2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Herkese gunaydın....Geceden beri yogun kasık agrım var,gecmedi bi turlu.Napsam bilemiyorum kızlar!

Canim tum gece benimde agridi belimden giriyor bide.. Hala ince ince devam ediyor. Etsin hic sorun degil ama bebegim ters duruyo bu sekilde dogum baslasin istemiyorum bisey olursa diye korkuyorum dikkat etmemiz lazim

aman allahım bugün topikte ne güzel haberler varrrrrr

kızlar tebrik ederim hepinizi darısı başımızaaa

Son düzenleme:

:)) sennde bebiş gelecek yakında desene ya sıra sıra gelio bebişler nişandan 3 yada 3 gn sonra doğum baslar die biliorm ben cnm ama

Ayyy masallah ya herkes doguruyo resmen dogum gecesi olmus Rabbim bebislerinizle bir omur mutlu yasamayi nasip etsin kuzlar gozunuz aydin

:)) sennde bebiş gelecek yakında desene ya sıra sıra gelio bebişler nişandan 3 yada 3 gn sonra doğum baslar die biliorm ben cnm ama

bebişlerimiz hayırlısı ile doğsun çok heyecanlıyım benimde annem gelcek ist. o gelene kadar doğmasa bari

süper doğumun yaklaşmış bir avazda inşallah.. hayırlı haberlerini bekliyoruz

Canim tum gece benimde agridi belimden giriyor bide.. Hala ince ince devam ediyor. Etsin hic sorun degil ama bebegim ters duruyo bu sekilde dogum baslasin istemiyorum bisey olursa diye korkuyorum dikkat etmemiz lazim

Hakkimizda hayirlisi olsun ne diyelim.Ben gene duramadim hastaneye gittim,cok sukur bir sorun yok.Yarim saatte sadece 1 sanci cikti.Sadece rahim agziyla ilgili degisik bisey yaziyodu onu anlamadim,onceden hep kapali falan yazardi.Neyse bisey demediyse doktor sorun yok.

kızlar oğlum halil efe 26 nisan gecesi saat 03:20 de sezeryanla dünyaya geldi. suni sancıda kalp atışları yavaşlayınca zorunlu sezeryan olduk... 3700 gram 50 cm boyu... sütümüz gelmedi hala mama veriyoruz mecbur.. geçmişe bakamadım ama eve yeni geldik en kısa zamanda bakıcam inş. yanımda gülümsüyor uyurken.. :) darısı tüm bekleyenlerin başına...

Allah analı babalı büyütsün maşallah inş. sütünde en kısa sürede gelir.

canım senı merak etmıstık neysekı guzel haberlelrle geldın gozunaydın canım guzel gunlerde saglıcakla buyutun ınsallah...

canım sıra sende demek hadı bakalım saglıcakla kucagına alırsın ıns..

Halil Efe, Tiramisu, Küçükmeleklerim ve daha kaçırdığım doğum yapan arkadaşlarım :)))))tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün size bebişlerinizle uzuuuunnnn, sağluıklı bir ömür diliyorummm:))

gözün aydın canım. sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü olsun meleğin.. bizim içinde kokla ohh misssss

Canım Allah analı babalı büyütsün inşallah çok sevindim bu arada sütün gelmede emzir sen mamada ver ama emzirmende gerekiyormuş o emdikçe süt gelecekmiş bana öyle dediler ama ne kadar doğru bilemedim

hayırlsı olsun canım allah kızını analı babalı büyütsün inşallah

aman emsinde sen yine ona kıyamazsın istedikçe verirsin

en kısa zamanda doğum hikayeni bekliyoruz

mrblar güzel anneler ve bebişleri
bizde dünyaya geldik şuan bebeğim yanımda :))
dünyanın en güzel varlıklarıymış
3640 gr 51 cm sezeryan yaptık

ay ne güzel haber üzerine haber alıyoruz.

allah yavrunu analı babalı sağlıklı büyütsün canım.

dünyanın en güzel varlığı olması konusunda kesinlikle katılıyorum onlar melek melek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…