim sesler organların hepsi yer değiştirdi valla
bir de ses resital gibi başladımı senfonik çalıyor
Ben daha bugün çıkabildim canım 37. Haftamda tadını çıkarayım istiyorum kalan günlerin:) bu hafta bolca araştırma yapmayı planlıyorum süt yapan besinleri içecekleri doğal yöntemleri falan onun dışında dexter var çok sevdiğim bir dizi 2 sezon kalmıştı onu izlerim alıp okumaya fırsat bulamadığım kitaplardan birini okurum birkaç dua öğrenmek istiyordum bilmediğim ona başlarım vs alternatifleri çoğaltabiliriz sen erken ayrıldığından sıkıldın sanırım :) Dışarı mecbur olmadıkca çıkmam çünkü çok sıcak fena oluyorum.
günaydın kızlar.
arkadaşın biri geçen gün diyorki sen sezeryan olabilirsin. nerden anladın dedim. hiçbir belirtin yok karnın hala yukarda yüzün gözün şiş değil. hiç ağırlaşmış gibi görünmüyorsun dedi. aslında bi bakıma haklı gibi. bebeği pozisyonunu alan anneler sık sık wc ye gidiyorlar bende tık yok. eskiden ne sıklıkta gidersem şimdi de aynı sıklıkta gidiyorum. bebeğimin hareketlerini yanlarda hissediyorum genel olarak. aynı anda hem sağdan hem soldan vuruyor demekki yan duruyor ya da çapraz. haftaya muayeneye gidicem Allahtan bi mani çıkmazsa bakalım ne diyecek doktorum tam hatırlamıyorum ama ya 39 ya da 37. haftada bakarız pozisyonunu almadıysa sezeryan günü veririz demişti. haftaya 37 dolacak inş. bakalım ne konuşacaz.
İnanmayacaksın ama eşim jenaretör alıp gelmiş geçen kızdım bend ebuna ne gerek var diyesonra geçen elektirik kesilince getirip internete bağladı süperdi ama jenaratör hazretleri kv lerin yattığı odada olduğundan alamadım
Arkadaşlar ben doktorumdan çok soğdum çok ruhsuz geliyor bana adam bugün kontrolden sonra ağladım yine beni hiç rahatlatmıyor ntsye Sonuçlarını götrdüm bebek ters diye bir bkarmısınız dedim dönmüşmü bakamam dedi muane ücreti olcak sanki illa kaç aydır gidiyoruz hiç bir hatırımız yokmuş kafamı rahatlamadı birde haftaya muayanede görüşürüz diyor bana hem bebek ters bekletmek olmaz salı alıcaz pazt kontrele gel demişti geçn cuma onuda unutmuş başından savdı bizi ona sezaryan olmak istemiyorum ailem istde yaşıyor ablamların doktoru var medicalpark fatihte oraya kontrele gtmiştim 33. Haftada normal doğum olda orda olcaktım sezaryn olduğu için eşim gerek duymadı burdada olur dedi şimdi bu akşm söyledim bursada yada çanakkalede ol istye gtmeye gerek yok diyo bursada hiçbiri doktoru tanımıyorum ben en ii hstane acıbademn fiytlarıda çok yksk olamaz orda bnce en iisi ist gbi hm bildiğimiz doktor birşey demedim bir daha susup uyucam şimdi içim buruk
Anneler günaydın,
17 Nisan'da epidural sezaryen ile doğum yaptım. Allah'ım size de kolay doğumlar versin. Sağlıkla alın bebişlerinizi kucaklarınıza..
Cok Tskler bol bol duanıza ihtiyacim var inşallah kolay olur doğumum
Anneler günaydın,
bu sabah eşimden duyduğum sevgi dolu iltifat ne mi sevgili anneler?? damperli kamyon:)) sağdan sola dönerken beni kamyona benzetti sevgili kocam saolsun
kızlar haftaya salı günü çatı muayenem olucak ona göre doğum tarihine ve şekline karar vericez
doğumdan sonra annem yanımda kalıcak 2 hafta ancak şöyle bir durum var annem çalışıyo
benim durumuma göre iznini ayarlıycak 1 günü bile boşuna geçirmek istemiyorum nasıl ayarlıycaz bu izin işini bilmiyorum sezeryan olursa tarih belli olucak da normalde nasıl yapıcaz stres oldum iyice bunu düşünmekten
çalıştığı firma da ciddi büyük bir firma öyle kafana göre hareket edemiyorsun yalnız ve annemsiz kalıcam o gün diye korkuyorum
Bugün kontrolüm var geçen hafta gittiğmizde sadece 40 gram almıştı oğlum 8 günde,halbuki onun öncesinde hep 2 hafta kadar önden gidiyordu,bakalım bugün ne kadar almışız eşimi bekliyorum işten gelmesini 3,30 da randevum var inş. herşey normaldir.
hayırlı haberlerle gelirsin inşallah kilo çok önemli değil zaten şu son günlerde gelişimleri yavaşlıyormuş doğduktan sonra bol bol emer açığını telafi eder annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?