- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #36.761
canimmm sagolasin
Hala hastanedeyiz kızlar yarın taburcu olucaz kızım çok tatlı ben biraz zorlanıyorum emzirmekte alışmadım sütde çok gelmiyor mama veriyoruz çok yordular beni bu konuda ağrılarlar birlikte psikoljkman iki kere hafif ağlama krizi geçirdim sakinleştirici verdiler rahatladım Genel anestezi ile olduk çok korkuyordum biliyorsunuz gözyaşlarıyla ameliyata girdim için için ağlıyordum doktorum çok destek oldu uyandığımda herşey bitmişti Herkes adımı sesleniyordu ameliyathanedn çıkarken çok farklı duygulardı kendimi büyük bir yükten kurtulmuş rahatlamış hissettim ayılırken bilinçaltında ne varsa onları söyledim herkese eşime sana çocuk yaptım aşkım mutlumusun diye soruyordum herkesin gözleri dolmuş. Kurtuldum ben anne diyordum Doktoruma iyiki varsın dedim hepsini hatırlıyorum. Genel anestizi çok rahatmış sormak istedğimiz varsa cevaplarım kızlar
kizlar ben dogurdum
24 ocakta spinal sezeryan ile dunyaya geldi oglusum
cooooook mutluyum darisi bekleyenlerin basina
spinal sezeryan cok rahatti o anlari canli canli yasamak super. ben cok heyecanlandim ama 10 dk icinde oglusu boynuma koydular onu optum izledim harika birseydio an hersey bitiyor zaten sonra ne yaparlarsa yapsinlar diyor insan
yok canim bas agrim olmadi ama sag bacagim komple uyustu simdi de dogumdan beri yani baldirlarimda sisme var aslinda size soylemicektim moralim cok bozuk kizlar agliyorum hep annem oglani aldi gezmeye gitti esim gec gelicekmis kendimi cok yalniz hissediyorum korkuyorum baldirda sisme bacaktaki atardamar mi toplardamarda mi ne pihti old.da olabiliyormus o da akciger emboisine neden luyorus ani olume kadar gidebiliyormus cok korkoyurum esime soyledim yoktur bisey gecer dedi kiz hastanede telef olmasin dedi hakli da ama insalah evham yapiyorumdur lutfen dua edin sizler de meleksiniz dualariniz kabul olur insallah borseyim yktur Allah bebislerimizi anali babali buyutmek nasip etsin...
astirid canm maasallah bebegine de sana da ozur dilerimmoralim cok bozuk
Kızlar Ağustos Eylül gibi birlikte başladığımız yolculugu erkende olsa tamamladım..bazı tavsiyelerim olacak size daha sonra..Allah vaktiyle sizide kavuştursun inşallah...
rica ederim :)
bunlarda nette bulduğum bi bilgi canım
Doğum sonu kanınızın koyulaşması artarak devam eder.Bu sizi aşırı kanamalardan koruyan bir değişikliktir.Ancak kanın koyulaşması özellikle çok ayakta kaldığınızda yada çok oturduğunuzda ayak ve bacaklarda aşırı şişlik ( ödem ) yapabilir.Bu durum gebelik öncesi olandan bile fazla olabilir.Ayaklarınızı yukarı kaldırarak dinlendiğinizde ve yatarak emzirdiğinizde bu ödem azalacaktır.Bu şişlikler 10-15 gün devam edebilir.Kanın koyulaşmasının bir diğer yan etkisi de özellikle bacak damarlarınızda meydana gelebilecek olan damar tıkanıklığıdır.Bacak arka adalelerinde ağrılı şişlik ve kızarıklık olması durumunda doktorunuzu aramanız yerinde olacaktır.
böyle birşeyse tedavisi kolaydır bence canım. koyulaşmaya bağlı sonuçta. anestezi uzmanı daha ii bilebilir bu durumu.. sonuçta yan etkileri en ii onlar bilir.
