- 13 Ocak 2010
- 3.288
- 3.506
- 698
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #36.381
yok canım vermedi perşembe gideceğiz bakacak bi son duruma benim bebiş hala yan duruyor durumda değişme yoksa artık gün verecek sezaryen için en son kontrolde öyle dedi. senin günün belli mi canım?Dr sana gün verdi mi?
Ben normalde 39 giyiyorum düşün şimdiki halimi, annemle yazlıkları çıkardık kıyafetlerime, topuklu ayakkabılarıma bakarak nasıl hüzünlendim anlatamam hepsi için teker teker "anne bu bana olur mu, ayaklarım küçülür değil mi?" diye sordumo da her seferinde "kızım sen manyak mısın? hadi içeri git" dedi
Benim eşim de çok nazlıdır, az yürüse şikayete oflayıp puflamaya başlar, kendi canı çok tatlı ama benim de bir cnm olduğunu akıl edemiyor
Son aya kadar çok pozitiftim, mutluydum ama son ay birşeyler oldu bana herşeyi takmaya başladım, en çok da şu an yavruma üzülüyorum o da etkileniyordur benim bozuk psikolojimden diye
Benim randevum da cuma günü bakalım dr hiç yorum yapmadı geçen sefer ben de sürekli göbeğime bakıyorum aşağıya inmiş mi diye ama birşey de anlamadımyok canım vermedi perşembe gideceğiz bakacak bi son duruma benim bebiş hala yan duruyor durumda değişme yoksa artık gün verecek sezaryen için en son kontrolde öyle dedi. senin günün belli mi canım?
canım bluzlar falan bi şekilde olur da ben pantolonlarıma bakmak istemiyorum böyle tosun gibi de kalmak istemiyorum dogum yapanlar kaç kilo gitti dogum da onuda iyi olur belki moral olur
Canım ayaklarım o kadar büyüdü ki şu anda ikisini aynı anda kovaya sığdırmak bayağı eziyet
Evde de kimse yok annem daha doğmaya niyeti yok bu çocuğun diye evine gitti, koca da işte zaten ona kırgınım beni hiç anlamıyor nazlandığımı düşünüyor :2: Ben mi iyice hassaslaştım çevremdekilerde mi sorun var anlayamıyorum herkesin söylediği batıyor
selamlar herkese doğum yapanlar olmuş rabbim analı babalı büyütsün hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar inşallah bende geçen cuma kontrole giittim bebişimin kilosu 2.320biraz üzüldük ama neyseki sağlığı yerinde ayrıca doğum şekline karar vermek için alttan muayene oldum acı ve utanç vericiydi normal doğum olmiycak malesef...
kemiklerim yakınmış birbirine bebek takılı kalabilirmiş... riske atmadık hayırlısı ile 20 mayısta kızım kollarımda olcakrabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
uff bana da yarın çatı kontrolü yapılcakkk gerildim şimdi
uff bana da yarın çatı kontrolü yapılcakkk gerildim şimdi
su agda ısı benımde kafamı kurcalıyo
bekletmeye bekletcemde anıden bısey olur dıye korkuyo ınsan
tuy dokucu krem kullanabılıyomuyuzkı bız kızlar?
günaydın kızlarr artık bugünden itibaren dogum iznine ayrıldım..........harika bir duyguuuuuuuu...ve afyona ailemin yanına bu gece yolculuk var..yaklasık 1.5 saat sonra doktor kontrolüm var....pasamı görecem.. cok mutluyumm cok sükürrrrrrrrr
hakkında hayırlısı olsun kuzucumama öyle aman aman acı olmadı ama hiç acımadıda diyemem...... muayeneden sonra tansiyonum ölçüldü 15/7 çıktı heyecandan sanırım
hakkında hayırlısı olsun kuzucumama öyle aman aman acı olmadı ama hiç acımadıda diyemem...... muayeneden sonra tansiyonum ölçüldü 15/7 çıktı heyecandan sanırım
Gerilme canim doktoruns tatli dille belli edersin cekindigini..ben kendini cok kasan biriyim kendim bile oyle iki parmak kontrol edemem ama dr.lar sipsak bakiyo anlamiyosun bile..tabi işini sevmeyen sinirli bi dr.a denk gelmezsen. .
