- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #36.261
Canlarim hepinizden allah razi olsun size cevap yazarken dogurdum okudunuz dualarin hurmetine 7 28 kadin bakti hadi basliyorum dedi esime arabadan valise getir hemen dedim kanin ne varsa carpiyor herseyi kafa cikti diye ikin dedi ikindim kafa cikti dur dedi hamen omzu Icin ikin dedi tam ikinmayi bitirmeden dur dedi sonra ayaklarini cikartim kizimin gobegime koydular saskinliktan geberiyom saat 19 34 7 dakika da bitti bitane ic bitane dis dikis atti oturdum hemen kizim ac dogmus hemen emmeye basladi esim sol oldu garibim gelesiye kadar dogurdum
Melicim 15 dk 10 kadar bekledim ama daha da bekleye bilirdim aslinda sonu ta burda da yuruttuler iki saat ne yazcami sasurdim heycandan dogum khikaye yazarim elisa Zeynep aldimiz 3 kilo 10 gr 49 cm acayip saclari var canim benden ni istemissiniz gonderirim sorun degil ama yurd Disi cok pahali oluyor siZin Icin internetim yaninda hep bebisim iyi ben iyi kavalti yapiyorum simdi kizim uyuor oda à cikicam iyi geceler
kızlar oğlum halil efe 26 nisan gecesi saat 03:20 de sezeryanla dünyaya geldi. suni sancıda kalp atışları yavaşlayınca zorunlu sezeryan olduk... 3700 gram 50 cm boyu... sütümüz gelmedi hala mama veriyoruz mecbur.. geçmişe bakamadım ama eve yeni geldik en kısa zamanda bakıcam inş. yanımda gülümsüyor uyurken.. :) darısı tüm bekleyenlerin başına...
kızlar oğlum halil efe 26 nisan gecesi saat 03:20 de sezeryanla dünyaya geldi. suni sancıda kalp atışları yavaşlayınca zorunlu sezeryan olduk... 3700 gram 50 cm boyu... sütümüz gelmedi hala mama veriyoruz mecbur.. geçmişe bakamadım ama eve yeni geldik en kısa zamanda bakıcam inş. yanımda gülümsüyor uyurken.. :) darısı tüm bekleyenlerin başına...
Herkese merhaba, kontrol den geldim 2 mayisa gun Verdi doktorumuz, bebek cok asagiya dusmus beklemez artik dedi. Panik oldum, heyecanlandim offff beklemek daha da zor simdi. Birde epidural mi genel anestezi mi istiyorusun diye bana sordu, fikirlerinizi ya da deneyimlerinizi yazarsaniz cok sevinirim. Herkese iyi hafta sonlari.
sabah erken arkadaşım bana kahvaltıya geldi..eşlerin sınav görevi vardı.sınavdan sonra dr randevusuna gitceklerdi.
bebişimiz yeri dar olduğu için erken gelebilir demişti doktor. ciğer geliştirici iğnenim ikncisi çin dr gittiler alahtan. bugün yoksa pazartesi gideceklerdi. muayenede suyunun azaldığı %20 lerde kaldığı ortaya çıktı. almazsak bebeğin suyu biter kendini dışarı cıkmış sanıp kaka yapabilir dedi dr muz tehlikeli olur demiş. acil doğuma aldılar....bebişimizi ilk görenlerdenim hemen gittik.ilk benim kucağıma verdi.ilk defa yeni doğmuş bir bebeği kucağıma aldım büyük mucize alllahım ne büyük...ağladım nası güzel maşallah....
arkadaşımın ağrıları var ama geçcek dediler ilk bir ikisaaat zor görünüyo....allah herkesin yardımcısı olsun normal sezeryan fark etmez....
annelik farklı arkadaşım ağrısının arasında habire iyleşmeliyim ona bakmallıyım dedikçe bi hoş oldum...habire seni seviyorum :) oğlum dedi durdu....l.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?