2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Bu tip insanları anlamak çok zor gerçekten sen hiç bozma moralini

biz doktor teyzemizden geldik kızlar çatı kontrolümüz yapıldı normal doğumu engelliycek hiçbirşey yok şükür

oğluş 2900 kg olmuş suyu normal, keyfi yerindeydi yanaklar tombul tombuldu uyy yesinler onuu

nst ye girdik sancı yok artık her gün düzenli olarak yarım saat 1 saat kadar yürüyüş yapmalı bir de merdiven çıkmalıymışız

havalar ısındığı için de sıvı alımımızı arttırmalıymışız haftada bir kontroller devam edicek herşey sorunsuz geçsin rahat bi doğum yapalım inşallah

canım nst cihazının ekranında 2 farklı rakam görünüyo kırmızı olan kalp atışı yeşil olan kasılmalar. cihaza göre farkedermi bilemiyorum. acı konusunda haklı olabilirsin.. :))

kızlar soruma cvp verirmisiniz 2 gündür vajinam ağrıyo birden sancı giriyo açılmayla ilgisi olabilirmi
bende hiç olmadı canım ama dr a bi sor bence

gop ta gop hastaneside var canım ablam orda doğum yaptı... fena değildi. normal doğum olacaksa çokta farketmez hangi hastane olacağı bence..

Saat 13:10 da bebeğimiz doğdu kızlar iyiyiz

gözünaydın canım. sağlıklı sıhhatlı mutlu ömrü olsun bebişnin. doğum hikayeni bekliyoruz. kendini topralada

Son düzenleme:

maşallah bebeğine tobiş tombiş. merdiven çıkmanın iyi olduğunu bende duymuştum. ama beni çok zorluyor

maşallah bebeğine tobiş tombiş. merdiven çıkmanın iyi olduğunu bende duymuştum. ama beni çok zorluyor

açılmaya çok yardımcıymış canım sabah akşam çıkıcaz 6. katta oturuyorum dinlene dinlene yapmam lazım

bir de öyle bişey oldu ki hastaneden eve döndüm elektrikler kesilmiş asansör çalışmıyor bukadar erken mi dedim tabana kuvvet çıktık merdivenleri

kızlar ya benim kocam grip oldu , salgın varmış ya bu sıralar. Dünden beri bayağı kötü. Doktoruma sordum eğer geçtiyse sana geçmiştir dedi. ama yakın temasta bulunmayın bide beraber yatmayın dedi. Adamcağız bana bulaşmasın diye elinden geleni yapıyor hatta akşam farklı oda da yattı. ama sonuçta o da bir noktadan sonra birşey yapamaz ki.

ya bu haftalarda grip olmak istemiyorum sizce grip olmayı engellemek için ne yapmalıyım

güzel bi tesadüf olmuş o zaman elektriklerin kesilmesi. benim bacaklarım felaket kasılıyor. bir saat yürüsem bana mısın demiyor ama merdiven çıkmak fena

aslında o elektrikler sen asansördeyken gitseydi doğuma daha bi faydası olurdu sanki..

kızlar bugün gidip sezeryan için gün aldık..ne yapayım çok korkuyorum normal doğumdan.cuma günü 10 da nasip olursa..nst de sancı da çıktı.dua edin kızlar bana..

ayy kıyamam yaaa nekadar sinir bozucu birde kadın olcak gerizekalı dr, ayrıca sancın gelsin gelmesin herşey yolunda olsa bile herhafta kontrele çağırmalı,keşke dhaa ilgili bir dr gitme şansın olsaydı ama sona geldik insan değiştirmek istemez[/QUOTE]

ben de isterdim canım ama napayım kader kısmet demekten başka çarem yok bu saatten sonra. ilk başlarda ayda 1 gidildiği için çok farketmiyor da böyle sık görüşünce anlıyorsun tatlı dilin, ilginin kıymetini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…