- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #36.361
off of offf uykusuz gecelere tam gaz devam
kaşıntıdan geberıcem ellememek ıcın zor duruyorum
goguslerım felaket kasınıyor ve karnımda tabııı
allahım yardım et,
hatır hatır dalasım var suandaaaaa
Günaydıııın, ayaklarım ve ellerim çok şişiyor bu aralar dra sordum tansiyonun normal olduğu için sorun değil dedi ama benim nedense çok canımı sıkıyor bu durum. Şimdi tuzlu su yaptım ayaklarımı soktum içine bakalım işe yarayacak mı, bir de leğeni bulamadım evde annem biryere mi sokuşturmuş atmış mı, ben de vileda kovasına koydum ayaklarımıbilgisayar başında takılıyorum
vileda kovası mı iyiymişşşaynı durum bende de var canım suya bir de buz at sonra da hafif hafif masaj yaptır evde birileri varsa biraz olsun ödemi alıyo kocam her akşam masaj yapmaktan helak oldu özellikle ellerimdeki eklem yerleri zonkluyor bazen
Canım ayaklarım o kadar büyüdü ki şu anda ikisini aynı anda kovaya sığdırmak bayağı eziyet
Evde de kimse yok annem daha doğmaya niyeti yok bu çocuğun diye evine gitti, koca da işte zaten ona kırgınım beni hiç anlamıyor nazlandığımı düşünüyor :2: Ben mi iyice hassaslaştım çevremdekilerde mi sorun var anlayamıyorum herkesin söylediği batıyor
benimde ayak numaram büyüdü canım 36 giyiyordum 1 spor ayakkabı 2 babet aldım 7. aydan sonra şiştiler hiçbir ayakkabıya girmiyolar umarım doğumdan sonra eski haline döner çünkü topuklu ayakkabılarıma iç geçirerek bakıyorum :18::18:
hassas dönemdeyiz malum bazen anlaşılmadığımızı düşünüyoruz canım valla benim kocamın dün başı ağrıyodu sana yemin ediyorum bütün gün ofladı akşam 8 de de kafayı vurdu yattı taaa sabah uyandı
bizim çektiğimiz ağrıları biir gün çekseler çocuğu çıkarmak istiycekler anındaallah o yüzden doğumu biz kadınlara bahşetmiş erkekler fiziksel olarak güçlü görünseler de sanırım bizim kadar değiller boşver sende kafana takma az kaldı bol bol konuş miniğinle için sıkıldığında
İnşallah canım bende senin gibi sürekli kontrol ediyorumama saırım bu kasılmalar henüz yalancı kasılmalar şimdi nette araştırdım kasılmayla birlikte acıda oluyormuş gerçeğinde
Benimde 1. saat tokluğum yüksek çıkmıştı açlığım ve 2. saatim normaldi ama dahiliyeci hemen insüline başlıycaz 1 hafta izleyelim dedi. Sonrasında bende 2 ay diyet yaptım inan mahvoldum birde her ölçeceğimde sanırım stres yaptım yükseldi gerçi son haftalara girmesem belki bende devam ediyor olabilirdim. Doğru moralsizlik stres ve hareketsizlik de sende şekeri yükseltmiştir. Aslında ilk etapda diyetle düşürmeyi deniyorlar düşmezse insüline geçiyorlar ama canım senin ki tüp bebek olduğu için riske girmek istememişler demek ki . Zaten insülin kullandığın için arada kaçamak yapsanda bir şey olmaz kanımca. Ya da kaçamak üstüne yürüyüş ben öyle yapıyordumAma en önemlisi moralini yüksek tut. Benim bir arkadaşım 1 ay önce doğum yaptı onun bebişide tüp bebekti o sebeple doktor ona da insülin verdi oğlumuz sapasağlam 3 kg doğdu çok şükür şimdi şekeri de normal. İnşallah bizlerde bu şekilde atlatıcaz.
Su vakitlerde boyle guzel haberler duymak insani cok mutlu ediyor.inslh bizlerde hep guzel haberlerini yazariz yavrularimizin.
Ben normalde 39 giyiyorum düşün şimdiki halimi, annemle yazlıkları çıkardık kıyafetlerime, topuklu ayakkabılarıma bakarak nasıl hüzünlendim anlatamam hepsi için teker teker "anne bu bana olur mu, ayaklarım küçülür değil mi?" diye sordumo da her seferinde "kızım sen manyak mısın? hadi içeri git" dedi
Benim eşim de çok nazlıdır, az yürüse şikayete oflayıp puflamaya başlar, kendi canı çok tatlı ama benim de bir cnm olduğunu akıl edemiyor
Son aya kadar çok pozitiftim, mutluydum ama son ay birşeyler oldu bana herşeyi takmaya başladım, en çok da şu an yavruma üzülüyorum o da etkileniyordur benim bozuk psikolojimden diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?