2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

sana yurekten katiliyorum canim duygularimi yazmisin ne guzel.dedigin gibi hala elim yuregimde hala. cok sukur annem ve kardeslerim beni hic yanliz birakmadi okadinda tin degil artik. sana daha oncede sormustum ama okuyamadigini soylemisin bende antepte yasiyorum esimin isinden dolayi.hatirladigim sende oyleydin doktorun kimdi

cnm benımde sezeryan olucak
normal doğumada yesıllenmıyor degılım ama kızımın kafası buyuk takılı kalabılır oksıjensız kalırsa vs dıye korkuorum
kan pıhtılaşması kıymnetlı bebek vs.bı cok sebebımız var sezewryan ıcın..yoksa epıdural cok rahat sancıdan kım ölmüş dıorum
en fazla ayılır bayılırım dıorum ama iğne kullandığım ıcın planlı olmak durumunda
senın kuzuda yerleşir yakında annesı ınsallah
cnm kılomuz 3200 ama basımız buyuk :)dahada buyuyecek
bende 165 ım 63 kıloyum yapılı fılan degılım gercıı catıyla ılgılı kafanın cıkmasıdfa ama
sezeryan olck bızımkı zaten mecbuurr

hoşgeldınn tazee anneee bılgıler ıcın tesekkurlerr

cnm ozelden msj yazmıstım sana onkımle ılgılı fılan görmedın sanırım bı bak ıstersen

Ah canim,kendini sansli say,en azindan kontrollere gidiyosun,hersey yolunda mi degil mi bilebiliyosun.Ben dogurana kadar kilosunu boyunu falan bilemicem buyuk ihtimal.Suyu falan normal mi,iyi mi anca 2 hafta snra ogrenebilcem dogurmazsam tabii

cnm kılomuz 3200 ama basımız buyuk :)dahada buyuyecek
bende 165 ım 63 kıloyum yapılı fılan degılım gercıı catıyla ılgılı kafanın cıkmasıdfa ama
sezeryan olck bızımkı zaten mecbuurr

sezeryan olcak mecbur derken bu baş olayı yüzünden mi yoksa başka bir durum mu var?

sezeryan olcak mecbur derken bu baş olayı yüzünden mi yoksa başka bir durum mu var?

cnm hem tüp bebek hem kan sıvılaştırıcı iğne kullanıorum planlı olmak duruömunda kı iğneyı kescem 1 gun once
kafasıda bonus cıktıcatıya baglı dedı dr ama catı muayenesınede gerek görmedı diğer nedenlerle sezeryan olacağı ıcın
yanı kafa ırıde olsa catı uygunsa normal oluo dedi drum

anlıyorum canım riske atmamak lazım senin farklı durumun vardı unutmuşum şimdi yazınca hatırladım

miss kokuluna sağ salim kavuş inşallah okadar çabaya fedakarlığa çook güzel bir mutlu son yakışırr

Son düzenleme:

Ahh tiramisucum doğuramadım valla işin kötüsü mü iyisi mi bilmiyorum hiç ağrım sancım belirtimde yok. Yarın nst de ne çıkacak bakalım bekliyoruz sıpamızı sabırsızlıkla. Oğlununda kardeşini kabullenmesine çok sevindim inş. hep böyle devam eder

Çatı yapmadı daha yapacak mı bilmiyorum doğum şekli konusunda kesin birşey demiyor 25 ne kadar hazırlıklı ol her an herşey olabilir 40. Haftada hala gelmemiş olursa ne olacak onu o zaman konuşacağız dedi. Suyun azalıyor gibi artık seni her hafta görelim hareketlerini takip et dedi. Kanama su gelmesi bele yayılan ağrın olursa hemen ara dedi. Bu kadar

Merhaba kizlar simdi ciktik doktordan 06.05.2013 saat 09.00da spinal sezeryanla dogumum olucak insaallah cok heyecanliyim yavruma kavusmaya son 5 gun

çatı muayenesi de normal doğum için %100 garanti vermez ama heran herşey olabilir deyip geçiştirmesi de saçma geldi açıkçası

belki bir sonraki haftada yapar kontrolü, yapmazsa da sen talep et için rahat eder hiç değilse en azından doğum şekline odaklanırsın

canım seninle doğum tarihimiz aynı gibi bende dün gittim doktora benim oğlüşümünda yanakları tombul tombul çok güzel gözlerde çekik hiçbize benzemiyo:) nts ye bağlandım kasılma çıkmadı doktor haftaya ntsye bağlan bana sonucunu getir 15 gün sonrada asıl muaneyi yapıcaz dedi kemik yapına bakıp doğuma karar vericez dedi ama bebeğimin boynunda kordon dolaşık normal olmaz gibi geliyo bide 15 gün çok uzun ben o zamana kadar doğururum diye korkuyom:18:
bide size bişey sorucam kızlar suda baloncuk var çok güzel dedi doktor o an laf karıştı unuttum sormayı baloncuk ne işe yarıyo bileniniz var mı?

ayyy buzdolabını temizliim dedim ama çok fena kasıklarım belim ağrıdı,dinlennce geçicek tipten sanırım:)neyse pazartesi salıyı beklesin kızım kendimi öle adepte ettim çnkü,haftasonu annemle teyzem gelicek ondan sonrada gelsin bizim kız iişlh:)

Baloncukmu ilk defa duydum ne acaba inşallah kolay doğum nasip olur kordon dolanması varsa sezeryan olsa daha iyi olmazmı gerçi en iyisini dr bilir korkma hiç

Kızlar Ağustos Eylül gibi birlikte başladığımız yolculugu erkende olsa tamamladım..bazı tavsiyelerim olacak size daha sonra..Allah vaktiyle sizide kavuştursun inşallah...

Kızlar Ağustos Eylül gibi birlikte başladığımız yolculugu erkende olsa tamamladım..bazı tavsiyelerim olacak size daha sonra..Allah vaktiyle sizide kavuştursun inşallah...

ayyy hadi gözün aydın canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin, doğum hikayeni müsait zamanında bekliyoruz...

Baloncukmu ilk defa duydum ne acaba inşallah kolay doğum nasip olur kordon dolanması varsa sezeryan olsa daha iyi olmazmı gerçi en iyisini dr bilir korkma hiç

canım gecen ayda kordon vardı boynunda 2 hafta önce çözülmüştü temizlik yaptım kendimi çok yordum herhalde yine dolanmış doktor bi iş yapma dinlen dedi bundan sonra dinlenicem inş yine çözülür yaramaz ne yalan söyliyim normal doğum istiyorum ama korkuyom içimden sezeryan ol kurtul diyo denicem bakalım eğer sancılara dayanırsam beklicem dayanamazsam sezeryana alın beni dicem allah hepimzi hayırlısıyla kurtarsın inş

Selam canım ben doğum yaptım benim bebeğimin de kordon dolanması vardı 1 kere dolanmıştı boynuna dr sorun olmaz demişti daha sonra işte sancılarım başladı 3 cm kadar açılmam vardı dr epudral önerdi doğumun çabuk olur diye aslında hiç istemiyırdum ama iyi ki kabul etmişim meleğim doğdu ama mosmordu...Allahtan birşey olmamıştı bikaç gün sonra morlukları da geçti.Hem dr kesi yapmadan doğurtacağını söylemişti kordon dolanması yüzünden yırtıldı orası yine dikiş atılmak zorunda kaldı.Çok dikkat et kendine iş yapma gerçekten de Allah analı babalı büyütmek nasip etsin yavrularımızı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…