- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #36.241
Herkese gunaydın....Geceden beri yogun kasık agrım var,gecmedi bi turlu.Napsam bilemiyorum kızlar!
yeni bebişlerimiz sağlıkla analı babalı büyüsünler inş.
benim dün akıntıyla beraber kanamam oldu nişan gelmiş dedi doktor 2 cm kadar açılma var dedi doğuma almadı ama 3 4 cm kadar beklememiz gerekiyor dedi sizce bu normal mi? bebişim sabırsızlanıyor galiba
:)) sennde bebiş gelecek yakında desene ya sıra sıra gelio bebişler nişandan 3 yada 3 gn sonra doğum baslar die biliorm ben cnm ama
benim dün akıntıyla beraber kanamam oldu nişan gelmiş dedi doktor 2 cm kadar açılma var dedi doğuma almadı ama 3 4 cm kadar beklememiz gerekiyor dedi sizce bu normal mi? bebişim sabırsızlanıyor galiba
süper doğumun yaklaşmış bir avazda inşallah.. hayırlı haberlerini bekliyoruz
Canim tum gece benimde agridi belimden giriyor bide.. Hala ince ince devam ediyor. Etsin hic sorun degil ama bebegim ters duruyo bu sekilde dogum baslasin istemiyorum bisey olursa diye korkuyorum dikkat etmemiz lazim
kızlar oğlum halil efe 26 nisan gecesi saat 03:20 de sezeryanla dünyaya geldi. suni sancıda kalp atışları yavaşlayınca zorunlu sezeryan olduk... 3700 gram 50 cm boyu... sütümüz gelmedi hala mama veriyoruz mecbur.. geçmişe bakamadım ama eve yeni geldik en kısa zamanda bakıcam inş. yanımda gülümsüyor uyurken.. :) darısı tüm bekleyenlerin başına...
kızlar oğlum halil efe 26 nisan gecesi saat 03:20 de sezeryanla dünyaya geldi. suni sancıda kalp atışları yavaşlayınca zorunlu sezeryan olduk... 3700 gram 50 cm boyu... sütümüz gelmedi hala mama veriyoruz mecbur.. geçmişe bakamadım ama eve yeni geldik en kısa zamanda bakıcam inş. yanımda gülümsüyor uyurken.. :) darısı tüm bekleyenlerin başına...
Hakkimizda hayirlisi olsun ne diyelim.Ben gene duramadim hastaneye gittim,cok sukur bir sorun yok.Yarim saatte sadece 1 sanci cikti.Sadece rahim agziyla ilgili degisik bisey yaziyodu onu anlamadim,onceden hep kapali falan yazardi.Neyse bisey demediyse doktor sorun yok.[/
Cok iyi yapmissin canim vucudlarimiz artik doguma hazirlaniyor cok normal tum bunlar da anne adayi olmak bile bambaska bi duygu insan kiyamiyo yavrusuna :) rabbim hepizin yardimcisi olsun
Kızzlarrrrrrrr ne çok kaynatmışsınız ben girmeyeli oku oku bitiremedimKızımla birlikte hakkımızda ne dedikodu yapıyorsunuz onlara baktık Evet kızlar doğurdum ben Hastaneden yazmak istedim size ama telefonumdan soğudum resmen yazılmıyor edilmiyor
Dün sabah 5:50'de kızımı dünyaya getirdim,öğleden sonra da taburcu olduk.İyiyiz ikimiz de,sağlıklıyız çok şükür.Prensesim biraz cırtlak ve çok ağlak dün gece fazla uyutmadı bizi.Hem de meme meraklısı meme yanımda olsun istediğim zaman çekiyim diyor.Ama öyle olmaz ki maymun gibi çıplak dolaşmam lazım o zamanMüsait bir zamanda doğum hikayemi de paylaşıcam sizle.kucukmeleklerim Allah yardımcın olsun canım,hepinizi kocamaaaan öpüyorum beni merak edenler de sağ olsunlar daha sonra ayrıntılı konuşuruz fıstıklar
mrblar güzel anneler ve bebişleri
bizde dünyaya geldik şuan bebeğim yanımda :))
dünyanın en güzel varlıklarıymış
3640 gr 51 cm sezeryan yaptık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?