2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

cnm allah yardımcın olsun,toplu duanın gucune cok ınanırım ben..az kaldı ha gayret
ben yıne okuorum senın ıcın aklıma geldıkçe..

kıslar sızınde aklınızda bulunsun kolay doğum için
ayetel kürsi,felak nas ve fatiha sureleri okunmalıymış

Aynen canım her şey dua ilk kontrolde demişti yeterli değil göndeririz eve dualarınız sayesinde 1 saatte açıldı aynen dua ettim inşallah bebeğimde giderim eve diye çünkü cok sancım vardi

allah yardımcın olsun
bak daha dun bana ben varım gelmıyo dıyodun kızının zoruna gıttı daha dayanamadı heralde

Ay doğsun bı o kıçını istircsm 40 olduk ya kiz cocuğu erken gelir derler bide bu arada sancılar 100 vuruyor hiç hissetmiyorum Buara 6 cm açılmış 4 cm daha sonra başlıyoruz cok heycanliyim

bu sabah eşimden duyduğum sevgi dolu iltifat ne mi sevgili anneler?? damperli kamyon:)) sağdan sola dönerken beni kamyona benzetti sevgili kocam saolsun
koptum ya ne güzel ıltıfat :)

Canim hafta sonu zeynep kamilde doguna hazirlik kursu varmis eşli. .benim eşim 1 gun gelirim dedi..sen biliyomusun cumartesi mi yoksa pazar mi gelmesi daha faydali olur?? Hastaneyi aradim ebe acmadi yok sanirim..
kongredeydı o yüzden ulasamamıssındır canım hafta sonları esler ıcn baslıcaktı ıyı oldu onemlı olan doğum oncesı yapılcaklarla lohusa donemı anlatıldığı bölümlere gelmesı kı ebeye sorunca o dıyor zatı esler hangısıne gelsın dıye aslında en ıyısı benımkı gıbı hepsine gelsın ..
Rabbım kabul etsın canım .. dısarsı cok sıcaktı bende piştim resmen o dusuncelerı sıl at kafandan relax ol anne namahrem degılkı ben esım harıcı hıc bır erkegın yanında emzıremem bebegı bu yüzden başka odaya gıderım oyle bı ortamda .. doğumda keşke annem yanıma gırebılse ama dayanamaz

maşallah yavruna inşallah gunu gelmeden ınıcek annesı doğum kanalına o bölgede bol yanma hıssedersen bılkı ındı :)

doktorun dedıgı gıbı 3 3.5 kg dogucagına pek ıhtımal veremiyorum
ypksa benım ıstegım 3 kg dogması :) cok kglu olsun ıstemıyorum doğum kolay olsun dıye ..
3.672 gr cok az kg alıyor en bastan berı böyle kı usg yanılma payı var daha az olabılır hayırlısı artık

unutmuşum canım ılk olmadığını e e okadar zaman ayrı kaldık azcık sıtem edeyım :)
gez toz ama cok yorulma :)

inşallah hayırlsıyla yavrunu kucağına alırsın canım

küçükmeleklerım canım yazılarını buyuk bır sevıncle okudum doğumun baslamısssssssssssss
epıdural olman ıyı oldu cok rahat olucak bundan sonrası ılık dus alman bol bol çömelmen
sancıyı yatıp degılde hareketlı sekılde dayanman cok daha ıyı olur ama hıssetmıceksın bundan sonrakı sancıları :)
inşallah hayırlsıyla doğur yavrunu canım normal doğum yapıcak bırını duyunca cok ama cok sevınıyorum :)
telefon numaranı ozelden bırımıze versen olurmu ? hanı sen yazamazsan bız senden arayıp haber alsak
merakta bırakma bızı :) dualarımız senınle namaz kılıcam senın ıcın Rabbım doğumunu kolaylatsın inşallah ..

Kucukmeleklerim Canim sancilarin ne sıklıkta iken gitmistin hastaneye? Insallah bir an once saglikli ve hayırlı bie şekilde alırsın kucağına

Son düzenleme:

geri sayım başladı hadi bakalım :18:

halilefedende ses çıkmadı

tiramisu kayıp..

Canim sana bu haftasonu zeynep kamil deki doğuma hazirlik kursnun icerigini biliyomusun diye sormustum arada mesajim kaynadi sanirim :) ) esimle gidicezde o sadece 1gungelirim dedi cumartesi mi yoksa pazar mi gotursem onu karar veremedim..

