2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Hayırlısı olsun canım üzülme bunda da vardır bir hayır bende senin gibi hep normal düşündüm istedim ama dönmedi bebişim sağlık olsun sağlıklı doğsunlar yeter.Allahın yazdığı bir alın yazısı var ötesine geçeneyiz hiç stres yapma kendine bunu lütfen.

herşeyin hayırlısı tabi canım.sonucta dönse bile normal olacagı garanti değil.ama çok taktım kafama ve cok ugrastım dönmesi için o yuzden de üzülüyorum biraz... Kısmet artık.bizimde kaderimiz böyleymiş dicez.

doğum yapan bütün arkadaşları tbrk ediorm allah analı babalı büyütsün darısı basımıza :)
artık sabırszlanıorm walla hi küçük mucizemi kucağıma almak istiorm allah hepmze göstersen o gnleri

Ay sabah bir bakayım dedim ne var ne yok bir sürü güzel haber aldım
Artık normal doğumlarımız başlamız, sıra bize geliyor Ne güzel sabah doğum öğlen ev olmuş Allah analı babalı büyütsün

Canm ben de aynı durumdayım ama dr sezeryan olmak zorunda kalırsın demedi belki de gözümü korkutmak istememiştir şimdiden, hoş daha çatı muayenem de yapılmadı benim de drum çok rahat yaa bu iyi birşey mi kötü mü anlayamadım henüz çarşamba kontrolüm vardı 10 gün sonra kontrole gel dedi

mrblar güzel anneler ve bebişleri
bizde dünyaya geldik şuan bebeğim yanımda :))
dünyanın en güzel varlıklarıymış
3640 gr 51 cm sezeryan yaptık

Allah analı babalı büyütsün ayy inanamıyorum yaa siz kavuştunuz bizim de çok az zamanımız kaldı
Bol bol öp kokla yavrunu

Hayırlı olsun arkadaşım sen de kucağına almışsın yavrunu darısı başımıza

Canım o kadar takma kafana her düz duran bebek de normal doğmuyor ki önemli olan sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza almak onlar için ve bizim için en güzeli nasıl olacaksa öyle olsun, genel kanının aksine ben de normal doğumdan değil de sezeryandan korkuyorum bana çok soğuk geliyor, kesiyorlar filan ama ne yapalım bebek çok büyürse mecbur öyle olacak ikimizi de riske atmak istemem

Ah canın aynı duyguları paylaşıyoruz o normal doğum duygusunu bende yaşamak çok istedim sezaryandan hala çok korkuyorum gece korku bastı
doğum değilde soğuk bir ameliyata gircem sanki hayalim bu değildi bende dün doktordaydım dönmemiş bizmki çanklede yaşıyorum bu akşam hızlı feribotla istye gidicem inş pazt bnmde orda kontrolüm olcak o zamana kadar döner inş yavrularımız. Annesinin doğduğu yerde doğmak istyordur belki orda döner diye son bir umudum kaldı hala dua ediyorum Allah bir mucize yaşatır inş bize

Ne güzel canım senin adına çok sevindim çok heycanlı bir süreçti bebeğine kavuştun
sonunda çok özendim anlattıklarına maşallah kızına ve sana :)

kıslarr tebrıkk ederımmm
allah bagıslasın kuzularınızı
benımde 10 gunum kaldı ınsallah
herkesee gunaydınn çoktan hortladık yineee

Ne güzel canım senin adına çok sevindim çok heycanlı bir süreçti bebeğine kavuştun
sonunda çok özendim anlattıklarına maşallah kızına ve sana :)

sidelyacım okuorum hep yazdıklarını ama uzulme cnm
senın hayır sandığında şer vardır belki,normal olsaydı allah korusun bı aksılık cıkacaktı belki
rabbım bu sekılde koruyor bebeğini belki..hayatta neyı cok cok ıstersek onunla sınanıyoruz..
akısına bırak allaha tevekkül et cnm suan bebek dönememekte ısrar edıosa belkı ancak sezeryanla saglıcakla gelecektır dunyaya..
butun arkadaslar ben dahil boyle dusunmeliyiz her ıkı doğum sekli ıcınde
ben sezeryan olucam,ama kesmek kesilmek gibi cümleler cok rahatsız edıo beni mesela,
daha guzel bı seymiş gibi dusunmek ıstıorum tamam amelıyat ama doğum sonucta yaa kuzumu görcem kavuşcam sonucta..
3 yıldır ugruna 4 tüp bebek yaptırıp,sayısız iğne ve operasyondan sonra kavustuğum kuzumu,
her ıkı doğum seklınınde riskleri var yazıp kımseyı korkutmak ıstemem hepımız azcok bilıyoruz zaten
bıraz akısına bırakalım bebelerı germeyelm, dönmeyen butun bebeleri

Gunaydin hamisler kizim la guzel bi uyumusiz simdi kalktik dusumuzu aldik prensesim suslendi babayla ablamizi bekliyoruz ve musafirlerimizi cok sukur Iyiyiz ikimizde sali cikarsiniz diyolar ama erken cikmaktanbyanayim sira size de kizlar gece o kadar rahat uyumusum ki anlatamam

Kucukmeleklerim hayirli olsun Allah anali babali buyutsun insalllah.ebe oldugum halde dogumdaki sogukkanligina hayran kaldim masallah =) darisi basimiza insallah hayirlisiyla bizlerde yavrularimiza kucagimiza alalim.seni ve sut kokulu kizini cok opuyorum Rabbim saglikli hayirli omur versin size

Çok heves ettim ben yaa bende kızımla uyumak istiyorummm... Maşallah canım kızına da sana da. Hayırlı olsun bebeğin güle güle, sağlıkla büyüt inşallah..

oh ne güzel misler gibi olmuşunuzdur çok güzel yaaa maşallahhh:)

haklısın canım üzülmemeye çalışıcam herkes aynı şeyi söylüyo takma kafana diye beynimde dinlese böyle duyunca özeniyorum sadece kısmet artık bebişlerimiz sağlıkla dünyayaya gelir inş

okurken gözümde canlandırdım canım bi baktım yaşlar şıpır şıpır akıyo gözlerimden. çok güzel bi duygu olmalı.. çok sevindiim... rabbim sağlık sıhhat uzun ömür mutluluk vb. güzel ne varsa versin bebişine..

sıkıntı yapma canım. ne demişler her işte bi hayır vardır. olması gereken bu belkide. sağlıkla sıhhatle gelsin yeterki..

Gözün aydın.Çok sevindim senin adına. Darısı başımıza inşallah..

canım benıyum gozunaydın aklımız dualarımız hep senınleydı guzel ve saglıklı gunlerde buyut ınsalllah....
halıfelıden hala haber yok heralde ınsallah o da saglıckla kucagına almıstır bebısını....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…