- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #36.721
cnm çok ıyı anlıyorum seni,tüp nbebek surecı zaten yeterınce zorken
bıde ınsanları anlayamıorum ben,
çoğu kısıyı hayatımdan cıkardım yada görüşmeyı epey azalttım
gına geldı ınsan ilşkılerınden artık, hamıleyım dıye hasasmıyım yoksa haklımıyım bılmıorum
en yakınımdakıler bıle bu surecte destek olacakları yerde köstek oldular cunku
bu kızda tedavıde demedıler hiç, desteği bırak canımı sıktılar hemde aıle bıreylerımden bacı kardes dersın bıde
bızde gectık o yollardan dedıler hamıleyım sonucta bıraz anlayıslı olmanız gerekmezmı dıyınce
halbukı hiçbiri benım gectığım yollardan gecmedı,vagınama sokulmayan alet kalmadı görmeyen dr kalmadı
esımden cok drlar gördu yerı geldı el atmayan kalmadıherkez kocasıyla yasadığı guzel ilşkılerın sonucunda
kavusurken bebeğine,ben bunca seye ragmen kalamadım,defalarca 0 gördum betahcg testınde...ve buz gıbı bır amelıyathanede kavustuk kızımla bırbırımıze son transferde..
velhasıl, benım kanımdan olan kardesım bıle anlamadı,canım dediğim dostumm anlamadı ev tasıdım bu halde aramadı bıle
kii senınkı kvalıde..cok kızdım ümüğünü sıkasım geldi amaa görmezden gelmeye calış gelemediğin yerde lafını solersın,zaten uyarmıssın esınıde cnm..bızz nelerle mucadele edıp kavustuk kuzularımıza halada doğana kadar elım yuregımde..gun degıl saat saydım
kanamam oldu,erken doğum rıskım vs vs aynı seylerı yasamısız..onun ıcın herkesıı kapıı dısınaa ıttım cnmm benı uzen,benı asagıya ceken kım varsa,hayatımdan cıkramıosam zorunlu ilşkıyse,asgarıye ındırdım...sende keyfını cıkasrmaya calış kuzunun ınsallah
bılıorum unutulmuo yapılanlar.gozyasların ama daha fazla senı uzmesıne ızın verme.kvalıdenı değiştıtremezsın kendın tepkılerını değştıreceksın cnm, rabbım saglıcakla kavustrsub kuzunlaa senıı,okadar uzun yollardan geldıler kii
cnm benımde sezeryan olucakAy bende öle işte bayılıorum valla benimkide ıssırır hatat önce annem ıssırır
Darısı başıma ne güzel valla
Benim oğlan hala doğum kanalına girmemiş demincek gittik doktora 3100 olmuşuz birazdan nst ye giricem Lavantacım bu nst açıklaması için sağ ol şimdi bakıcam tam zamanında okudum yazını
cnm kılomuz 3200 ama basımız buyuk :)dahada buyuyecekmaşallah kızına kavuşma yakın desene kilonuz kaç canım?
şu baş çevresi durumu bizde de var doktor epizyo mutlaka yapılacak kaçarı yok dedi
kilomuz dün ölçüldü 2900 baş çevremiz 9.2 cm 3 haftada 700 gr almış az yememe rağmendaha en az 3 haftamız var çok kilo almasa doğumumuz kolayca olsa:18::18:
kzlar selamlar.telden giriyorum yine hem bebisimi emziriyorum hem de gecmisi okudum birkac sayfa.sidelyacim Allah anali babali buyutsun , baska dogum yapan var mi goremedim,astiridim senin oglan ne yapiyor? kucukmeleklerim nasil gidiyor bebisle? anne34 dogum yapti mi? bloody ile satimiz ayniydi dogurmamissin hala fistik :)
bu arada kvle falan bi yazilar okudum kizlar bosverin gormezden gelin hayatinizin en guzel gunlerini boyle mahvetmeyin kac kere hamile kalacaksiniz kac kere bu heyecani yasayacaksiniz siz esinize bakin esinizle ayni yastiga baskoyuyorsunz esinizin tutumu onemli bu konuda bi de annesidir yani ne desin ki bazem hak veriyorum insan annesine laf soyleyemiyor cocuk gibi kendinin .dusunup o hareketleri yapmamasi lazim yapiyorsa da artik onu gormezden geliverirsiniz disarda kaldigini anlamak bence en buyuk cezadir insana bosuna esinizi de kirmayin bu yuzden sonra pisman lursunuz ne kendniz uzulun ne de baskasini uzun bosverin bebislerinizi dusunun :)
