2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

canım bluzlar falan bi şekilde olur da ben pantolonlarıma bakmak istemiyorum böyle tosun gibi de kalmak istemiyorum dogum yapanlar kaç kilo gitti dogum da onuda yazsalar iyi olur belki moral olur bizede

Son düzenleme:
yok canım vermedi perşembe gideceğiz bakacak bi son duruma benim bebiş hala yan duruyor durumda değişme yoksa artık gün verecek sezaryen için en son kontrolde öyle dedi. senin günün belli mi canım?
Benim randevum da cuma günü bakalım dr hiç yorum yapmadı geçen sefer ben de sürekli göbeğime bakıyorum aşağıya inmiş mi diye ama birşey de anlamadım

canım bluzlar falan bi şekilde olur da ben pantolonlarıma bakmak istemiyorum böyle tosun gibi de kalmak istemiyorum dogum yapanlar kaç kilo gitti dogum da onuda iyi olur belki moral olur

Evet doğru diyorsun kaç kilo gidiyormuş acabaa doğumla, ben 20'den fazla kilo aldm dr akşamları dikkat et yediklerine bir de yürü dedi elimden geldiğince yapıyorum ama şu an 80'lerdeyim 90'a varmadan doğursam bari

kızlar doktorumda estetik uzmanı var. çatlağı geçirmek imkansız gibi diyor bol bol nemlendirmeliymiş cildii. ben hiç çatlak için krem kullanmadım bi baktım karnıma hafiften beyaz beyaz çatlaklar görünüyor vee doğum yapınca kötü neticeyi görücem gibi

selamlar herkese doğum yapanlar olmuş rabbim analı babalı büyütsün hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar inşallah bende geçen cuma kontrole giittim bebişimin kilosu 2.320 biraz üzüldük ama neyseki sağlığı yerindeayrıca doğum şekline karar vermek için alttan muayene oldum acı ve utanç vericiydi normal doğum olmiycak malesef...

kemiklerim yakınmış birbirine bebek takılı kalabilirmiş... riske atmadık hayırlısı ile 20 mayısta kızım kollarımda olcak rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah

Herkese günadın

Benim ayaklarımda felaket sabah bi kalkıyorum davul ne terliğe sığıyor ne ayakkabıya.. Bir de eşim ellerin aynı benimki gibi oldu diye beni kızdırıyor inşallah doğumdan sonra gider bunlar :18:

Canım hem biz aşırı hassasssız bence hemde etrafımızdakiler ekstra naz yaptığımızı düşünüyorlar. Oysa bu kadar eziyete bu kadar nazı hak ediyoruz da işte... Bana da batıyor her söylenen herkese kızıyorum için için....

Bir de kilo konusuna hiç girmeyelim bence kilo düşünenler ben 95 kg oldum ne yapayım şimdi bu kiloları veremezsem varil gibi kalcam valla

uff bana da yarın çatı kontrolü yapılcakkk gerildim şimdi

merhaba sevgi kelebekleri geçmeyen günlere devam allahtan havalar güzelleşti de şu karamsar havadan kurtuldum

arkadaşım doğum yaptı onu bebegiyle görünce ağla ağla içim çıktı mutluluktan :)) darısı başımıza

uff bana da yarın çatı kontrolü yapılcakkk gerildim şimdi

Gerilme canim doktoruns tatli dille belli edersin cekindigini..ben kendini cok kasan biriyim kendim bile oyle iki parmak kontrol edemem ama dr.lar sipsak bakiyo anlamiyosun bile..tabi işini sevmeyen sinirli bi dr.a denk gelmezsen. .

Bugun ruyamda sabah olmus uyaniyorum wc gidiyorum kan geliyor ayni adet kani gibi seviniyorum bebek geliyor diye..acele etmeyip sancimi bekleyim diyorum..sonra uyandım hemen wc gittim bisey yoktu :-( bazen sabirsiz oluyorum bazrn de gununu doldursun istiyorum..cogu kisi dogum yapinca gec kalmis hissediyor insan :)

oğum yapanların gözü aydın olsun güle güle büyütün bebişlerinizi nisanlarda bitti sıra mayısa geldi doğum yapacaklarıda bi avazda kurtulun inşallah beimde 2. bebiş ama ilki kadar heyecanlıyım ve korkuyorum bu aralar benimde ayklarım çok şişmeye başladı dün bende eşime diyorum parmaklarım dolma gibi olmuş pofuduk pofuduk bide akıntım da bi artış oldu adet oluck gibi kıvamlı geliyor :44:

su agda ısı benımde kafamı kurcalıyo
bekletmeye bekletcemde anıden bısey olur dıye korkuyo ınsan
tuy dokucu krem kullanabılıyomuyuzkı bız kızlar?

