2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
senin bebeğin dönmüş müydü?

evet canım 36. haftada döndü döndü.

hiç muhatap olma bence doğduğunda en güzel cevabı vermiş olacaksın.. hemde hiç br söze hacet kalmadan :))

Ya bu nest deki kasılmaların 50 olduğunu filan nerden anlıyorsunuz?? benim doktor bişey demiyo bende kağıda baktım bişey anlamadım hiç:26: Olabilir biz anlamıyoruz belkide daha büyük acı beklediğimiz için az olunca anlamıyor olabiliriz

Canım sen çok strese girmişsin takma bu kadar kafana bende kimseye tahammül edemiyorum bu arakar ama maske takıp kendimi tutuyorum. İçimden diyorum ki bu kadar insan aslında iyiliğimi istiyor iyilğimi istediklerinden böyle konuşp sıkboğaz ediyorlar sadece ben bu ara çok alınganım o sebeple batıyorlar diye kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum. Bende sadece eşimi istiyorum ama hastanede sordum eşleri içeri almıyorlarmış o sebeple annem ve kv ancak girebilir herhalde.. kendimi buna hazırlamak zorundayım Ama sakin ol içinden 10 a kadar say aslında beni anlamasalarda benim için burdalar diye düşün ben böyle yapınca kısa süreli de olsa bir rahatlama hissediyorum.

Canım ne bakıyorsun sen hasetlere bakıp niye canını sıkıyorsun ki kedi ulaşamadığı ciğere mumdar dermiş

Valla ben kız diye can veriyordum bu sebepler doktor erkek diyince oturup ağladım eşim sessiz bir sevinçle beni teselli etmeye çalışıp belki doktor yanlış görmüştür dedi bu sebeple her gittiğimizde tekrar tekrar acaba cinsiyeti değişmiş olabilir mi diye sorduk hatta 2 hafta öncesine kadar hala soruyorduk ben 32. haftasından sonra farklı çıkan cinsiyetler duymuştum Tabi sağlıklı olsun cinsiyeti önemli değil ama yinede kızım olsun istemiştim ama oğlum geliyor sonunda bende gördüm geçen hafta ve eminim artık. Sonuçta erkek kararını sen vermedin doktor verdi sanki sipariş mi vermiştin de sana saçma sapan biz çok gördük... filan aynı küçük çocuk konuşması hiç kaale almaya bile değmez bence bir de oturmuş ağlıyorsun canım kız da olsa erkek de olsa benim evladım ne fark eder desene o densizlere hiçte gerilme sen bizden iyi bilirsin kendini gerince bebişini üzdüğünü

Hastaneden aradılar şimdi drun acil kongresi çıkmış cumaya randevum vardı onu 9 mayısa aldılar ya ben bu arada doğurursam ayy uyuyordum bi de mal gibi kaldım şimdi ne yapsam acaba?

Hiç doğrururum diye aklına getirme bence daha doğurmuycam diye telkinde bulun kendine ben öyle yapıyorum

Ya anlamıyorum böle acayip düşünceli kafaları.. Allah nazardan kem gözden korusun oğluşunu..Dogurunca pipisinin resmini kocaman çerçeve yaptır duvara as :) töbe töbe
Canim ya sen beni guldurdun Allah ta seni guldursun =)

evet canım 36. haftada döndü döndü.

hiç muhatap olma bence doğduğunda en güzel cevabı vermiş olacaksın.. hemde hiç br söze hacet kalmadan :))
Hepinize tesekkur ederim kizlar 13.haftadan cinsiyetini ogrendigim gunden beri ne laflar isittim hep sustum sabrettim kiz erkek bizim icin farketmiyo ama onlar icin pipi cok onemli sanirim dogru soyluyosunuz dogdugunda en guzel cevap olucak az daha sabir insallah herseyimizi aldik mavis mavis odasi bebek sekerleri hep hazir kiyafetlerini goruncede ay erkeklere hic guzel seyler yok iyi ki bizim kizlarimiz oldu diyolar sabretmeliyimmmmm sabretmeliyimmmmm =)