her gun camasir yikiyoruz teyzeleri her kiyafetine kusmasa gunde 2~3 kiyafet degistirmesek olmyor :) bu arada nacizane tavsiyem bebeginizin kiyafetlerini yikarken kokulu seyler kullanmayin kizlar ztn bebisler missss gibi kokuyrlar yapay kokulara hic gerek yokbu arada oglum kardesini cok guzel karsiladi kirmizi uzaktan kumandal araba aldik kardesin almis dedik aralari colk iyi ama benle zaman gecirmek istiyor mesela ben anneyle yaticam falan diyor kizim o zaman uyumamis oluyor uzuluyorum oglumla ilgilenemedigim icin sabah kahvaltiyi hazirladiktan sonra bazen arabalariyla fln oynuyoruz o sekilde telafi etmeye calisiyorum ama ne kadar basariliyim bilmiyorum :) bu arada dun acayip migrenim tuttu dogurmami beklemis demek bi kurtulamadim su migrenden Allah baska dert vermesin ama.bu arada bacaklarim sis hala dizimden ustu dra gitmek istedim esim belki gecer falan dedi bekliorum insallah gecer dua edin kizlar ben de size ediyorum...Rabbim evlatlarimizi anali babal buyutmek nasip etsin insallah. yarin kizim 1 haftalik oluyor kontrolu var sabahtan dra gidicez...canlarim Allaha emanet olun opuyorum hepinizi
sana yurekten katiliyorum canim duygularimi yazmisin ne guzel.dedigin gibi hala elim yuregimde hala. cok sukur annem ve kardeslerim beni hic yanliz birakmadi okadinda tin degil artik. sana daha oncede sormustum ama okuyamadigini soylemisin bende antepte yasiyorum esimin isinden dolayi.hatirladigim sende oyleydin doktorun kimdi
Dr larınız amma çok bilgilendiriyor sizi yaw bnmki hiçbirşey söylemiyor hareketlerini takip et dedi en son
Gelişimi iyi diyor normal Sezeryan hiçbişi demiyor
Paşa ne zaman isterse gelecek diyor sadece ????? İyi mi kötü mü şimdi bu
cnm kılomuz 3200 ama basımız buyuk :)dahada buyuyecek
bende 165 ım 63 kıloyum yapılı fılan degılım gercıı catıyla ılgılı kafanın cıkmasıdfa ama
sezeryan olck bızımkı zaten mecbuurr
sezeryan olcak mecbur derken bu baş olayı yüzünden mi yoksa başka bir durum mu var?
cnm hem tüp bebek hem kan sıvılaştırıcı iğne kullanıorum planlı olmak duruömunda kı iğneyı kescem 1 gun once
kafasıda bonus cıktıcatıya baglı dedı dr ama catı muayenesınede gerek görmedı diğer nedenlerle sezeryan olacağı ıcın
yanı kafa ırıde olsa catı uygunsa normal oluo dedi drum
cnm ozelden msj yazmıstım sana onkımle ılgılı fılan görmedın sanırım bı bak ıstersen
kzlar selamlar.telden giriyorum yine hem bebisimi emziriyorum hem de gecmisi okudum birkac sayfa.sidelyacim Allah anali babali buyutsun , baska dogum yapan var mi goremedim,astiridim senin oglan ne yapiyor? kucukmeleklerim nasil gidiyor bebisle? anne34 dogum yapti mi? bloody ile satimiz ayniydi dogurmamissin hala fistik :)
bu arada kvle falan bi yazilar okudum kizlar bosverin gormezden gelin hayatinizin en guzel gunlerini boyle mahvetmeyin kac kere hamile kalacaksiniz kac kere bu heyecani yasayacaksiniz siz esinize bakin esinizle ayni yastiga baskoyuyorsunz esinizin tutumu onemli bu konuda bi de annesidir yani ne desin ki bazem hak veriyorum insan annesine laf soyleyemiyor cocuk gibi kendinin .dusunup o hareketleri yapmamasi lazim yapiyorsa da artik onu gormezden geliverirsiniz disarda kaldigini anlamak bence en buyuk cezadir insana bosuna esinizi de kirmayin bu yuzden sonra pisman lursunuz ne kendniz uzulun ne de baskasini uzun bosverin bebislerinizi dusunun :)
