2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

ahhh ah:) evet normal doğumu bekliyorum arkadaşım. benim SAT'a göre yarın doğması gerekiyor. kilosu, suyu iyiydi çok şükür. 2-3 cm kadar açılmanın dışında hiçbirrrrrr belirti yok bende. sen daha doğurmadın mı sorularıyla karşılaşıyorum sürekli yarın doktora gideceğim inşallah, ne olacak bilmiyorum. kendi kendine doğsun istiyorum bi yandan da süre geçerse hala doğmazsa nolur diye merak ediyorum. Allah sağlıcakla doğmalarını nasip etsin de suni sancı, sezeryan filan hiç gözümde yok biliyor musun?

off aynen canım suni sancıyla başlamasını hiç ama hiiç istemiorum yaaa kendi kendilerine gelirler iişalah, suniden şöle çekiniyorum okadar sancıyı alıpta doğuramamak var bide sonrasında sez. olmak var offf hepsini çek sonraAllah hepimize hayırlısını versin iişalah

benimde yarın randevum var geçen hafta hiç bir şey demediler yarın tam 39. haftamızda oluyoruz inş. doğum yakındır. beklemek çok sıkıcı

Benim de bugun 39 bitiyor bakalim hayirlisi biz kimsenin yorumlarini takmayalim sonucta bebekler istedikleri vakit gelecekler. Benim de Cuma gunu randevum. Dogumu dogal yollarla baslatma yontemlerine baktim. Hurma yemek merdiven cikmak pilates topuyla egzersiz cinsel iliski (sperm rahim agzini inceltiyormus) tropik meyve yemek gogus ucunun uyarılması ilik dus masaj. .. gibi seyler var bazilarini deniyorum.

tek degilmis demekki kayinvalidem 9 ay oglunu aradi bir haftadir beni arayip dogum tarihini soruyor ne isin varsa dogumda.dogunca torun sahibi olcakya. baslangiccta 3uzdu benim bebekler kanamam oldu guya bana bakmaya geldi onun geldigi gun 2 sinin birden kalbinin durdugunu ogrendik gecmis olsun bile demedi.olaydan iki gun sonra ben sizle konusmama karari alip gelmistim dedi. ben ise gene sustum onun seviyesine inmek benim kisiligimden taviz vermem demek cunku.ozaman niye geldin benim psikolojik destege ihtiyacim vardi birini tutar baktiririm kendime.oda yetmedi bu lafindan iki gun sonrada her tup bebek yaptiran cekiyor sen kadar ammada naz yapiyorsun dediki buarada kiz kardesi sezeryan dogum yapti ahh ne acilar cekti diye esime onu anlatti. oglu grip olmus serum aliyor bir gece diye basimda agladi. ne nazi suan karnimda olan bebegi kalbi duran bebeklerin 20. haftaya kadar zehirleme olasiligi vardi. 7. haftaydim daha ozaman 20. haftayi gorecekmiyiz diye gunde kac kez aklima geldiginiin hesabini bile hatirlamak istemiyorum yedigim igneler depotu bilen bilir gun asiri vuruldugumdan hemsireler aciyordu yapacak yer kalmadi diye vucudumda. daha bitirme o karektersizlerin yaptiklari kardesi ve annesi esimi arayip hastahane ortamini gordunuzmu hastaliga para harcamayi gordunuzmu diye paraninda derdine dustulerki ben ogretmenim ve raporlu oldugumdan maasim devam etti. bu laflari dusman eder ancak.siz soyleyin ya bu kadin simdi ne yuzle gelmek istiyor yada yuzune bakilmayi hak ediyormu.ama ben gene Allah korkumdan esime dedim ilk torunu gelmek istiyosa gelsin ama ben susmayacagim sen buna hazirsan gelsin dedim.ufff bu konuda cok dertliyim bu kadinin yaptiklari sayfalarla bitmez ama su hamileligimde yaptiklarinin affi hic yok.

neler çekmişsin canım yaa,nekadar hadsiz bu insanlar,gelin olunca ağaç kavuğundanmı çıktı sanıolar acaba,sende bi evlat değilmisin,Allaha havale et hepsini nasıl bilirse öle yapsın, hakkına girmiş elbet öbür tarafta verr hesabını içini ferah tut sen,sadece bebeğine odaklan canım misler gibi öpüp koklucanı düşün,onunla muhattab bile olmazsan,o da torununu uzaktan sever sonrada gider iişalah,Allah hayırlısyla,sağlıkla bebeğini kucaklamak nasip etsin iişalah,gerisi boş...