Yanlız bişey diyim mi senin bu edepsiz görümceler bi konuda haklı maalesef (birazdan dayak yemem inşallah) ama kız çocuk kıyafetleri nispeten daha güzel şimdi dolabı açıp bakıyorum hep mavi hep mavi gittim lila mor somon filan rengi bişeyler aldım eşim kız kıyafeti dedi geçen LCW ya girdim kız çocuk kıyafetlerinde tavşanlar kediler çiçekler uğur böcekleri erkek kıyafetlerinde sadece maymun ve kamyon başka bir şey yok.... Çok sinir oldum yada başka yerde bakıyorsun ayı aslan bu ne şimdi??? çok özeniyorum kız kıyafetlerine daha çeşitli gerçi bu bizim tekstil sektörümüzün terbiyesizliği ama...

ayy bunlar çok komikler bence sen hiç sallama canım bnm evlat bu ne farkeder,kızım olcağını duyunca çok sewndm ama erkek deseydide yine aynı sewinirdim ,Allah herkesin gönlüne göre versin iişalah,sen hiç aldırmaaaa

Hiç doğrururum diye aklına getirme bence daha doğurmuycam diye telkinde bulun kendine ben öyle yapıyorum

Sadece cuma günü yokmuş dr ama şu hastaneden ayrılır mı acaba endişesi bayağı canımı sıktı neyse yarın sabaha randevu alabildim araya sıkıştırdılar beni iyice soracağım artık eğer gidecekse söylesin beni de bildiği güvendiği birine yönlendirsin

Bence de sor gidecekse açık açık söylesin bari sende ona göre başının çaresine bakarsın hiç değilse

Sopa geliyoo astrid sopa o konu da haklilar zaten sadece evett kizlarin ki cok cicis cok tatli ama olsun bende ogluma kucuk herif kiyafetlerinaldim hep onlarda cok guzel teyzesi

Aynen canim hep diyorum Allah evlat eksikkigi vermedi istedigim ay hamile kaldim o yuzden cinsiyetin hic onemi yok bende oyle dua ediyorum Allah herkesin gonlune gore versin o herseyi goruyo herrkesin iciini biliyo

Bizim sulalede de erkek kizlardan daha cok 30 kuzen falaniz kuzen cocuklariyla 35 i buluyor kiz kuzenlerin bi kismida sehir disinda olunca ortalikta hep erkek varmis gibi oluyor.
Canim hic takma kiz olsaydi da ayni yorumu yapacaklardi. Bana da dediler ki ay sulalede cok erkek var arada kiz olsaydi. Sulalede erkek olabilir ama bu benim ilk cocugun ve erkek olacak. Hayirli evlat olsun yeter ki. Tabi ki kiz cocuklarinin ki daha suslu ama susliycem diye niye oglum oldu mu diyim. Yeter ki saglikli sihhatli alalim kucaklarimiza hic takma gorumcelerini cekemiyolar gayet belli. İlk zamanlar bende kafama takmistim soylenenleri ama maksat cok bilmislik moral bozmak baska bisey degil...