her gun camasir yikiyoruz teyzeleri her kiyafetine kusmasa gunde 2~3 kiyafet degistirmesek olmyor :) bu arada nacizane tavsiyem bebeginizin kiyafetlerini yikarken kokulu seyler kullanmayin kizlar ztn bebisler missss gibi kokuyrlar yapay kokulara hic gerek yokbu arada oglum kardesini cok guzel karsiladi kirmizi uzaktan kumandal araba aldik kardesin almis dedik aralari colk iyi ama benle zaman gecirmek istiyor mesela ben anneyle yaticam falan diyor kizim o zaman uyumamis oluyor uzuluyorum oglumla ilgilenemedigim icin sabah kahvaltiyi hazirladiktan sonra bazen arabalariyla fln oynuyoruz o sekilde telafi etmeye calisiyorum ama ne kadar basariliyim bilmiyorum :) bu arada dun acayip migrenim tuttu dogurmami beklemis demek bi kurtulamadim su migrenden Allah baska dert vermesin ama.bu arada bacaklarim sis hala dizimden ustu dra gitmek istedim esim belki gecer falan dedi bekliorum insallah gecer dua edin kizlar ben de size ediyorum...Rabbim evlatlarimizi anali babal buyutmek nasip etsin insallah. yarin kizim 1 haftalik oluyor kontrolu var sabahtan dra gidicez...canlarim Allaha emanet olun opuyorum hepinizi
genel olarak doktorum sormadan herşeyi detayıyla anlatıyor canım stili bu heralde kadının bilemiyorum alıştım ben
dün çatı kontrolümüz yapıldı ozaman normal doğum olabileceği netleştiği için de bu baş çevresi olayını izah etti bize
sana çatı muayenesi yapılmadı mı ? doğum şeklini neye göre konuştunuz ki?:44:
Çatı yapmadı daha yapacak mı bilmiyorumdoğum şekli konusunda kesin birşey demiyor 25 ne kadar hazırlıklı ol her an herşey olabilir 40. Haftada hala gelmemiş olursa ne olacak onu o zaman konuşacağız dedi. Suyun azalıyor gibi artık seni her hafta görelim hareketlerini takip et dedi. Kanama su gelmesi bele yayılan ağrın olursa hemen ara dedi. Bu kadar
Merhaba kizlar simdi ciktik doktordan 06.05.2013 saat 09.00da spinal sezeryanla dogumum olucak insaallah cok heyecanliyim yavruma kavusmaya son 5 gun
biz doktor teyzemizden geldik kızlar çatı kontrolümüz yapıldı normal doğumu engelliycek hiçbirşey yok şükür
oğluş 2900 kg olmuşsuyu normal, keyfi yerindeydi yanaklar tombul tombuldu uyy yesinler onuu
nst ye girdik sancı yok artık her gün düzenli olarak yarım saat 1 saat kadar yürüyüş yapmalı bir de merdiven çıkmalıymışız
havalar ısındığı için de sıvı alımımızı arttırmalıymışız haftada bir kontroller devam edicek herşey sorunsuz geçsin rahat bi doğum yapalım inşallah
canım seninle doğum tarihimiz aynı gibi bende dün gittim doktora benim oğlüşümünda yanakları tombul tombul çok güzel gözlerde çekik hiçbize benzemiyo:) nts ye bağlandım kasılma çıkmadı doktor haftaya ntsye bağlan bana sonucunu getir 15 gün sonrada asıl muaneyi yapıcaz dedi kemik yapına bakıp doğuma karar vericez dedi ama bebeğimin boynunda kordon dolaşık normal olmaz gibi geliyo bide 15 gün çok uzun ben o zamana kadar doğururum diye korkuyom:18:
bide size bişey sorucam kızlar suda baloncuk var çok güzel dedi doktor o an laf karıştı unuttum sormayı baloncuk ne işe yarıyo bileniniz var mı?
Kızlar Ağustos Eylül gibi birlikte başladığımız yolculugu erkende olsa tamamladım..bazı tavsiyelerim olacak size daha sonra..Allah vaktiyle sizide kavuştursun inşallah...
Baloncukmu ilk defa duydum ne acaba inşallah kolay doğum nasip olur kordon dolanması varsa sezeryan olsa daha iyi olmazmı gerçi en iyisini dr bilir korkma hiç
canım gecen ayda kordon vardı boynunda 2 hafta önce çözülmüştü temizlik yaptım kendimi çok yordum herhalde yine dolanmış doktor bi iş yapma dinlen dedi bundan sonra dinlenicem inş yine çözülür yaramaz ne yalan söyliyim normal doğum istiyorum ama korkuyom içimden sezeryan ol kurtul diyo denicem bakalım eğer sancılara dayanırsam beklicem dayanamazsam sezeryana alın beni dicem allah hepimzi hayırlısıyla kurtarsın inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?