2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah bebeğinters olanlardan ilk sen doğum yaptın çok sevindim iyi olmanıza inşallah hepimizin doğumy güzel geçer:)

kızlar ya hiç uyuyamıyorum gece uyku gelmiyo sabah erkenden kalkıyorum napıcam ben zombi gibi dolaşıyorum. yatınca da kaburgalarım acıyo sizede oluyor mu

bende de aynı sıkıntı var canım. gündüz uyumamaya çalışıyorum. biraz kendimi oyalayacak, yoracak işler yapmaya çalışıyorum evde. bi bahaneyle dışarı çıkıp geziyorum, market filan işte. uykum gelmezse çok zorlamıyorum çünkü yatakta döndükçe kaburgalarımdan başka sırtımın ağrısı da artıyor. pikeyi alıp televizyon izliyorum uykum gelince de kaçmasın diye koşa koşa yatağa gidiyorum kendi kendime formül bulmaya çalışıyorum işte napayım

Gunaydin kizlar ..benimde daha karnim asagi inmedi ama baski hissediyorum. .gece her wc kalktigimda kasik bolgeme agrilar giriyor..sonra bakiyorum benim minigin elleri oynuyor orda :) nereleri kurcaliyorsa agri yapiyor gece :) benim şafak az ama doguma sanki cok var gibi..biraz merdiven falan bulup inip cikayim bari

Benimki aşağıya inmediği için hala gece hiç wcye gitmiyorum,gün içindede sıkışarak gitmiyorum aşağıda değil hala midemde baskı var,inmeyede niyeti yok sanırım yukarıda rahat sıpam:)

günaydın güzellikler

sidelya canım tebrikler darısı başımıza

bende dün biraz telaş yaptım acayip hareketler yapıyordu benimki doktor bir nst çektir dedi gittim herşey normal ama çok korktum böle sürekli titreme gibi hareketler oldu şaşırdım doktorum uzakta burdakide izinliydi ebe nst çekti sancı yok altan muayene etmeyecegim tetikleyebilir dedi nst sonucu iyi çıkınca problem yok dedi doktorum aradım söyledim oda açılmaya baktımı dedi bende anlattım tamam iyi olmuş dedi şimdide keyfimiz yerinde tekmeler felan :) ama felaket bir baş agrısı vardı hayttan sogudum yemin ederim neyseki geçti allaha şükür valla sağlık gibisi yok kızlar yatıp kalkıp dua edelim baş agrısı ufacık bişey ama tüm günümü rezil etti hatta gecemi uyuyamadım yemek yiyemedim gecenin bir yarısı kalktım balkonda oturdum sonra uyumuşum :)

evde fazla kişinin olması kötü benimde kayınvaldem geldi en ufak birşeyde herkafadan bin ses çıkıyor onlarla mı ugraşıyım kendimle mi bilemedim tabiki kötülüklerinden degil söyledikleride anlamıyorlar psikolojimi aman neyse doldum bende ama sağlık gibisi yok ya allahım sana şükürler olsun

bende önümüzdeki hafta sonu gidecegim doktora bakalım ne diyecek duruma bakıp şekline karar veriririz diyordu şimdilik normal görünüyor dedi ama bu kontroldeki kilo ve çatı muayeneside etkili kararda dedi böle işte geçen 2, 3 gün önce devlete gittim 3100 3300 arası dedi doktor biraz eski bunun makina :) bakalım sağlıklı olsunda ve de vaktnde gelsin allahın izniyle öptük hepinizi kalan günlerimiz su gibi geçsin

slm kızlaar nasılsınız..bakın bizim haziran topiğindede doğumlar başladı..hadi artık bi an önce doğurunda sıra bize gelsin

Son düzenleme:
kızlar uyku problemi herkeste var bende de öyleydi bu aradalar daha iyi maşallah lavaboya daha az kalkıyorum eskisine göre

