2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Bence erken alırsaboşa günleri yanar daha vakit var biraz oluruna bırak bakalım zaman seni yönlendirir zaten canım

yorgun savaşçı ben geldım muayeneden :)
nts sonrası catı muayenesı oldum zatı ıkı kere acılde olmuştum doktorumun kıde cok kolaydı hıc korkulcak gıbı degıl bana göre .. umarım sızdede boyle rahat olur ıkı parmak ıle cok kısa bakıyor doktor ..
sonra bebısı gorduk gercı gostermedı kendını
doğum kanalına inmiş yavrum ama sadece 90 gram aldı
2hafta ıcın cok az ama doktorum okadar relax kı takmayın dıyo 3 3.5 kg gununu beklerse dogarmıs
catım normal doğuma musaıtmıs sırf ben ıstıyorum dıye catı muayenesı yaptığını belırttı
yoksa bı dahakı randevuda yapcaktı ısterse yıne yapsın :)
pazartesiden sonra yasaklar kalkıyor günde 3 geçme hurma yıyebılırmısm
yürüyüşlere baslıyabılırım salıncakta sallanabılırmıyım dedım sarıldı bana güldü :) onada izin var ..
cok mutluyum normal doğum inşallah sn anda bır aksılık olmazsa bu yolda gıderım
tek uzuntum 2 haftada bebegım pek buyumemesı
bakalım 10 gun sonra yıne nts sonrası muayene var ozmana alır inşallah kuzum ..
bugun nnts de uyuyordu gıtmeden bı dondurma yıyeyım en ıyısı

biraz önce kontrolden geldim bebek doğum kanalına inmemiş,karnın çok büyümüş geldi bana dedi dr um.Göğsümle bitişik nerdeyse herks bu yüzden ikiz zannediyo.Nezaman iner acaba doğum kanalına yada inmezmi, 3260 olmuş kgsu 6 günde 250 gram almış doğuma kadar 4 kg alırsa nasıl doğururum ben

Selamlar güzel anneler,
Uzunca süre aranızda bulunamadım ama artık oglum müsade ettiği sürece beraber paylaşabiliriz bu heyecan dolu günlerimizi inşAllah.
Son sayfaların bir kısmını okumaya çalıştım doğum yapanlar olmuş.
Rabbim bebeklerine hayırlı huzurlu uzun ömürler versin inş.
Biz bekleyenlere de hayırlı bir doğum diliyorum.
Bugün muayene günümüzdü nstye girdik sadece yine bir sorun yok sancı fln da görünmüyor.
Doktorumuz beklemede olduğumuzu söyledi.
Normal doğum istiyorum bir sakıncası olmadığı sürece, Rabbim nasip eder inş.
Gerçi çok sabırsızım bu aralar. 9 ay geçti şu 1 hafta geçmeyecek gibi geliyor gözüme.
Bir de karnım da henüz çok aşağıya inmedi kim görse bunun keyfi yerinde daha gelmeye niyeti yok diyorlar
Aslında başı dogum kanalına gireli de epey oldu ama şimdilik paşamız ehli keyf.
Bizden haberler böyle :) Tüm hazırlıklar tamam bebiş bekleniyor

7

Ahh canım bir an evvel kurtul inşallah hepimiz dua ediyoruz senin için epidurali vurulunca rahatlarsın inşallah

Valla emzirirken değilse bile diğer durumda bende kimseyi istemiyorum ama doğuma kimseyi almıyorlarmış zaten haftayada çatı muayanesi olcam :18: eşimde yok annemde yok kv ile gitcem artık sadece doktorla kalmaya çalışıcam bakalım ne olcak bende strese giriyorum ama düşünmeyelim şimdilik bence..

Gülsevdam kaç kg ki az diyorsun?

Bizim oğla 2900 ben gayet iyi diye düşünüyorum. Geçen arkadaşım doğurdu 3 kg 40 çıkalı 10 gün oluya 6,5 kg olmuş yaramaz

Canım 3-3.5 kilo arası doğar demiş dr ne güzel işte zaten ideal kilo bence inşallah bende 3-3.5 kilo arası doğururum diye düşünüyorum ama önce sağlık Allah sağlık versin kiloyu alır zaten her türlü

Küçükmeleklerim Allah hayırlı doğum nasip etsin hemen kucağına alırsın inşallah

Suyumu patlattılar bekliyoruz biraz sancımı kestiler rahatladım azıcık gece 12 den önce kesin olur diyorlar ya bakalım sag salim kucama alsam kızıma cok saolun arkadaslar iyiki varsınız Sanki yakınımda gibisiniz tık yok derken benimki öyle bı hamle yaptı ki baya bı yorulmusum bıraksalar uyuycam ağrı kesici verdikleri Icin uyuma yasak kızımla inşallah beraber uyuruz

saol canım ıyıyım bende hıc fırsatını bulamyorum yazmaya hazırlıgımı ben sonlara bırakmıstım sımdı onlarla ugrasıyorum
sezeryan olma sebebım bu benım ucuncu dogumum zaten ılkte olsaydı bebegım ters kafası yukarda ayaklar asagıda
ben yıne ara ara gırıp yazmaya calısıcam 3_4gunlugune bursaya gıtcez esımle gezmeye fırsat bulursam yazarım

Ay sen anlattıkça heyecanlanıyorum Allahım yardım etsin 1 saatte kalmadan doğur inşallah sağlıkla gece 12 den önce kızının yüzünü göreceksin ne heyecanlı

canm sen böyle yazdıkça sanki ben yaşıyorum gibi heyecanlanıyorum :) fazla değil en geç bir hafta 10 güne kadar ben de bunları yazıcam inş buraya :) Rabbim sağlıkla birbirinize kavuşmayı nasip etsin. Kaçıncı haftadaydınız ?

Merhaba güzel anneler ve minnoşları
Buraya girip fazla dahil olamadım doğum yapan arkadaşlar olmuş Rabbim size de bebeişlere de SAĞLIK sıhhat versin gözünüz aydın :)
Doğum yapacaklara Rabbim yardım etsin dualarım sizinle
Biz üç gündür hastanedeyiz koşturup duruyoruz.
Takipler çatı muayenesi yapıldı kızım 3750 gr olmuş çatı çok dar dedi doktor amcamız beklemenin faydası yok alalım kızımızı dedi bizde kabul ettik. Yarın 12 de spinal Sezeryan ile doğum olacak inşallah.
Dualarınız da beni de unutmayın Allah'a emanetiz bundan sonra Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

İnşallah canım yarın 40 olcaktik canım ama beklemedi allahtan yoksa yorulmuştum iyice

Yuzdun yuzdun kuyruguna geldin masallah canim yarin dogan gune prensesinle merhaba diyeceksin muhtesem birsey allah ikinizede saglik versin

Buyuk gun geldi demek =) Rabbim yardimcin olsun,en kisa zamanda yazmaya calis dogum hikayeni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…