2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
bu sabah eşimden duyduğum sevgi dolu iltifat ne mi sevgili anneler?? damperli kamyon:)) sağdan sola dönerken beni kamyona benzetti sevgili kocam saolsun

hay allah hiç gülesim yoktu bu kocalara da konuşması ne kolay allahtan benimki de benle birlikte kendi göbeğini büyüttü de ses çıkaramıyor göbeğini okşayıp kızım nasıl diyorum diyeceği herşeyden vazgeçiyor

Doğumlar başlamış, hayırlısıyla biter İnşallah. Büyük gün yaklaşıyor bizim için. Benim de aklıma dünden beri sezeryanda canım acırmı diye takıldı. Genel anestezi istedim, İnşallah tam uyuşmadan kesip biçmeye başlamazlar ((

Evde neler yapıyorsunuz? Gündüz tv'de hiçbişey yok, canım sıkılıyor. Gerçi arada ufak ufak ev işleri yapıyorum ama vakit geçmiyor yine de.

Al bendende okadar çok sıkılıyorum vakit geçmiyo,eşim çalışıyo ben bütün gün evdeyim patlıyorum,dün akşam 2 saat hıçkıra hıçkıra ağladım salya sümük ortada bişey yokken sinirlerim laçka oldu,eşimde şaşırdı artık benim gel gitlerimden napacağını (

kv birliktemi yaşıyorsun yoksa doğum için mi geldiler yanınıza şimdiden

Normalde birlikte yaşamıyoruz ama bundan sonra yaşıyaz artık :18: Başka çarem yok çocuğa bakacak başka kimsem yok maalesef. 1-2 sene birlikteyiz bundan sonra....

KV iyidir kafadır sağolsun tüm işlerede yetişiyor ben anca oturuyorum bi iş yaptırdığı yok ama yinede ben biraz asosyal bir insanımdır evde tek başıma vakit geçirmeyi çok severim bundan sonra hiç tek başıma olamıycam artık kv kp ikiside burdalar ama nankörlük ediyorum sanırım hem her işime koşturup ağzıma bakıyorlar hem ben huysuzluk mızmızlık yapsam da nazımı çekiyorlar bende evde yanlız olamıycam diye hayıflanıyorum demi?

Anneler günaydın,
17 Nisan'da epidural sezaryen ile doğum yaptım. Allah'ım size de kolay doğumlar versin. Sağlıkla alın bebişlerinizi kucaklarınıza..

Tebrikler canım, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin iişalah...

çok sıkıntı yapma şimdilik canım genelde bu haftalarda hepimize sölendi galiba, geçen haftada benm öleydi,bayaa dinlendim sadece yemek yaptım dışarı çıkmadım ve bol su içtim bu hafta normlae dönmüş görünüyo dedi drmuz,sende bidahaki kontrole kadar dinlenip bol su tüketmeye çalış bakalım

KÜÇÜKMELEKLERİM de sanırım doğuma gitti bu saate sesi çıkmadığına göre Allah kolay doğum nasip etsin iişalah, güzel haberleri beklioruz

bende gece hiç uyumadım karnımı sığmadı resmen uzanında çekiomuş gibi oldu yanlara dönünce devrilio gibi oldu sabaha karşı yorgunluktan uyumuşum artık,yastıkla destek işini ben beceremiorum yaa

hoşgeldin canım

canım yalnız olmak gibisi yok bence de ama inan bu durum senin için çok daha iyi olmuş sonuçta çalışacaksın elin kadını gelip bakacağına kv nin bakması en güzeli emin ellerde olur yavrun en azından çalışmaya başladığında sıkıntın olmaz evine geldiğinde yemeğin olur karşılayanın olur ne güzel işte evi temizleme derdin olmaz yalnız kalmak istediğinde kocanla çıkar gezersiniz olur biter biliyosun bende çok severim kp le kv mi onlar da sağolsun süper insanlar ama yine de katlanamazdım sanırım ben de senin gibi asosyallikten hoşlanıyorum çünkü o kadar uzun süre annem kalsa bir hafta bi gitse diye gözünün içine bakarım sanırım

Son düzenleme:

Biliyorum canım senle benseşiyoruz zaten bende kendi anneme 1 hafta tahammül edemem kadının bi zararı olduğundan değil işte kendi asosyalliğimden dediğin gibi çocuğa bakan yemeği temizliği yapan kv dışardaki işleri de kp yapcak ben daha mızmızlanıyorum. Başka çarem yok zaten dediğin gibi küçücük çocuğu kime emanet ediyim. işte şımarıklığımdan ne yapacağımı bilemediğim gibi buldum da bunuyorum derler buna

