- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #36.741
kzlar selamlar.telden giriyorum yine hem bebisimi emziriyorum hem de gecmisi okudum birkac sayfa.sidelyacim Allah anali babali buyutsun , baska dogum yapan var mi goremedim,astiridim senin oglan ne yapiyor? kucukmeleklerim nasil gidiyor bebisle? anne34 dogum yapti mi? bloody ile satimiz ayniydi dogurmamissin hala fistik :)
bu arada kvle falan bi yazilar okudum kizlar bosverin gormezden gelin hayatinizin en guzel gunlerini boyle mahvetmeyin kac kere hamile kalacaksiniz kac kere bu heyecani yasayacaksiniz siz esinize bakin esinizle ayni yastiga baskoyuyorsunz esinizin tutumu onemli bu konuda bi de annesidir yani ne desin ki bazem hak veriyorum insan annesine laf soyleyemiyor cocuk gibi kendinin .dusunup o hareketleri yapmamasi lazim yapiyorsa da artik onu gormezden geliverirsiniz disarda kaldigini anlamak bence en buyuk cezadir insana bosuna esinizi de kirmayin bu yuzden sonra pisman lursunuz ne kendniz uzulun ne de baskasini uzun bosverin bebislerinizi dusunun :)
her gun camasir yikiyoruz teyzeleri her kiyafetine kusmasa gunde 2~3 kiyafet degistirmesek olmyor :) bu arada nacizane tavsiyem bebeginizin kiyafetlerini yikarken kokulu seyler kullanmayin kizlar ztn bebisler missss gibi kokuyrlar yapay kokulara hic gerek yokbu arada oglum kardesini cok guzel karsiladi kirmizi uzaktan kumandal araba aldik kardesin almis dedik aralari colk iyi ama benle zaman gecirmek istiyor mesela ben anneyle yaticam falan diyor kizim o zaman uyumamis oluyor uzuluyorum oglumla ilgilenemedigim icin sabah kahvaltiyi hazirladiktan sonra bazen arabalariyla fln oynuyoruz o sekilde telafi etmeye calisiyorum ama ne kadar basariliyim bilmiyorum :) bu arada dun acayip migrenim tuttu dogurmami beklemis demek bi kurtulamadim su migrenden Allah baska dert vermesin ama.bu arada bacaklarim sis hala dizimden ustu dra gitmek istedim esim belki gecer falan dedi bekliorum insallah gecer dua edin kizlar ben de size ediyorum...Rabbim evlatlarimizi anali babal buyutmek nasip etsin insallah. yarin kizim 1 haftalik oluyor kontrolu var sabahtan dra gidicez...canlarim Allaha emanet olun opuyorum hepinizi
Bak bak senin kız pasaklı çıktı gördün mü
cnm benımde sezeryan olucak
normal doğumada yesıllenmıyor degılım ama kızımın kafası buyuk takılı kalabılır oksıjensız kalırsa vs dıye korkuorum
kan pıhtılaşması kıymnetlı bebek vs.bı cok sebebımız var sezewryan ıcın..yoksa epıdural cok rahat sancıdan kım ölmüş dıorum
en fazla ayılır bayılırım dıorum ama iğne kullandığım ıcın planlı olmak durumunda
senın kuzuda yerleşir yakında annesı ınsallah
cnm kılomuz 3200 ama basımız buyuk :)dahada buyuyecek
bende 165 ım 63 kıloyum yapılı fılan degılım gercıı catıyla ılgılı kafanın cıkmasıdfa ama
sezeryan olck bızımkı zaten mecbuurr
hoşgeldınn tazee anneee bılgıler ıcın tesekkurlerr
Canım senin durumlarını düşününce hiç riske girmeyip sezaryan olman şart zaten. Benim de acı eşiğim düşük biraz
Kızlar Ağustos Eylül gibi birlikte başladığımız yolculugu erkende olsa tamamladım..bazı tavsiyelerim olacak size daha sonra..Allah vaktiyle sizide kavuştursun inşallah...
Canım hayırlı uğurlu olsun tavsiyelerini dört gözle bekliyoruz