2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
off of offf uykusuz gecelere tam gaz devam
kaşıntıdan geberıcem ellememek ıcın zor duruyorum
goguslerım felaket kasınıyor ve karnımda tabııı
allahım yardım et,
hatır hatır dalasım var suandaaaaa

Biz bu sabah erkenciyiz biraz oğluşla dün de bu saatlerde wc ye kalkmıştım ama bugün geri uyuyamadım. Vücut kendini uykusuzluğa mı hazırlıyor yoksa son zamanlarda olan enerji patlaması mı bilemedim.

Bu arada benim sağ göğüs altımda ve karnımın üst kısmında acayip ağrı var sanki morarmış gibi tekmelerden mi olur acaba ????güzel haftalar olsun inşallah hepimize :)))

günaydın kızlarr artık bugünden itibaren dogum iznine ayrıldım..........harika bir duyguuuuuuuu...ve afyona ailemin yanına bu gece yolculuk var..yaklasık 1.5 saat sonra doktor kontrolüm var....pasamı görecem.. cok mutluyumm cok sükürrrrrrrrr

kızlar benmde yarın doktor randevum var büyük ihtimal sezaryen günü verecek bebegimn basıı dönmedi ise hala bana dua edin

bende çok kaşınıyodum nemlendirici yada vazelinin faydası oluyor kaşıntıyı gideriyor

Günaydın arkadaşlar yine işe geldim ama yarın son inşallah, herkese iyi haftalar bakalım bu haftada kimin doğum haberini alacağız.

Günaydıııın, ayaklarım ve ellerim çok şişiyor bu aralar dra sordum tansiyonun normal olduğu için sorun değil dedi ama benim nedense çok canımı sıkıyor bu durum. Şimdi tuzlu su yaptım ayaklarımı soktum içine bakalım işe yarayacak mı, bir de leğeni bulamadım evde annem biryere mi sokuşturmuş atmış mı, ben de vileda kovasına koydum ayaklarımıbilgisayar başında takılıyorum

selam kızlar. gecen haftam eziyet gibi geçti. çok ağrım ve sancım oldu 2 gün. doğum olacak diye bekledim ama geçti cin gibi dolasıyorum artık ağrım da azaldı neyseki. doğum yapana kadar boyle ağrı sancı çekersem diye korkmadım değil. o sebeple keşke birden sancı başlasa 1 günde bitse kurtulsak süper olur. çunku asıl acı sancı çekerken yaşanıyormus anladım. hiiiç doğum korkum filan kalmadı. o sancı varken başka bir acı hissetmek mumkun değil çünkü. bebişler birer birer doğuyor. doğum yapan anneciklere hayırlı olsun ve geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. bu güzel bahar havasında güneşli günlere doğmaları çok sevndirici.

yeni bi haftadan günaydın herkeslereeee doktor kontrolü olanlar umarım iyi haberlerle dönerler bizim kontrolümüz de yarın yapılcak çatıma bakılcak umarım doğuma elverişlidir çok ağrı çekiyorum çünkü

vileda kovası mı iyiymişşş aynı durum bende de var canım suya bir de buz at sonra da hafif hafif masaj yaptır evde birileri varsa biraz olsun ödemi alıyo kocam her akşam masaj yapmaktan helak oldu özellikle ellerimdeki eklem yerleri zonkluyor bazen

Canım ayaklarım o kadar büyüdü ki şu anda ikisini aynı anda kovaya sığdırmak bayağı eziyet
Evde de kimse yok annem daha doğmaya niyeti yok bu çocuğun diye evine gitti, koca da işte zaten ona kırgınım beni hiç anlamıyor nazlandığımı düşünüyor :2: Ben mi iyice hassaslaştım çevremdekilerde mi sorun var anlayamıyorum herkesin söylediği batıyor

benimde ayak numaram büyüdü canım 36 giyiyordum 1 spor ayakkabı 2 babet aldım 7. aydan sonra şiştiler hiçbir ayakkabıya girmiyolar umarım doğumdan sonra eski haline döner çünkü topuklu ayakkabılarıma iç geçirerek bakıyorum :18::18:

hassas dönemdeyiz malum bazen anlaşılmadığımızı düşünüyoruz canım valla benim kocamın dün başı ağrıyodu sana yemin ediyorum bütün gün ofladı akşam 8 de de kafayı vurdu yattı taaa sabah uyandı

bizim çektiğimiz ağrıları biir gün çekseler çocuğu çıkarmak istiycekler anında allah o yüzden doğumu biz kadınlara bahşetmiş erkekler fiziksel olarak güçlü görünseler de sanırım bizim kadar değiller boşver sende kafana takma az kaldı bol bol konuş miniğinle için sıkıldığında

Ben normalde 39 giyiyorum düşün şimdiki halimi, annemle yazlıkları çıkardık kıyafetlerime, topuklu ayakkabılarıma bakarak nasıl hüzünlendim anlatamam hepsi için teker teker "anne bu bana olur mu, ayaklarım küçülür değil mi?" diye sordum o da her seferinde "kızım sen manyak mısın? hadi içeri git" dedi
Benim eşim de çok nazlıdır, az yürüse şikayete oflayıp puflamaya başlar, kendi canı çok tatlı ama benim de bir cnm olduğunu akıl edemiyor
Son aya kadar çok pozitiftim, mutluydum ama son ay birşeyler oldu bana herşeyi takmaya başladım, en çok da şu an yavruma üzülüyorum o da etkileniyordur benim bozuk psikolojimden diye

bukadar takma kafaya canım miniğine yazık, lohusalıkta da atlatamazsın kendi kendine eziyet etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…