tek degilmis demekki kayinvalidem 9 ay oglunu aradi bir haftadir beni arayip dogum tarihini soruyor ne isin varsa dogumda.dogunca torun sahibi olcakya. baslangiccta 3uzdu benim bebekler kanamam oldu guya bana bakmaya geldi onun geldigi gun 2 sinin birden kalbinin durdugunu ogrendik gecmis olsun bile demedi.olaydan iki gun sonra ben sizle konusmama karari alip gelmistim dedi. ben ise gene sustum onun seviyesine inmek benim kisiligimden taviz vermem demek cunku.ozaman niye geldin benim psikolojik destege ihtiyacim vardi birini tutar baktiririm kendime.oda yetmedi bu lafindan iki gun sonrada her tup bebek yaptiran cekiyor sen kadar ammada naz yapiyorsun dediki buarada kiz kardesi sezeryan dogum yapti ahh ne acilar cekti diye esime onu anlatti. oglu grip olmus serum aliyor bir gece diye basimda agladi. ne nazi suan karnimda olan bebegi kalbi duran bebeklerin 20. haftaya kadar zehirleme olasiligi vardi. 7. haftadaydim daha ozaman 20. haftayi gorecekmiyiz diye gunde kac kez aklima geldiginiin hesabini bile hatirlamak istemiyorum yedigim igneler depotu bilen bilir gun asiri vuruldugumdan hemsireler aciyordu yapacak yer kalmadi diye vucudumda. daha bitermi o karektersizlerin yaptiklari kardesi ve annesi esimi arayip hastahane ortamini gordunuzmu hastaliga para harcamayi gordunuzmu diye paraninda derdine dustulerki ben ogretmenim ve raporlu oldugumdan maasim devam etti. Buarada kardesi erkek.bu laflari dusman eder ancak.siz soyleyin ya bu kadin simdi ne yuzle gelmek istiyor yada yuzune bakilmayi hak ediyormu.ama ben gene Allah korkumdan esime dedim ilk torunu gelmek istiyosa gelsin ama ben susmayacagim sen buna hazirsan gelsin dedim.ufff bu konuda cok dertliyim bu kadinin yaptiklari sayfalarla bitmez ama su hamileligimde yaptiklarinin affi hic yok

Ay canım inşallah kendi sancın gelir ama suni sancıdan da çok korkmana gerek yok çocukluk arkadaşım doğurdu 1 ay önce sancısı gelmedi41 haftalık olmuştu dr eve göndermedi nst ye bağlı 4 gün kaldı hastanede suni sancı aldı ama hiç sancı hissetmemiş hafif bel ağrım var dedi sıkıntıdan ölmüştü o sezeryan oldu mecburen ama suni sancıdanda öyle kötü birşey gibi bahsetmedi Allah kolay doğumlar nasip etsin inşallah

Valla boğasım geldi kv nasıl birşey demeden duruyorsunuz hayret ediyorum ben iyi kötü lafımı söylerim ama ben söylemesemde eşim söyler sağolsun benden çok uyuz olur öyle şeylere saçını başını yolasım geliyor insan halinden anlamayan mahluklar aman takma yokmuş gibi davran gitsin canım Allah sabır versin sanada ne diyim sen üzülmede o kadar beklemişsin sütün falan gelmez stresten boşver saçma insanları bebeğini düşün sen

Son düzenleme:

ahh canım ya böyle kaynana vakalarını okudukça nasıl üzülüyorum içim çekiliyor resmen hele bukadar zor şeyler yaşayan birine bunlar yapılmaz ki ne düşmanlığı var anlamıyorum anlayamıyorum eşin tepki göstermiyormu hiç :44:

bizimki benden de eşimden de çok çekinir gerçi saygıda kusurumuz olmadı şimdiye dek ama çok içli dışlı hiçbir zaman olmadık böylesi çok daha iyi mesafe iyidir..

