- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #36.201
normal doğumları okuyunca cok mutlu oluyorum. bizim doktor kontrolumuz vardı bugun.hala ters duruyor kızım.ptesi sabah gidicez.eger hala ters ise yatış yapıcak doktor tahliller vs.ve sezeryan olcam( hiç istemiyorum boyle randevulu sezeryanı.doğum gibi değil de ameliyata gidiyor gibi.oysa ben çatır çatır doğurmak istiyordum....
hayırlısı olsun canım üzülme bunda da vardır bir hayır bende senin gibi hep normal düşündüm istedim ama dönmedi bebişim sağlık olsun sağlıklı doğsunlar yeter.allahın yazdığı bir alın yazısı var ötesine geçeneyiz hiç stres yapma kendine bunu lütfen.
Ay sabah bir bakayım dedim ne var ne yok bir sürü güzel haber aldımKızzlarrrrrrrr ne çok kaynatmışsınız ben girmeyeli oku oku bitiremedimKızımla birlikte hakkımızda ne dedikodu yapıyorsunuz onlara baktık Evet kızlar doğurdum ben Hastaneden yazmak istedim size ama telefonumdan soğudum resmen yazılmıyor edilmiyor
Dün sabah 5:50'de kızımı dünyaya getirdim,öğleden sonra da taburcu olduk.İyiyiz ikimiz de,sağlıklıyız çok şükür.Prensesim biraz cırtlak ve çok ağlak dün gece fazla uyutmadı bizi.Hem de meme meraklısı meme yanımda olsun istediğim zaman çekiyim diyor.Ama öyle olmaz ki maymun gibi çıplak dolaşmam lazım o zamanMüsait bir zamanda doğum hikayemi de paylaşıcam sizle.kucukmeleklerim Allah yardımcın olsun canım,hepinizi kocamaaaan öpüyorum beni merak edenler de sağ olsunlar daha sonra ayrıntılı konuşuruz fıstıklar
Canm ben de aynı durumdayım ama dr sezeryan olmak zorunda kalırsın demedi belki de gözümü korkutmak istememiştir şimdiden, hoş daha çatı muayenem de yapılmadı benim de drum çok rahat yaa bu iyi birşey mi kötü mü anlayamadım henüzmerhaba kızlar ,
bugün doktorumuza gittik, 37. haftadayız , oğluşum 50 cm , 3,800 gr civarındaymış, dikkat et 4 kg olursa sezeryan olursun dedi.
normalci drumuz bende öyle istiyorum, ama sanırım istediğimiz gibi olmayacaknst ye girdim kalp atışarı normal dedi, haftaya cuma tekrar gelin dedi birdaha gireceğiz nst ye , bakalım ne olacak, 18 mayıs ta 40 haftalık oluyor , haftasını geçebilir,kanaman ağrın olursa gelirsin dedi.günde 10 hareket hissetmen yeterli dedi.
dr o kadar rahatki bizde bişey anlamadık, merakla bekliyoruz paşayı.bizden şimdilik bu kadar teyzeleri, hepinizi öpüyoruz.
mrblar güzel anneler ve bebişleri
bizde dünyaya geldik şuan bebeğim yanımda :))
dünyanın en güzel varlıklarıymış
3640 gr 51 cm sezeryan yaptık
Canlarim hepinizden allah razi olsun size cevap yazarken dogurdum okudunuz dualarin hurmetine 7 28 kadin bakti hadi basliyorum dedi esime arabadan valise getir hemen dedim kanin ne varsa carpiyor herseyi kafa cikti diye ikin dedi ikindim kafa cikti dur dedi hamen omzu Icin ikin dedi tam ikinmayi bitirmeden dur dedi sonra ayaklarini cikartim kizimin gobegime koydular saskinliktan geberiyom saat 19 34 7 dakika da bitti bitane ic bitane dis dikis atti oturdum hemen kizim ac dogmus hemen emmeye basladi esim sol oldu garibim gelesiye kadar dogurdum
Melicim 15 dk 10 kadar bekledim ama daha da bekleye bilirdim aslinda sonu ta burda da yuruttuler iki saat ne yazcami sasurdim heycandan dogum khikaye yazarim elisa Zeynep aldimiz 3 kilo 10 gr 49 cm acayip saclari var canim benden ni istemissiniz gonderirim sorun degil ama yurd Disi cok pahali oluyor siZin Icin internetim yaninda hep bebisim iyi ben iyi kavalti yapiyorum simdi kizim uyuor oda à cikicam iyi geceler
normal doğumları okuyunca cok mutlu oluyorum. bizim doktor kontrolumuz vardı bugun.hala ters duruyor kızım.ptesi sabah gidicez.eger hala ters ise yatış yapıcak doktor tahliller vs.ve sezeryan olcam( hiç istemiyorum boyle randevulu sezeryanı.doğum gibi değil de ameliyata gidiyor gibi.oysa ben çatır çatır doğurmak istiyordum....
