- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #36.621
Saat 13:10 da bebeğimiz doğdu kızlar iyiyiz
Off kizlar kimse bizi anlamiyo bende cok doluyum 5 gorumcem var hepsinin ikiser ucer kizlari var 1 gorumcem hamile yine kizi olucqk hepsi erkek cocuk duskunu benim oglum olucak diye erkek cocuklar hakkinda surekli olumsuz yorumlar yapiyolar buyuk gorumcem gecen gelmis diyo biz cok gorduk 8 ay erkek diyip kiz doguranlari kalbini kirmak istemiyorum siz olsaniz ne yaparsiniz sinirden agliyorum surekli oglum daha dogmadan ileri geri konusuyolar cok gerginim valla
Kızlar sabah nişanım geldi sabah 5 de oğlum geliyor sanırımmmm
canım nst cihazının ekranında 2 farklı rakam görünüyo kırmızı olan kalp atışı yeşil olan kasılmalar. cihaza göre farkedermi bilemiyorum. acı konusunda haklı olabilirsin.. :))Ya bu nest deki kasılmaların 50 olduğunu filan nerden anlıyorsunuz?? benim doktor bişey demiyo bende kağıda baktım bişey anlamadım hiç:26: Olabilir biz anlamıyoruz belkide daha büyük acı beklediğimiz için az olunca anlamıyor olabiliriz
bende hiç olmadı canım ama dr a bi sor bencekızlar soruma cvp verirmisiniz 2 gündür vajinam ağrıyo birden sancı giriyo açılmayla ilgisi olabilirmi
ya Allah hepinizden razı olsun, okudukça kafam dağıldı inanın. ben önce fatih 29 mayısa gidiyordum, 7 aylık olmuşken dr. yeşim işleğen oradan ayrıldı ortada sap gibi kaldım resmen. bayrampaşada doğru dürüst hastane yok eve yakın diye goptaki şafak hastanesine gitmeye başladım, esra hanıma. doktorluğuna bi şey diyemeyeceğim, sert mizaçlı birisi, 7 aydan sonra gitmeye başladığım için çok da umursamadım. ama o kapının önündeki kuyruk yok muuuu! randevu sistemi yok. doğurdum doğuracağım, kul hakkı olmasın diye ses çıkarmıyorum kimsenin önüne geçmeye çalışmıyorum. biri geliyor 1 dk bi şey soracağım diye giriyor içeri 10 dk çıkmıyor. bugün tam 1 saat 45 dakika karnım burnumda sıra bekledim. eşim en sonunda bağırdı, gitti şikayet etti. ben içeri girdiğimde esra hanımın suratı 5 karış, hastane yönetiminden telefon etmişler. erken gelin demedim mi dedi, bir buçuk saati geçti bekliyoruz kapıda dedim. erken gelmediğinize göre sancı da yok demek, hemen sitem edin dedi. biraz var sanki sancım dedim, bi şey demedi içeri geçin dedi ve o kadar ilgisiz muayene etti ki anlatamam. bakması gereken her şeye baktı ama asık suratla. sancın geldiği zaman gelirsin bi daha dedi. zaten sinirim bozuk ağzımı açsam sinirden ağlamaya başlayacağım bi şey de diyemedim sustum mecbur. ama ya sancım gelmezse? yolda aklıma bi dünya düşünce geldi. 2 gün sonra tekrar gideceğim bi şey olsun olmasın, yolunda gitmeyen bi şey olursa ben nerden bileyim? eve geldim telefonu kapattım ağladım da ağladım. sonra uyuyup kalmışım. sonra açtım yazdıklarını okudum güldüm hüzünlendim derken moralim yerine geldi. hayırlısıyla doğsun oğlum da başka bi şey istemiyorum artık. hepinize kolay gelsin, allah yardımcımız olsun...
biz doktor teyzemizden geldik kızlar çatı kontrolümüz yapıldı normal doğumu engelliycek hiçbirşey yok şükür
oğluş 2900 kg olmuşsuyu normal, keyfi yerindeydi yanaklar tombul tombuldu uyy yesinler onuu
nst ye girdik sancı yok artık her gün düzenli olarak yarım saat 1 saat kadar yürüyüş yapmalı bir de merdiven çıkmalıymışız
havalar ısındığı için de sıvı alımımızı arttırmalıymışız haftada bir kontroller devam edicek herşey sorunsuz geçsin rahat bi doğum yapalım inşallah
maşallah bebeğine tobiş tombiş. merdiven çıkmanın iyi olduğunu bende duymuştum. ama beni çok zorluyor
açılmaya çok yardımcıymış canım sabah akşam çıkıcaz 6. katta oturuyorum dinlene dinlene yapmam lazım
bir de öyle bişey oldu ki hastaneden eve döndüm elektrikler kesilmiş asansör çalışmıyor bukadar erken mi dedimtabana kuvvet çıktık merdivenleri
aslında o elektrikler sen asansördeyken gitseydi doğuma daha bi faydası olurdu sanki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?