- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #36.681
kızlar ya hiç uyuyamıyorum gece uyku gelmiyo sabah erkenden kalkıyorum napıcam ben zombi gibi dolaşıyorum. yatınca da kaburgalarım acıyo sizede oluyor mu
kızlar uyku problemi herkeste var bende de öyleydi bu aradalar daha iyi maşallah lavaboya daha az kalkıyorum eskisine göre
bende de aynı sıkıntı var canım. gündüz uyumamaya çalışıyorum. biraz kendimi oyalayacak, yoracak işler yapmaya çalışıyorum evde. bi bahaneyle dışarı çıkıp geziyorum, market filan işte. uykum gelmezse çok zorlamıyorum çünkü yatakta döndükçe kaburgalarımdan başka sırtımın ağrısı da artıyor. pikeyi alıp televizyon izliyorum uykum gelince de kaçmasın diye koşa koşa yatağa gidiyorumkendi kendime formül bulmaya çalışıyorum işte napayım
Gunaydin kizlar ..benimde daha karnim asagi inmedi ama baski hissediyorum. .gece her wc kalktigimda kasik bolgeme agrilar giriyor..sonra bakiyorum benim minigin elleri oynuyor orda :) nereleri kurcaliyorsa agri yapiyor gece :) benim şafak az ama doguma sanki cok var gibi..biraz merdiven falan bulup inip cikayim bari
kızlar bugün gidip sezeryan için gün aldık..ne yapayım çok korkuyorum normal doğumdan.cuma günü 10 da nasip olursa..nst de sancı da çıktı.dua edin kızlar bana..
Saat 13:10 da bebeğimiz doğdu kızlar iyiyiz
günaydınnn..canım senin ki kız mı?
Gunaydin kizlar ..benimde daha karnim asagi inmedi ama baski hissediyorum. .gece her wc kalktigimda kasik bolgeme agrilar giriyor..sonra bakiyorum benim minigin elleri oynuyor orda :) nereleri kurcaliyorsa agri yapiyor gece :) benim şafak az ama doguma sanki cok var gibi..biraz merdiven falan bulup inip cikayim bari
Selam kızlar 37+2 hamişim dün kontrolüm vardı benim yaramaz kızımda hala ters kafa yukarda ayaklar aşağıda normal doğumu engelleyen biriki neden daha var o yüzden haftaya cuma sezeryan için tarih verdi doktorum yani 38+5 te alacak doğuma heycan doruktaaaaaa ALLAH hepimizin yardımcısı olsun
Kızlar sizde normali bekliyorsunuz di mi? Zamanında gelecek mi acaba bu bebişler yoksa günlerini geçirecekler mi. En son geçen hafta doktora gittiğimde rahim ağzı incelmiş öne gelmiş dedi ama üstüne 5 gün geçti daha bi işarette yok. Doktor en fala 1 hafta beklerim dedi, 15inde de kongreye gidecek zaten yok o tarihten sonraSizlerde durumlar nedir?
günaydın kızlar ve minik melekleri:)))
doğum yapan bebişi ile ilgilendiği için foruma giremiyor artık sona kaldıkça az kişi kalıcaz her halde. özellikle normali bekleyenler:))
olsun hepimiz sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alalımda artık bebişlerimiz için yazışırız. benimki şunu yaptı sizde de var mı diye . ay ne heyecan verici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?