- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #36.601
senin bebeğin dönmüş müydü?
Off kizlar kimse bizi anlamiyo bende cok doluyum 5 gorumcem var hepsinin ikiser ucer kizlari var 1 gorumcem hamile yine kizi olucqk hepsi erkek cocuk duskunu benim oglum olucak diye erkek cocuklar hakkinda surekli olumsuz yorumlar yapiyolar buyuk gorumcem gecen gelmis diyo biz cok gorduk 8 ay erkek diyip kiz doguranlari kalbini kirmak istemiyorum siz olsaniz ne yaparsiniz sinirden agliyorum surekli oglum daha dogmadan ileri geri konusuyolar cok gerginim valla
ay çok güldüm canım ya normal insan ağrısı demek alemsin... bende hiç ağrı sızı duymuyorum arada sertleşiyo karnım. ama dün nst de kasılmalar 50 civarıydı hep. ya hiç acımıyo yada biz acı bize vız geliyo tırıs gidiyo anlamıyoruz bile
Simdi annemle konustuk..sancı cekerken sadece eşim olsun istiyorum demiştin oyle karar verdiysen biz hic ha s taneye gelmeyeljm gergin ortam olmasın diyor..o da hakli disarda bos bos merakla beklemezki annem ici içini yer..ama bana hersey stres yapiyor ne abla ne anne ne kaynana kimseyi istemiyorum o anlarda sadece esim olsun istiyorum. .b e nde mi sorun var yoksa cevremdeki insanlarin herseyle ilgili bir yorum yapmasi beni germesi mi boyle hissettiriyor bilmiyorum. .ben o an aci crkicem yada belki kendimde bile olmucam sonucta normal dogum olacaginin kimse için garantisi yok..istiyorumki yalniz hissedersem esim beceremezse destek olmayi o zaman annemi cagirayim..orda bir dogum olacak kolay yada zor bir bebek dunyaya gelecek. .b e ni simdiden strese sokuyor insanlar cevresoylucem esime hickimseye haber vermesin diye söz verdiricem..senin orda kimseyle isin yokki yaticaksin ustun ortulu agri cekeceksin diyorlar..elli kez soyledim ebeyi ikna edersrm yatmicam yuruyecem egzersiz yapmaya caliscam acilma rahat olsun diye..hala düz mantik dusunuyorlat hic dinlrmemisler beni..belki altim acik olacak utanıyorum ben kimsr görmesin saklicam diyr ugrasmayim birde diyorum..dogumdan korkacagima şu an nelerin stresini cekiyorum yazık degilmi bana yaa kaynanami zaten hic istemiyorum dogum sonrası gelsin..zaten hep muhalefet..annem bile beni geriyor..
Off kizlar kimse bizi anlamiyo bende cok doluyum 5 gorumcem var hepsinin ikiser ucer kizlari var 1 gorumcem hamile yine kizi olucqk hepsi erkek cocuk duskunu benim oglum olucak diye erkek cocuklar hakkinda surekli olumsuz yorumlar yapiyolar buyuk gorumcem gecen gelmis diyo biz cok gorduk 8 ay erkek diyip kiz doguranlari kalbini kirmak istemiyorum siz olsaniz ne yaparsiniz sinirden agliyorum surekli oglum daha dogmadan ileri geri konusuyolar cok gerginim valla
Hastaneden aradılar şimdi drun acil kongresi çıkmış cumaya randevum vardı onu 9 mayısa aldılar ya ben bu arada doğurursam ayy uyuyordum bi de mal gibi kaldım şimdi ne yapsam acaba?
Kiz olursada benim evladim ama erkrk olursa sizin gonlunuz olsun diye kokunden kestireyimde rahatlayin gibi bisey de canim gulerek espri yapmis gibi..anlayip susarlar belki..o kadar cocuk dogurmuslar bilmiyo r larmi insan hamileyken herseye agliyor , yalniz hissediyorcok hakkimiza giriyorlar..erkek yada kiz onlara ne ki..Allah ne yazmissa o dogacak..insanlar haset edince mantigini kaybediyor sanirim..benimde 12haftalikken erkek demislerdi herkes esime yok o kıza benziyo kiz olur gorursun demislerdi
Canım sen boşver onları, az kaldı pipiyi görmeye. Başka doktora gittiğini, onun da erkek dediğini falan söylersin. Hem kız ya da erkek ne fark eder, hayırlı evlat olsun, sağlıklı olsun. Benimki de erkek ama ben hep kız bekledim, ilk söylediklerinde birkaç ay bekledim acaba değişirmi diye, emin olana kadar baya bi zaman geçti yani.
