2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
gunaydin kizlar normal sezeryan bunun sonu yok,bakin ben normal diye gittim hersey tersine dondu acil sezeryan oldum,napsaydim yani bebegime birsey olmasina izin mi verseydim,tartismayin artik dogum seklini,saglikla dogurup kucaginiza alin bakin ne normal ne sezeryen dusunmuyceksiniz bile

Forumun bebek sayısı artmış...
Allah hayırlı etsin tüm annelerin küçük meleklerini...Sağlıkla, huzurla, mutlulukla büyütmeyi nasip etsin...
Allah kolaylılar versin, güç versin inş...
9 aylık sıkıntılı bir yolculuğun şükür sonuna varmışsınız...Gözünüz aydın olsun...

Darısı başımıza bebekler için uygun vakitte inş...
Sevgiler...

Evet canım bende çok kafaya takıyorum aslında korkuyorum bebeğim dönmedi sezaryan olucam diye. bakıyorum normal olucak diye gidenlerde sezaryan olabiliyor

Herkese günaydın...benim eşim döndü kafam artık rahat istediği zaman gelsin oğlum yürüyüş yapmaya ve diğer faaliyetlere başladik ben elimden geleni yapacağım normal olursa olur olmazsa da dert değil

Günaydınlar annişler ve minik kuzuları

Yeni doğum yapanların bebekleri hayırlı olsun. Her yeni doğum haberi bekleyenleri daha çok heyecanlandırıyor değil mi? Tüm bekleyenler sağ salim alalım bebeklerimizi kucağımıza inşallah:)))

Güzel pazarlarınız olsun :))))

Son düzenleme:
Anam anam,bugun ne oluyor boyle,pespese haberler geliyor,sukur Allaha. Canim Rabbim anali babali buyutsun.Tadini cikar.Sezeryan zorunlu mu oldu ??

yok cnm isteğe bağlı sezdryan olduk
sancılarım çıkıyorduaçılma yyoktu riske giremedik
birazsa bebişşimde kilo problemi vardı

Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin cnm tebrikler

oy oy maşallah :) gözün aydın canım allahım sağlık sıhhat versin evladına..

Tiramisu35 masallah canim bak gelmiyo deyip duruyordun geldi seninkide ay ne mutlu masallah darisi bizlere

Sersav gozun aydin canim allah anali babali buyutsun kizlar optuk sizi taze anneler

Kucukmeleklerimde almistir kucagina melegini )

Gözünüz aydın camın ne güzel doğum haberleri aldık bugün maşallah Allahım analı babalı büyütsün sağlıkla inşallah:))

Doğum yapan arkadaşlar Allah analı babalı büyütsün, gözünüz aydın.. darısı vaktinde bizlerin başına

0094228]ay ne güzel haber üzerine haber alıyoruz.

allah yavrunu analı babalı sağlıklı büyütsün canım.

dünyanın en güzel varlığı olması konusunda kesinlikle katılıyorum onlar melek melek [/QUOTE]

hepinize çok tşk ederiz teyzeleri

darısı bebişini bekleyenlerin başına
yeni annelerimizde tebrik ederiz

bu arada muhakkak gögüs pompası alın
bebişlerimizin gücü yetmiyor sütü çekmeye
ben lansilon gögüs pompası aldım çok memnun kaldım
sütün gelse de üç kere çekiyorlar uykuya kalıyorlar e bu seferde aç kalıyorlar
en azından akışı açmak için kulkanmanzı tavsşiye ederim

benim bızdık uyanıyor sütaşlığa gidiyorum
herkese sevgiler

gunaydınnnn
kıslarr cok sabırsızlanıorumm doğum hıkayelerı okudukça
bugun 37 haftayı bıtırdık artık olgun bır bebek olarak gozukuo
eskıden 1 gun anne karnında kalması bıle cok onemlı derlerken
artık arastırmnalar 37 haftadan sonra fazladan kaldığını,
37 haftalık bır bebekle 40 haftalık bır bebeğin sarılık kolık vs acısından bır farkı olmadıgını soyluolar
hangısı doğru bılmıorum artık
amaaa ben cok sabırsızlanıorumm artıkk,ne zaman hayırlıysa gelsınn artık kuzuu
hatta bu haftakı son kontrolde doğuverse dıye dusunurken buluorum kendımı
hersey hazır her yer dalin kokuo,kızım koksun artık her yerrr

doğum konusu konusulmuş
her kadının kendı vucudu ,kendı bebeğinin dunyaya geliş şeklıne karar verme hakkı vardır
kımsenın bunu sorgulamaya hakkı yoktur ama..
bana da soruolar sezeryan dıorumm aaaaa kestırme kendını dıolarr
o ne demek yaa o nasıl bır ifade,
daha once hiç doğum yasamamıs bırıne yapılan nasıl bır kötuluktur bu, bı kadın tarafından yapılan hem de
bızım tüp bebek oldugunu kımse bılmıo hergun göbekten iğne oluorum kan pıhtılaşmam var desem onu ayrı dedıkodu yaparlar
velhasıl mılletın gözunde kendını kolaya kaçtıgı ıcın kestiren bi anne oluosunn,gerçek nedenlerı soyleyemediğinden...
kadının kadınmdan başka düşemnı yoktur dıolar doğru gercekten
daha bıtanesıde hangısı hayırlıysa oyle olsunn,sonu guzel olsunda dıye bı yorum duyamdım henüz

günaydınlar kızlar nasılsınız benım mınık benı gecelerı uyutmuyo cok kasılıyo noluyo dıyorum :)) bıde karnınızdan cıt dıye ses gelıyomu bende arada gelıyo acaba o ne dıye düşünüyorumm ve mıde bulantım oluyooo

Dediginde haklisin canim,herkesin kendi karari sonucta,kimsenin bisey demeye hakki yok,saygi duyulmali.Benim sinir oldugum Meli`nin anlattigi gibi olan insanlar...Herkes hayirlisini dilesin dedigin gibi

Kızlar dogum hikayemi paylaştım okumak isteyenlere hepiniz Icin dua ettim bol bol normal isteyenler benim gibi kolay dogum olur insallah

Hemen okuyalim bakalim =)

Bu arada mutlu pazarlar herkeslere,minik kuzulara

gozunuz aydın canım ıyıkı kontrole gıtmısler ne guzel bır duygudur darısı bızlere ınsalllha.....

Benimde aynı canım bugün 38 e girdik 37+4 de kontrolümüz var sabaha aldırdı Dr özellikle her ihtimale karşı alabilirim diye aslında sezeryan günüm 10 yada 13 mayıs ama belli mi olur:) senin ne gün kontrolün?

Dün arkadaşım kızıma bana süpriz bir parti hazırlamış.o kadar mutlu oldum ki anlatamam.bu geçmek bilmez günlerde çok büyük moral oldu.Çok şanslıyım vesselam.Allah herkese böyle dostlar nasip etsin...
aynı zamanda doktorada gitttik.kızım çok güzel poz verdi bize.3400gr olmuş.daha 1 ay var nerdeyse.27.haftada daha dönmüştü.normal doğum için sabırsızlanıyorudm.bakalım şimdi 2 hafta sonra kontrole gittiğimizde bebeğin iriliğine göre karar vericez doğum şekline.hepimizde farklı durumlar var.hayırlısı...
biri hurma sormuş 38.haftayı görünce günde 3 tane yenicek sonra daha fazla yenebilir.kasılmaları arttırarak rahmi doğuma hazılıyor.40.haftadan sonra beklemek istemeyenlerede önerilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…