- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #36.101
Kızlar dua edin bana hstanedeyim sancım cok normal dogum Icin tm açılmamış bı saat beklicem çök az kalmış dedi eğer açılmazsa eve gönderecekler gece 2 den beri cekiyorum açılışında kurtulayım artık
senın kp benım kv modelıymıs,ısrardan nefret ederim benım kendı annem bıle yapsaBenim kafamda bir karnımda bir bacağımın arasında 4 yastık var ama bende hiç birini yerinde bulamıyorum genelde
Valla öle çocuk için katlanıcaz dediğin doğru her şeyi görmemek lazım mesela benim kp sürekli meyva yedirmeye çalışıyor portakalı filan soyup getiriyor midemi yakıyor diye anlata anlata bitiremedim gece 12 olmuş nerdeyse yatıcam yemek yedirmeye çalışıyorkv ve eşim rahat bırak kızı diyorlar sürekli arkamda yerimden kalkarken bi bakıyorum benden önce kalkmış kolumdan tutuyor ya da yyrüken bir bakıyorum koluma girmiş onu kaldırma buna dokunma ya ayağımın altına yastık sokuşturmalar sürekli iyimisin bişey istermisin valalhi bunaldım eşim farkediyor evdeyken o söleniyor rahat bırak diye ya da kv söleniyor ama nafile... Ya da tmm iyiliğinden yapıyor biliyorum ama ben böle sürekli birileri ilgilenince sıkboğaz hissediyorum hayır adam hassa bişey sölesem üzülür diye sölemek istemiyorum arada bağırdığım oldu gerçi Allah affetsin adam evi bile siliyor
Benimki de karıştırıyor gerçi düzenliyor ne yalan söliyim ben biraz dağınığımkadın arkamı topluyor ama ben dağınıkta olsa eşyalarımın yerini öle buluyorum şimdi bulamaz oldum ama iş yapmadığıma göre alışıcam mecbur hadi evdeyken bir şekilde halledicem de işe başlayınca hiç yetişemem zaten kv le gelene kadar da eşim yapıyordu işlerin çoğunu benden anca yemek çıkıyordu son zamanlarda hamilelğin başından beri iş güç hak getire
Benimki de fok balığı ile başladı kapumbağa, en son iltifatım inek...
Yaa bend eşimdi yazlıkalrımı çıkarayım diyorum dolabı karıştırıcam da hangisinin içine girebileceğim belli değil :26: ama havada ısındı mecbur bişeyler yapmak lazım
ayy beım converse ler bıle olmuoo kıı bılıosun onlarınn kalıpları bolduryine iyisin canım babet giyebilmişsin benim ayaklar babetlerin içinde öyle komik duruyolar ki görsen yerlere yatarsın gülmekten1 no büyük converselerim vardı boğazlı onları giydim sürekli ama 2 aydır bağlamıyorum bağcıkları dün akşam dedim ki bugün ya patlayacaklar ya uçacaklar ama yok duruyolar hala
Nst bagliyim canım kalamıyorum ki bu sancıya rağmen neden açılmadı anlamadım
Kızlar yusa hz. Turbesine gittim hepimiz icin dua ettim..oyle sicaktiki disarda cok bunaldim..iyiki yaz hamilesi olmamisiz..benim hamilelik iyice agirlasti..yatmak kalkmak saga sola donmek lavaboya uzsnmak hepsi cok zor..
Birde kizlar sacma mi düşünüyorum bilmiyorum ama hastanelerede mahremiyete cok saygi olmadigini dusundugumden sancimda gelirse eşim olsun diyorum ve dogumda kimsr olmasin istiyorum..ne ablam ne annemleri istemiyorum..bi yerimi görürler sagimi solumu kapaticam diye stres olurum diye..emzirirkende oda bosaltilsin kimse bakmasin istiyo rum bunlar beni stresr sokuyor..siz ne düşünüyorsunuz? ?
Kızlar yusa hz. Turbesine gittim hepimiz icin dua ettim..oyle sicaktiki disarda cok bunaldim..iyiki yaz hamilesi olmamisiz..benim hamilelik iyice agirlasti..yatmak kalkmak saga sola donmek lavaboya uzsnmak hepsi cok zor..
Birde kizlar sacma mi düşünüyorum bilmiyorum ama hastanelerede mahremiyete cok saygi olmadigini dusundugumden sancimda gelirse eşim olsun diyorum ve dogumda kimsr olmasin istiyorum..ne ablam ne annemleri istemiyorum..bi yerimi görürler sagimi solumu kapaticam diye stres olurum diye..emzirirkende oda bosaltilsin kimse bakmasin istiyo rum bunlar beni stresr sokuyor..siz ne düşünüyorsunuz? ?
senın kp benım kv modelıymıs,ısrardan nefret ederim benım kendı annem bıle yapsa
umarım bukez cok ısrarcı olmaz,yoksa ıyıdir kadıncağızın bı zararı yoktur bana
ama bunalıorum hörleyemıorumda kırılmasın die
eşime gun öncesınden soylıcem lutfen hayatım annen ısrar etmesın bana
cok bunalıorum sımdı lohusayım daha cok batar dıcem artık oda nappsın annesii sonucta..
ayy beım converse ler bıle olmuoo kıı bılıosun onlarınn kalıpları boldur
ben bole dantel işlemelı gıbı babetlerden aldım,salıo kendını cnm yoksa bende deri olanlrı gıyemıorum
cnm allah yardımcın olsun, ı avazda ınsallh
kıslar hepimiz birer ayeter kürsi okuyalım mı kucukmeleklerım için sancı cekıo suan
dua birliği olsun,aynı anda edılen dualar daha makbulmuş..