gunaydınn kıslarr bugun kontlomuz vardı
zılloşum doğum kanalına gırmış ben alamıstım zaten cok asagıda hıssedıodum
nstede ılk defa sancım cıktı magnezyuma ragmen
haftaya olacak doğum pers. cuma gibi
beklerse tabii yaramaz,resmen vagına kemıklerım agrıo çiş yaparken bıle sızlıo ordakı kemıkler
kafası ırıydı bebeğin 9.45 cm 10 cm sonrası zaten rısklı oluomuş
cok gelemıorum artık pc basında oturamıorum agrılarım sancılarım var tam mızmız oldum
geçmişide okıuyamdım herkes ıyıdır ınsallh

Allah kurtarsın ikinizi de tez vakitte 1 avazda inşallah

kuzumkuzu yaşadıklarına çok üzüldüm gerçekten çok sinir bozucu bende kv. den hiç hoşlanmıyorum ama halime şükrettim yemin ederim. Takmamaya çalış diyeceğim ama çok zor olduğunu da biliyorum tek tavsiyem içine atma anında tepkini koy ortaya. Allah yardımcın olsun

aynen canim ben Allaha havale ettim bile demek istemiyorum hamileyiz suan bizim duamizda bedduamizda makbul sadece dedim vekilim Allah. seninde dedigin gibi ogluma odaklandim bir saglikla kucaklassaydik artik gozumun kimseleri gorecegini zannetmiyorum. Ama yuzsuz kadin demekki bunuda ogrendim zaten onun oldugu yere seyten gelmiyor o var diye ama kaynimla o beraberse seyten bunlardan ders almaya geliyor o derece bir kadin muhattap olsamda yetisemem rezilligine.Allaha sukur doktor amcamizda gun soylemiyor daha bugun 36. haftayi bitirdik kucucuk riskte alcam gun yok diyor ama okadin herkesi kendi gibi bildiginden gunu sakliyoruz sanar. neyse hem kendi psikolojim icin hem sizinki icin ben bu kadinin mevzusunu bu msjla sonlandirayim:)

Ay bende öle işte bayılıorum valla benimkide ıssırır hatat önce annem ıssırır

Darısı başıma ne güzel valla

Benim oğlan hala doğum kanalına girmemiş demincek gittik doktora 3100 olmuşuz birazdan nst ye giricem Lavantacım bu nst açıklaması için sağ ol şimdi bakıcam tam zamanında okudum yazını

maşallah kızına kavuşma yakın desene kilonuz kaç canım?

şu baş çevresi durumu bizde de var doktor epizyo mutlaka yapılacak kaçarı yok dedi

kilomuz dün ölçüldü 2900 baş çevremiz 9.2 cm 3 haftada 700 gr almış az yememe rağmen daha en az 3 haftamız var çok kilo almasa doğumumuz kolayca olsa
:18::18:

Dr larınız amma çok bilgilendiriyor sizi yaw bnmki hiçbirşey söylemiyor hareketlerini takip et dedi en son
Gelişimi iyi diyor normal Sezeryan hiçbişi demiyor
Paşa ne zaman isterse gelecek diyor sadece ????? İyi mi kötü mü şimdi bu

