- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #36.301
Kızlar selam,
Hurma yemeğe ne zaman başlamak gerekiyordu? Geçmişte okumuştum ama hatırlayamadımBildiklerinizi paylaşabilir misiniz?
Neye yarıyordu, ne yapılıyordu?
Evet canım bende çok kafaya takıyorum aslında korkuyorum bebeğim dönmedi sezaryan olucam diye. bakıyorum normal olucak diye gidenlerde sezaryan olabiliyorgunaydin kizlar normal sezeryan bunun sonu yok,bakin ben normal diye gittim hersey tersine dondu acil sezeryan oldum,napsaydim yani bebegime birsey olmasina izin mi verseydim,tartismayin artik dogum seklini,saglikla dogurup kucaginiza alin bakin ne normal ne sezeryen dusunmuyceksiniz bile
Anam anam,bugun ne oluyor boyle,pespese haberler geliyor,sukur Allaha.Canim Rabbim anali babali buyutsun.Tadini cikar.Sezeryan zorunlu mu oldu ??
Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin cnm tebrikler
oy oy maşallah :) gözün aydın canım allahım sağlık sıhhat versin evladına..
Topik ne kadar hareketli maşallah. Bir sürü bebişimiz oldu :) Rabbim hepsine hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin. Annelerimizi de çok tebrik ederim.
Darısı bizlerin başına. Bebeklerimizin kokusunu doya doya içimize çekeriz inşallah biz de.
maşallah yavruna canım .. bugun doktorum 4.250 gr normal doğum yaptırdığını soyledı inşallah ıstıyorsan normal doğar yavrun
oh oh bor taze anne daha:) gözün aydın Rabbım analı babalı buyutmeyı nasıp etsın
Sersav tramısu evlatlarınız hayırlı olsun küçük melek ınsallah sendinde hayırlı haberler Alırız benımde bugün kontrol vardı herhalde bı hafta on gün var daha ben de çok sabırsızlanıyorum sag sağlım kucağımıza bı alsak
Tiramisu35 masallah canim bak gelmiyo deyip duruyordun geldi seninkideay ne mutlu masallah darisi bizlere
Sersav gozun aydin canim allah anali babali buyutsun kizlar optuk sizi taze anneler
Kucukmeleklerimde almistir kucagina melegini)
Gözünüz aydın camın ne güzel doğum haberleri aldık bugün maşallah Allahım analı babalı büyütsün sağlıkla inşallah:))
Doğum yapan arkadaşlar Allah analı babalı büyütsün, gözünüz aydın.. darısı vaktinde bizlerin başına
ayyy canım benım gozunaydın bak gelmıyo gelmıyo dedın sımdı cırtlak kızım dıyon:)ıcımıze dogmustu ama dogum yaptıgın abısın tepkısı ne oldu ... darısı bızlere ınsallllah saglıklı ve guzel gunlerde buyut canım benım.....
canım gozunaydın saglıklı ve guzel gunlerde buyut ınsalllah....
0094228]ay ne güzel haber üzerine haber alıyoruz.ne guzel bugun bussuruuu bebıs haberı aldık
dogum yapan tum dostlarımı kutllarım allah saglıkla evlatlarınızı buyutmeyı nasıp etsın
darısı bız bekleyenlere olsun ıns
gunden gune heyecanlanıyorum bende zaman durdu sankı gecmıyor
bırde kızlar 3*4 gundur fecı bır kasıntı var vucudumda
karnım gogsum ztn kasınıyodu yetmedı sankı
smdı nasıl bacagım kolum boynum sırtım yaa heryerım sankı boyle yolasım gelıyor
uyuz mu oldum ben noldum varmı boylesı aranızda
doğum konusu konusulmuş
her kadının kendı vucudu ,kendı bebeğinin dunyaya geliş şeklıne karar verme hakkı vardır
kımsenın bunu sorgulamaya hakkı yoktur ama..
bana da soruolar sezeryan dıorumm aaaaa kestırme kendını dıolarr
o ne demek yaa o nasıl bır ifade,
daha once hiç doğum yasamamıs bırıne yapılan nasıl bır kötuluktur bu, bı kadın tarafından yapılan hem de
bızım tüp bebek oldugunu kımse bılmıo hergun göbekten iğne oluorum kan pıhtılaşmam var desem onu ayrı dedıkodu yaparlar
velhasıl mılletın gözunde kendını kolaya kaçtıgı ıcın kestiren bi anne oluosunn,gerçek nedenlerı soyleyemediğinden...
kadının kadınmdan başka düşemnı yoktur dıolar doğru gercekten
daha bıtanesıde hangısı hayırlıysa oyle olsunn,sonu guzel olsunda dıye bı yorum duyamdım henüz
Kızlar dogum hikayemi paylaştım okumak isteyenlere hepiniz Icin dua ettim bol bol normal isteyenler benim gibi kolay dogum olur insallah
sabah erken arkadaşım bana kahvaltıya geldi..eşlerin sınav görevi vardı.sınavdan sonra dr randevusuna gitceklerdi.
bebişimiz yeri dar olduğu için erken gelebilir demişti doktor. ciğer geliştirici iğnenim ikncisi çin dr gittiler alahtan. bugün yoksa pazartesi gideceklerdi. muayenede suyunun azaldığı %20 lerde kaldığı ortaya çıktı. almazsak bebeğin suyu biter kendini dışarı cıkmış sanıp kaka yapabilir dedi dr muz tehlikeli olur demiş. acil doğuma aldılar....bebişimizi ilk görenlerdenim hemen gittik.ilk benim kucağıma verdi.ilk defa yeni doğmuş bir bebeği kucağıma aldım büyük mucize alllahım ne büyük...ağladım nası güzel maşallah....
arkadaşımın ağrıları var ama geçcek dediler ilk bir ikisaaat zor görünüyo....allah herkesin yardımcısı olsun normal sezeryan fark etmez....
annelik farklı arkadaşım ağrısının arasında habire iyleşmeliyim ona bakmallıyım dedikçe bi hoş oldum...habire seni seviyorum :) oğlum dedi durdu....l.
gunaydınnnn
kıslarr cok sabırsızlanıorumm doğum hıkayelerı okudukça
bugun 37 haftayı bıtırdık artık olgun bır bebek olarak gozukuo
eskıden 1 gun anne karnında kalması bıle cok onemlı derlerken
artık arastırmnalar 37 haftadan sonra fazladan kaldığını,
37 haftalık bır bebekle 40 haftalık bır bebeğin sarılık kolık vs acısından bır farkı olmadıgını soyluolar
hangısı doğru bılmıorum artık
amaaa ben cok sabırsızlanıorumm artıkk,ne zaman hayırlıysa gelsınn artık kuzuu
hatta bu haftakı son kontrolde doğuverse dıye dusunurken buluorum kendımı
hersey hazır her yer dalin kokuo,kızım koksun artık her yerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?