rica ederim :)
bunlarda nette bulduğum bi bilgi canım
•Doğum sonu kanınızın koyulaşması artarak devam eder.Bu sizi aşırı kanamalardan koruyan bir değişikliktir.Ancak kanın koyulaşması özellikle çok ayakta kaldığınızda yada çok oturduğunuzda ayak ve bacaklarda aşırı şişlik ( ödem ) yapabilir.Bu durum gebelik öncesi olandan bile fazla olabilir.Ayaklarınızı yukarı kaldırarak dinlendiğinizde ve yatarak emzirdiğinizde bu ödem azalacaktır.Bu şişlikler 10-15 gün devam edebilir.Kanın koyulaşmasının bir diğer yan etkisi de özellikle bacak damarlarınızda meydana gelebilecek olan damar tıkanıklığıdır.Bacak arka adalelerinde ağrılı şişlik ve kızarıklık olması durumunda doktorunuzu aramanız yerinde olacaktır.
evet arkadaşlar ayaklarım aşırı derecede şiş benim. hamile halimden daha fazla ödemim var.. doktor zamanla geçer dedi ama çok kötü ayaklarım yürüyemiyorum. bebeğimi oturarak emziriyorum dikişlerden yeni yeni uzanarak emzirneye başladım.. yarın aile hekimine soracağım..
böyle birşeyse tedavisi kolaydır bence canım. koyulaşmaya bağlı sonuçta. anestezi uzmanı daha ii bilebilir bu durumu.. sonuçta yan etkileri en ii onlar bilir.
Hala hastanedeyiz kızlar yarın taburcu olucaz kızım çok tatlı ben biraz zorlanıyorum emzirmekte alışmadım sütde çok gelmiyor mama veriyoruz çok yordular beni bu konuda ağrılarlar birlikte psikoljkman iki kere hafif ağlama krizi geçirdim sakinleştirici verdiler rahatladım Genel anestezi ile olduk çok korkuyordum biliyorsunuz gözyaşlarıyla ameliyata girdim için için ağlıyordum doktorum çok destek oldu uyandığımda herşey bitmişti Herkes adımı sesleniyordu ameliyathanedn çıkarken çok farklı duygulardı kendimi büyük bir yükten kurtulmuş rahatlamış hissettim ayılırken bilinçaltında ne varsa onları söyledim herkese eşime sana çocuk yaptım aşkım mutlumusun diye soruyordum herkesin gözleri dolmuş. Kurtuldum ben anne diyordum Doktoruma iyiki varsın dedim hepsini hatırlıyorum. Genel anestizi çok rahatmış sormak istedğimiz varsa cevaplarım kızlar
yok canim bas agrim olmadi ama sag bacagim komple uyustu simdi de dogumdan beri yani baldirlarimda sisme var aslinda size soylemicektim moralim cok bozuk kizlar agliyorum hep annem oglani aldi gezmeye gitti esim gec gelicekmis kendimi cok yalniz hissediyorum korkuyorum baldirda sisme bacaktaki atardamar mi toplardamarda mi ne pihti old.da olabiliyormus o da akciger emboisine neden luyorus ani olume kadar gidebiliyormus cok korkoyurum esime soyledim yoktur bisey gecer dedi kiz hastanede telef olmasin dedi hakli da ama insalah evham yapiyorumdur lutfen dua edin sizler de meleksiniz dualariniz kabul olur insallah borseyim yktur Allah bebislerimizi anali babali buyutmek nasip etsin...
tiramisucum benim ayaklarım daa içler acısı çok ama çok şiş.. yürüyemez haldeyim.. hamileyken bile böyle olmamıştı ama doktorum zamanla geçer dedi. yarın aile hekimime danışıcam topuk kanı için gidicem ozaman.. hiç endişelenme.. ben de sezeryan oldum.. ameliyattan sonra küçücük kalmıştı ayaklarım şimdi hiç bir yere sığmıyor.. sürekli ayaktayım bebekle evle ilgilenmek istiyorum kendi işimi kendim yapmak istiyorum... o yüzden oluyorum sanırım birazda..
