- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #36.341
gozunuz aydın canım ıyıkı kontrole gıtmısler ne guzel bır duygudur darısı bızlere ınsalllha.....
açlık şekerini biliyoruzda onunla ilgili bilgim yok canım ama dr sölerdi sıkıntı olsa
evdeki bütün aynaları seferber edip hallettim valla..
Kızlar ellerim çok fena yanıyo aynı bibere dokunmuş gibi,aynı durumu yaşayan varmı ?
Cati muay.randewumu yarina aldim ve agdaya gttm kizlar,artik toplmda 15gun var sayilir sonuns ksdar durursa. Bidaa giderim napiim,yoksa 10gun kadar idare eder guzelce die dusunmekteyim hehehe
kızlar bişe sorcam size k.bakmayn ama vajinamda acayip sızlama ve ağrı oluyor sizdede var mı böyle bir problem yoksa rahim açılmamı yapıyor anlamadım sancı felanda yok bende
kızlar bişe sorcam size k.bakmayn ama vajinamda acayip sızlama ve ağrı oluyor sizdede var mı böyle bir problem yoksa rahim açılmamı yapıyor anlamadım sancı felanda yok bende
Aynı bendeki gibi bende sancı filan yok arada kasılma oluyor ama sızlama ve ağrı da var dediğin gibi olabilir düşünmemiştim bak bunu :26:
Yürürken bendede oluyor bazen çok sık değil ve şiddetli olmuyor
Canım bende çıktı şeker başta yüksek gidiyordu üstelik yasak olan hiç bir şeyi yemediğim diyetime tamı tamına uyduğum ve yürüyüş yaptığım halde.. Ve oğlumda hep 1 hafta önden gidiyordu. Ne zaman doktor insülin vermiycem diyetle devam dedi o günden sonra şeker düştü şu an ne istersem yiyorum yasakları kaldırdım kendi kendimeama şekerim normal anlamadım gitti. Oğlum tam haftasına geldi
bende korkuyorm ikide bir lavaboya gidiyorum sanki kanama gelicekmiş gibi hissediyorum ama öyle bişey de yok umarım açılma yapıyodur rahim rahat rahat doğururuz artık:)))
Canım bende çıktı şeker başta yüksek gidiyordu üstelik yasak olan hiç bir şeyi yemediğim diyetime tamı tamına uyduğum ve yürüyüş yaptığım halde.. Ve oğlumda hep 1 hafta önden gidiyordu. Ne zaman doktor insülin vermiycem diyetle devam dedi o günden sonra şeker düştü şu an ne istersem yiyorum yasakları kaldırdım kendi kendimeama şekerim normal anlamadım gitti. Oğlum tam haftasına geldi
canim benimde aslinda cok yuksek cikmamisdi 1.saat tokluk biraz yuksekti ama bilmiyorum ihmalmi temkin mi ama dahiliyeci direk igne baslatti. ayni hastahanenin diger dahiliyecisi niye diyetle dusurmeyi denemedi once diye sorunca bende doktora sordum tup bebek oldugu icin dedi.ama diyetisyenede gideyim mi diye igneden sonra ben kendim sordum.inslh sonu hayir olur.ama dedigin gibi tamamen hareket ve moral seker olayi. 20.haftaya kadar hem cok hareketsizdim hemde bebegimi kaybetme ihtimali vardi. neyse bundada vardir bir hayir.sukurki simdi yuksek gitmiyor tabi diyetime cok sadik kaldim bende senin haftana gelince bozarim gibime geliyor ama:)
Benimde 1. saat tokluğum yüksek çıkmıştı açlığım ve 2. saatim normaldi ama dahiliyeci hemen insüline başlıycaz 1 hafta izleyelim dedi. Sonrasında bende 2 ay diyet yaptım inan mahvoldum birde her ölçeceğimde sanırım stres yaptım yükseldi gerçi son haftalara girmesem belki bende devam ediyor olabilirdim. Doğru moralsizlik stres ve hareketsizlik de sende şekeri yükseltmiştir. Aslında ilk etapda diyetle düşürmeyi deniyorlar düşmezse insüline geçiyorlar ama canım senin ki tüp bebek olduğu için riske girmek istememişler demek ki . Zaten insülin kullandığın için arada kaçamak yapsanda bir şey olmaz kanımca. Ya da kaçamak üstüne yürüyüş ben öyle yapıyordumAma en önemlisi moralini yüksek tut. Benim bir arkadaşım 1 ay önce doğum yaptı onun bebişide tüp bebekti o sebeple doktor ona da insülin verdi oğlumuz sapasağlam 3 kg doğdu çok şükür şimdi şekeri de normal. İnşallah bizlerde bu şekilde atlatıcaz.
bendede çok sık olmuyor ama biraz şiddetli oluyor canım acıyor neredeyse umarım rahim açılıyordur doğumumuz kolay olur
Yok tatlim normal iisalh yarinda belli olur heralde benm kiz 26.haftadan beri donuk durumda zaten gecen hafta birax daha inmis demisti,catida ve kiloda problem cikmassa Allahin iznyle normal olucak,senn bebeiste donmustr arim,hayirlisi olsun tabi
Karıştırdım cnm herhalde inş bir sorun çıkmaz benim bebiş ters hala bu hafta içi doğacak büyük ihitimal doktor yarın ne dick bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?