- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #36.141
Suyumu patlattılar bekliyoruz biraz sancımı kestiler rahatladım azıcık gece 12 den önce kesin olur diyorlar ya bakalım sag salim kucama alsam kızıma cok saolun arkadaslar iyiki varsınız Sanki yakınımda gibisiniz tık yok derken benimki öyle bı hamle yaptı ki baya bı yorulmusum bıraksalar uyuycam ağrı kesici verdikleri Icin uyuma yasak kızımla inşallah beraber uyuruz
cnm allah yardımcın olsun,toplu duanın gucune cok ınanırım ben..az kaldı ha gayret
ben yıne okuorum senın ıcın aklıma geldıkçe..
kıslar sızınde aklınızda bulunsun kolay doğum için
ayetel kürsi,felak nas ve fatiha sureleri okunmalıymış
allah yardımcın olsun
bak daha dun bana ben varım gelmıyo dıyodun kızının zoruna gıttı daha dayanamadı heralde
koptum ya ne güzel ıltıfat :)bu sabah eşimden duyduğum sevgi dolu iltifat ne mi sevgili anneler?? damperli kamyon:)) sağdan sola dönerken beni kamyona benzetti sevgili kocam saolsun
kongredeydı o yüzden ulasamamıssındır canım hafta sonları esler ıcn baslıcaktı ıyı oldu onemlı olan doğum oncesı yapılcaklarla lohusa donemı anlatıldığı bölümlere gelmesı kı ebeye sorunca o dıyor zatı esler hangısıne gelsın dıye aslında en ıyısı benımkı gıbı hepsine gelsın ..Canim hafta sonu zeynep kamilde doguna hazirlik kursu varmis eşli. .benim eşim 1 gun gelirim dedi..sen biliyomusun cumartesi mi yoksa pazar mi gelmesi daha faydali olur?? Hastaneyi aradim ebe acmadi yok sanirim..
Rabbım kabul etsın canım .. dısarsı cok sıcaktı bende piştim resmenKızlar yusa hz. Turbesine gittim hepimiz icin dua ettim..oyle sicaktiki disarda cok bunaldim..iyiki yaz hamilesi olmamisiz..benim hamilelik iyice agirlasti..yatmak kalkmak saga sola donmek lavaboya uzsnmak hepsi cok zor..
Birde kizlar sacma mi düşünüyorum bilmiyorum ama hastanelerede mahremiyete cok saygi olmadigini dusundugumden sancimda gelirse eşim olsun diyorum ve dogumda kimsr olmasin istiyorum..ne ablam ne annemleri istemiyorum..bi yerimi görürler sagimi solumu kapaticam diye stres olurum diye..emzirirkende oda bosaltilsin kimse bakmasin istiyo rum bunlar beni stresr sokuyor..siz ne düşünüyorsunuz? ?
maşallah yavruna inşallah gunu gelmeden ınıcek annesı doğum kanalına o bölgede bol yanma hıssedersen bılkı ındı :)biraz önce kontrolden geldim bebek doğum kanalına inmemiş,karnın çok büyümüş geldi bana dedi dr um.Göğsümle bitişik nerdeyse herks bu yüzden ikiz zannediyo.Nezaman iner acaba doğum kanalına yada inmezmi, 3260 olmuş kgsu 6 günde 250 gram almış doğuma kadar 4 kg alırsa nasıl doğururum ben
Canım 3-3.5 kilo arası doğar demiş dr ne güzel işte zaten ideal kilo bence inşallah bende 3-3.5 kilo arası doğururum diye düşünüyorum ama önce sağlık Allah sağlık versin kiloyu alır zaten her türlü
Küçükmeleklerim Allah hayırlı doğum nasip etsin hemen kucağına alırsın inşallah
saol canım ıyıyım bende hıc fırsatını bulamyorum yazmaya hazırlıgımı ben sonlara bırakmıstım sımdı onlarla ugrasıyorum
sezeryan olma sebebım bu benım ucuncu dogumum zaten ılkte olsaydı bebegım ters kafası yukarda ayaklar asagıda
ben yıne ara ara gırıp yazmaya calısıcam 3_4gunlugune bursaya gıtcez esımle gezmeye fırsat bulursam yazarım
Merhaba güzel anneler ve minnoşları
Buraya girip fazla dahil olamadım doğum yapan arkadaşlar olmuş Rabbim size de bebeişlere de SAĞLIK sıhhat versin gözünüz aydın :)
Doğum yapacaklara Rabbim yardım etsin dualarım sizinle
Biz üç gündür hastanedeyiz koşturup duruyoruz.
