2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
KIzlar sayenizde 9 ay boyunca hiç düşünmediğim normal doğuma karar verdim okadar güzel anlatmışsınızki o sancıları bile çekmenin ayrı güzel olduğunu farkettim.Çarşamba çatı muayenesi için gidicem bi sorun çıkmazsa normaldoğumu bekleyeceğim.6 mayısa gün almıştık sezeryan için ama iptal ettirip bekleme kararı aldım

Ne güzel bir karar canım inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın bende normal doğum taraftarıyım bir problem olmadığı sürece. Benim bebeğim dönerse normal istiyorum inşallah dönmezsede hayırlısı böyleymiş diyorum Allahım yardımcın olsun. :)

Son düzenleme:
bebeğini kucağına alan tüm anneleri tebrik ediyorum Allah bebeblerinizi sizlere bağışlasın ya siz doğurdukça bizde heyecan artıyo yorumları okurken ateş bastı resmen bir an önce bende kucağıma almak istiyorum artık herşeyin hayrlısı olsun

Kızlar bebişleriniz hayırlı olsun, Allah analı babalı büytmeyi nasip etsin. Darısı bizim gibi bekleyenlerin başına hayırlı zamanda.

En doğru kararı vermişsin canım günümüzde korkutuyorlar sanki normal doğum olağanüstü birşeymiş herkes yapamazmış gibi, adı üstünde normal doğum.en başta doktorlarımız ufacık bir sorunda hemen sezeryana alalım diyorlar. Tabi hayati riski olanlar ayrı onlara sözüm yok. İlk doğumum normaldi inşallah ikincisi de öyle olacak. iHayırlısıyla hepimiz bebişlerimize kavuşuruz.

Senı sımdıden tebrık edlerim canım normal doğumdan korkmayın tamam bıraz zor ama muhteşem bı duygu bol bol Kur'an okuyun Allah'ın ıznıyle kolay dogum yaparız ınsallah ben 4. Bebegımı beklıyorum 3 de normal oldu ınsallah bu bebegımıde normal doğuracam

Kız burdayım ben dün çok çenem düşmüştü ama sen yoktun Senide çok andık vallahi.. bugün evde pinekledim film izledim bu nedenle bugün çok çene yapamadım
Senin kız aceleci çıktı benim oğlan yerini beğenmiş çıkmaya niyeti yok

Ay biraz daha gelmesin diye düşünüyorum biraz daha tembellik yapamadım şimdi oğlan doğunca emdimi emmedi mi uyudumu uyumadı mı? Bak dert oldu sana şimdi dimi?? :18:

Allah analı babalı büyütsün canım maşallahı var oğlanın sütünde gelir inşallah en kısa zamanda

Kiizlar sag bacagim kopcak agridan sanki biraz gecio ustune basinca gene baslio,pofff,ayrica sanki bugub karmim biraz indi gibi belim inceldi sanki,hadi hayirlisi,umarim bir hafta 10 gun kadar daha durur bebisim,ananesini beklioruz cunku,tembihliorum akilli kizim ananeyi beklivez dimi die ama insallh dinler

Selam kızlar. .sabah doguma hazirlik kursu aksam nisan derken cok yoruldum..eve yeni geldim. .nisandakiler nedense normal dusundugumu duyunca sasirip bakan kisiler var yalniz degilsin niye eziyet edeceksin kendine Sezeryan ol diye tembihlediler..enteresan yani..

Aleykümselam :) Artık hiç şaşırmıyorum canım bende normal istiyorum dediğimde aaaa neden diyenleri bile gördüğüm için:)
Sanki anormal birşey istiyor muşum gibi neden sezeryan olmuyorsun ki sorusuyla karşılaşıp sürekli açıklama yapmak durumunda kalıyordum hala öyle de ben umursamıyorum:)

Son düzenleme:

Ben anlamiyorum bu insanlari ya,ne eziyetinden bahsediyolar! Cocuk dunyaya getirmek ne zamandan beri eziyet olmus ? O zaman bizim annelerimiz,anneannelerimizin cektigi neydi ? Nasil da dogal olan en guzel seyi yapaylastiriyoruz...Sinir oldum canim,kusura bakma

haklısın......milleti dogum yapmaktan korkatacaklar yaa......cevremizdekiler ne derse desin biz bildigimizden şaşmayalım...

haklısın......milleti dogum yapmaktan korkatacaklar yaa......cevremizdekiler ne derse desin biz bildigimizden şaşmayalım...

Benim anlayamadigim durum nasil degisti,yani sezeryani normal kabul edip,normal dogumu anormal kabul etmek ? Ben burda,sezeryan istiyorum desem kim bilir nasil bakar bana doktor =)

Geceleri karnım çok sertleşiyor kasılıyor sabah olunca herşey geçiyor gece olunca doğum çok yakın diyorum sabah olunca uzak daha var:)

Kızlar selam,

Hurma yemeğe ne zaman başlamak gerekiyordu? Geçmişte okumuştum ama hatırlayamadım Bildiklerinizi paylaşabilir misiniz?

Neye yarıyordu, ne yapılıyordu?

Aynen kizlar..bu insanlarin benim iyiligimi istediklerinden supheliyim zaten..zorunlu olursa eyvallah ama dogal yoldan geliyorsa neden ameliyati secelim dimi..hayir cahil biri olup onlara inansam kötü olurdu..

Kızlar selam,

Hurma yemeğe ne zaman başlamak gerekiyordu? Geçmişte okumuştum ama hatırlayamadım Bildiklerinizi paylaşabilir misiniz?

Neye yarıyordu, ne yapılıyordu?
Son 3 ay diye biliyorum canım Peygamber efendimiz sav. Özellikle ilk 3 ay ayva son 3 ay hurma yemeyi tavsiye etmiş. Doğumu kolaylaştırıyormuş.

Herkesin kendi seçimi. Kimse seçtiği doğum yöntemi için eleştirilemez. Hükümet bile sezaryen konusunda geri adım attı bildiğiniz gibi. İki yöntemin de kendine göre üstünlükleri elbette vardır. Saygı duymak lazım. Bizim toplumumuzda akıl vermeye herkes çok meraklı maalesef. Ben sezaryen tercih edenlerdenim ve genel anestezi terih ediyorum. Neden normal doğum istemediğini anlatıyorsun bu sefer de neden epidural değil de genel anestezi diye soruyorlar. Soruların sonu yok:)) doğum yöntemi ne olursa olsun sağlıklı doğumlar dilerim herkese.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…