Sen erkek bebeğe göre hazırla şekerini, kurabiyeni, süsünü. Kıskananlar çatlasın...
Hazirandan atladım mesajını görünce canım.. Bence onlar kendi erkek isteklerinin acısını senden çıkarıyorlar.
Ben de sonradan değişen cinsiyetleri duyunca doktora sordum son gidişimde londrada yaşıyorum burada toplamda 3 ultrason var hamilelik boyunca bu sonuncusuydu. Cinsiyeti hala erkek mi dedim adam çok güldü bana dedi bu öyle değişken birşey mi ki bir kere erkek dendiyse erkektir.
Yanındaki kadın da biz fotoğraf isteyince bu ultrasonla genel foto veremem ama diyip bir ayak fotosu bir de oğluşun testislerinin fotosunu cekip verdi elime artık emin olursunuz diyerek. Buradakiler böyle bir acaip biz de elimizde foto kalkaldık eşimle:))
Canim ya sen beni guldurdun Allah ta seni guldursun =)Ya anlamıyorum böle acayip düşünceli kafaları.. Allah nazardan kem gözden korusun oğluşunu..Dogurunca pipisinin resmini kocaman çerçeve yaptır duvara as :) töbe töbe
Ohh gözün aydın, bir avazda doğum yap inşallahh. Darısı baiımızaBenm de gelsin bebeğim artıkk yaa :))
Ah cnm ne takıyorsun yaa, onlar oğulları olsun istemiş olmayınca sana saldırıyorlar bence. Hem ne farkeder kız erkek anlamıyorum bu insanları evlat evlattır, kızın güelliği ayrı erkeğin güzelliği ayrı. Sen onları düşünme bile, yavruna kavuşacağın güne odaklan, hayırlısıyla:)
Meli' cim sen kendini nasıl rahat ve güvende hissedeceksenö yle yap bence, ben hem eşimin hem annemin olmasını isterim sanırım ikisininde desteği ayrı olur ama 3. bir kişi beni de strese sokar.
Hepinize tesekkur ederim kizlar 13.haftadan cinsiyetini ogrendigim gunden beri ne laflar isittim hep sustum sabrettim kiz erkek bizim icin farketmiyo ama onlar icin pipi cok onemli sanirim dogru soyluyosunuz dogdugunda en guzel cevap olucak az daha sabir insallah herseyimizi aldik mavis mavis odasi bebek sekerleri hep hazir kiyafetlerini goruncede ay erkeklere hic guzel seyler yok iyi ki bizim kizlarimiz oldu diyolar sabretmeliyimmmmm sabretmeliyimmmmm =)evet canım 36. haftada döndü döndü.
hiç muhatap olma bence doğduğunda en güzel cevabı vermiş olacaksın.. hemde hiç br söze hacet kalmadan :))
Hepinize tesekkur ederim kizlar 13.haftadan cinsiyetini ogrendigim gunden beri ne laflar isittim hep sustum sabrettim kiz erkek bizim icin farketmiyo ama onlar icin pipi cok onemli sanirim dogru soyluyosunuz dogdugunda en guzel cevap olucak az daha sabir insallah herseyimizi aldik mavis mavis odasi bebek sekerleri hep hazir kiyafetlerini goruncede ay erkeklere hic guzel seyler yok iyi ki bizim kizlarimiz oldu diyolar sabretmeliyimmmmm sabretmeliyimmmmm =)
Canim ya sen beni guldurdun Allah ta seni guldursun =)
Hepinize tesekkur ederim kizlar 13.haftadan cinsiyetini ogrendigim gunden beri ne laflar isittim hep sustum sabrettim kiz erkek bizim icin farketmiyo ama onlar icin pipi cok onemli sanirim dogru soyluyosunuz dogdugunda en guzel cevap olucak az daha sabir insallah herseyimizi aldik mavis mavis odasi bebek sekerleri hep hazir kiyafetlerini goruncede ay erkeklere hic guzel seyler yok iyi ki bizim kizlarimiz oldu diyolar sabretmeliyimmmmm sabretmeliyimmmmm =)
Hiç doğrururum diye aklına getirme bence daha doğurmuycam diye telkinde bulun kendine ben öyle yapıyorum
Sadece cuma günü yokmuş dr ama şu hastaneden ayrılır mı acaba endişesi bayağı canımı sıktı neyse yarın sabaha randevu alabildim araya sıkıştırdılar beni iyice soracağım artık eğer gidecekse söylesin beni de bildiği güvendiği birine yönlendirsin
Sopa geliyoo astrid sopaYanlız bişey diyim mi senin bu edepsiz görümceler bi konuda haklı maalesef(birazdan dayak yemem inşallah) ama kız çocuk kıyafetleri nispeten daha güzel şimdi dolabı açıp bakıyorum hep mavi hep mavi gittim lila mor somon filan rengi bişeyler aldım eşim kız kıyafeti dedi geçen LCW ya girdim kız çocuk kıyafetlerinde tavşanlar kediler çiçekler uğur böcekleri erkek kıyafetlerinde sadece maymun ve kamyon başka bir şey yok.... Çok sinir oldum yada başka yerde bakıyorsun ayı aslan bu ne şimdi??? çok özeniyorum kız kıyafetlerine daha çeşitli gerçi bu bizim tekstil sektörümüzün terbiyesizliği ama...