Kucuk meleklerim Allah yardimcin olsun senin icin ben de dua ettim. Kızlar bende kontrole gittim nst normal bebegimin suyu iyi rahim agzimda yumusamis öne gelmis iyi dedi doktor ben de 1 hafta sonra dogururum inşallah:) ebelerle tanıştım her sey hazir artik kızımi bekliyoruz:)39 umuz bitsin gelsin minigim insallah

Canim sana bu haftasonu zeynep kamil deki doğuma hazirlik kursnun icerigini biliyomusun diye sormustum arada mesajim kaynadi sanirim :) ) esimle gidicezde o sadece 1gungelirim dedi cumartesi mi yoksa pazar mi gotursem onu karar veremedim..

görmemısım yazıyı :) haberım yok maalesef
gıdıp yuzyuze görüşmek ıstıyorum gogus muaeyenesı yapması ıcın
yasak kalktı ya doğurmazsam haftaya gıdıcem haftaıcıde ararım ..

ah o günler gecmıyor gunlerını gecırmesınde artık gelsın bebısler:)

Birer birer geliyor dogumlar,yasasin. Halilefe yi cok merak ediyorum ya,umarim her sey yolunda gidiyodur.

Kizlar ya,biri doguma gidip de haber alamayinca insan catliyo.Ben yurtdisindayim,eger bisey olursa doguma gidersem haber vermek isterim.Birinize versem numarami olmaz mi :18:

Benim de en cok korktugum o. Gununun gecmesi umarim oyle bi sey olmaz. Insan stres olur heralde. Bir de benim bdt en gec 8 mayis 15 inde doktorum kongreye gidecegini soyledi naparim ben

Valla benimde karisik kızlar. .ilk doktorum 7 ay boyunca 12 mayis dedi simdiki doktor 23 mayis diyor..zaten hamileligim sat imla uyumlu degil gec dollenme olmus..korkuyorum hazirana falan kalmaktan :), brnim dogum tam bir muamma :) gobegimde sanki bugun yukari sivrildi :) asagi inmesini beklerken daha sivri duruyor iyi mi :)

Eşim hala gelmedi yemek için bekliyoruz bu arada doğum yapanlara Allah kolaylık versin mis gibi koklayacaklar bebişlerini ne güzel

canım allah yardımcın olsun hayırlısıyla saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın ınsalllah....

bızım topık gec derken bak teker teker gelmeye basladı mınıkler bende pazartesı gunu gıdıp gun alacam.....

kucukmeleklerim kullanıcısından alıntı
Suyumu patlattılar bekliyoruz biraz sancımı kestiler rahatladım azıcık gece 12 den önce kesin olur diyorlar ya bakalım sag salim kucama alsam kızıma cok saolun arkadaslar iyiki varsınız Sanki yakınımda gibisiniz tık yok derken benimki öyle bı hamle yaptı ki baya bı yorulmusum bıraksalar uyuycam ağrı kesici verdikleri Icin uyuma yasak kızımla inşallah beraber uyuruz

canım benım ya valla cok heyacanlandım canlı canlı dogum gıbı:) ıns bu saatlerde almıssındır kucagına mınıgını dualarımız senınle.....

Tekrar başlamış galiba doğumlar Allah hepinizin yardımcısı olsun (benimde)sağsağlim kucağınıza alın bebeklerinizi o güzel anların tadını doya doya yaşayın inş

tramısuuuuuuuuu kız aktıf gozukuyon catladık ha meraktan bı haber ver...

Kızzlarrrrrrrr ne çok kaynatmışsınız ben girmeyeli oku oku bitiremedim Kızımla birlikte hakkımızda ne dedikodu yapıyorsunuz onlara baktık Evet kızlar doğurdum ben Hastaneden yazmak istedim size ama telefonumdan soğudum resmen yazılmıyor edilmiyor

Dün sabah 5:50'de kızımı dünyaya getirdim,öğleden sonra da taburcu olduk.İyiyiz ikimiz de,sağlıklıyız çok şükür.Prensesim biraz cırtlak ve çok ağlak dün gece fazla uyutmadı bizi.Hem de meme meraklısı meme yanımda olsun istediğim zaman çekiyim diyor.Ama öyle olmaz ki maymun gibi çıplak dolaşmam lazım o zaman Müsait bir zamanda doğum hikayemi de paylaşıcam sizle.kucukmeleklerim Allah yardımcın olsun canım,hepinizi kocamaaaan öpüyorum beni merak edenler de sağ olsunlar daha sonra ayrıntılı konuşuruz fıstıklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…