2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Benimde 10gün önce olacak gününden sezeryanı zaten genelde 10 gün önce yapıyorlar sıkıntı olmuyormuş

tiramisu, küçükmeleklerim, halilefe, sersav ve isimlerini unuttuğum çiçeği burnunda güzel anneler gözleriniz aydın olsun. sağlıkla, sıhhatle, analı, babalı büyütün hepiniz yavrucaklarınızı. inşallah zamanında biz bekleyenlerde hayırlısıyla sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza.
cumartesi kontrol vardı.çatı muayenesi oldum ve ilk kez nst ye girdim. şükür iyiyiz. çatı muayenesi azıcık kasıyı insanı sonuçta bacakları açıp oturuyorsun ama öyle dayanılmaz bişi yok zaten en fazla 10 saniye sürüyo. benim bebişko tembel gibi, 40ı bekler dedi doktor bakalım hayırlısı zaten 37.-38.haftalarda doktorumuz yurtdışında olacakmış inşallah o 1 haftada kızım bir yaramazlık yapmaz. yarın işyerinde son günüm perşembe başlıyor raporum. walla 1 hafta daha direnemedim artık napiim, inşallah şu 24 haftada çıkar da vicdanım rahatlar.

sometimes cım Allah sağlıkla kavuştursun yavruna seni gerisi boş, sıkma canını sen de çatır çatır değil takır takır doğurursun. yavruna da doğum sonrasında çektiklerini anlatırsın "ah o akşam çok ağrım oldu, dikişlerim çok acıdı" diye anlatırsın. hiiiç canını sıkma.

baskent cim sorun hala geçerli mi bilmiyorum ama korkmuyorsan epidural de sıkıntı yoksa onu mu seçsen hani bebişinin ilk çıktığını filan görürsün, ağlamasını duyarsın sonrasında baş ağrısı filan oluyomuş gerçi onu da düşün.

ooo meli cim o da bişi mi bana bunları annem diyo gerçi o kıyamıyomuş ondan diyo ama çok sinirlendirdi beni bağırdım haliyle. "beni cesaretlendireceğine ne yapıyosun"dedim "e kıyamıyorum" dedi. walla annesine insan tepki verebiliyo da diğerlerine böööle boş boş gözlerle bakıp gülümsüyorum sadece. yok çok ağrı, sancı, kan, revan, sarkma, dikiş, ot, çöp. "hay zıkkımın dibi. bırakın beni ya, size mi sorcam?" diye haykırasım geliyo ama olmuo tabi. sonra adımız çıkıo hamilelik stresi filan diye.

Kizlar agda isini naptiniz yaaa bugun gidiim diodum ama erken acaba poff hadi beklerse 15gun daha

su agda ısı benımde kafamı kurcalıyo
bekletmeye bekletcemde anıden bısey olur dıye korkuyo ınsan
tuy dokucu krem kullanabılıyomuyuzkı bız kızlar?

walla benim ilk başlardaki düşük riskinde doktorum ağdayı yasaklamıştı ve korkudan uzuuun bir süre gidemedim e jilete dönünce de kıllar sertleşiyo malum. kasılmalarım da çok daha da olmasın diye ben jilete devam. ama profesyonel oldum walla pırıl pırıl oluyo, uzamadan alıyorum, çatı muayenemi de oldum, öncesinde anneme gösterdim temiz mi diye şaşırdı walla tertemiz oldu. zaten muayenede doktor şöle bi bakıp lökürt diye parmakla girişio bakmıo ki bi daha. doğumda da artık 3 tane kıl için kusura bakmasınlar diye düşünüorum, yüzsüz müyüm ne? bu arada tüy dökücü kremler içerikleri nedeniyle erken doğuma neden oluyormuş, gerçi çoğumuz artık o riskli dönemi atlattı ama içinde hep kimyasal var sanki :18:

kızlar bişe sorcam size k.bakmayn ama vajinamda acayip sızlama ve ağrı oluyor sizdede var mı böyle bir problem yoksa rahim açılmamı yapıyor anlamadım sancı felanda yok bende
eee vajinada ağrımazsa neresi ağrısın dimi ama? benim de oluyo ağrılarım dediğin gibi sızı şeklinde ama normalmiş.

çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin. gıcık oluyorum ya şu bebekleri çocukları şapur şupur tükürüklü tükürüklü öpenlere, pisler walla naapçam ne etçem blmiyorum ama bebişkomu Allah nasip eder de kucağıma alınca öptürmemek için bir strateji bulmalıyım.

hiç birinizde demedi ki muayene oldun peki ağda işini nası hallettin diye?** ben anlatayım bacaklarımı aksıra tıksıra nefes nefese kalarak hallettim o malum bölgeyide bi jilet bi ağda derken ortaya karışık hallettim acımayan yerleri ağdaylan.. çok acıyan yerleride jilettle hallettim sonuçta ortaya tuaf bi görüntü çıktı ama eskisinden iyi oldu

ah biz kadınların çektiklerrriiiiiiiiiiii

seninde hakkında hayırlısı olsun canım dediğin gibi son hafta etkilemiyormuş bebeği zaten aklımı kurcalayan tek şey gününden önce alındığında süt gelmesi sıkıntılı olurmu acaba
:44:

Benimde 10gün önce olacak gününden sezeryanı zaten genelde 10 gün önce yapıyorlar sıkıntı olmuyormuş

hayırlısı ile kavuş paşayaevet fark etmiyo herbiyeri tamam zaten.. sadece kilo farkı oluyorelimde olsa daha erken gelsin isterdim özlem had safhada

o ağrıdan benmde sol göğsümün altında var sütyeınin bitti yerin altı çok fena acıo batıo cnm galiba kaburgalarımız sıkıştığından oluo

Kızlar bugün kont. vardı nst ye grdim sancı yok, ultr. bebek ii görünüo ama suyumu sevmio drum offf 7-8 civarı dio 40 ı beklerse ben beklemem suni sancıyla başlatırız doğumu dio,çnkü suyun azlığında kordon dolanabiliomuoş pöfff, bide çatı muaynesi yaptı açılma yok,dahada inmemiş oyüzden fazla abartmadım dedi, çoook acımıo ama tabiki böle bi yanma gbi bişiler oluo 10 sn anca sürüo,ama tabii abartsa nolcaktı bilmiom:) sancıyı görmedende açıkçası fazla ilerletmiolar bu muay. işini,hayırlısı bakalım cuma günü yine göriim dedi, bu haftdaa geçsin istiorum iişalah önümüzdeki hafta bebiş gelir şölee pazrtesi salı gibi gelse fena olmaz :)

Valla bir çok arkadaşım son ayında tüy dökücü krem kullandı sıkıntı yaşayan olmadı hiç bilmiyorum bende ama sorun olacağını düşünmüyorum ben mecbur kalmazsam yapmayı düşünmüyorum doğumdan sonrada 2 günde bir temizlemen lazımki ameliyatlı halimle bir süre uğraşamam ağda kesin ve uzun süreli çözüm hep kendim yaptım bu aya kadar ama ilk defa kuaföre gidicez arkadaşımla bu ay

geçmiş olsun canım oğluna nerde bulaşmış acaba okuldamı dikkat etmek lazım benimde oğlum 8 yaşında

off of offf uykusuz gecelere tam gaz devam
kaşıntıdan geberıcem ellememek ıcın zor duruyorum
goguslerım felaket kasınıyor ve karnımda tabııı
allahım yardım et,
hatır hatır dalasım var suandaaaaa
benimde memişler acayip kaşınıyo neden acaba anlamadım sütyeni çıkarınca rahatlıyoda içindeyken gece uyutmuyo benide

bendede gebelik şekeri çıktı ve insülin kullanıyorum 2 aydır moralimi bozmuştu başyan herşeyi yerken kısıtlma gelmesi napalım bebişler için katlanıcaz bende hergün tarçınlı süt içiyorum tarçını kullanmaya başladıktan sonra şekerimde baya bi düşme oldu üstelik yediğim halde çok nadirde olsa tatlı falan yiyorum hareket gerçekten önemli benim için en güzel yanı fazla kilo almadım 2-3 aydır aynı kilodayım

hayır bence sütü etkilemez o kişiye göre değişir bence:44: benim yeğenimde sezaryen günü almalarına rağmen 1 hafta önceden normal gelmeye kalktı ama ablamın genede 3 gün sonra sütü geldi... bebekle senin uyumuna bağlı çabucak gelsin sütlerimiz bebeciklerde şapur şupur emişsinler inşallah

canim inslh bebegini saglikli hayirla kucakla hayirli olsun gunun. benim bdt seninle ayni gun. doktorum daha tarih vermemisti 20 mayisi gorunce sasirdim bian 20 guncuk mu kalmis. sen forma girdikce takvimi hep senden takip ediyordum.
progestan kullanan arkadaslar vardi burda benim doktorum 36. haftaya girerken birakmami bir faydasi olmayacagini soyledi ama ben burdan okudugum 36. haftada da devam ettiginizde.bende buna binaen birakmadi sizin doktorlariniz ne zaman biraktiracak banada soylermisiniz cunku bu persembe 37. haftaya giriyoruz. 37 de de kullanmaya devammi? simdiden cok tesekkurler

benimde memişler acayip kaşınıyo neden acaba anlamadım sütyeni çıkarınca rahatlıyoda içindeyken gece uyutmuyo benide

