- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #36.641
Canim benim senin dr yogunluktan kafayi yemis. Gaziosmanpasa da oturan bi arkadasim gop ozel hastanesinde dogum yapmis memnundu ayni yer mi bilmiyorum.
Hayirlisiyla dogumun olur insallah. Dogum baslayinca illaki bi sekilde hissediliyodur heralde dimi. Ben de endiseleniyorum hep ya acilmam varsa falan diye ama bilemiyosun ki iste. Sen yine git kontrole kovacak hali yok ya...
Off kizlar kimse bizi anlamiyo bende cok doluyum 5 gorumcem var hepsinin ikiser ucer kizlari var 1 gorumcem hamile yine kizi olucqk hepsi erkek cocuk duskunu benim oglum olucak diye erkek cocuklar hakkinda surekli olumsuz yorumlar yapiyolar buyuk gorumcem gecen gelmis diyo biz cok gorduk 8 ay erkek diyip kiz doguranlari kalbini kirmak istemiyorum siz olsaniz ne yaparsiniz sinirden agliyorum surekli oglum daha dogmadan ileri geri konusuyolar cok gerginim valla
Hastaneden aradılar şimdi drun acil kongresi çıkmış cumaya randevum vardı onu 9 mayısa aldılar ya ben bu arada doğurursam ayy uyuyordum bi de mal gibi kaldım şimdi ne yapsam acaba?
Yanlız bişey diyim mi senin bu edepsiz görümceler bi konuda haklı maalesef(birazdan dayak yemem inşallah) ama kız çocuk kıyafetleri nispeten daha güzel şimdi dolabı açıp bakıyorum hep mavi hep mavi gittim lila mor somon filan rengi bişeyler aldım eşim kız kıyafeti dedi geçen LCW ya girdim kız çocuk kıyafetlerinde tavşanlar kediler çiçekler uğur böcekleri erkek kıyafetlerinde sadece maymun ve kamyon başka bir şey yok.... Çok sinir oldum yada başka yerde bakıyorsun ayı aslan bu ne şimdi??? çok özeniyorum kız kıyafetlerine daha çeşitli gerçi bu bizim tekstil sektörümüzün terbiyesizliği ama...
kızlar bugün gidip sezeryan için gün aldık..ne yapayım çok korkuyorum normal doğumdan.cuma günü 10 da nasip olursa..nst de sancı da çıktı.dua edin kızlar bana..
kizlar slm cuma gunu 12.30 da epidural sezaryen olcam bize dua edin hepimizin Allah yardimcisi olsun...
Aman takma bile ne farkeder kız oğlan kıskançlıklarından ne diyeceklerini bilmiyor millet artık banada geçen gün arkadaşlar geldi karnım hep bir tarafa toplanıyor oğlum ya sağ yada sola doğru geriliyor sık sık seninki gazlı olacak dedi çok şaşırdım nerden çıktı dedim onunda öyle olurmuş falan başkalarına sordum çoğu kişinin son zamanlar gerinirken olurmuş öyle gazla alakası yokmuş sizinde toplanıyormu bir tarafa
kızlar bugün gidip sezeryan için gün aldık..ne yapayım çok korkuyorum normal doğumdan.cuma günü 10 da nasip olursa..nst de sancı da çıktı.dua edin kızlar bana..
Saat 13:10 da bebeğimiz doğdu kızlar iyiyiz
Anneler,
sezaryen doğum sonrası ile ilgili birkaç şey söylemek isterim size; kesinlikle gecelik götürün zaten dikişler nedeniyle pijama giyemiyorsunuz. Ve katater için kollarınız açık olmalı. Şu giyilebilen kilot bezlerden ben eve geldikten sonra da kullanamadım çünkü çok terletiyor. Hastaneden gazlı beze sarılı pamuk pedlerden verdiler en iyi onlar.
Mutlaka çorap götürün ama günlük giydiklerinizden değil çünkü-en azından benim öyle oldu-ayaklarınız kütük gibi şişiyor. Ben eşimin çoraplarını götürdüm. Feci terleyeceksiniz, üşütmemek için sırtınıza ince bir yelek alın. Terinizi silmek için birkaç küçük havlu koyun çantaya. Ve çok çok bol beden penye iç çamaşırı alın, yani şu lycra olan çamaşırlar uygun değil. Aklıma geldikçe yine yazarım. Allah kolaylık versin doğum yapacaklara.
kızlar ya benim kocam grip oldu ,salgın varmış ya bu sıralar. Dünden beri bayağı kötü. Doktoruma sordum eğer geçtiyse sana geçmiştir dedi. ama yakın temasta bulunmayın bide beraber yatmayın dedi. Adamcağız bana bulaşmasın diye elinden geleni yapıyor hatta akşam farklı oda da yattı. ama sonuçta o da bir noktadan sonra birşey yapamaz ki.