ya Allah hepinizden razı olsun, okudukça kafam dağıldı inanın. ben önce fatih 29 mayısa gidiyordum, 7 aylık olmuşken dr. yeşim işleğen oradan ayrıldı ortada sap gibi kaldım resmen. bayrampaşada doğru dürüst hastane yok eve yakın diye goptaki şafak hastanesine gitmeye başladım, esra hanıma. doktorluğuna bi şey diyemeyeceğim, sert mizaçlı birisi, 7 aydan sonra gitmeye başladığım için çok da umursamadım. ama o kapının önündeki kuyruk yok muuuu! randevu sistemi yok. doğurdum doğuracağım, kul hakkı olmasın diye ses çıkarmıyorum kimsenin önüne geçmeye çalışmıyorum. biri geliyor 1 dk bi şey soracağım diye giriyor içeri 10 dk çıkmıyor. bugün tam 1 saat 45 dakika karnım burnumda sıra bekledim. eşim en sonunda bağırdı, gitti şikayet etti. ben içeri girdiğimde esra hanımın suratı 5 karış, hastane yönetiminden telefon etmişler. erken gelin demedim mi dedi, bir buçuk saati geçti bekliyoruz kapıda dedim. erken gelmediğinize göre sancı da yok demek, hemen sitem edin dedi. biraz var sanki sancım dedim, bi şey demedi içeri geçin dedi ve o kadar ilgisiz muayene etti ki anlatamam. bakması gereken her şeye baktı ama asık suratla. sancın geldiği zaman gelirsin bi daha dedi. zaten sinirim bozuk ağzımı açsam sinirden ağlamaya başlayacağım bi şey de diyemedim sustum mecbur. ama ya sancım gelmezse? yolda aklıma bi dünya düşünce geldi. 2 gün sonra tekrar gideceğim bi şey olsun olmasın, yolunda gitmeyen bi şey olursa ben nerden bileyim? eve geldim telefonu kapattım ağladım da ağladım. sonra uyuyup kalmışım. sonra açtım yazdıklarını okudum güldüm hüzünlendim derken moralim yerine geldi. hayırlısıyla doğsun oğlum da başka bi şey istemiyorum artık. hepinize kolay gelsin, allah yardımcımız olsun...

kızlar soruma cvp verirmisiniz 2 gündür vajinam ağrıyo birden sancı giriyo açılmayla ilgisi olabilirmi

cnm ara sıra bendede oluodu dün dr muayene etti ama açılma falan yok ama benm sürekli bişi değildi biranda oluo geçiodu 2-3 gündr olmuo,kontr. nezaman

ayy kıyamam yaaa nekadar sinir bozucu birde kadın olcak gerizekalı dr, ayrıca sancın gelsin gelmesin herşey yolunda olsa bile herhafta kontrele çağırmalı,keşke dhaa ilgili bir dr gitme şansın olsaydı ama sona geldik insan değiştirmek istemez

ayrıca haftana bakmamışım cnm zaten 40 ı dolduruosun, bundan sonrası çok önemli,olduu sancın gelmezse dişi çıksın çocuun içerde,hay allam yaa

Canim benim senin dr yogunluktan kafayi yemis. Gaziosmanpasa da oturan bi arkadasim gop ozel hastanesinde dogum yapmis memnundu ayni yer mi bilmiyorum.
Hayirlisiyla dogumun olur insallah. Dogum baslayinca illaki bi sekilde hissediliyodur heralde dimi. Ben de endiseleniyorum hep ya acilmam varsa falan diye ama bilemiyosun ki iste. Sen yine git kontrole kovacak hali yok ya...

Cok tesekkür ederim canim, yok canim ilk cocugum sezeryandi benim o yuzden yine sezeryan, sadece karar veremiyorum epidural mi genel mi olsam diye, epidural istersemde 900 tl fark var genel anesteziye gore.

hayırlısı olsun canım allah bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah. darısı biz bekleyenlerin başına.

Kizlar uyumusum..simdi kendimi daha iyi hissediyorum..kafamdaki dusunceler gitmis..gunlerdir ilk defa aksama kadar evden cikmamis oldum :) bugün bir agirlik var uzerimde birazda mide bulantısı..merakla wc gittikce peceteye bakiyorum..sıkıntımı paylasan herkesten allah razı olsun. .hafta sonu egitimde ebe dogumu beyin baslatir demisti..napsak beyine sinyaller mi gondersek :) bi de ozel bir durum yoksa iliskinin hic zarari yok hatta faydasi var dedi..

canım bence bunları düşünüp hiç canını sıkma şimdiden. O zaman ne hissedicez şimdiden bilemiyoruz. sen herşeyin en iyisini düşünürsün o durumda da kimse seni kırıp üzemez zaten merak etme.

bende normal olursa annem olsun istiyorum yanımda, ama eminim kayınvalidemde olacak ama bunları düşünüp şimdiden stres yapmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…