2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

canım Allah kolaylık versin açılman kaç cm olmuş acaba, bizlerede dua et şuanda senn duaların kabul olur,hayırlısyla biran evvel gelsin bebişin iişalah

Kızlar yusa hz. Turbesine gittim hepimiz icin dua ettim..oyle sicaktiki disarda cok bunaldim..iyiki yaz hamilesi olmamisiz..benim hamilelik iyice agirlasti..yatmak kalkmak saga sola donmek lavaboya uzsnmak hepsi cok zor..
Birde kizlar sacma mi düşünüyorum bilmiyorum ama hastanelerede mahremiyete cok saygi olmadigini dusundugumden sancimda gelirse eşim olsun diyorum ve dogumda kimsr olmasin istiyorum..ne ablam ne annemleri istemiyorum..bi yerimi görürler sagimi solumu kapaticam diye stres olurum diye..emzirirkende oda bosaltilsin kimse bakmasin istiyo rum bunlar beni stresr sokuyor..siz ne düşünüyorsunuz? ?

senın kp benım kv modelıymıs,ısrardan nefret ederim benım kendı annem bıle yapsa
umarım bukez cok ısrarcı olmaz,yoksa ıyıdir kadıncağızın bı zararı yoktur bana
ama bunalıorum hörleyemıorumda kırılmasın die
eşime gun öncesınden soylıcem lutfen hayatım annen ısrar etmesın bana
cok bunalıorum sımdı lohusayım daha cok batar dıcem artık oda nappsın annesii sonucta..
ayy beım converse ler bıle olmuoo kıı bılıosun onlarınn kalıpları boldur
ben bole dantel işlemelı gıbı babetlerden aldım,salıo kendını cnm yoksa bende deri olanlrı gıyemıorum
Nst bagliyim canım kalamıyorum ki bu sancıya rağmen neden açılmadı anlamadım

cnm allah yardımcın olsun, ı avazda ınsallh
kıslar hepimiz birer ayeter kürsi okuyalım mı kucukmeleklerım için sancı cekıo suan
dua birliği olsun,aynı anda edılen dualar daha makbulmuş..

bende hamileyken kimsenin yanında emzirmem diyordum eşim dışında ama bebeğini kucagına alıca gözün kimseyi görmüyor en azından bende öyle oldu sadece bebeğimi doyurmaya odaklanıyorum çok güzel bi duygu kendinizi strese sokmayın hiç o güzel anların tadını çıkarmaya bakın çünkü çogunlukla basbasa kalacaksınız zaten yavrunuzla

Allah razı olsun canım dualrın kabul olur iişalah...

ben okudum ayetekkursi canım...

Ben okudum canım.Allah yardımcısı olsun.

okudum cnm

Merhaba arkadaşlar bugün anca girebildim. Halilefe den haber yok daha herhalde küçükmeleklerimin de Allah yardımcısı olsun bir avazda kurtulsun inşallah. Hawin senin de gözün aydın Allah kızını analı babalı büyütsün. Dün akşam benim de değişik sancım vardı kasıklarımdan belime vuruyordu telaşlandım baya ama çabuk geçti . Allah hepimizin yardımcısı olsun.

bu sabah eşimden duyduğum sevgi dolu iltifat ne mi sevgili anneler?? damperli kamyon:)) sağdan sola dönerken beni kamyona benzetti sevgili kocam saolsun
ayy buuse cim çok güldürdün beni. damperli kamyonmuş. benimki de neler demiyo ki. hiç bir yere sığmıyormuşum, horluyormuşum, yatakta sürekli ıkıldıyormuşum, sola yatıyorum ya kızımı eziyormuşum. terbiyesiz bunlar ayol.

kucukmeleklerim Alla'ım beraberinde olsun. inşallah bugün yavrunu kucağına alırsın sağsalim. nst den ayrılabilirsen kalk yürü, çömel çünkü yer çekimi kolaylaştırıyormuş doğumu, yürümek te azaltıyormuş sancıları. miş muş. inşallah hemencecik açılır.

meli cim zaten doğuma eşini alıyorlar sadece bazı hastaneler eşini bile almıyor bildiğim kadarıyla. sen ne istiyorsan onu söyle doktoruna. insan rahat olamayabilir. gerçi o sırada bu aklımıza gelcek mi bilmiyorum da :18: ama emzirme konusunda ben daha rahat düşünüyorum senden hani kp, kayın filan varsa onlardan çekinirsin tabi, ilk zamanlar özellikle. ben de çekinirim. ama annemden, kv den, görümcemden çekinmemeye çalışacağım çünkü o an çok kutsal bir an bence, çok güzel yani o anın büyüsüyle ne utanılır, ne bişi gibi gelio bana. zaten erkekler çıkar dışarı, seni rahatsız etmemek için şimdiden bunları düşünüp keyfini kaçırma

tşkler canım allah sizlerinde yardımcısı olsn kolay dogumlar nasip etsin ve saglıklı bebişler

allah yardımcın olsun canım, inşallah bir an önce açılman olurda yavrunu sağ salim kucağına alırsın. Allah bir avazda kurtarsın dualarımız seninle.

ben okudum ayetel kürsü

Tüm annelere ve bebişlerine kucak dolusu sevgiler

Çok sık forumu takip edemesem de geçmişleri okuyunca zamanın su gibi akıp geçtiğini gördüm.

Allahım hepimize hayırlı evlatlar nasip eder inşallah.hepimiz kaçınılmaz sona çok yaklaşmışız.kaygılarımız,hayallerimiz,heyecanlarımız hep ortak.

Benim kısmetse spinal sezeryan olacak.doktorum 15-20 mayıs arasında bir gün alırız dedi.tabi kızım o zamana kadar gelmezse.Ara ara kanamalarım falan oldu.gerçi şimdilik suyum iyi,açılmam falan yok.bakalım hayırlsı ben spinale iyice hazırladım kendimi.umarım bir sürprizle karşılaşmam.

Herkese allah yardımcı olsun.

Doguma gidenlerin allah yardimcisi olsun hemencecik dogursunlar insallah

Benim karnim cok sert ve cok aciyor ( yatsam yatilmiyor cok garibim

aynen canım baştan beri ısınamadım ben benim doktorum zaten normal doğumu pek desteklemiyor normal doğum olursa girmicek canım ben karar verdim yarın akşam gidiyorum eşimde benimle gelicek
eşimle yine konuştum ben aslında burda olmanı istiyorum ama sen nasılisitiyorsan öyle olucak artık dedi benimle gelmeye karar verdi bugün hep ağladım kararsızlıktan inş hayırlı bir karar vermişimdir canım

evet canım bende bugün başka doktora gttim baktırmaya dönmemiş bebişim oraya gitmek istemedim yarın eşimle giteye karar verdik istye inş hayrılısı olur bu hafta içinde sezaryanım olucak büyük ihtimal

sağolasınızzz arkadaşlar

şimdiden bunları düşünme canım. zamanı geldiğinde sıkıntı duymaya devam edersen söylersin fikrini zaten o durumdayken seni hoş görürler.

Tmm kızlar bugün olur dediler perudual iğne yapılacak cok sancım var ama simdi yürütüyorlar biraz
güzel haberlerini beklemekteyiz. allah yardımcın olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…