senın kp benım kv modelıymıs,ısrardan nefret ederim benım kendı annem bıle yapsa
cok bunalıorum sımdı lohusayım daha cok batar dıcem artık oda nappsın annesii sonucta..
ben bole dantel işlemelı gıbı babetlerden aldım,salıo kendını cnm yoksa bende deri olanlrı gıyemıorum
kıslar hepimiz birer ayeter kürsi okuyalım mı kucukmeleklerım için sancı cekıo suan
bu sabah eşimden duyduğum sevgi dolu iltifat ne mi sevgili anneler?? damperli kamyon:)) sağdan sola dönerken beni kamyona benzetti sevgili kocam saolsun
kucukmeleklerim Alla'ım beraberinde olsun. inşallah bugün yavrunu kucağına alırsın sağsalim. nst den ayrılabilirsen kalk yürü, çömel çünkü yer çekimi kolaylaştırıyormuş doğumu, yürümek te azaltıyormuş sancıları. miş muş. inşallah hemencecik açılır.Kızlar dua edin bana hstanedeyim sancım cok normal dogum Icin tm açılmamış bı saat beklicem çök az kalmış dedi eğer açılmazsa eve gönderecekler gece 2 den beri cekiyorum açılışında kurtulayım artık
Merhaba arkadaşlar bugün anca girebildim. Halilefe den haber yok daha herhalde küçükmeleklerimin de Allah yardımcısı olsun bir avazda kurtulsun inşallah. Hawin senin de gözün aydın Allah kızını analı babalı büyütsün. Dün akşam benim de değişik sancım vardı kasıklarımdan belime vuruyordu telaşlandım baya ama çabuk geçti . Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Kızlar dua edin bana hstanedeyim sancım cok normal dogum Icin tm açılmamış bı saat beklicem çök az kalmış dedi eğer açılmazsa eve gönderecekler gece 2 den beri cekiyorum açılışında kurtulayım artık
aynen canım baştan beri ısınamadım ben benim doktorum zaten normal doğumu pek desteklemiyor normal doğum olursa girmicek canım ben karar verdim yarın akşam gidiyorum eşimde benimle gelicekCanım benim bebeğimde en başından beri ters duruyor hiç dönmedi Doktorumunda iki kızı var ikisi de benim gibi tersmiş hep ilkinde suyu azaldığı için erken olmuş sezeryanı ama ikincisinde normal zamanında olmuş ki kendisi Dr bana bugün sezeryan için iki tane gün söyledi biri 10 mayıs 38+5 oluyor diğeri 13 mayıs 39+1 oluyor senin Dr neden sürekli bekletmek olmaz diyor bebek ve sen sağlıklıysan 39 falan normalmiş Drumun dediği 39 dan daha geç kalınmamalı yani senle benişin iyi olduğu sürece bekleyebilir benim fikrimcr en azından Drumdan edindiğim bilgi bu yönde ayrıca ne olurdu baksaydı sanki benim dr bugün fotoğraf alalım diye şekilden şekle girdi yazık hamilelik özel bir dönem bilgi ve birikimlerinin yanında insani taraflarını da ön plana çıkartmalı dr lar tamam biz tek değiliz bir sürü hastaları var ama bizim bir tek bebeğimiz var karnımızda.Üzme kendini inşallah içine sinem bir şekilde doğumunu gerçekleştirirsin strese sokma kendini de bebişide hallolur canım.
eşimle yine konuştum ben aslında burda olmanı istiyorum ama sen nasılisitiyorsan öyle olucak artık dedi benimle gelmeye karar verdi bugün hep ağladım kararsızlıktan inş hayırlı bir karar vermişimdir canımcanım bebeğin ters durmasını o kadar takma kafana bence sezeryan olursa ailene daha çok ihtiyaç duyarsın yanında birilerinin olmasında fayda var diye düşünüyorum. Bende Sakarya'da oturuyorum. Ankara' ya geldim doğum için hastanede tanıdığımızda var rahat olur diye. Dün kabul edemeyiz seni hastaneye dediler cinsler çok geç başvurmuşum bebekte herhangi bir problem olduğunda önceki aylardan kalan mesuliyet kabul etmeyiz dediler. Bende tamam etmeyin dedim sonra bana kağıt imzalattılar hastaneden şikayetçi olmayacağıma dair. Sen nerede doğum yapmak istiyorsan orda yap eşinde anlayış gösterecektir sonuçta doğuracak sensin
evet canım bende bugün başka doktora gttim baktırmaya dönmemiş bebişim oraya gitmek istemedimruhsuzmuş cidden. bakamam ne demek ya. 3 kuruş para için kendilerini düşürdükleri duruma bak. paragöz şey.sidelya cım bir arkadaş ta demiş. eşin gerek görmemiş ama sezaryen doğum sonrasında daha çok bakım gerektiren bir operasyon gibi görünüyor yanında nazının geçeceği birileri - ki bu anneler olur genelde - (Allah başımızdan eksik etmesin) olsa çok daha rahat edersin sanki. Allah yardımcın olsun, can sıkıcı bir durum ama kendini rahat edeceğin ellere emanet edersin inşallah.
güzel haberlerini beklemekteyiz. allah yardımcın olsun canımTmm kızlar bugün olur dediler perudual iğne yapılacak cok sancım var ama simdi yürütüyorlar biraz
ALLAH yardımcın olsun canımTmm kızlar bugün olur dediler perudual iğne yapılacak cok sancım var ama simdi yürütüyorlar biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?