2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
selam kizlar cepten girdim alinti yapamiyorum biz 37+4te dogduk teyzeleri ben biliyordum kizimin da abisi gibi aceleci olacagini :)

halilefe dogum yapmissin Allah anali babali buyutsun canim mamayi fazla kacirip emzirmeyi ihmal etme ins gelir sutun...

biz de sanki sarilik olmaya basladik hafiften aslinda emmesi guzel sutum de var cok sukur ama kizim cabuk uyuyakaliyor uyumasa daha cok emerdi,uykucu nolcak :)
astiridim nerelerde goremedim mesajlarini?

küçükmeleklerim habervermen sayesinde an ve an yaşadık sayılır senin doğumu. Sonunda aldın kızını kucağına. Allah analı babalı sağlıklı büyütsün inşallah yavrunu.

darısı biz bekleyenlerin başına kızınla hasret gider şimdi

Herkese merhaba, kontrol den geldim 2 mayisa gun Verdi doktorumuz, bebek cok asagiya dusmus beklemez artik dedi. Panik oldum, heyecanlandim offff beklemek daha da zor simdi. Birde epidural mi genel anestezi mi istiyorusun diye bana sordu, fikirlerinizi ya da deneyimlerinizi yazarsaniz cok sevinirim. Herkese iyi hafta sonlari.

küçükmeleklerim,sersav,tiramisu,halil efe oyyyyyyy canlar ya demek dogurdunuz ..RABBİM hayırlı saglıklı ömürler nasip etsin bebişlerinize.......cok sevindim ya.......RABBİM suan ki yasadıgınız duyguyu bizlere nasip etsin......inş... bizimde az kaldı....... ümitle bekliyoz mucizemizi..... =)

bizde senden hayırlı haber bekliyorduk canım, allah analı babalı sağlıklı büyütsün oğlunu inşallah .

inşallah sütünde en kısa zamanda gelirde bebeğim luk luk içer annesinden

hepimizin beklediği arkadaşlar doğum yaptı bakalım sıra şimdi kimlerde

benim çatı kemiklerim çok ağrıyor otururken, kalkarken, yürürken falan. Ama sancım sanki hiç yok. Benim kız yerinden memnun herhalde.

Normal dogum yapan ark.sorum olucak,dogumdan nekadar zamn oonce agrilariniz baslamisti yoksa hic agri yasamadan sadece dogumun olcaa gunmu oldu agriniz yafa nebilim nst leriniz falan nasildi pekvmeraktsyim ben

Allah analı babalı büyütsün bahtı açık olsun inş. tez zamanda sütünde gelir...Darısı başımıza

Canimhayirli olsun Allah anali babali biyutsun sutun de tez zamanda gelir ins:))

canım hayırlı olsun merak etmiştk .....allah analı babalı büyütsün....allah bağışlasın

Canim seninle satlarimiz ayniydi yanlis hatirlamiyosam benimde doktorum sali gunu gun verecek 3 une diye dusunuyoruz. Ben epidural olmak istiyorum ama korkuyorum bir yandan kizimi hemen kucagima alayim korku gecer ins:))) hem genelden daha konforlu oluyomus...

sabah erken arkadaşım bana kahvaltıya geldi..eşlerin sınav görevi vardı.sınavdan sonra dr randevusuna gitceklerdi.

bebişimiz yeri dar olduğu için erken gelebilir demişti doktor. ciğer geliştirici iğnenim ikncisi çin dr gittiler alahtan. bugün yoksa pazartesi gideceklerdi. muayenede suyunun azaldığı %20 lerde kaldığı ortaya çıktı. almazsak bebeğin suyu biter kendini dışarı cıkmış sanıp kaka yapabilir dedi dr muz tehlikeli olur demiş. acil doğuma aldılar....bebişimizi ilk görenlerdenim hemen gittik.ilk benim kucağıma verdi.ilk defa yeni doğmuş bir bebeği kucağıma aldım büyük mucize alllahım ne büyük...ağladım nası güzel maşallah....
arkadaşımın ağrıları var ama geçcek dediler ilk bir ikisaaat zor görünüyo....allah herkesin yardımcısı olsun normal sezeryan fark etmez....
annelik farklı arkadaşım ağrısının arasında habire iyleşmeliyim ona bakmallıyım dedikçe bi hoş oldum...habire seni seviyorum :) oğlum dedi durdu....l.

36 -37 haftalık bebişimiz maşallah çok iyi annenin yanında....ama süt gelmedi mana verdiler....sorun olmazsa yarın akşam çıkcaklar süt ememezse 1 iki gün küveze alabiliriz demişti dr sarılığı artarsa diye...

Kizlar tiramusu Halil efe canim sevindim haberlerinize Allah anali babali buyusun benim tam 39 +7 idim kızlar sancı bı an geliyor benim öyle oldu ve aynı saatlerde geliyor hep mesala 1 saatte bir yarım saatte bir düzenli oluyor hep

bugün 37+3 de bitti.. az kaldı çok az... annem eğer bana çektiysen 41 hafta dolmadan doğmaz bebişin dedi.. biz hep 41 de doğmuşuz 3 kardeş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…