Kızlar sizde normali bekliyorsunuz di mi? Zamanında gelecek mi acaba bu bebişler yoksa günlerini geçirecekler mi. En son geçen hafta doktora gittiğimde rahim ağzı incelmiş öne gelmiş dedi ama üstüne 5 gün geçti daha bi işarette yok. Doktor en fala 1 hafta beklerim dedi, 15inde de kongreye gidecek zaten yok o tarihten sonra Sizlerde durumlar nedir?

günaydınnn..canım senin ki kız mı?

erkek canım

ahh o baskı ahh uykunun en tatlı yerinde sanki 2 gün wc ye çıkmamışım koşarak gidiyorum ama anca iki gıdım

bana doktorum dün merdiven mutlaka in çık dedi çatının açılmasına ve kasların kuvvetlenmesine çok etkiliymiş bende başlıyorum bugün paytak sporuna

hadı hayırlısı olsun canım bende yarın ogrenecem hemen hemen aynı haftalardayız bakalım bıze hangı tarıhı verecekk...

ay ıyıkı su aylarda doguruyoruz tam zamanı bence bundan sonra ıyıce havalardan dolyaı sıkıntı baslar Allah dogum yapacaklara yardım etsınn...

Herkese günaydın hala keyif yapıyorum kahvaltı masamı bile toplamadımDün kv ve eşimin amca kızı geldi kv banyomun duvarlarını küveti falan iyice temizledi amca kızıda camları sildi bende balkonları hallettim halılarımıda yıkamaya verdim baya kolayladım işleri hayırlısı artık 13 mayısı beklerse oğlum inşallahta bekler 2 gün önce silip süpürüp yerleştiririm hazır oluruz

Son düzenleme:
günaydın kızlar ve minik melekleri:)))

doğum yapan bebişi ile ilgilendiği için foruma giremiyor artık sona kaldıkça az kişi kalıcaz her halde. özellikle normali bekleyenler:))

olsun hepimiz sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alalımda artık bebişlerimiz için yazışırız. benimki şunu yaptı sizde de var mı diye . ay ne heyecan verici

benimde yarın randevum var geçen hafta hiç bir şey demediler yarın tam 39. haftamızda oluyoruz inş. doğum yakındır. beklemek çok sıkıcı

kesinlikle katılıyorum normal doğum ne kadar çok istesem de sezeryana özenmiyor değilim şimdi çoktan kavuşmuş olacaktık bebeğimle

sidelyacım tebrik ederim,Allah analı babalı büyütmek nasip etsin iişalah, korktuğun gibi olmadı iişalah,sanada çook geçmiş olsun,bebişi öpüyoruz,darısı başımıza...

kızlar bu gece doğuruyom sandım saat başı kasılmam oldu ama sonra geçti bide kasıklarımda cız cız şeklinde bir sızlama bebiş çalışıodu galiba,iniomu acaba:)cuma tekrar kont. var bakalım ne dicek dr muz,

Günaydın güzel anneler...
Şükür mayısa kavuştuk...Mayıs anneleriyiz pek çoğumuz ama bizim minikleri çoğu erkenci çıktı, nisanda merhaba dediler yeni dünyalarına...Allah onların da, annelerinin de hep yüzlerini güldürsün inş...

Benim gözümde şafağımın son 5 günü...Ondan sonra paşam buyursun gelsin...Gelmezse zaten Mahmutpaşa yollarına düşeceğim, bir şekilde yola çıkar oda...:) Çocuk mu aceleci yoksa ben mi bekleyememekten çocuğu bu hale getirdim emin değilim...:) Allah herkese hayırlı vakitte sağlıcakla, kolaylıkla doğum nasip etsin inş...

Normal doğum istiyorum, bebeğime kendim bakabilmek istiyorum.Etrafımda her kafadan bir ses ietemiyorum.Aklı ermeyen çocu muamelesi görmek istemiyorum.Doğum korkumdan çok doğum sonrası kaygım ve korkum var sanırım benim.
Allah hiç kimseye muhtaç etmesin hiçbirimizi...

Sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…