2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Dogum yapacaklar,Rabbim yardimciniz olsun,her sey yolunda gitsin.....
Hayirlisiyla yarin 37.haftayi dolduruyoruz kuzumla,sukur bu gunlere geldik,bir de dogumu gorebilsem...Gelse mi artik offf,yok kalsin 1 hafta daha Bari :18:
Bu arada karni asagiya inmeyen var mi ??

çevremde ne kadar irem ismi varsa çok fena oluyorlar sana tavsiyem iremi düşünme:))))

Benim karnım inmedi hala,doğum kanalına girmemiş oğlum.Göğsümle karnım yapışık gibi :)

doktor doğum normal olabilir diyorsa bence korkma canım işin boyutu ciddi olsaydı normal doğumu tavsiye bile etmezdi doktorun direk sezeryana alırdı fazla ileri boyutta değil demek ki ha senin için rahat etmiycekse sezeryan istesen nasıl olur

bizimki baş aşağı ama kanala henüz yerleşmemiş yani karnım hala yukarda poposunu henüz midemde hissediyorum aşağı kaydıkça kendini daha çok yukarı itiriyo sanki gerçi benim daha vaktim var belki son hafta iner seninki indimi
:44:

takipte henüz demek ki kesin bişey yok zamanı gelsin en doğru kararı vericektir doktorun riske gerek yok canım doktoruna güven hakkımızda hayırlısı korkutma kendini

kız ebecık allah senı ne yapsın nıye aglayıp onlara koz verıyosun bosverr ne derlerse desınler.... ınsan kardesının cocugunada boyle yaparmı yaaa...ıste gercek yuzlerını gormus oldun bosa kendın uzme derım.....

bennn bıtısıkler hala:)

bende ılk defa duydum canım ıns bısey olmaz...

Saat 13:10 da bebeğimiz doğdu kızlar iyiyiz

gozunaydın canım guzel gunlerde buyut ınsallah...

sezeryan tarıhı alan arkadslarada sımdıden hayırlı dogumlar ınsallh...

esım annesıyle konusmus doguma gelmeyecekmıs cok sasırdım bızde ılerde kv olacagımız ıcın bırazcık uzuldum gelseydıde oratalıgı karıstırıdı:) hamıle oldum olallı bı kere aramadı hep oglunu aradı oglu doguracak ya artık dogumdan sonra oglunu arar tebrık eder ama mutlu olmadım desem yalan olur sadece esıme guzel dılle anlatsaydın dedım oda 1 ay sonra memelekete gondercem demıs falan hepınıze ıyı gclr opt....

takipte henüz demek ki kesin bişey yok zamanı gelsin en doğru kararı vericektir doktorun riske gerek yok canım doktoruna güven hakkımızda hayırlısı korkutma kendini

sagol canım okudukca korkuyorum ben nettekı yazıları.bakalım bu kontrolde ne dıyecek hakkımızda hayırlısı dogru dıyorsun.

bende ılk defa duydum canım ıns bısey olmaz...

valla canım ben de ılk kez duydum ve gordum.baska da bır yerımde yok,ola ola orada olmus ıste.olmadı sezeryan ısterım ne yapayım korktum ıyıce...

Benim daha inmedi cnm..tahmini d.tarihim 29mayis..

Benim karnım inmedi hala,doğum kanalına girmemiş oğlum.Göğsümle karnım yapışık gibi :)

Benim daha inmedi cnm..tahmini d.tarihim 29mayis..

Benim sanırım yavas yavas basladı,biraz baskı hissetmeye basladım asagılarda.
Sanırım dha dogum yakın degil

Selam kızlar 37+2 hamişim dün kontrolüm vardı benim yaramaz kızımda hala ters kafa yukarda ayaklar aşağıda normal doğumu engelleyen biriki neden daha var o yüzden haftaya cuma sezeryan için tarih verdi doktorum yani 38+5 te alacak doğuma heycan doruktaaaaaa ALLAH hepimizin yardımcısı olsun

günaydın herkeslereeee

gece 3 te yattık sabah 7 de mide bulantısı ile uyandık

inşallah güzel bir gün olurr hepimiz için

Günaydın kızlar :)) Doğum yapacaklara doğumu olanlara bekleyenlere Allah yardım etsin gününüz güzel olsun:) Bu sıcaklar çok fena geldi gece boyu su ve tuvalet trafiği var bende :) Siz de nasıl durumlar:)

kızlar ya hiç uyuyamıyorum gece uyku gelmiyo sabah erkenden kalkıyorum napıcam ben zombi gibi dolaşıyorum. yatınca da kaburgalarım acıyo sizede oluyor mu

kızlar uyku problemi herkeste var bende de öyleydi bu aradalar daha iyi maşallah lavaboya daha az kalkıyorum eskisine göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…