2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
ne güzel bir kontrol cnım inş. bebişin kilocukları alır :)

ALLAH yardımcın olsun cnm bende bu hafta içinde olucm sanırım bebişlerimiz sağlıkla gelir inş:)

Ay doğsun bı o kıçını istircsm 40 olduk ya kiz cocuğu erken gelir derler bide bu arada sancılar 100 vuruyor hiç hissetmiyorum Buara 6 cm açılmış 4 cm daha sonra başlıyoruz cok heycanliyim
çok heycanlı canım ya çok özeniyorum normal doğuma benim öyle bir şansım yok ALLAH kolaylık versin bir an önce doğsun inş bebişin:)

hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün ne güzel bol bol emsin büyüsün 41 kere maşallahhhhh

ayy ne güzel bir haber bu böyle cnım ya hayırlısı olsun normal doğum dimi nasıl kolay oldumu hangi belirtilerle gittin :) tahmini doğumlarımız aynı nerdeyse bir güncük var benimde olabilir o zaman her an bende yarın istye gidiyorum bebek ters olduğu için normal doğum gelmeden alıncak

Son düzenleme:
merhaba kızlar ,
bugün doktorumuza gittik, 37. haftadayız , oğluşum 50 cm , 3,800 gr civarındaymış, dikkat et 4 kg olursa sezeryan olursun dedi.
normalci drumuz bende öyle istiyorum, ama sanırım istediğimiz gibi olmayacak nst ye girdim kalp atışarı normal dedi, haftaya cuma tekrar gelin dedi birdaha gireceğiz nst ye , bakalım ne olacak, 18 mayıs ta 40 haftalık oluyor , haftasını geçebilir,kanaman ağrın olursa gelirsin dedi.günde 10 hareket hissetmen yeterli dedi.
dr o kadar rahatki bizde bişey anlamadık, merakla bekliyoruz paşayı.bizden şimdilik bu kadar teyzeleri, hepinizi öpüyoruz.

TIRAMISUCUM tebrik ederim cnm,Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin,sende iisindr umarim,normaldogumsa hikayeni 4gozle bekliorum

mrblar güzel anneler ve bebişleri
bizde dünyaya geldik şuan bebeğim yanımda :))
dünyanın en güzel varlıklarıymış
3640 gr 51 cm sezeryan yaptık

ayyy ne güzel haberr.. gözün aydın canım allahım uzun ömürler versin inşallah... darısı başımıza

Topik ne kadar hareketli maşallah. Bir sürü bebişimiz oldu :) Rabbim hepsine hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin. Annelerimizi de çok tebrik ederim.
Darısı bizlerin başına. Bebeklerimizin kokusunu doya doya içimize çekeriz inşallah biz de.

mesajını okurken ekrana yapıştım resmen :) cok ama cok sevındım canım
yavrunu kucağına aldın hadi gözün aydın :) sabah doğum ogleden sonra eve geliş oh bee fecı ozendım
bıranonce doğum hıkayenı beklıyoruzzzzzzz tabı once yavrunla hasret gıder:)

Son düzenleme:
maşallah yavruna canım .. bugun doktorum 4.250 gr normal doğum yaptırdığını soyledı inşallah ıstıyorsan normal doğar yavrun

oh oh bor taze anne daha:) gözün aydın Rabbım analı babalı buyutmeyı nasıp etsın

Sersav tramısu evlatlarınız hayırlı olsun küçük melek ınsallah sendinde hayırlı haberler Alırız benımde bugün kontrol vardı herhalde bı hafta on gün var daha ben de çok sabırsızlanıyorum sag sağlım kucağımıza bı alsak

benımde sat gore 15 mayıs ama usg hep mayıs sonu dıyor
gercı benım kendı hesabıma gorede 9 ay 10 gun yada 9 ayda bebıs dogucaksa mayıs 20 den sonrası
doktorumda bu zamanlarda usg oynar takma kafana gunlerı dıyor hayırlısı
inşallah iner annesı daha gunu var azcık naz yapıyor:)

Tiramisu35 masallah canim bak gelmiyo deyip duruyordun geldi seninkide ay ne mutlu masallah darisi bizlere

Sersav gozun aydin canim allah anali babali buyutsun kizlar optuk sizi taze anneler

Kucukmeleklerimde almistir kucagina melegini )

Canımm gözün aydın Allah analı babalı büyütsün güzel günlerde inşallah:) çok sevindim m:))

Gözünüz aydın camın ne güzel doğum haberleri aldık bugün maşallah Allahım analı babalı büyütsün sağlıkla inşallah:))

Bugün ne güzel doğum haberleri aldık neşe doldu topic:)) inşallah küçükmeleklerim ve halilefede sağ salim kavuşurlar bebişlerine tiramisu da bombayı patlattı:) çok güzel bir sürpriz oldu insan duydukça heyecanlanıyor bir an evvel o anı yaşamak istiyor özellikle normal doğumlara bende çok özeniyorum bir mucizeyi gerçekleştirmek gibi mormal doğum hikayelerini de pür dikkat okuyorum. Benim de ilk günden beri tek düşündüğüm normaldi ama bebişim benimle aynı fikirde olmadığından şindilik rafa kaldırdık hala ayaklar aşağıda:) Allahım hepimize sağlıklı hayırlıdoğumlar nasip etsin inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…