2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
mrblar güzel anneler ve bebişleri
bizde dünyaya geldik şuan bebeğim yanımda :))
dünyanın en güzel varlıklarıymış
3640 gr 51 cm sezeryan yaptık

sağlıkla bebeklerinize kavuşmuşsunuz Allaha şükür.Rabbim bebeklerinize hayırlı sağlıklı uzun ömür nasip etsin.hayırlı evlatlar olsun inşallah
bende aynı şeyi düşünüyorum oğlum daha dönmedi doktor çok hareketli dönebilir dedi dönmezse de ben sezeryana gitmeden önce suyum nişanım gelsin doğum sürecim başlasın öyle sezeryana gireyim isityorum.hayırlısı diyoruz dönmezse de yapacak birşeyimiz yok bebeklerimizin seçiimi.

Günaydın kızlar

Sersav Küçükmeleklerim ve tiramisu gözünüz aydın canlarım darısı bizimde başımıza

Küçükmeleklerim valla resmen canlı yayın yaptın adım adım takip ettik doğumunu

Ama ben senin gibi sakin olamam herhalde muhtemelen hastaneyi birbirine katarım bağırmaktan

Gerçi benim oğlanın keyfi yerinde hiç gelmeye niyeti yok teyzeleri Ben erken doğmuşum ondan erken doğar sanmıştım ama babasına çekmiş belliki ne sancı var ne bişey öle oturuyorum ne olcaksa

Tiramisucum sen kızı yapıştır memene öyle yat en iyisimi

Acaba kızlar mı erkenci olup oğlanlar mı çıkmak istemiyor ki?

Birde Halilefe den hbr alsak ama onun hastanesi uzaktı eve gelmesi zaman alabilir gerçi eve gelince de insna nete giremeyebilir bebişle ilgilenmekten

Son düzenleme:
Herkese günaydın doğum yapanların gözleri aydın Allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin darısı başımıza artık gün sayıyoruz

Ya birde benim gibi kan sulandırıcı kullanan arkadaşların doğumları nasıl olacak merak ediyorum benim dr normale yanaşmadı bundan önce 4 tane düşüğümde olduğu için galiba riske atmak istemedi

meraba kızlar.size daha öncede yazmıştım yine yazayım bende mayıs annesi olacaktım ama maalesef 3 aylıkken bebeğimi kaybettim.adım tuğba 5yıldır çocuk istiyorum ama olmuo beni dualarınızda hatırlarsanız çok sevinirim.hepinize kolay doğumlar hayırlı evlatlar dilerim

dün kü coşkudan sonra bugun duruluruz artık :)
halılefedende bı haber alsak
fecı gaza geldım normal doğumla bebısımı kucağıma almak ıstıyorum bendeeeeeee :) ama ne zaman bakalım :)

Çok teşekkür ederiz canım Rabbim inşallah bu güzel duyguyu sana ve tüm isteyenlere nasip eder

allah analı babalı büyütsün..sağlıkla büyüsün maşalllah bebişimize :))

doğum yapan arkidişlerrrr tebrikler sizee, Allahım analı babalı büyütsün bebişlerinizii.....darısıda bizim başımıza artıkk,,bakalım ne kadar kalmış ve takvimimiz ne diyoo

mrblar güzel anneler ve bebişleri
bizde dünyaya geldik şuan bebeğim yanımda :))
dünyanın en güzel varlıklarıymış
3640 gr 51 cm sezeryan yaptık

hoş gelmiş bebeğin:)maşallah allah sağlık versin...insan heycanlanıyor gitgide ..

işte bu ya çok sancı çekmedin mi..sen şu kegel eğzersizini falan yapıyordun dimi bayadır.... maşallah sana ve bebeğine..zeynepcik hoş geldin

ya işte normal doğum olunca rahat rahat uyudun dimi ne güzellll...bende istiyorum
ama itiraf ediyorum..senin rahatlığın beni bu konuda çok rahatlattı...maşallah sana çok özendim..işallah bizlerde sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza....

dogum yapan arkadaslara tebrıkler rabbım analı babalı büyütsün kuzularınızı yapıcak olanlarada kolay dogumlar inş bugun mutsuzum kayın valıde ist gelıyo bıze doğum için ne acelesı varsa sankı benı strese sokcak yavvvvv

Normal doğumda hemen rahat rahat yatıyorsun ama tabiki küçükmeleklerimin 4. doğumu galiba yanlış hatırlamıyorsam ondan dolayıda dikişi az olmuş normalde de 2. ve 3. doğumlarda daha esnek oluyormuş rahim daha kolay oluyormuş darısı normal doğurmak isteyenlerin başına

Son düzenleme:

Anam baya erken geliyorlar ya onca zaman napacaklar yahu deseydiniz ya daha doğuma çok var diye hayırlısı napıcaksın idare edilir bir şekilde Allah kolaylık versin

bu arada bir anne (küçükmeleklerim.40 haftadaydı ) hariç normal doğuma gidenler takvimde yazan tarihten bir hafta önce oldu gibi sanki?
yada ben mi öle gördüm..yani ozaman bende haftaya doğurabilirim...:))) amanın...ama şu serumu yedikten sonra pek kasılma falan olmuyor bende ...ben ona buluyorum da...

40 görcem gibi geliyor.. :) karmaşık duygular iç,ndeyim.
yarın sabah annem geliyor 15 mayısta döncek..çünkü dr randevusu var..normal doğurursam 5 6 gün yanımda kalmış olcakkk ((

Canım çok sevındım darısı basımıza hepımızınduygulandırdın Allah analı babalı büyütmeyı nasıp etsın sana kocaman maşallah

doğum yapan arkadaşlar hepinize ailece sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum.ben de salı günü nasipse doğum yapıyorum Allah herkesin yardımcısı olsun....

yeni bebişlerimiz sağlıkla analı babalı büyüsünler inş.
benim dün akıntıyla beraber kanamam oldu nişan gelmiş dedi doktor 2 cm kadar açılma var dedi doğuma almadı ama 3 4 cm kadar beklememiz gerekiyor dedi sizce bu normal mi? bebişim sabırsızlanıyor galiba

ıste sımdı streslı donem baslıyo bızzımde soyle halden anlayacak kv olsa ne olurdu bızımkınden ses yok tarıh almaamızı beklıyo heralde bazen onlarada hakverıyorum onlarında torun sevıncı ama bırazcık anlayıslı olsalar neyse canını sıkma Allah yardımcın olsun bebeısını dusun...

canım guzel dıleklerın ıcın tesekkur ederız ınsallah en kısa zamnda gobusune bır melek konar Allah yardımcın olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…