- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #36.321
doğum konusu konusulmuş
her kadının kendı vucudu ,kendı bebeğinin dunyaya geliş şeklıne karar verme hakkı vardır
kımsenın bunu sorgulamaya hakkı yoktur ama..
bana da soruolar sezeryan dıorumm aaaaa kestırme kendını dıolarr
o ne demek yaa o nasıl bır ifade,
daha once hiç doğum yasamamıs bırıne yapılan nasıl bır kötuluktur bu, bı kadın tarafından yapılan hem de
bızım tüp bebek oldugunu kımse bılmıo hergun göbekten iğne oluorum kan pıhtılaşmam var desem onu ayrı dedıkodu yaparlar
velhasıl mılletın gözunde kendını kolaya kaçtıgı ıcın kestiren bi anne oluosunn,gerçek nedenlerı soyleyemediğinden...
kadının kadınmdan başka düşemnı yoktur dıolar doğru gercekten
daha bıtanesıde hangısı hayırlıysa oyle olsunn,sonu guzel olsunda dıye bı yorum duyamdım henüz
Kızlar dogum hikayemi paylaştım okumak isteyenlere hepiniz Icin dua ettim bol bol normal isteyenler benim gibi kolay dogum olur insallah
günaydınlar kızlar nasılsınız benım mınık benı gecelerı uyutmuyo cok kasılıyo noluyo dıyorum :)) bıde karnınızdan cıt dıye ses gelıyomu bende arada gelıyo acaba o ne dıye düşünüyorumm ve mıde bulantım oluyooo
İnsanlar öyle canım takma kafana hamilelik boyunca böyle insanlardan uzak durmaya çalıştım yinede buluyorlar.doğum konusu konusulmuş
her kadının kendı vucudu ,kendı bebeğinin dunyaya geliş şeklıne karar verme hakkı vardır
kımsenın bunu sorgulamaya hakkı yoktur ama..
bana da soruolar sezeryan dıorumm aaaaa kestırme kendını dıolarr
o ne demek yaa o nasıl bır ifade,
daha once hiç doğum yasamamıs bırıne yapılan nasıl bır kötuluktur bu, bı kadın tarafından yapılan hem de
bızım tüp bebek oldugunu kımse bılmıo hergun göbekten iğne oluorum kan pıhtılaşmam var desem onu ayrı dedıkodu yaparlar
velhasıl mılletın gözunde kendını kolaya kaçtıgı ıcın kestiren bi anne oluosunn,gerçek nedenlerı soyleyemediğinden...
kadının kadınmdan başka düşemnı yoktur dıolar doğru gercekten
daha bıtanesıde hangısı hayırlıysa oyle olsunn,sonu guzel olsunda dıye bı yorum duyamdım henüz
Okucam cnm merak ettimKızlar dogum hikayemi paylaştım okumak isteyenlere hepiniz Icin dua ettim bol bol normal isteyenler benim gibi kolay dogum olur insallah
açlık şekerini biliyoruzda onunla ilgili bilgim yok canım ama dr sölerdi sıkıntı olsaSelam kızlar bende kısmetse mayısta oğluşuma kavuşçam....36+1 haftalığız.tokluk şekeri yüksek çıktı dün bebeğime zararı olurmu??
