2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
su agda ısı benımde kafamı kurcalıyo
bekletmeye bekletcemde anıden bısey olur dıye korkuyo ınsan
tuy dokucu krem kullanabılıyomuyuzkı bız kızlar?

Kızlar ellerim çok fena yanıyo aynı bibere dokunmuş gibi,aynı durumu yaşayan varmı ?

aynı durumdayım bende yaa cok gıcık bı durum
benım ayaklarımda oyle suan altlarında ates yanıyo sankı
nereye koycagımı bılemıyorum
sıslıgımde yok hıc ama anlamadm..

Cati muay.randewumu yarina aldim ve agdaya gttm kizlar,artik toplmda 15gun var sayilir sonuns ksdar durursa. Bidaa giderim napiim,yoksa 10gun kadar idare eder guzelce die dusunmekteyim hehehe

Benimde yarın kontrol var bakalım istde doktor ne dicek 38+2 bitti hala tık yok bebişte ters hala umarım direk sezaryana almaz birden olursa zor olur bnm için

Son düzenleme:
kızlar bişe sorcam size k.bakmayn ama vajinamda acayip sızlama ve ağrı oluyor sizdede var mı böyle bir problem yoksa rahim açılmamı yapıyor anlamadım sancı felanda yok bende

kızlar bişe sorcam size k.bakmayn ama vajinamda acayip sızlama ve ağrı oluyor sizdede var mı böyle bir problem yoksa rahim açılmamı yapıyor anlamadım sancı felanda yok bende

Aynı bendeki gibi bende sancı filan yok arada kasılma oluyor ama sızlama ve ağrı da var dediğin gibi olabilir düşünmemiştim bak bunu :26:

Aynı bendeki gibi bende sancı filan yok arada kasılma oluyor ama sızlama ve ağrı da var dediğin gibi olabilir düşünmemiştim bak bunu :26:

bende korkuyorm ikide bir lavaboya gidiyorum sanki kanama gelicekmiş gibi hissediyorum ama öyle bişey de yok umarım açılma yapıyodur rahim rahat rahat doğururuz artık:)))

canim benimde aslinda cok yuksek cikmamisdi 1.saat tokluk biraz yuksekti ama bilmiyorum ihmalmi temkin mi ama dahiliyeci direk igne baslatti. ayni hastahanenin diger dahiliyecisi niye diyetle dusurmeyi denemedi once diye sorunca bende doktora sordum tup bebek oldugu icin dedi.ama diyetisyenede gideyim mi diye igneden sonra ben kendim sordum.inslh sonu hayir olur.ama dedigin gibi tamamen hareket ve moral seker olayi. 20.haftaya kadar hem cok hareketsizdim hemde bebegimi kaybetme ihtimali vardi. neyse bundada vardir bir hayir.sukurki simdi yuksek gitmiyor tabi diyetime cok sadik kaldim bende senin haftana gelince bozarim gibime geliyor ama:)

Son düzenleme:
bende korkuyorm ikide bir lavaboya gidiyorum sanki kanama gelicekmiş gibi hissediyorum ama öyle bişey de yok umarım açılma yapıyodur rahim rahat rahat doğururuz artık:)))

İnşallah canım bende senin gibi sürekli kontrol ediyorum ama saırım bu kasılmalar henüz yalancı kasılmalar şimdi nette araştırdım kasılmayla birlikte acıda oluyormuş gerçeğinde

Son düzenleme:
Yok tatlim normal iisalh yarinda belli olur heralde benm kiz 26.haftadan beri donuk durumda zaten gecen hafta birax daha inmis demisti,catida ve kiloda problem cikmassa Allahin iznyle normal olucak,senn bebeiste donmustr arim,hayirlisi olsun tabi

Yok tatlim normal iisalh yarinda belli olur heralde benm kiz 26.haftadan beri donuk durumda zaten gecen hafta birax daha inmis demisti,catida ve kiloda problem cikmassa Allahin iznyle normal olucak,senn bebeiste donmustr arim,hayirlisi olsun tabi

Karıştırdım cnm herhalde inş bir sorun çıkmaz benim bebiş ters hala bu hafta içi doğacak büyük ihitimal doktor yarın ne dick bakalım

ıyı gclr guzel annısler benımde yarın kontrolum var dr sezaryan gunu verır ınsallah yavrucakta ıyıdır ınsallah ....

Sidelyacim hayirlisi nasilsa ole olsun,sinucte senn tercihin degil,buarsda telden yazdigimda alinti yapamiorum kusura bakmayin

9 yaşındaki oğlumu yüksek ateş ve boğaz ağrısı şikayeti ile doktora götürdük doktor enfeksiyöz mono nükleoz, kısa adıyla EMN halk arasındaki adıyla öpücük hastalığı teşhisi koydu. Genelde çocukluk çağında görülen bir hastalıkmış. İnsanlarla yakın temastan öpüşmeden bulaşıyormuş iyileşmesi haftalar alabiliyormuş özellikle yeni doğan çocukları korumak mümkünse öptürmekten kaçınmak doğru olur dedi. En büyük belirti yüksek ateş. ikişer ölçekten 2 saat arayla calpol verdik ama ancak 38.5 a kadar düşürebildik ateşi. Bebeklerinizi mümkünse kimsenin öpmesine izin vermeyin. Kendim de 37 haftaLık hamileyim paylaşmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…