2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Bak bak senin kız pasaklı çıktı gördün mü annesine hiç çekmemiş ayol Şaka bir tarafa işin zor canım ya hem bebekle ilgilen hem oğlanı ihmal etmeyim diye uğraş hemde kendine bak Allah kolaylık versin canım. Valla ben ve oğluş iyiyiz teyzesi bizimki yerini çok sevmiş çıkmak istemiyor bugün doktora gittik kafası doğum kanalına girmemiş hala sancı da çıkmadı hiç.. Gayet hareketliyiz tepinip duruyoruz. Üstelik bende hareketliyim oturup durmuyorum ama hiç.. Bekliycez beyefendinin keyfini artık Neyse hafta gelsin ben biraz daha keyfime bakıyım Geçen hafta gittiğimde boyu 51 kg 2900 dü bugün boyunu sormayı unutmuşum kilomuzda 3100 olmuş ama kesin boyuda uzamıştır basketçi oalcak bizimki teyzesi

Canım senin durumlarını düşününce hiç riske girmeyip sezaryan olman şart zaten. Benim de acı eşiğim düşük biraz çok ta korkuyorum :18: ondan epidural normal düşünüyorum ama oğlan yamuk yapıp doğum kanalına girmezse ne olacak bilemiyorum Haftaya salı yine gidicem çatı muayenesini o zaman yapacak doktor bugün yapmadı o kadar da kendimi hazırlamıştım oysa

Kızlar Ağustos Eylül gibi birlikte başladığımız yolculugu erkende olsa tamamladım..bazı tavsiyelerim olacak size daha sonra..Allah vaktiyle sizide kavuştursun inşallah...

Canım hayırlı uğurlu olsun tavsiyelerini dört gözle bekliyoruz

Kizlar ya dogum yapmislara o kadar ozeniyorum ki su an...
39. Haftamiz bugun bitti dr a gittik ama ne bir sanci ne bir acilma hatta vajinal muayenede rahimde yumusama bile cikmadi. Sali gunu gidicez bakalim. Hala karnim yukarida hic inmedi. Aslinda surekli tuvaletim geliyor asagida baski da hissediyorum ama i ih tik yok.

Tiramisu bence basarilisin canim ogluna da vakit ayiriyorsun sonucta oyle boyle buyuyecekler iste ne guzel ikinci bebegini aldin kucagina...
Tebrik ederim.

Merhaba kızlar ne zamandır ugrayamadım bisi sorcam size enson geçen hafta muayne oldum bidahaki kontrolüm önümüzdeki çarşamba yani 37+3 te gitcem alttan muayne etmedi hiç bu hafta edermi yoksa sancı falan çıkarsami bakar açılmaya

Canim benim 39 bitti bugun daha ilk defa alttan muayene yapti. Sanci cikmayinca bakmadi hic.

Epiduralden sonra bas agrisi oldu mu sende?

kızlar çok üzgünüm ben. plesantada kireçlenme varmış ve bebeğim çok az kilo almış. kilosu çok geride. doktor belkide erken alabiliriz dedi

ya kızlar bgn haftalık dr kontrolumuze gıttık yıne
hersey ıyı guzelde kılosu gecen haftayla aynı cıktı
hatta 50 gr azz o nasıl oluyo dedım.gecen hafta 2550 dı smdı 2500 dedı.
dr olabılır usg de de yanılma payı oluyo dedı
bu hafta kılo almamıs sıpam canım sıkıldı cok yaaa ((
nıye oylee olmustur ya ınsan bı 100 gr da olsa almazmı
smdıye kdr ortalama 180 gr alıyodu 10 gunde ..

Son düzenleme:

canim merhaba olcume takilma bence
onceki olcumde fazla gorulmustur simdi normal olani gormustur doktor
sonucta tamamen hassas degil usg

kizlar ben dogurdum
24 ocakta spinal sezeryan ile dunyaya geldi oglusum

cooooook mutluyum darisi bekleyenlerin basina

spinal sezeryan cok rahatti o anlari canli canli yasamak super. ben cok heyecanlandim ama 10 dk icinde oglusu boynuma koydular onu optum izledim harika birseydi o an hersey bitiyor zaten sonra ne yaparlarsa yapsinlar diyor insan

yok canim bas agrim olmadi ama sag bacagim komple uyustu simdi de dogumdan beri yani baldirlarimda sisme var aslinda size soylemicektim moralim cok bozuk kizlar agliyorum hep annem oglani aldi gezmeye gitti esim gec gelicekmis kendimi cok yalniz hissediyorum korkuyorum baldirda sisme bacaktaki atardamar mi toplardamarda mi ne pihti old.da olabiliyormus o da akciger emboisine neden luyorus ani olume kadar gidebiliyormus cok korkoyurum esime soyledim yoktur bisey gecer dedi kiz hastanede telef olmasin dedi hakli da ama insalah evham yapiyorumdur lutfen dua edin sizler de meleksiniz dualariniz kabul olur insallah borseyim yktur Allah bebislerimizi anali babali buyutmek nasip etsin...