Takipler çatı muayenesi yapıldı kızım 3750 gr olmuş çatı çok dar dedi doktor amcamız beklemenin faydası yok alalım kızımızı dedi bizde kabul ettik. Yarın 12 de spinal Sezeryan ile doğum olacak inşallah.
Dualarınız da beni de unutmayın Allah'a emanetiz bundan sonra Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
Suyumu patlattılar bekliyoruz biraz sancımı kestiler rahatladım azıcık gece 12 den önce kesin olur diyorlar ya bakalım sag salim kucama alsam kızıma cok saolun arkadaslar iyiki varsınız Sanki yakınımda gibisiniz tık yok derken benimki öyle bı hamle yaptı ki baya bı yorulmusum bıraksalar uyuycam ağrı kesici verdikleri Icin uyuma yasak kızımla inşallah beraber uyuruz
küçükmeleklerım canım yazılarını buyuk bır sevıncle okudum doğumun baslamısssssssssssss
epıdural olman ıyı oldu cok rahat olucak bundan sonrası ılık dus alman bol bol çömelmen
sancıyı yatıp degılde hareketlı sekılde dayanman cok daha ıyı olur ama hıssetmıceksın bundan sonrakı sancıları :)
inşallah hayırlsıyla doğur yavrunu canım normal doğum yapıcak bırını duyunca cok ama cok sevınıyorum :)
telefon numaranı ozelden bırımıze versen olurmu ? hanı sen yazamazsan bız senden arayıp haber alsak
merakta bırakma bızı :) dualarımız senınle namaz kılıcam senın ıcın Rabbım doğumunu kolaylatsın inşallah ..
Canim sana bu haftasonu zeynep kamil deki doğuma hazirlik kursnun icerigini biliyomusun diye sormustum arada mesajim kaynadi sanirim :) ) esimle gidicezde o sadece 1gungelirim dedi cumartesi mi yoksa pazar mi gotursem onu karar veremedim..
Kucuk meleklerim Allah yardimcin olsun senin icin ben de dua ettim. Kızlar bende kontrole gittim nst normal bebegimin suyu iyi rahim agzimda yumusamis öne gelmis iyi dedi doktor ben de 1 hafta sonra dogururum inşallah:) ebelerle tanıştım her sey hazir artik kızımi bekliyoruz:)39 umuz bitsin gelsin minigim insallah
görmemısım yazıyı :) haberım yok maalesef
gıdıp yuzyuze görüşmek ıstıyorum gogus muaeyenesı yapması ıcın
yasak kalktı ya doğurmazsam haftaya gıdıcem haftaıcıde ararım ..
ah o günler gecmıyorgunlerını gecırmesınde artık gelsın bebısler:)
Merhaba güzel anneler ve minnoşları
Buraya girip fazla dahil olamadım doğum yapan arkadaşlar olmuş Rabbim size de bebeişlere de SAĞLIK sıhhat versin gözünüz aydın :)
Doğum yapacaklara Rabbim yardım etsin dualarım sizinle
Biz üç gündür hastanedeyiz koşturup duruyoruz.
Takipler çatı muayenesi yapıldı kızım 3750 gr olmuş çatı çok dar dedi doktor amcamız beklemenin faydası yok alalım kızımızı dedi bizde kabul ettik. Yarın 12 de spinal Sezeryan ile doğum olacak inşallah.
Dualarınız da beni de unutmayın Allah'a emanetiz bundan sonra Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
tramısuuuuuuuuu kız aktıf gozukuyon catladık ha meraktan bı haber ver...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?