cnm çok ıyı anlıyorum seni,tüp nbebek surecı zaten yeterınce zorken
bıde ınsanları anlayamıorum ben,
çoğu kısıyı hayatımdan cıkardım yada görüşmeyı epey azalttım
gına geldı ınsan ilşkılerınden artık, hamıleyım dıye hasasmıyım yoksa haklımıyım bılmıorum
en yakınımdakıler bıle bu surecte destek olacakları yerde köstek oldular cunku
bu kızda tedavıde demedıler hiç, desteği bırak canımı sıktılar hemde aıle bıreylerımden bacı kardes dersın bıde
bızde gectık o yollardan dedıler hamıleyım sonucta bıraz anlayıslı olmanız gerekmezmı dıyınce
halbukı hiçbiri benım gectığım yollardan gecmedı,vagınama sokulmayan alet kalmadı görmeyen dr kalmadı
esımden cok drlar gördu yerı geldı el atmayan kalmadıherkez kocasıyla yasadığı guzel ilşkılerın sonucunda
kavusurken bebeğine,ben bunca seye ragmen kalamadım,defalarca 0 gördum betahcg testınde...ve buz gıbı bır amelıyathanede kavustuk kızımla bırbırımıze son transferde..
velhasıl, benım kanımdan olan kardesım bıle anlamadı,canım dediğim dostumm anlamadı ev tasıdım bu halde aramadı bıle
kii senınkı kvalıde..cok kızdım ümüğünü sıkasım geldi amaa görmezden gelmeye calış gelemediğin yerde lafını solersın,zaten uyarmıssın esınıde cnm..bızz nelerle mucadele edıp kavustuk kuzularımıza halada doğana kadar elım yuregımde..gun degıl saat saydım
kanamam oldu,erken doğum rıskım vs vs aynı seylerı yasamısız..onun ıcın herkesıı kapıı dısınaa ıttım cnmm benı uzen,benı asagıya ceken kım varsa,hayatımdan cıkramıosam zorunlu ilşkıyse,asgarıye ındırdım...sende keyfını cıkasrmaya calış kuzunun ınsallah
bılıorum unutulmuo yapılanlar.gozyasların ama daha fazla senı uzmesıne ızın verme.kvalıdenı değiştıtremezsın kendın tepkılerını değştıreceksın cnm, rabbım saglıcakla kavustrsub kuzunlaa senıı,okadar uzun yollardan geldıler kii

genel olarak doktorum sormadan herşeyi detayıyla anlatıyor canım stili bu heralde kadının bilemiyorum alıştım ben

dün çatı kontrolümüz yapıldı ozaman normal doğum olabileceği netleştiği için de bu baş çevresi olayını izah etti bize

sana çatı muayenesi yapılmadı mı ? doğum şeklini neye göre konuştunuz ki?
:44:

kzlar selamlar.telden giriyorum yine hem bebisimi emziriyorum hem de gecmisi okudum birkac sayfa.sidelyacim Allah anali babali buyutsun , baska dogum yapan var mi goremedim,astiridim senin oglan ne yapiyor? kucukmeleklerim nasil gidiyor bebisle? anne34 dogum yapti mi? bloody ile satimiz ayniydi dogurmamissin hala fistik :)

bu arada kvle falan bi yazilar okudum kizlar bosverin gormezden gelin hayatinizin en guzel gunlerini boyle mahvetmeyin kac kere hamile kalacaksiniz kac kere bu heyecani yasayacaksiniz siz esinize bakin esinizle ayni yastiga baskoyuyorsunz esinizin tutumu onemli bu konuda bi de annesidir yani ne desin ki bazem hak veriyorum insan annesine laf soyleyemiyor cocuk gibi kendinin .dusunup o hareketleri yapmamasi lazim yapiyorsa da artik onu gormezden geliverirsiniz disarda kaldigini anlamak bence en buyuk cezadir insana bosuna esinizi de kirmayin bu yuzden sonra pisman lursunuz ne kendniz uzulun ne de baskasini uzun bosverin bebislerinizi dusunun :)

her gun camasir yikiyoruz teyzeleri her kiyafetine kusmasa gunde 2~3 kiyafet degistirmesek olmyor :) bu arada nacizane tavsiyem bebeginizin kiyafetlerini yikarken kokulu seyler kullanmayin kizlar ztn bebisler missss gibi kokuyrlar yapay kokulara hic gerek yok bu arada oglum kardesini cok guzel karsiladi kirmizi uzaktan kumandal araba aldik kardesin almis dedik aralari colk iyi ama benle zaman gecirmek istiyor mesela ben anneyle yaticam falan diyor kizim o zaman uyumamis oluyor uzuluyorum oglumla ilgilenemedigim icin sabah kahvaltiyi hazirladiktan sonra bazen arabalariyla fln oynuyoruz o sekilde telafi etmeye calisiyorum ama ne kadar basariliyim bilmiyorum :) bu arada dun acayip migrenim tuttu dogurmami beklemis demek bi kurtulamadim su migrenden Allah baska dert vermesin ama.bu arada bacaklarim sis hala dizimden ustu dra gitmek istedim esim belki gecer falan dedi bekliorum insallah gecer dua edin kizlar ben de size ediyorum...Rabbim evlatlarimizi anali babal buyutmek nasip etsin insallah. yarin kizim 1 haftalik oluyor kontrolu var sabahtan dra gidicez...canlarim Allaha emanet olun opuyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…