astirid canm maasallah bebegine de sana da ozur dilerimmoralim cok bozuk

Hastaneyi arasana belki doktorun olmasa bile cerrah ya da anestezi uzmani da yardimci olur en azindan icin rahat eder. Onlarda sonucta anlar bu islerden. Kendi hastanende yoksa bile baska hastanelerin nobetci doktorlarini ara ama genelde nobetci cerrah oluyor hastanelerde. İnsallah bisey yoktur ay haberdar et kendinden.

canim cok gecmis olsun. Allah sifani versin tez vakitte. aklina kotu seyler getirip daha cok uzme kendini derim.ama doktora girmeni ihmal etmesen sen ne kadar iyi olursan cocuklarinda okadar iyi olur inslh

Kızlar Ağustos Eylül gibi birlikte başladığımız yolculugu erkende olsa tamamladım..bazı tavsiyelerim olacak size daha sonra..Allah vaktiyle sizide kavuştursun inşallah...

Kaç haftalık doğurdun bende 36+4 oldum çok baskı hissim var 38+2 sezeryan günüm ama beklemezse diye korkuyorum şimdi doğursam küveze gerek olurmu acaba

Canım üzülme benim oğlumda 10 günde anca 80-90 gr almış bir önceki ölçümde 15 günde 450 gr almıştı birden kilo olayı yavaşladı Allah sağlık versin bende 36+2 de ölçtürdüm 2680 gr dı ama haftasıyla uyumlu dedi seninkide çok zayıf değil bence arkadaşım 41 haftalık 2700 doğurdu kızını cadı gibi maşallah

Canım bende de kan pıhtılaşması var o tehlike bende de olabilir ama korkma eğer ciğere atacak olsaydı şimdiye kadar atardı pıhtıyı dr danışman lazım yinede sonra bacakta sıkıntı olması gerçekte bacaklarda şişme olduğunu duymuştum ben 2-3 haftada geçiyormuş galiba sadece şişlikse korkma

canlarim Allah razi olsun doktoru aradim bacakta sislik olabilir dedi ama salladi gibime geldi beni korkutan baldirlarimda sisme olmasi asagida yok bisey gerci ellerimde ve bileklerimde de var bayagi agladim gozlerim sisti smone canim sen igne mi vuruluyorsun boyle bi tehlike old.nu nasikl ogrendin? dualariniz icin sagolun Allah razi olsun siz de tez zamandas saglikla huzurla bebeklerinize kavusun insallah

bu arada epudralin yan etkisi mi diye aradim sordum ama degil dediler sag bacagim sol bacagimdan daha uzunsanki azicik ayakta kaliyim sisiyor sanki agri yapiyor

sıkıntı yapma canım. bebişine odakla kendine.
bu evhamlar hamilelikten kalma biliyom ben.. 9 ayın etkisinden kurtulmak kolay değil tabi. şiii kıs doğurdun artık titre ve normale dön. allahın izniyle hiç bişecik olmaz. birazcık sabir sadece.
kokladım bebişini..

Everry cim coook tebrik ederim cnm,sag salim aldin ooglusunu kucagina Allah anali babali buyutmk nasip etsin
Tiramisu,gecmis olsun cnm iisallh onemli bisey degildr,sen kontrele gtmeyi ihmal rtme genede,bizide haberdar et,saglikli habrlerini beklioruz

lavantacim ben oglumdan sonra boyle oldum,zor bi hamilelik gecirdim sonrasinda da asiri pimpirikli oldum...esim de bi o kdr rahattir hic sevmem bu huyunu.o da diyor biseyin yoktur diye ama kizlar kontrole giden sorabilir mi doktoruna baldirda sislik neden olur?

yarın devlete gidicem canım sorarım dr a. gerçi saolsun doğru düzgün cvp verdiğini görmedim daha... ama sen gönlünü ferah tutmaya çalış. üzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…