Bugun ruyamda sabah olmus uyaniyorum wc gidiyorum kan geliyor ayni adet kani gibi seviniyorum bebek geliyor diye..acele etmeyip sancimi bekleyim diyorum..sonra uyandım hemen wc gittim bisey yoktu :-( bazen sabirsiz oluyorum bazrn de gununu doldursun istiyorum..cogu kisi dogum yapinca gec kalmis hissediyor insan :)
oğum yapanların gözü aydın olsun güle güle büyütün bebişlerinizi nisanlarda bitti sıra mayısa geldi doğum yapacaklarıda bi avazda kurtulun inşallahbeimde 2. bebiş ama ilki kadar heyecanlıyım ve korkuyorum bu aralar benimde ayklarım çok şişmeye başladı dün bende eşime diyorum parmaklarım dolma gibi olmuş pofuduk pofuduk bide akıntım da bi artış oldu adet oluck gibi kıvamlı geliyor :44:
günaydıııııııııııııııııııııınben de cuma günü yavrumu kucağıma alacağım inşallah
vajinismusu atlatan biri olarak bunu da atlatırız elbet aslında ben daha önce çok kez alttan muayene oldum smear bile yaptırdım ama hamile olunca geriliyorum işte ister istemez bebeğime zararı olur diye korkuyorum sanırım bilinçaltımda
vajina bölgem çok ağrıyor çatala nasıl oturcam onu bile düşünüyorum şimdiden bacaklarımı ayıramıyorum birbirinden atlatalım hayırlısı ile de kafamızda netleşsin artık doğum şekli ona göre adapte edeyim kendimi istiyorum 1 gün var aramızda sana 20 mayısı mı uygun gördü doktor canım
Mayıs anneleri slmlar mrblar iyi hafta sonlarııııııııııııııı
uzun zamnadır yazamıyorum çok fazlada giremiyorum doğum ypmış arkadaşları tbr ediyorum
benim bugün 37+5 günüm zaman geçmiyo perişanlık diz boyunu aşmış bi vaziyetteson dönemlerde havaların ısınmasıyla şişliklerim beni çok rahatsız ediyo ayaklarım bileklerim ellerim ve yüzüm çok şiş 2 aydır hiç ama hiç uyuyamıyorum dinlenemiyorum her hamilelik bi öncekinden zor geçermiş ya aynen bu benim 8. hamileliğim 2 oğlumdan sonra 3. oğlum olucak :) ve yaşda 34 e giricem daha bi zor geçiyo herşey yolunda gidiyo çok şükür ama işte bedensel rahatsızlıklar hamileliğinde vermiş olduğu yorgunlukla birleşince kendimi oradan oraya atmaktan başka bişey yapamıyorum 20 kilo aldım tam 70 kiloyum hayatımda ilk kez 70 gördüm :)aslında öyle homini gırtlak yemedim içmedim ama hep hamur işleri canım çekti bunlar heralde aldırdı kiloyu
kısmet olursa haftaya bugün ve bu saatlerde ameliyata girmiş olucam yani günüm kesinleşti 38+5 olmuş olucam en son cuma günü yeniden kontrolümüz var bizim son 1 aydır her haftaydı kontroller ondan öncede hep 15 günde birdi çünki kan sulandırıcı iğne oluyorum hergün ve bi dünya ilaç iğneler doğumdan sonra 2 ay daha devam edicek cuma günüde gittikmi 2 gün sonra doğum inşlh
ama ben bide epiduralmi genel anestezimi karar veremedim dr.um anesteziciye bırakalım dedi kan sulandırıcı kullandığım için epiduralde risk almıyalım dedi ama anestezici sorun olmaz 1 gün önce bırakırsın iğneyi sonra tekrar devam ederiz dedi bide şu var benim yapışıklıklar var ameliyat uzun sürecek biraz eğer epidural yaparlarsa ameliyat uzun sürerse dayanamazsam bayıltıcaklar o zaman ne anlamı kaldı boşuna genel anestezialsam ayılmam çok zor oluyo ne yapıcam bilmiyorum cuma netleştircem artık
benden şimdilik bu kadar sizleri öptüm çokkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?