Canlarim hepinizden allah razi olsun size cevap yazarken dogurdum okudunuz dualarin hurmetine 7 28 kadin bakti hadi basliyorum dedi esime arabadan valise getir hemen dedim kanin ne varsa carpiyor herseyi kafa cikti diye ikin dedi ikindim kafa cikti dur dedi hamen omzu Icin ikin dedi tam ikinmayi bitirmeden dur dedi sonra ayaklarini cikartim kizimin gobegime koydular saskinliktan geberiyom saat 19 34 7 dakika da bitti bitane ic bitane dis dikis atti oturdum hemen kizim ac dogmus hemen emmeye basladi esim sol oldu garibim gelesiye kadar dogurdum
Melicim 15 dk 10 kadar bekledim ama daha da bekleye bilirdim aslinda sonu ta burda da yuruttuler iki saat ne yazcami sasurdim heycandan dogum khikaye yazarim elisa Zeynep aldimiz 3 kilo 10 gr 49 cm acayip saclari var canim benden ni istemissiniz gonderirim sorun degil ama yurd Disi cok pahali oluyor siZin Icin internetim yaninda hep bebisim iyi ben iyi kavalti yapiyorum simdi kizim uyuor oda à cikicam iyi geceler
sabah 6.30 dan beri gözler açık benimde yolculuk hazırlığı yapıcam birde. Temizlik başlayınca açılırsın canım belki ev temzlnnce rahtlıyor insanOfff cok uykusuzum bide temizlige kadin gelcek birazdan yaninda nasil durcam bilmiom fenaoldum bugun ben
Ne güzel canım senin adına çok sevindim çok heycanlı bir süreçti bebeğine kavuştun
sonunda çok özendim anlattıklarına maşallah kızına ve sana :)
Gunaydin hamisler kizim la guzel bi uyumusiz simdi kalktik dusumuzu aldik prensesim suslendi babayla ablamizi bekliyoruz ve musafirlerimizi cok sukur Iyiyiz ikimizde sali cikarsiniz diyolar ama erken cikmaktanbyanayim sira size de kizlar gece o kadar rahat uyumusum ki anlatamam
oh ne güzel misler gibi olmuşunuzdur çok güzel yaaa maşallahhh:)Gunaydin hamisler kizim la guzel bi uyumusiz simdi kalktik dusumuzu aldik prensesim suslendi babayla ablamizi bekliyoruz ve musafirlerimizi cok sukur Iyiyiz ikimizde sali cikarsiniz diyolar ama erken cikmaktanbyanayim sira size de kizlar gece o kadar rahat uyumusum ki anlatamam
haklısın canım üzülmemeye çalışıcam herkes aynı şeyi söylüyo takma kafana diye beynimde dinlese böyle duyunca özeniyorum sadece kısmet artık bebişlerimiz sağlıkla dünyayaya gelir inşsidelyacım okuorum hep yazdıklarını ama uzulme cnm
senın hayır sandığında şer vardır belki,normal olsaydı allah korusun bı aksılık cıkacaktı belki
rabbım bu sekılde koruyor bebeğini belki..hayatta neyı cok cok ıstersek onunla sınanıyoruz..
akısına bırak allaha tevekkül et cnm suan bebek dönememekte ısrar edıosa belkı ancak sezeryanla saglıcakla gelecektır dunyaya..
butun arkadaslar ben dahil boyle dusunmeliyiz her ıkı doğum sekli ıcınde
ben sezeryan olucam,ama kesmek kesilmek gibi cümleler cok rahatsız edıo beni mesela,
daha guzel bı seymiş gibi dusunmek ıstıorum tamam amelıyat ama doğum sonucta yaa kuzumu görcem kavuşcam sonucta..
3 yıldır ugruna 4 tüp bebek yaptırıp,sayısız iğne ve operasyondan sonra kavustuğum kuzumu,
her ıkı doğum seklınınde riskleri var yazıp kımseyı korkutmak ıstemem hepımız azcok bilıyoruz zaten
bıraz akısına bırakalım bebelerı germeyelm, dönmeyen butun bebeleri
Kızzlarrrrrrrr ne çok kaynatmışsınız ben girmeyeli oku oku bitiremedimKızımla birlikte hakkımızda ne dedikodu yapıyorsunuz onlara baktık Evet kızlar doğurdum ben Hastaneden yazmak istedim size ama telefonumdan soğudum resmen yazılmıyor edilmiyor
Dün sabah 5:50'de kızımı dünyaya getirdim,öğleden sonra da taburcu olduk.İyiyiz ikimiz de,sağlıklıyız çok şükür.Prensesim biraz cırtlak ve çok ağlak dün gece fazla uyutmadı bizi.Hem de meme meraklısı meme yanımda olsun istediğim zaman çekiyim diyor.Ama öyle olmaz ki maymun gibi çıplak dolaşmam lazım o zamanMüsait bir zamanda doğum hikayemi de paylaşıcam sizle.kucukmeleklerim Allah yardımcın olsun canım,hepinizi kocamaaaan öpüyorum beni merak edenler de sağ olsunlar daha sonra ayrıntılı konuşuruz fıstıklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?