2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

ayy sorma canım topuklu ayakkabılarım,hepsı rafta boynu bükük kaldı
kıslaıkları kaldırıp yazlıkalrı yerlştırıp astımm cnm elbiselerimm az kaldı size kavuşmaya dedim
babetlerde ayagımı sıkmaya başlayınca numarası buyuk babetler aldımm
onlarda yere yayıldı cok komikiz çokkk

Benim esimde kirsehirli davulcu amcalar gibi oldun koca gobekli popo yok deyip guluyo tabi sarlamamla sus pus kacmasi bir oluyo napiyim normal sinirlarda kilo aldim ama hicbiyere sigamiyomusum gibi hissediyorum zaten :)

ben 3 yastıkla yatıyorum biri karnıma destek biri kafamda biri bacaklarımda ama uyandığımda hepsi yerde oluyo bi kafamın altındakini yerinde bulabiliyorum nedense

Benim kafamda bir karnımda bir bacağımın arasında 4 yastık var ama bende hiç birini yerinde bulamıyorum genelde

Valla öle çocuk için katlanıcaz dediğin doğru her şeyi görmemek lazım mesela benim kp sürekli meyva yedirmeye çalışıyor portakalı filan soyup getiriyor midemi yakıyor diye anlata anlata bitiremedim gece 12 olmuş nerdeyse yatıcam yemek yedirmeye çalışıyor kv ve eşim rahat bırak kızı diyorlar sürekli arkamda yerimden kalkarken bi bakıyorum benden önce kalkmış kolumdan tutuyor ya da yyrüken bir bakıyorum koluma girmiş onu kaldırma buna dokunma ya ayağımın altına yastık sokuşturmalar sürekli iyimisin bişey istermisin valalhi bunaldım eşim farkediyor evdeyken o söleniyor rahat bırak diye ya da kv söleniyor ama nafile... Ya da tmm iyiliğinden yapıyor biliyorum ama ben böle sürekli birileri ilgilenince sıkboğaz hissediyorum hayır adam hassa bişey sölesem üzülür diye sölemek istemiyorum arada bağırdığım oldu gerçi Allah affetsin adam evi bile siliyor

Benimki de karıştırıyor gerçi düzenliyor ne yalan söliyim ben biraz dağınığım kadın arkamı topluyor ama ben dağınıkta olsa eşyalarımın yerini öle buluyorum şimdi bulamaz oldum ama iş yapmadığıma göre alışıcam mecbur hadi evdeyken bir şekilde halledicem de işe başlayınca hiç yetişemem zaten kv le gelene kadar da eşim yapıyordu işlerin çoğunu benden anca yemek çıkıyordu son zamanlarda hamilelğin başından beri iş güç hak getire

Benimki de fok balığı ile başladı kapumbağa, en son iltifatım inek...

Yaa bend eşimdi yazlıkalrımı çıkarayım diyorum dolabı karıştırıcam da hangisinin içine girebileceğim belli değil :26: ama havada ısındı mecbur bişeyler yapmak lazım

kızlar bizimkilerin doğum hikayelerini okudum ağla ağla bi hal oldum ya biz de görelim artık o günleri sağ salim hayırlısıyla, hem korku sardı hem heyecan

Kızlar dua edin bana hstanedeyim sancım cok normal dogum Icin tm açılmamış bı saat beklicem çök az kalmış dedi eğer açılmazsa eve gönderecekler gece 2 den beri cekiyorum açılışında kurtulayım artık

yine iyisin canım babet giyebilmişsin benim ayaklar babetlerin içinde öyle komik duruyolar ki görsen yerlere yatarsın gülmekten 1 no büyük converselerim vardı boğazlı onları giydim sürekli ama 2 aydır bağlamıyorum bağcıkları dün akşam dedim ki bugün ya patlayacaklar ya uçacaklar ama yok duruyolar hala

dizlerini kırıp yere çöm canım faydası oluyomuş sen bu işi bugün başaracaksın Allah'ın izniyle hiç sıkıntı yapma

