2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Selam Kızlar,

Sonunda bizimde bugün işteki son günümüz.Yarın doktor kontrolümüz var.Çatı muayenesi var.Burada defalarca konuşulmasına rağmen ben korkuyorum offfffff

kızlar bugün özellikle sordum, hastanenin eğitimi vardı; çatı muayenesi kesinlikle acıtan birşey değilmiş.. acı dr kaynaklı olurmuş ancak.. yani canı acıyanlar tamamen dr hatasıymış ne yazık ki

bir de sizlere birşey sorucam, bugün itibariyle 36+0 olduk biz; inanılmaz mide bulantım var sizlerde de oldu mu, oluyor mu?

ayyy canım benım gozunaydın bak gelmıyo gelmıyo dedın sımdı cırtlak kızım dıyon:)ıcımıze dogmustu ama dogum yaptıgın abısın tepkısı ne oldu ... darısı bızlere ınsallllah saglıklı ve guzel gunlerde buyut canım benım.....

mrblar güzel anneler ve bebişleri
bizde dünyaya geldik şuan bebeğim yanımda :))
dünyanın en güzel varlıklarıymış
3640 gr 51 cm sezeryan yaptık

canım gozunaydın saglıklı ve guzel gunlerde buyut ınsalllah....

ne guzel bugun bussuruuu bebıs haberı aldık
dogum yapan tum dostlarımı kutllarım allah saglıkla evlatlarınızı buyutmeyı nasıp etsın
darısı bız bekleyenlere olsun ıns
gunden gune heyecanlanıyorum bende zaman durdu sankı gecmıyor
bırde kızlar 3*4 gundur fecı bır kasıntı var vucudumda
karnım gogsum ztn kasınıyodu yetmedı sankı
smdı nasıl bacagım kolum boynum sırtım yaa heryerım sankı boyle yolasım gelıyor
uyuz mu oldum ben noldum varmı boylesı aranızda

Canlarim hepinizden allah razi olsun size cevap yazarken dogurdum okudunuz dualarin hurmetine 7 28 kadin bakti hadi basliyorum dedi esime arabadan valise getir hemen dedim kanin ne varsa carpiyor herseyi kafa cikti diye ikin dedi ikindim kafa cikti dur dedi hamen omzu Icin ikin dedi tam ikinmayi bitirmeden dur dedi sonra ayaklarini cikartim kizimin gobegime koydular saskinliktan geberiyom saat 19 34 7 dakika da bitti bitane ic bitane dis dikis atti oturdum hemen kizim ac dogmus hemen emmeye basladi esim sol oldu garibim gelesiye kadar dogurdum
Melicim 15 dk 10 kadar bekledim ama daha da bekleye bilirdim aslinda sonu ta burda da yuruttuler iki saat ne yazcami sasurdim heycandan dogum khikaye yazarim elisa Zeynep aldimiz 3 kilo 10 gr 49 cm acayip saclari var canim benden ni istemissiniz gonderirim sorun degil ama yurd Disi cok pahali oluyor siZin Icin internetim yaninda hep bebisim iyi ben iyi kavalti yapiyorum simdi kizim uyuor oda à cikicam iyi geceler

tam çıkıyordum mesajını gördüm çok mutlu oldum :)
bızı hıc habersız bırakmadın maşallah :)
ve gözün aydın yavrunu sağlıkla büyüt inşallah bızde senın gıbı kolay doğum yapabılırmıyız bakalım :)
anneliğin tadını çıkar sonra daha uzun cok uzunnnnnn doğum hıkayesını ıstıyoruz:)
bızım yerimizede kokla yavrunu olurmu annecik:)

canım gozun aydın kavustun kızına sag saglım
ne guzel normal doguruverdın ıste yurtdısında olmanın artısı sanırım
burda olsan senı sabahtan aksama sezaryene alıvermıstıler
kım beklıcek acılmanı sancını burda ısler malesef boyle almıs yurumus..
Bızde heyecanına bırebır ortak oldukkk cok sukur kurtuldun
Cokk tebrık edıyorum tekrardannn

Gözün aydın bebişini güle güle büyüt inş. Darısı başımıza.

rabbime cok sükür mucizene kavuşmuşssssun.allah sizlere bagıslasın...

Ayyy ne mutlu haberlerrr yarın uzun uzun yazarım ama şimd uykum geldi

herkese iyi geceler

Gözün aydın... kolay doğum yapmana çok sevindim darısı başımıza inş.

maşallah ne güzel kolay doğum yaptın, Allah analı babalı büyütsün sağlıcakla inşallah..

Dün sabah 5:50'de kızımı dünyaya getirdim,öğleden sonra da taburcu olduk.İyiyiz ikimiz de,sağlıklıyız çok şükür.Prensesim biraz cırtlak ve çok ağlak dün gece fazla uyutmadı bizi.Hem de meme meraklısı meme yanımda olsun istediğim zaman çekiyim diyor.Ama öyle olmaz ki maymun gibi çıplak dolaşmam lazım o zaman Müsait bir zamanda doğum hikayemi de paylaşıcam sizle.kucukmeleklerim Allah yardımcın olsun canım,hepinizi kocamaaaan öpüyorum beni merak edenler de sağ olsunlar daha sonra ayrıntılı konuşuruz fıstıklar [/QUOTE]

Tebrik ederim canım Allah sana ve bebeğine sağlıklı uzun ömürler versin ayrıntıları sabırsızlıkla bekliyoruz

normal doğumları okuyunca cok mutlu oluyorum. bizim doktor kontrolumuz vardı bugun.hala ters duruyor kızım.ptesi sabah gidicez.eger hala ters ise yatış yapıcak doktor tahliller vs.ve sezeryan olcam ( hiç istemiyorum boyle randevulu sezeryanı.doğum gibi değil de ameliyata gidiyor gibi.oysa ben çatır çatır doğurmak istiyordum....

Ne kadar güzel anlatmışsın o heyecan yansımış her cümlene Allahım analı babalı büyütsün inşallah canım gözünüz aydın:)) sayende ilk canlı doğumumuzu yaşadık burda seninle birlikte:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…