Kizlar agda isini naptiniz yaaa bugun gidiim diodum ama erken acaba poff hadi beklerse 15gun daha
Ah be canim Allah yardimcin olsun..ilk bebegim olacak ins. Ama dogumdan degilde dogumdan sonra insanlardan daha cok korkuyorum. .umarim beni de kovma asamasina getirmezlernezamandır gelemiyorum özledim yanasılsınız kızlar umarım hepiniz iyisinizdir biliyorum hamilelik zor ağrılar korkular kasılmalar ne nasıl olacak neler yaşayacağım paniği merak heyecan bütün duyguları aynı anda yasamak anlatılmaz ama bişey diyim mi herşey o ana kadar ... o minik bebişinizi görene ilk emzirmeyi yapana onu ilk öpene kadar sizlere bir tecrübemi daha sölim de sonra benim gibi şoka girmeyin kızlar doğum sonrası hamilelikden daha zor ha neden diceksiniz hemen anlatım herkesin sölicek sözü var herkes kendiince çok tecrübeli adamı çıldırtıyorlar yok o öle olmaz yok sütün gelmiyo yok bu bebek aç yok memen küçük demek içi boş yok bebek az uyudu yok hasta yok bilmemne amannnnnn neler neler kafayı yedim bugün kaynanamıı görüümcelerimi evde kiim varsa kovdum ağlama kriizim tuttu bide çıldırdım resmen bunlar daha zor ben sölim size lausayken hiç çekilmiyorlar simdiden psikolojinizi bunlara hazırlayın sonra böle krizlere girmeyin
nezamandır gelemiyorum özledim yanasılsınız kızlar umarım hepiniz iyisinizdir biliyorum hamilelik zor ağrılar korkular kasılmalar ne nasıl olacak neler yaşayacağım paniği merak heyecan bütün duyguları aynı anda yasamak anlatılmaz ama bişey diyim mi herşey o ana kadar ... o minik bebişinizi görene ilk emzirmeyi yapana onu ilk öpene kadar sizlere bir tecrübemi daha sölim de sonra benim gibi şoka girmeyin kızlar doğum sonrası hamilelikden daha zor ha neden diceksiniz hemen anlatım herkesin sölicek sözü var herkes kendiince çok tecrübeli adamı çıldırtıyorlar yok o öle olmaz yok sütün gelmiyo yok bu bebek aç yok memen küçük demek içi boş yok bebek az uyudu yok hasta yok bilmemne amannnnnn neler neler kafayı yedim bugün kaynanamıı görüümcelerimi evde kiim varsa kovdum ağlama kriizim tuttu bide çıldırdım resmen bunlar daha zor ben sölim size lausayken hiç çekilmiyorlar simdiden psikolojinizi bunlara hazırlayın sonra böle krizlere girmeyin
Merhabalar Arkadaslar
ben en basindan beri hepinizi takip ediyordum ama cok riskli bir hamileligim oldugu icin ancak bugun yazmaya cesaret edebildim. cok istifade ettim bu forumdan yazmamayi bir nankorluk olarak gordum desem yalan olmazdi. burayi okuyup okuyup cok sukrettim aa bu belirti bu hafta normalmis diye.ama ancak 36. haftamizda yaziyorum. bir oglum olcak inslh bizide araniza alirmisiniz?
ildauni takip ettigim kadari ile sizde antepte yasiyordunuz ben gibi. Benimkide tup bebek teyzesi o yuzden doktorunu ve hastahaneni cok merak ediyorum
Simdiden hepimiz yavrularimiza saglikla kavusalim inslh.
Kizlar agda isini naptiniz yaaa bugun gidiim diodum ama erken acaba poff hadi beklerse 15gun daha
canim bendede gebelik sekeri cikti hatta insulin kullanacak kadar ama sukur bebegimin kilosu falan normal simdi.sana diyecegim doktoruna bir soyle ama evde cokca tarcin tuketmeye calis meyveleri mumkun mertebe sutle ye ve uzerlerine tarcin dok. yemeklerden hemen sonra en 1o dakika hareketli ol evde yurumek gibi. birde protein tuketimi sekeri yukseltmiyor en azindan benim sekerim bunlarla cok yuksek gitmedi basladigimiz dozlarla devam ediyoruzki doktorum bile cok sasiriyor.
Kızlar ellerim çok fena yanıyo aynı bibere dokunmuş gibi,aynı durumu yaşayan varmı ?
Kızlar ellerim çok fena yanıyo aynı bibere dokunmuş gibi,aynı durumu yaşayan varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?