- 29 Nisan 2012
- 837
- 558
- 103
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #36.281
Ne güzel bir karar canım inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın bende normal doğum taraftarıyım bir problem olmadığı sürece. Benim bebeğim dönerse normal istiyorum inşallah dönmezsede hayırlısı böyleymiş diyorum Allahım yardımcın olsun. :)KIzlar sayenizde 9 ay boyunca hiç düşünmediğim normal doğuma karar verdim okadar güzel anlatmışsınızki o sancıları bile çekmenin ayrı güzel olduğunu farkettim.Çarşamba çatı muayenesi için gidicem bi sorun çıkmazsa normaldoğumu bekleyeceğim.6 mayısa gün almıştık sezeryan için ama iptal ettirip bekleme kararı aldım
KIzlar sayenizde 9 ay boyunca hiç düşünmediğim normal doğuma karar verdim okadar güzel anlatmışsınızki o sancıları bile çekmenin ayrı güzel olduğunu farkettim.Çarşamba çatı muayenesi için gidicem bi sorun çıkmazsa normaldoğumu bekleyeceğim.6 mayısa gün almıştık sezeryan için ama iptal ettirip bekleme kararı aldım
KIzlar sayenizde 9 ay boyunca hiç düşünmediğim normal doğuma karar verdim okadar güzel anlatmışsınızki o sancıları bile çekmenin ayrı güzel olduğunu farkettim.Çarşamba çatı muayenesi için gidicem bi sorun çıkmazsa normaldoğumu bekleyeceğim.6 mayısa gün almıştık sezeryan için ama iptal ettirip bekleme kararı aldım
selam kizlar cepten girdim alinti yapamiyorum biz 37+4te dogduk teyzeleri ben biliyordum kizimin da abisi gibi aceleci olacagini :)
halilefe dogum yapmissin Allah anali babali buyutsun canim mamayi fazla kacirip emzirmeyi ihmal etme ins gelir sutun...
biz de sanki sarilik olmaya basladik hafiften aslinda emmesi guzel sutum de var cok sukur ama kizim cabuk uyuyakaliyor uyumasa daha cok emerdi,uykucu nolcak :)
astiridim nerelerde goremedim mesajlarini?
kızlar oğlum halil efe 26 nisan gecesi saat 03:20 de sezeryanla dünyaya geldi. suni sancıda kalp atışları yavaşlayınca zorunlu sezeryan olduk... 3700 gram 50 cm boyu... sütümüz gelmedi hala mama veriyoruz mecbur.. geçmişe bakamadım ama eve yeni geldik en kısa zamanda bakıcam inş. yanımda gülümsüyor uyurken.. :) darısı tüm bekleyenlerin başına...
Aleykümselam :) Artık hiç şaşırmıyorum canım bende normal istiyorum dediğimde aaaa neden diyenleri bile gördüğüm için:)Selam kızlar. .sabah doguma hazirlik kursu aksam nisan derken cok yoruldum..eve yeni geldim. .nisandakiler nedense normal dusundugumu duyunca sasirip bakan kisiler var yalniz degilsin niye eziyet edeceksin kendine Sezeryan ol diye tembihlediler..enteresan yani..
Selam kızlar. .sabah doguma hazirlik kursu aksam nisan derken cok yoruldum..eve yeni geldim. .nisandakiler nedense normal dusundugumu duyunca sasirip bakan kisiler var yalniz degilsin niye eziyet edeceksin kendine Sezeryan ol diye tembihlediler..enteresan yani..
Ben anlamiyorum bu insanlari ya,ne eziyetinden bahsediyolar! Cocuk dunyaya getirmek ne zamandan beri eziyet olmus ? O zaman bizim annelerimiz,anneannelerimizin cektigi neydi ? Nasil da dogal olan en guzel seyi yapaylastiriyoruz...Sinir oldum canim,kusura bakma
haklısın......milleti dogum yapmaktan korkatacaklar yaa......cevremizdekiler ne derse desin biz bildigimizden şaşmayalım...
Son 3 ay diye biliyorum canım Peygamber efendimiz sav. Özellikle ilk 3 ay ayva son 3 ay hurma yemeyi tavsiye etmiş. Doğumu kolaylaştırıyormuş.Kızlar selam,
Hurma yemeğe ne zaman başlamak gerekiyordu? Geçmişte okumuştum ama hatırlayamadımBildiklerinizi paylaşabilir misiniz?
Neye yarıyordu, ne yapılıyordu?
Ben anlamiyorum bu insanlari ya,ne eziyetinden bahsediyolar! Cocuk dunyaya getirmek ne zamandan beri eziyet olmus ? O zaman bizim annelerimiz,anneannelerimizin cektigi neydi ? Nasil da dogal olan en guzel seyi yapaylastiriyoruz...Sinir oldum canim,kusura bakma
Aleykümselam :) Artık hiç şaşırmıyorum canım bende normal istiyorum dediğimde aaaa neden diyenleri bile gördüğüm için:)
Sanki anormal birşey istiyor muşum gibi neden sezeryan olmuyorsun ki sorusuyla karşılaşıp sürekli açıklama yapmak durumunda kalıyordum hala öyle de ben umursamıyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?