ya bu haftalarda grip olmak istemiyorum sizce grip olmayı engellemek için ne yapmalıyım
ya Allah hepinizden razı olsun, okudukça kafam dağıldı inanın. ben önce fatih 29 mayısa gidiyordum, 7 aylık olmuşken dr. yeşim işleğen oradan ayrıldı ortada sap gibi kaldım resmen. bayrampaşada doğru dürüst hastane yok eve yakın diye goptaki şafak hastanesine gitmeye başladım, esra hanıma. doktorluğuna bi şey diyemeyeceğim, sert mizaçlı birisi, 7 aydan sonra gitmeye başladığım için çok da umursamadım. ama o kapının önündeki kuyruk yok muuuu! randevu sistemi yok. doğurdum doğuracağım, kul hakkı olmasın diye ses çıkarmıyorum kimsenin önüne geçmeye çalışmıyorum. biri geliyor 1 dk bi şey soracağım diye giriyor içeri 10 dk çıkmıyor. bugün tam 1 saat 45 dakika karnım burnumda sıra bekledim. eşim en sonunda bağırdı, gitti şikayet etti. ben içeri girdiğimde esra hanımın suratı 5 karış, hastane yönetiminden telefon etmişler. erken gelin demedim mi dedi, bir buçuk saati geçti bekliyoruz kapıda dedim. erken gelmediğinize göre sancı da yok demek, hemen sitem edin dedi. biraz var sanki sancım dedim, bi şey demedi içeri geçin dedi ve o kadar ilgisiz muayene etti ki anlatamam. bakması gereken her şeye baktı ama asık suratla. sancın geldiği zaman gelirsin bi daha dedi. zaten sinirim bozuk ağzımı açsam sinirden ağlamaya başlayacağım bi şey de diyemedim sustum mecbur. ama ya sancım gelmezse? yolda aklıma bi dünya düşünce geldi. 2 gün sonra tekrar gideceğim bi şey olsun olmasın, yolunda gitmeyen bi şey olursa ben nerden bileyim? eve geldim telefonu kapattım ağladım da ağladım. sonra uyuyup kalmışım. sonra açtım yazdıklarını okudum güldüm hüzünlendim derken moralim yerine geldi. hayırlısıyla doğsun oğlum da başka bi şey istemiyorum artık. hepinize kolay gelsin, allah yardımcımız olsun...
Off kizlar kimse bizi anlamiyo bende cok doluyum 5 gorumcem var hepsinin ikiser ucer kizlari var 1 gorumcem hamile yine kizi olucqk hepsi erkek cocuk duskunu benim oglum olucak diye erkek cocuklar hakkinda surekli olumsuz yorumlar yapiyolar buyuk gorumcem gecen gelmis diyo biz cok gorduk 8 ay erkek diyip kiz doguranlari kalbini kirmak istemiyorum siz olsaniz ne yaparsiniz sinirden agliyorum surekli oglum daha dogmadan ileri geri konusuyolar cok gerginim valla
Evet canim ama insanin elinde olmuyo maalesef hele de hamileyken her soyleneni takiyosun Allah a havale ettim hepsini kiz da olsa erkekte olsa benim evladim yavrum dogana kadar sabredicem insallahBizim sulalede de erkek kizlardan daha cok 30 kuzen falaniz kuzen cocuklariyla 35 i buluyor kiz kuzenlerin bi kismida sehir disinda olunca ortalikta hep erkek varmis gibi oluyor.
Canim hic takma kiz olsaydi da ayni yorumu yapacaklardi. Bana da dediler ki ay sulalede cok erkek var arada kiz olsaydi. Sulalede erkek olabilir ama bu benim ilk cocugun ve erkek olacak. Hayirli evlat olsun yeter ki. Tabi ki kiz cocuklarinin ki daha suslu ama susliycem diye niye oglum oldu mu diyim. Yeter ki saglikli sihhatli alalim kucaklarimiza hic takma gorumcelerini cekemiyolar gayet belli. İlk zamanlar bende kafama takmistim soylenenleri ama maksat cok bilmislik moral bozmak baska bisey degil...
hamile kalmadan once insallah oglunuz olur diye dualar ediyolardi simdi de erkek cocugu kotuleyip duruyolar sozde esimi cok severler ilk kez hala olucaklar ama insan kardesinin evladini nasil bu kadar kiskanir anlam veremiyorumBu tip insanları anlamak çok zor gerçekten sen hiç bozma moralini
Kiz ya da erkek dedigin gibi saglikli hayirli olsun yeter ama onlar bunu algilayamiyolar bende soyliyimmm catlasin patlasinlarrr ohh icimde kalmasinValla ben olsam onlara çok imrendiğimi ve haklı olduklarını söylerdim. Daha iyi nazar deymez. Kıskançlığın sonu yok işte. Aileniz bile olsa kimlerin dost kimlerin düşmanınız olduğunu öğreniyorsunuz bu sayede. Siz de bundan sonra ona göre ilişkilerinizi daha seviyeli tutarsınız. Böyle insanlar faydadan çok zarar verir insana. Takmayın kafaya. Çatlasınlar patlasınlar :)) hangi çağdayız. Nedir bu cinsiyet ayrımı halen. Kız olsun erkek olsun eli ayağı düzgün sağlıklı olsun..
ıyı geceler arkadaslar,ben de 2 haftaya alacagım bebısımı allah ızın verırse kucagıma.bugun kontrole gttım hep normal dogum ıstıyordum,her sey normal ama varıs olusmus ıcerıde ve dısarıda dedı doktor,kanaman fazla olur normalden dedı doktorum.boyle bır sey duyan yasayan var mı?allahın ıznı ıle hıc korkmuyordum ama artık cok korkar oldum,ne yapayım bılemıyorum
varis mi oluşmuş vajinada mı ? ilk kez duydum :44:
evet vajınada ve dısında,bn de ılk kez duydum korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?