ayy bunlar çok komikler bence sen hiç sallama canım bnm evlat bu ne farkeder,kızım olcağını duyunca çok sewndm ama erkek deseydide yine aynı sewinirdim ,Allah herkesin gönlüne göre versin iişalah,sen hiç aldırmaaaa
Sopa geliyoo astrid sopao konu da haklilar zaten sadece evett kizlarin ki cok cicis cok tatli ama olsun bende ogluma kucuk herif kiyafetlerinaldim hep onlarda cok guzel teyzesi
Canim ya sen beni guldurdun Allah ta seni guldursun =)
kızlar soruma cvp verirmisiniz 2 gündür vajinam ağrıyo birden sancı giriyo açılmayla ilgisi olabilirmi
kızlar soruma cvp verirmisiniz 2 gündür vajinam ağrıyo birden sancı giriyo açılmayla ilgisi olabilirmi
ya Allah hepinizden razı olsun, okudukça kafam dağıldı inanın. ben önce fatih 29 mayısa gidiyordum, 7 aylık olmuşken dr. yeşim işleğen oradan ayrıldı ortada sap gibi kaldım resmen. bayrampaşada doğru dürüst hastane yok eve yakın diye goptaki şafak hastanesine gitmeye başladım, esra hanıma. doktorluğuna bi şey diyemeyeceğim, sert mizaçlı birisi, 7 aydan sonra gitmeye başladığım için çok da umursamadım. ama o kapının önündeki kuyruk yok muuuu! randevu sistemi yok. doğurdum doğuracağım, kul hakkı olmasın diye ses çıkarmıyorum kimsenin önüne geçmeye çalışmıyorum. biri geliyor 1 dk bi şey soracağım diye giriyor içeri 10 dk çıkmıyor. bugün tam 1 saat 45 dakika karnım burnumda sıra bekledim. eşim en sonunda bağırdı, gitti şikayet etti. ben içeri girdiğimde esra hanımın suratı 5 karış, hastane yönetiminden telefon etmişler. erken gelin demedim mi dedi, bir buçuk saati geçti bekliyoruz kapıda dedim. erken gelmediğinize göre sancı da yok demek, hemen sitem edin dedi. biraz var sanki sancım dedim, bi şey demedi içeri geçin dedi ve o kadar ilgisiz muayene etti ki anlatamam. bakması gereken her şeye baktı ama asık suratla. sancın geldiği zaman gelirsin bi daha dedi. zaten sinirim bozuk ağzımı açsam sinirden ağlamaya başlayacağım bi şey de diyemedim sustum mecbur. ama ya sancım gelmezse? yolda aklıma bi dünya düşünce geldi. 2 gün sonra tekrar gideceğim bi şey olsun olmasın, yolunda gitmeyen bi şey olursa ben nerden bileyim? eve geldim telefonu kapattım ağladım da ağladım. sonra uyuyup kalmışım. sonra açtım yazdıklarını okudum güldüm hüzünlendim derken moralim yerine geldi. hayırlısıyla doğsun oğlum da başka bi şey istemiyorum artık. hepinize kolay gelsin, allah yardımcımız olsun...
