- 29 Nisan 2012
- 837
- 558
- 103
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #36.121
aramızda mesafe yok aynı şehirdeyiz...illa ki izin günleri önceden belli olsun istiyorlar annem görevinde tek çünkü yerine birini ayarlamaları gerekecek...doktorum normal yanlısı zaten şimdiye dek herşey normal olacakmış gibi ilerliyor hangi günler için iznini ayarlasa bilemedim izin alır da doğum olmazsa öyle boş boş harcarsak günleri üzülcem açıkçası
7Kızlar dua edin bana hstanedeyim sancım cok normal dogum Icin tm açılmamış bı saat beklicem çök az kalmış dedi eğer açılmazsa eve gönderecekler gece 2 den beri cekiyorum açılışında kurtulayım artık
Kızlar yusa hz. Turbesine gittim hepimiz icin dua ettim..oyle sicaktiki disarda cok bunaldim..iyiki yaz hamilesi olmamisiz..benim hamilelik iyice agirlasti..yatmak kalkmak saga sola donmek lavaboya uzsnmak hepsi cok zor..
Birde kizlar sacma mi düşünüyorum bilmiyorum ama hastanelerede mahremiyete cok saygi olmadigini dusundugumden sancimda gelirse eşim olsun diyorum ve dogumda kimsr olmasin istiyorum..ne ablam ne annemleri istemiyorum..bi yerimi görürler sagimi solumu kapaticam diye stres olurum diye..emzirirkende oda bosaltilsin kimse bakmasin istiyo rum bunlar beni stresr sokuyor..siz ne düşünüyorsunuz? ?
yorgun savaşçı ben geldım muayeneden :)
nts sonrası catı muayenesı oldum zatı ıkı kere acılde olmuştum doktorumun kıde cok kolaydı hıc korkulcak gıbı degıl bana göre .. umarım sızdede boyle rahat olur ıkı parmak ıle cok kısa bakıyor doktor ..
sonra bebısı gorduk gercı gostermedı kendını
doğum kanalına inmiş yavrum ama sadece 90 gram aldı
2hafta ıcın cok az ama doktorum okadar relax kı takmayın dıyo 3 3.5 kg gununu beklerse dogarmıs
catım normal doğuma musaıtmıs sırf ben ıstıyorum dıye catı muayenesı yaptığını belırttı
yoksa bı dahakı randevuda yapcaktı ısterse yıne yapsın :)
pazartesiden sonra yasaklar kalkıyor günde 3 geçme hurma yıyebılırmısm
yürüyüşlere baslıyabılırım salıncakta sallanabılırmıyım dedım sarıldı bana güldü :) onada izin var ..
cok mutluyum normal doğum inşallah sn anda bır aksılık olmazsa bu yolda gıderım
tek uzuntum 2 haftada bebegım pek buyumemesı
bakalım 10 gun sonra yıne nts sonrası muayene var ozmana alır inşallah kuzum ..
bugun nnts de uyuyordu gıtmeden bı dondurma yıyeyım en ıyısı
Mediasite Player Loading
doğal doğum kongresi canlı izlemek için kızlar
berbat bir gece geçirdim anlatamıcam sekılde korktum neden anlamadım sankı anlatmak ıstemıyorum
hayra gitsin esımde yanımda uyumasına rağmen .. bugun yavrumu görmeye gıdıcem 2 hafta oldu
inşallah güzel haberlerle gelırım bundan sonra artık her hafta gorucem gercı ne kadar kaldıkı doğuma :)
kucukmeleklerım hadı bastır sancıyı :) sıra sana gelsınv :) halılefeden haber yokmuasrtrid senıde goremedım sankı ?
rojda uzun sureden sonra senden haber almak cok güzel ..sezeryan olma sebebeın ne bebıs mı ters duruyor ?
nasılsın neler yaptım bu uzun yoklugundakı süreçte yıne kaybolma emı :)
Suyumu patlattılar bekliyoruz biraz sancımı kestiler rahatladım azıcık gece 12 den önce kesin olur diyorlar ya bakalım sag salim kucama alsam kızıma cok saolun arkadaslar iyiki varsınız Sanki yakınımda gibisiniz tık yok derken benimki öyle bı hamle yaptı ki baya bı yorulmusum bıraksalar uyuycam ağrı kesici verdikleri Icin uyuma yasak kızımla inşallah beraber uyuruz
Suyumu patlattılar bekliyoruz biraz sancımı kestiler rahatladım azıcık gece 12 den önce kesin olur diyorlar ya bakalım sag salim kucama alsam kızıma cok saolun arkadaslar iyiki varsınız Sanki yakınımda gibisiniz tık yok derken benimki öyle bı hamle yaptı ki baya bı yorulmusum bıraksalar uyuycam ağrı kesici verdikleri Icin uyuma yasak kızımla inşallah beraber uyuruz
canm sen böyle yazdıkça sanki ben yaşıyorum gibi heyecanlanıyorum :) fazla değil en geç bir hafta 10 güne kadar ben de bunları yazıcam inş buraya :) Rabbim sağlıkla birbirinize kavuşmayı nasip etsin. Kaçıncı haftadaydınız ?
Ay sen anlattıkça heyecanlanıyorum Allahım yardım etsin 1 saatte kalmadan doğur inşallah sağlıkla gece 12 den önce kızının yüzünü göreceksin ne heyecanlı
Merhaba güzel anneler ve minnoşları
Buraya girip fazla dahil olamadım doğum yapan arkadaşlar olmuş Rabbim size de bebeişlere de SAĞLIK sıhhat versin gözünüz aydın :)
Doğum yapacaklara Rabbim yardım etsin dualarım sizinle
Biz üç gündür hastanedeyiz koşturup duruyoruz.
Takipler çatı muayenesi yapıldı kızım 3750 gr olmuş çatı çok dar dedi doktor amcamız beklemenin faydası yok alalım kızımızı dedi bizde kabul ettik. Yarın 12 de spinal Sezeryan ile doğum olacak inşallah.
Dualarınız da beni de unutmayın Allah'a emanetiz bundan sonra Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
Kucukmeleklerim,hadi Rabbim yardimcin olsun,sonunda geliyor bebis demek,cok sevindim.Kolay dogum olsun insallah
Buyuk gun geldi demek =) Rabbim yardimcin olsun,en kisa zamanda yazmaya calis dogum hikayeni
Yuzdun yuzdun kuyruguna geldin masallah canim yarin dogan gune prensesinle merhaba diyeceksin muhtesem birsey allah ikinizede saglik versin
İnşallah canım yarın 40 olcaktik canım ama beklemedi allahtan yoksa yorulmuştum iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?