2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

ya gerçekten de çok doğru bir tespit. yoğunluktan kadın başını kaşıyamıyor. tam yanında da kadın doğumcu var inan bana bomboş 1-2 hasta anca geliyor. ben doktor olsam ağrıma giderdi bana niye kimse gelmiyor diye :44:

özel gop hastanesi farklı. onun fiyatları fazlaydı sanırım yanlış hatırlamıyorsam.

gitcem zaten inşallah iyi hissetmezsem yarın bile gidebilirim. Allahım hayırlısıyla hepimizi çabucak kurtarsın da uğraşacak şeylerimiz bebeklerimiz olsun

Anneler,
sezaryen doğum sonrası ile ilgili birkaç şey söylemek isterim size; kesinlikle gecelik götürün zaten dikişler nedeniyle pijama giyemiyorsunuz. Ve katater için kollarınız açık olmalı. Şu giyilebilen kilot bezlerden ben eve geldikten sonra da kullanamadım çünkü çok terletiyor. Hastaneden gazlı beze sarılı pamuk pedlerden verdiler en iyi onlar.

Mutlaka çorap götürün ama günlük giydiklerinizden değil çünkü-en azından benim öyle oldu-ayaklarınız kütük gibi şişiyor. Ben eşimin çoraplarını götürdüm. Feci terleyeceksiniz, üşütmemek için sırtınıza ince bir yelek alın. Terinizi silmek için birkaç küçük havlu koyun çantaya. Ve çok çok bol beden penye iç çamaşırı alın, yani şu lycra olan çamaşırlar uygun değil. Aklıma geldikçe yine yazarım. Allah kolaylık versin doğum yapacaklara.

Aman takma bile ne farkeder kız oğlan kıskançlıklarından ne diyeceklerini bilmiyor millet artık banada geçen gün arkadaşlar geldi karnım hep bir tarafa toplanıyor oğlum ya sağ yada sola doğru geriliyor sık sık seninki gazlı olacak dedi çok şaşırdım nerden çıktı dedim onunda öyle olurmuş falan başkalarına sordum çoğu kişinin son zamanlar gerinirken olurmuş öyle gazla alakası yokmuş sizinde toplanıyormu bir tarafa

Hastaneden aradılar şimdi drun acil kongresi çıkmış cumaya randevum vardı onu 9 mayısa aldılar ya ben bu arada doğurursam ayy uyuyordum bi de mal gibi kaldım şimdi ne yapsam acaba?

Dr durumuna üzüldüm inşallah gitmez doğurtur seni benim dr da 13 beni doğurtacakmış 15 de kongreye gidecekmiş 1 hafta yokmuş ben 15 mayısta doğurayım dedim yokum dedi napalım hayırlısı 13 mayısa alışmıştım zaten

Ay sorma o kız kıyafetlerine oldum olası bayılırım erkek çocuklarına koca adam kıyafetleri yapıyorlar ben sevmiyorum onları sevimli şeyler hep kızlarabende yaz için oğluma şort kapriler tulumlar aldım napıyım babasıda şortlara baktıkça bunları giyerse bacaklarını ısırırım ben onun diyor

kızlar bugün gidip sezeryan için gün aldık..ne yapayım çok korkuyorum normal doğumdan.cuma günü 10 da nasip olursa..nst de sancı da çıktı.dua edin kızlar bana..

kizlar slm cuma gunu 12.30 da epidural sezaryen olcam bize dua edin hepimizin Allah yardimcisi olsun...

cuma günü bol dogumlu bi gün olcak bi kaç arkadaş daha var dogum yapacak. bende cuma 9.30 alcam bebişimi kucagıma işallah. Rabbim tüm yapacak olanlara yardım etsin...amin

evet canım benimde toplanıyo hemide top gibi oluyo..

Bunlar kişiye göre değişen şeyler. sezaryen doğum sonrası yaşananlar da kişiye ve operasyonu yapan doktora göre değişiklik gösteriyor. Öyle profesonel dikiş atıyorlar ki bazı hastanelerde Bırakın pijamayı tayt giyenler biliyorum.

Ben de oğlumdan kaptım faranjit oldum. 2. Kutu antibiyotik içiyorum. halen de geniz Akıntım devam ediyor. Ben de çok kaçmaya çalıştım ama buldu işte yine. Benim gibi okula giden çocuğunuz varsa hele ki kaçınılmaz okuldan her türlü mikrobu taşıyor eve.

Ben kadın doktorların hemcinsleri olmasına rağmen kadın ruhundan anlamadıklarını düşünüyorum. Bir kadına hamileliğinin son günlerinde bunları söyleyen bir doktoru sağlık bakanlığına şikayet etmek gerekir bence. Erkek doktorlar her zaman daha nazik.

Valla ben olsam onlara çok imrendiğimi ve haklı olduklarını söylerdim. Daha iyi nazar deymez. Kıskançlığın sonu yok işte. Aileniz bile olsa kimlerin dost kimlerin düşmanınız olduğunu öğreniyorsunuz bu sayede. Siz de bundan sonra ona göre ilişkilerinizi daha seviyeli tutarsınız. Böyle insanlar faydadan çok zarar verir insana. Takmayın kafaya. Çatlasınlar patlasınlar :)) hangi çağdayız. Nedir bu cinsiyet ayrımı halen. Kız olsun erkek olsun eli ayağı düzgün sağlıklı olsun..

İşten ayrıldığımdan beri bir türlü girememiştim, şimdi okumaya çalıştım ama hepsini okuyamadım:)) ne güzel haberler var maşallah bebekler hep sağlıklı gelmiş :) doğum yapan herkesin hayırlı olsun Allah bağışlasın:)) darısı başımıza :) benim kızımda dün geliyormuş gibi yaptı ama sonra geri uyudu:)) heyecanla bekliyoruz bakalım prensesin ne zaman gönlü olacak doğmaya:))

Evet canim ama insanin elinde olmuyo maalesef hele de hamileyken her soyleneni takiyosun Allah a havale ettim hepsini kiz da olsa erkekte olsa benim evladim yavrum dogana kadar sabredicem insallah
Bu tip insanları anlamak çok zor gerçekten sen hiç bozma moralini
hamile kalmadan once insallah oglunuz olur diye dualar ediyolardi simdi de erkek cocugu kotuleyip duruyolar sozde esimi cok severler ilk kez hala olucaklar ama insan kardesinin evladini nasil bu kadar kiskanir anlam veremiyorum
Kiz ya da erkek dedigin gibi saglikli hayirli olsun yeter ama onlar bunu algilayamiyolar bende soyliyimmm catlasin patlasinlarrr ohh icimde kalmasin oglumu cok ama cok seviyoorum haftayaa kollarimda olucak hayirlisiyla insaalah

ıyı geceler arkadaslar,ben de 2 haftaya alacagım bebısımı allah ızın verırse kucagıma.bugun kontrole gttım hep normal dogum ıstıyordum,her sey normal ama varıs olusmus ıcerıde ve dısarıda dedı doktor,kanaman fazla olur normalden dedı doktorum.boyle bır sey duyan yasayan var mı?allahın ıznı ıle hıc korkmuyordum ama artık cok korkar oldum,ne yapayım bılemıyorum

varis mi oluşmuş vajinada mı ? ilk kez duydum :44:

ben dıstan farkettım canım hatta doktora gosterdım,ılac verdı gecmedı dedım.o da hamılelıkte olabılecegını soyledı,normal dedı.ama bugun allatn bakınca ıcerde de olusmus dedı.kesı yapılacak tarafta olması benı korkutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…