Canım arkadaşım son ay hep kullandı bende haftaya ağdaya gidicem ama ne olur ne olmaz diye çantamda tüy dökücü kremle geziyorum aniden birşey olursa 5 dk bişey onu yaparım ama mecbur kalmazsam yapmıycam ağdayı yatırırım 1 ay rahat ederim en azından

Benim ailemde afyonda sendemi afyonlusun memleketlim varmış ne güzel

hakkında hayırlısı olsun kuzucum ama öyle aman aman acı olmadı ama hiç acımadıda diyemem...... muayeneden sonra tansiyonum ölçüldü 15/7 çıktı heyecandan sanırım

Aynen bende zorlanmıştım galiba kendini kasmayla alakalı benimde tansiyonum düştü can acıyor tabi ama dayanılmıycak bir acı değil tabi

hakkında hayırlısı olsun kuzucum ama öyle aman aman acı olmadı ama hiç acımadıda diyemem...... muayeneden sonra tansiyonum ölçüldü 15/7 çıktı heyecandan sanırım

vajinismusu atlatan biri olarak bunu da atlatırız elbet aslında ben daha önce çok kez alttan muayene oldum smear bile yaptırdım ama hamile olunca geriliyorum işte ister istemez bebeğime zararı olur diye korkuyorum sanırım bilinçaltımda

vajina bölgem çok ağrıyor çatala nasıl oturcam onu bile düşünüyorum şimdiden bacaklarımı ayıramıyorum birbirinden atlatalım hayırlısı ile de kafamızda netleşsin artık doğum şekli ona göre adapte edeyim kendimi istiyorum 1 gün var aramızda sana 20 mayısı mı uygun gördü doktor canım

kendi doktorum yapıcak canım çok kibar ve tatlı bi kadın güveniyorum kendisine aslında bakalım

rüyanı da hayra yoralım doğum yakınmı ki acaba

günümüz aynı canım benimde akıntım çok arttı beyaz ya da şeffaf oluyor günde 2-3 kez çamaşır değiştiriyorum

Son düzenleme:
Mayıs anneleri slmlar mrblar iyi hafta sonlarııııııııııııııı
uzun zamnadır yazamıyorum çok fazlada giremiyorum doğum ypmış arkadaşları tbr ediyorum
benim bugün 37+5 günüm zaman geçmiyo perişanlık diz boyunu aşmış bi vaziyette son dönemlerde havaların ısınmasıyla şişliklerim beni çok rahatsız ediyo ayaklarım bileklerim ellerim ve yüzüm çok şiş 2 aydır hiç ama hiç uyuyamıyorum dinlenemiyorum her hamilelik bi öncekinden zor geçermiş ya aynen bu benim 8. hamileliğim 2 oğlumdan sonra 3. oğlum olucak :) ve yaşda 34 e giricem daha bi zor geçiyo herşey yolunda gidiyo çok şükür ama işte bedensel rahatsızlıklar hamileliğinde vermiş olduğu yorgunlukla birleşince kendimi oradan oraya atmaktan başka bişey yapamıyorum 20 kilo aldım tam 70 kiloyum hayatımda ilk kez 70 gördüm :)aslında öyle homini gırtlak yemedim içmedim ama hep hamur işleri canım çekti bunlar heralde aldırdı kiloyu
kısmet olursa haftaya bugün ve bu saatlerde ameliyata girmiş olucam yani günüm kesinleşti 38+5 olmuş olucam en son cuma günü yeniden kontrolümüz var bizim son 1 aydır her haftaydı kontroller ondan öncede hep 15 günde birdi çünki kan sulandırıcı iğne oluyorum hergün ve bi dünya ilaç iğneler doğumdan sonra 2 ay daha devam edicek cuma günüde gittikmi 2 gün sonra doğum inşlh
ama ben bide epiduralmi genel anestezimi karar veremedim dr.um anesteziciye bırakalım dedi kan sulandırıcı kullandığım için epiduralde risk almıyalım dedi ama anestezici sorun olmaz 1 gün önce bırakırsın iğneyi sonra tekrar devam ederiz dedi bide şu var benim yapışıklıklar var ameliyat uzun sürecek biraz eğer epidural yaparlarsa ameliyat uzun sürerse dayanamazsam bayıltıcaklar o zaman ne anlamı kaldı boşuna genel anestezialsam ayılmam çok zor oluyo ne yapıcam bilmiyorum cuma netleştircem artık
benden şimdilik bu kadar sizleri öptüm çokkkk

günaydıııııııııııııııııııııın ben de cuma günü yavrumu kucağıma alacağım inşallah

selam seninle bdt aynıydı. bende cuma günü Allah izin verirse spinal anestesiyle dogum yapacagım. bu gün son kontrolüm var hayırlısı olur işallah seninki nasıl olacak

92 kilo olarak ben çıktıysam o masaya sen hayli hayli çıkarsın bebeğe zararı yok ama acıyo işte bende tadavi için rahim filmleri, sayısızca vajinal muayene oldum ama bu daha farklıydı o bölgeyle ilgili tatmadığım duygu kalmadı hakkında hangisi hayırlısı ise o olsun canım evet 20 mayısta 39. haftanın içinde olcam.. drum 10 gün erken fark etmez dedi...dr prof. olunca bizde sorusuz sualsiz teslim ettik kendimizi

8 tane çocuğunmu var yoksa düşüklerin falanmı oldu 8 çocuk baya fazla geldi yurt dışındamısın merak ettim bende de kan pıhtılaşması var iğne oluyorum bende4 düşük yaptım bu ilk çocuğum olacak

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…