Bana da oluyo bazen bebek hareket ettikce ama boyle birden cok tuvaletim gelmiste cok sikismisim gibi oluyorum sonra geciyor.
ya Allah hepinizden razı olsun, okudukça kafam dağıldı inanın. ben önce fatih 29 mayısa gidiyordum, 7 aylık olmuşken dr. yeşim işleğen oradan ayrıldı ortada sap gibi kaldım resmen. bayrampaşada doğru dürüst hastane yok eve yakın diye goptaki şafak hastanesine gitmeye başladım, esra hanıma. doktorluğuna bi şey diyemeyeceğim, sert mizaçlı birisi, 7 aydan sonra gitmeye başladığım için çok da umursamadım. ama o kapının önündeki kuyruk yok muuuu! randevu sistemi yok. doğurdum doğuracağım, kul hakkı olmasın diye ses çıkarmıyorum kimsenin önüne geçmeye çalışmıyorum. biri geliyor 1 dk bi şey soracağım diye giriyor içeri 10 dk çıkmıyor. bugün tam 1 saat 45 dakika karnım burnumda sıra bekledim. eşim en sonunda bağırdı, gitti şikayet etti. ben içeri girdiğimde esra hanımın suratı 5 karış, hastane yönetiminden telefon etmişler. erken gelin demedim mi dedi, bir buçuk saati geçti bekliyoruz kapıda dedim. erken gelmediğinize göre sancı da yok demek, hemen sitem edin dedi. biraz var sanki sancım dedim, bi şey demedi içeri geçin dedi ve o kadar ilgisiz muayene etti ki anlatamam. bakması gereken her şeye baktı ama asık suratla. sancın geldiği zaman gelirsin bi daha dedi. zaten sinirim bozuk ağzımı açsam sinirden ağlamaya başlayacağım bi şey de diyemedim sustum mecbur. ama ya sancım gelmezse? yolda aklıma bi dünya düşünce geldi. 2 gün sonra tekrar gideceğim bi şey olsun olmasın, yolunda gitmeyen bi şey olursa ben nerden bileyim? eve geldim telefonu kapattım ağladım da ağladım. sonra uyuyup kalmışım. sonra açtım yazdıklarını okudum güldüm hüzünlendim derken moralim yerine geldi. hayırlısıyla doğsun oğlum da başka bi şey istemiyorum artık. hepinize kolay gelsin, allah yardımcımız olsun...
Cok tesekkür ederim canim, yok canim ilk cocugum sezeryandi benim o yuzden yine sezeryan, sadece karar veremiyorum epidural mi genel mi olsam diye, epidural istersemde 900 tl fark var genel anesteziye gore.
Simdi annemle konustuk..sancı cekerken sadece eşim olsun istiyorum demiştin oyle karar verdiysen biz hic ha s taneye gelmeyeljm gergin ortam olmasın diyor..o da hakli disarda bos bos merakla beklemezki annem ici içini yer..ama bana hersey stres yapiyor ne abla ne anne ne kaynana kimseyi istemiyorum o anlarda sadece esim olsun istiyorum. .b e nde mi sorun var yoksa cevremdeki insanlarin herseyle ilgili bir yorum yapmasi beni germesi mi boyle hissettiriyor bilmiyorum. .ben o an aci crkicem yada belki kendimde bile olmucam sonucta normal dogum olacaginin kimse için garantisi yok..istiyorumki yalniz hissedersem esim beceremezse destek olmayi o zaman annemi cagirayim..orda bir dogum olacak kolay yada zor bir bebek dunyaya gelecek. .b e ni simdiden strese sokuyor insanlar cevresoylucem esime hickimseye haber vermesin diye söz verdiricem..senin orda kimseyle isin yokki yaticaksin ustun ortulu agri cekeceksin diyorlar..elli kez soyledim ebeyi ikna edersrm yatmicam yuruyecem egzersiz yapmaya caliscam acilma rahat olsun diye..hala düz mantik dusunuyorlat hic dinlrmemisler beni..belki altim acik olacak utanıyorum ben kimsr görmesin saklicam diyr ugrasmayim birde diyorum..dogumdan korkacagima şu an nelerin stresini cekiyorum yazık degilmi bana yaa kaynanami zaten hic istemiyorum dogum sonrası gelsin..zaten hep muhalefet..annem bile beni geriyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?