südyen beden olarak biraz sıkı ise kan dolaşımını engelliyor buda kaşıntıya sebep oluyo rahat iç çamaşırı giymekte fayda var

ayy inşallah rüyalarımda da hep emzirdiğimi görüyorum orda bile okadar mutlu oluyorum kiii herkesin bol bol sütü olsun bebişler içsin büyüsünn

canım benim ben progesteron kullanmıyorum 12. haftada bıraktım...aşılama olmasına rağmen.. drum söylediğine göre 36. haftadan sonra doğum bekleniyor artık progesteron kullanman açıkçası biraz gereksiz gibi ben sade kan hapı , elevit ve magnorm kullanıyorum
bence drun ne öneriyosa onu dinle en iyisini o bilir

südyen beden olarak biraz sıkı ise kan dolaşımını engelliyor buda kaşıntıya sebep oluyo rahat iç çamaşırı giymekte fayda var

ben gerekmedikçe ve dışarı çıkmadıkça südyen kullanmıyorum benimkiler bi sağa bi sola ahenkle dans ediyolar rahatlığı sefiyorum

herkese iyi günler annişlerr.... bugün sütümüz geldi sizinle sevincimi paylaşayım dedim... yalnız göğsümü yara yaptığı için pompayla sağıyorum. avent almıştım pompa çok memnunum ya... hatta minnettarım kendisine.. hem hiç canımı acıtmıyor hem de sütüm geliyor.. bebeğimizin mekonyumu bitti 3 gün sonra.. bu aralar hıçkırık tutuyor. yarın doktora gidicez bakalım neler diycek. onun dışında hiç beklemediğim anda sezeryan oldum. normal için suni sancı verdiler bebeğin kalp atışları yavaşladı. gece doktor geldi evden falan. baya atraksiyonluydu. hikayemi en kısa zamanda paylaşıcam.. öncesinde spinal denediler olmayınca genel oldum.. sezeryandan korkanlar endişelenmesin ilk yarım saat çok acıyor kesik yeri sonra ilk ayağa kalkmak sıkıntılı onun dışında şuan bebeğimle ilgilenebiliyorum. sağolsun eşim çok yardımcı oldu.. bebeğim gayet sevimli resmini koymayı çok isterim ama nazar olur diye korkuyorum inanın.. kimseyle paylaşmadım daha resimlerini.. bebeğe hediye gelir diye az kıyafet almıştık ama dün paşamız bize neler yaptı neler.. altını aldık babasıyla sırtına çiş çıkmış değiştirdik neyse.. sonra uyumadan hadi bi daha bakalım dedik, kaka yapmış, tam silicez pipiden çiş yapmaya başladı.. göğsüne kadar her yer çiş oldu, sonra tam altından bezi çekiyoruz patır patır kaka yapmaya başladı.. öldük gülmekten... kıyafetler hep kirlendiği için babası gece yıkadığımız iç tulumu saç kurutma makinesiyle kuruttu tabi saat olmuş 5... çok eğlenceli oğlumla ilgilenmek.. şimdi okuyabildiğim kadar geçmişe bakıcam.. oğluş ne kadar izin verirse artık. babamız kimlik çıkartmaya gitti bakalım...

doğum yapan bütün arkadaşları ve ailelerini de tebrik ediyorum. darısı diğer tüm arkadaşların başına.. çok mutlu olcaksınız kızlar bebekler gelince....

ben gerekmedikçe ve dışarı çıkmadıkça südyen kullanmıyorum benimkiler bi sağa bi sola ahenkle dans ediyolar rahatlığı sefiyorum

çok büyürler sarkarlar diye ben çıkarmadım ilk zamanlar da bu aralar rahatsızlık vermeye başladı evdeyken takmamaya çalışıyorum bende ama kapı zili çalınca da sütyeni nereye koydum diye aranmaya başlıyorum

kızlar bu arada bugün tartıldım tam 13 kilo vermişim doğumda... oğlum 3700 gram doğdu.. baya bi ödem varmış bende.. onu da söyleyivereyim dedim size moral olsun...

ne güzel anlatmışsın canım yaaa yaşamış gibi oldum gözlerim doldu rabbim efe bebeğe uzun sağlıklı bir ömür nasip etsin sütünün gelmesine de çok sevindim maşallah bol bol olsun mama olarak ne kullandın peki bu sürede? doğum çantasına bende bitane alıp koyayım diyorum süt gelmemesi ihtimaline karşı

kızlar bu arada bugün tartıldım tam 13 kilo vermişim doğumda... oğlum 3700 gram doğdu.. baya bi ödem varmış bende.. onu da söyleyivereyim dedim size moral olsun...

ohhh süperrr ben 10 kilo aldım inşallah hepsi giderrr çok mutlu oldum bu habere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…