Selam Kızlar,

Sonunda bizimde bugün işteki son günümüz.Yarın doktor kontrolümüz var.Çatı muayenesi var.Burada defalarca konuşulmasına rağmen ben korkuyorum offfffff

Canim hafta sonu zeynep kamilde doguna hazirlik kursu varmis eşli. .benim eşim 1 gun gelirim dedi..sen biliyomusun cumartesi mi yoksa pazar mi gelmesi daha faydali olur?? Hastaneyi aradim ebe acmadi yok sanirim..

canım Allah yardımcın olsun inşallah açılır inşallah sağlıcakla yaparsın doğumunu alırsın bebişini kucağına dualarımız seninle

Nst bagliyim canım kalamıyorum ki bu sancıya rağmen neden açılmadı anlamadım

Csnim benim nst cihazini söküp ayaga kalksan ayakts durabilecek durumda misin?? Eşin destek olsun az yürü comel.tek bacagini yatagin ustune koy esne falan...yata yata sanciyi daha cok hissedersin bunlar netten okudugum seyler...

hamile bayanlar, ellerini bebeğin üzerine koyarak el-Musavvir (cc) zikrine devam ederlerse inşallah-ü teala doğacak çocuk da bu esma-i ilahi ile güzel ve sağlıklı olur.

İnşirah Suresi
1.Biz, senin göğsünü yarıp-genişletmedik mi?
2.Ve yükünü indirip-atmadık mı?
3.Ki o, senin belini bükmüştü;
4.Senin zikrini (şanını) yüceltmedik mi?
5.Demek ki, gerçekten zorlukla beraber kolaylık vardır.
6.Gerçekten güçlükle beraber kolaylık vardır.
7.Şu halde boş kaldığın zaman, durmaksızın (dua ve ibadetle) yorulmaya-devam et.
8.Ve yalnızca Rabbine rağbet et.

"YA BEDİ'U"(c.c) ismi celilini "Ya Bedi'us-semavati" şeklinde 70 kere okuyanların bütün zor işleri kolaylaşır.
“YA RAKİBU” (c.c.) ismi celilini kere okumak da doğumun zahmetsiz geçmesini sağlar inşallah.

Doğum yapacak hanımın sıhhat ve kolaylıkla doğumunu yapması niyetiyle,
Önce Âyete’l-Kürsî okunur, sonra (Felâk ve Nâs) sûreleri okunur.
Bunlardan sonra da şu âyet okunur:
"İnne rabbekümüllahüllezı halekas semavati vel erda fı sitteti
eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu
hasısev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih
ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemın.

Selam Kızlar,

Sonunda bizimde bugün işteki son günümüz.Yarın doktor kontrolümüz var.Çatı muayenesi var.Burada defalarca konuşulmasına rağmen ben korkuyorum offfffff

Gözün aydın canım artık dinlenirsin evde bol bol:) Bir gün varmış aramızda ama ben çatı muayenesi olmadım bebişim başından beri ters hiç dönmedi

aramızda mesafe yok aynı şehirdeyiz...illa ki izin günleri önceden belli olsun istiyorlar annem görevinde tek çünkü yerine birini ayarlamaları gerekecek...doktorum normal yanlısı zaten şimdiye dek herşey normal olacakmış gibi ilerliyor hangi günler için iznini ayarlasa bilemedim izin alır da doğum olmazsa öyle boş boş harcarsak günleri üzülcem açıkçası

tebrikler Allah sana da ailene de sağlıklı uzun ömürler yaşamayı nasip etsin spinalden korkuyordum sıcak sıcak haberle rahatladım.

çok tşkr ederim spinal gercekden çok rahattı hele bebegiğini hemen görüyorsun en güzeli yanı suan hala bı sıkıntım yok inş olmazda

rabbim saglıkla büyütmeyi nasip etsin artık 23 nisanda tüm dünya kutlar senin bebeginin dogum gününü :))))
et

evet :) çok güzel bi dogum günü oldu kızım için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…