- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #36.081
bana hiçbir şey diyemiyo kocacık çünkü söylerse atarım odadan biliyo huyumu onun yerine ben diyorum zaten kendime en kötü iltifatlarıneyse kapatalım bu konuyu az kaldı az tekrar güzel olucaz slim fit kotları yine giycez bi ayakkabı almıştım sivri burun sivri topuk rugan çok özledim canım ayakkabımı bakınca gözlerim doluyo
ben 3 yastıkla yatıyorum biri karnıma destek biri kafamda biri bacaklarımda ama uyandığımda hepsi yerde oluyo bi kafamın altındakini yerinde bulabiliyorum nedense
kıslar benım kv ıle kp doğumdan sonra gelıcek,ılk etapta 20 gun annem kalıcam sonrada 20 gun
kv kp gelıcek,bende nasıl tahammul etcem dıodum
sonrada dedımkı coocuğum ıcın dayancam,yapacak bısı yok
ben cok yorgunken kucakalrında avutsalar yeter
ıyı tarafından bakmaya calısınca,okadarda zor gelmemeye başladı..
bıraz polıtık olmak bırazda duymamak görmemek gerekıo sanırım
yoksa her yaptıkalrına her soyledıkelrıne takılırsak cekılmez olur
benım tek korkum lohusalıkta alıngan fılan olup iice batmasın yaptıkalrı
cok ısrarcıdır süt olsun dıe bana gunde 10 kez sunu ye bunu ye derse valla merdaneyı kaaprımm
artık
Bende 13 mayıstı günüm ama bu hafta gidince 15 mayısa değiştiricem günümü normalde aynı günde olacakmış
Zor valla canım ben dayanamazdım heralde kv iyidir Allahtan ama çok meraklıdır herşeyi karıştırır o ne bu ne çileden çıkarır beni hayır sanane sana lazım bişey olsa söyleriz heralde zaten ben evimin karıştırılmasına uyuz oluyoruz düşünün hastalıktan kıvransam temizliğimi işimi kendim yaparım eşim manyaksın sen diyo ama sinir bozucu bir süre idare ederim ama bende napalım
Bu arada benim kocamın bana iltifatları tostosum minik ayım koca danam vb.. bide gelip gelip bacaklarımı sıkıp oy maşallah demezmi boğasım geliyor
ayy sorma canım topuklu ayakkabılarım,hepsı rafta boynu bükük kaldı
kıslaıkları kaldırıp yazlıkalrı yerlştırıp astımm cnm elbiselerimm az kaldı size kavuşmaya dedim
babetlerde ayagımı sıkmaya başlayınca numarası buyuk babetler aldımm
onlarda yere yayıldı cok komikiz çokkk
Kızlar dua edin bana hstanedeyim sancım cok normal dogum Icin tm açılmamış bı saat beklicem çök az kalmış dedi eğer açılmazsa eve gönderecekler gece 2 den beri cekiyorum açılışında kurtulayım artık
dizlerini kırıp yere çöm canım faydası oluyomuş sen bu işi bugün başaracaksın Allah'ın izniyle hiç sıkıntı yapma
Kızlar dua edin bana hstanedeyim sancım cok normal dogum Icin tm açılmamış bı saat beklicem çök az kalmış dedi eğer açılmazsa eve gönderecekler gece 2 den beri cekiyorum açılışında kurtulayım artık
Nst bagliyim canım kalamıyorum ki bu sancıya rağmen neden açılmadı anlamadım
Nst bagliyim canım kalamıyorum ki bu sancıya rağmen neden açılmadı anlamadım
Selam Kızlar,
Sonunda bizimde bugün işteki son günümüz.Yarın doktor kontrolümüz var.Çatı muayenesi var.Burada defalarca konuşulmasına rağmen ben korkuyorumofffffff
Önce bi çatı muayenesini ol çocuğun durumuna bi baksın dr un doğum şekline karar verin,sezeryan derse boşa düşünüp kendini üzdüğnle kalırsın nasılsa annen yanında olur.Aranızdaki mesafe çokmu,yetişemezmi normal doğumda?
tebrikler Allah sana da ailene de sağlıklı uzun ömürler yaşamayı nasip etsin spinalden korkuyordum sıcak sıcak haberle rahatladım.
etrabbim saglıkla büyütmeyi nasip etsin artık 23 nisanda tüm dünya kutlar senin bebeginin dogum gününü :))))
Gözün aydın canım artık dinlenirsin evde bol bol:) Bir gün varmış aramızda ama ben çatı muayenesi olmadım bebişim başından beri ters hiç dönmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?