Aynı fikirdeyim canım ne eksik ne fazla:)

normal canım endişe etmen kendine haksızlık etme zaman zaman bunalırsın mutlaka ama bu duruma da alışıcaksın nasılsa keyfin kaçarsa ben sana gaz veririm

Aynı fikirdeyim canım ne eksik ne fazla:)

normal canım endişe etmen kendine haksızlık etme zaman zaman bunalırsın mutlaka ama bu duruma da alışıcaksın nasılsa keyfin kaçarsa ben sana gaz veririm

kıslar benım kv ıle kp doğumdan sonra gelıcek,ılk etapta 20 gun annem kalıcam sonrada 20 gun
kv kp gelıcek,bende nasıl tahammul etcem dıodum
sonrada dedımkı coocuğum ıcın dayancam,yapacak bısı yok
ben cok yorgunken kucakalrında avutsalar yeter
ıyı tarafından bakmaya calısınca,okadarda zor gelmemeye başladı..
bıraz polıtık olmak bırazda duymamak görmemek gerekıo sanırım
yoksa her yaptıkalrına her soyledıkelrıne takılırsak cekılmez olur
benım tek korkum lohusalıkta alıngan fılan olup iice batmasın yaptıkalrı
cok ısrarcıdır süt olsun dıe bana gunde 10 kez sunu ye bunu ye derse valla merdaneyı kaaprımm
artık

ya sabır de canım sakın şimdiden doldurma kendini inan diyorum ya annemle de tartışırım o da batar bi müddet sonra ama ne yapalım alınganlığı da duygusallığı da bi kenara bırakıcaz artık bi yerde okumuştum lohusalıkta ara sıra öyle afakanlar basıyomuş hiçbir şey olmasa da o zamanlarda atıcakmışız kendimizi dışarı hava da güzel olacak zaten yürür atarız fazla gelen enerjiyi anneme geçen gün dedim ki lohusa depresyonu denen bişey varmış annem de dedi ki o neymiş öyle bu yaşıma geldim ne yaşadım ne duydum

oyle tabiki cnm benım bı arkadasım görümcesını hiç sevmıodu doğuma o gelmek durumunda kaldı
10 gun sonra gıttı kadın..arkladasım dıokıı ayy dıo o benım elım ayagımmış şimdii yemek yapmayı bırak, yıyemıorum bıle
vakıt bulup,kım varsa basına topla sev yada sevme dedi
tabıı kv den kv ye değişioda durum..benımkı iyidir bı zazrarı olmaz sadece cok soru sorar
cok ısrar eder,paniktir birazda
idare etcez napalımm bıde ısın su kısmı varkıı aslında onlara kendı evlerı dısında cok rahat edemıolar artık
annem gelınce gozumun ıcıne bakıo bı ayagı dısarda
çiftlik evimiz var organık tarım yapıo tavuk civciv vs kucuk hayvanları var
ayy nerde kaldı benım cıvcıvler kedi köpek yemesin vs
hemen gitme derdınde 20 gun nasıl tututcaz bakalım,babam bakıcak onlara artık

evet canım onlar da bizim için katlanıyo bu bi gerçek yoksa kim ister ki düzenini bozmayı bende annemi ne kadar tutabilirim hesabındayım umarım çabuk adapte oluruz bu sürece

Son düzenleme:

Bende 13 mayıstı günüm ama bu hafta gidince 15 mayısa değiştiricem günümü normalde aynı günde olacakmış

Zor valla canım ben dayanamazdım heralde kv iyidir Allahtan ama çok meraklıdır herşeyi karıştırır o ne bu ne çileden çıkarır beni hayır sanane sana lazım bişey olsa söyleriz heralde zaten ben evimin karıştırılmasına uyuz oluyoruz düşünün hastalıktan kıvransam temizliğimi işimi kendim yaparım eşim manyaksın sen diyo ama sinir bozucu bir süre idare ederim ama bende napalım

Bu arada benim kocamın bana iltifatları tostosum minik ayım koca danam vb.. bide gelip gelip bacaklarımı sıkıp oy maşallah demezmi boğasım geliyor

ahahaahh benım eşimde pehlivanım dıo bende arayı kapatmaya ccalısıorum dıorum
yürüyüşümden dolayı minik ördek dio
hayır 11 kılo aldım 63 kıloyum hiç de ole pehlıvanlıkı bı durumum yok
asıl kendısı pehlıvan 1.90 boy 92 kılo ahahahaah

Son düzenleme:

bana hiçbir şey diyemiyo kocacık çünkü söylerse atarım odadan biliyo huyumu onun yerine ben diyorum zaten kendime en kötü iltifatları neyse kapatalım bu konuyu az kaldı az tekrar güzel olucaz slim fit kotları yine giycez bi ayakkabı almıştım sivri burun sivri topuk rugan çok özledim canım ayakkabımı bakınca gözlerim doluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…