- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #36.661
Sabah 6 dan beri ayaktayım çok stresliyim sezaryan kelimesi bile beni çok korkutuyor şu anbebeğim isminide karar veremedik onlara bakıp zaman geçiriyorum
Serra: rahatlık kolaylık refah mutluluk saadet
Rüya: uykuda görülen düş umut
İrem: bağ bahçe bahar gösterişli ev sevgilinin bulunduğu ev
Bahar: çiçek mevsim
Hangisi daha güzel hem anlamı güzel olsun hem kulağa hoş gelsin istyorum
Dogum yapacaklar,Rabbim yardimciniz olsun,her sey yolunda gitsin.....
Hayirlisiyla yarin 37.haftayi dolduruyoruz kuzumla,sukur bu gunlere geldik,bir de dogumu gorebilsem...Gelse mi artik offf,yok kalsin 1 hafta daha Bari :18:
Bu arada karni asagiya inmeyen var mi ??
ben dıstan farkettım canım hatta doktora gosterdım,ılac verdı gecmedı dedım.o da hamılelıkte olabılecegını soyledı,normal dedı.ama bugun allatn bakınca ıcerde de olusmus dedı.kesı yapılacak tarafta olması benı korkutuyor
Hayirlisiyla yarin 37.haftayi dolduruyoruz kuzumla,sukur bu gunlere geldik,bir de dogumu gorebilsem...Gelse mi artik offf,yok kalsin 1 hafta daha Bari :18:
doktor doğum normal olabilir diyorsa bence korkma canım işin boyutu ciddi olsaydı normal doğumu tavsiye bile etmezdi doktorun direk sezeryana alırdı fazla ileri boyutta değil demek ki ha senin için rahat etmiycekse sezeryan istesen nasıl olur
ya tıbbı gereklılık yok suan ıcın dedı canım ama ne bıleyım korkusu sardı ıcımı.hep normel ıstedım ama bu hafta kontrole gıdecegım yıne bakalım ne dıyecek.ne yapacagız dedım,gun yaklastıkca gorecegız dedı,olmazsa sezeryan ısterım belkı ama kafam cok karıstı ya
ya tıbbı gereklılık yok suan ıcın dedı canım ama ne bıleyım korkusu sardı ıcımı.hep normel ıstedım ama bu hafta kontrole gıdecegım yıne bakalım ne dıyecek.ne yapacagız dedım,gun yaklastıkca gorecegız dedı,olmazsa sezeryan ısterım belkı ama kafam cok karıstı ya
ıyı geceler arkadaslar,ben de 2 haftaya alacagım bebısımı allah ızın verırse kucagıma.bugun kontrole gttım hep normal dogum ıstıyordum,her sey normal ama varıs olusmus ıcerıde ve dısarıda dedı doktor,kanaman fazla olur normalden dedı doktorum.boyle bır sey duyan yasayan var mı?allahın ıznı ıle hıc korkmuyordum ama artık cok korkar oldum,ne yapayım bılemıyorum
Saat 13:10 da bebeğimiz doğdu kızlar iyiyiz
takipte henüz demek ki kesin bişey yok zamanı gelsin en doğru kararı vericektir doktorun riske gerek yok canım doktoruna güven hakkımızda hayırlısı korkutma kendini
Benim karnım inmedi hala,doğum kanalına girmemiş oğlum.Göğsümle karnım yapışık gibi :)
doktor doğum normal olabilir diyorsa bence korkma canım işin boyutu ciddi olsaydı normal doğumu tavsiye bile etmezdi doktorun direk sezeryana alırdı fazla ileri boyutta değil demek ki ha senin için rahat etmiycekse sezeryan istesen nasıl olur
bizimki baş aşağı ama kanala henüz yerleşmemiş yani karnım hala yukarda poposunu henüz midemde hissediyorum aşağı kaydıkça kendini daha çok yukarı itiriyo sanki gerçi benim daha vaktim var belki son hafta iner seninki indimi :44:
Benim daha inmedi cnm..tahmini d.tarihim 29mayis..
günaydın herkeslereeee
gece 3 te yattık sabah 7 de mide bulantısı ile uyandık
inşallah güzel bir gün olurr hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?