ay canım inş. hiç bişey yoktur da ilaca fln gerek kalmaz ben yıllardır migren hastasıyım krizlerimde bile nadir ilaç kullanırım sevmiyorum çünkü hastalık konusunda da çok hassasım hastane süreçlerinden nefret etmeme rağmen gidiyoruz mecburen.eşim eve geldi ağladığımı anladı şiş gözlerimden bişeyin yoktur dedi yarın kızımıızı dra götürüyoruz eğer işimiz uzun sürmezse sanırım beni de dra götürücek eşim biraz dediğim dediktir onun sözünden çıkmak istemem bakalm inş. bişey çıkmaz ztn bu ara herşey üstüme geliyor sanki dün de acayip migrenim tutttu
bu arada havalar bayagı ısındı güzel zamanda dogum yapacaksınız kızlar yalnız benım gibi önceden aldıysanız lohusa pijamanızı kışlık gelcektir bende oyle oldu bi tane daha takım alamadım eski pijamalarımdan kullandım.
kizlar ben dogurdum
spinal sezeryan cok rahatti o anlari canli canli yasamak super. ben cok heyecanlandim ama 10 dk icinde oglusu boynuma koydular onu optum izledim harika birseydio an hersey bitiyor zaten sonra ne yaparlarsa yapsinlar diyor insan[/QUO
hayırlı olsun Allah hayırlı uzun ömür versin inş
Selam canım ben doğum yaptım benim bebeğimin de kordon dolanması vardı 1 kere dolanmıştı boynuna dr sorun olmaz demişti daha sonra işte sancılarım başladı 3 cm kadar açılmam vardı dr epudral önerdi doğumun çabuk olur diye aslında hiç istemiyırdum ama iyi ki kabul etmişim meleğim doğdu ama mosmordu...Allahtan birşey olmamıştı bikaç gün sonra morlukları da geçti.Hem dr kesi yapmadan doğurtacağını söylemişti kordon dolanması yüzünden yırtıldı orası yine dikiş atılmak zorunda kaldı.Çok dikkat et kendine iş yapma gerçekten de Allah analı babalı büyütmek nasip etsin yavrularımızı inşallah
hayırlı olsun canım Allah uzun ömür versin inş güle güle büyüt bebeğini darısı başımıza bakalım belki çözülür çözülmezse sezeryan isticem zaten riske atmak istemiyorum epiduraldende korkuyorum genel anestezi olucam bebeklerinizi çok merak ediyorum teyzeleri nazar değirmez fotolarını koysanıza
Kizlar ya dogum yapmislara o kadar ozeniyorum ki su an...
39. Haftamiz bugun bitti dr a gittik ama ne bir sanci ne bir acilma hatta vajinal muayenede rahimde yumusama bile cikmadi. Sali gunu gidicez bakalim. Hala karnim yukarida hic inmedi. Aslinda surekli tuvaletim geliyor asagida baski da hissediyorum ama i ih tik yok.
Tiramisu bence basarilisin canim ogluna da vakit ayiriyorsun sonucta oyle boyle buyuyecekler iste ne guzel ikinci bebegini aldin kucagina...
Tebrik ederim.
kızlar çok üzgünüm ben. plesantada kireçlenme varmış ve bebeğim çok az kilo almış. kilosu çok geride. doktor belkide erken alabiliriz dedi
ya kızlar bgn haftalık dr kontrolumuze gıttık yıne
hersey ıyı guzelde kılosu gecen haftayla aynı cıktı
hatta 50 gr azz o nasıl oluyo dedım.gecen hafta 2550 dı smdı 2500 dedı.
dr olabılır usg de de yanılma payı oluyo dedı
bu hafta kılo almamıs sıpam canım sıkıldı cok yaaa((
nıye oylee olmustur ya ınsan bı 100 gr da olsa almazmı
smdıye kdr ortalama 180 gr alıyodu 10 gunde ..
Kızlar Ağustos Eylül gibi birlikte başladığımız yolculugu erkende olsa tamamladım..bazı tavsiyelerim olacak size daha sonra..Allah vaktiyle sizide kavuştursun inşallah...
kizlar ben dogurdum
spinal sezeryan cok rahatti o anlari canli canli yasamak super. ben cok heyecanlandim ama 10 dk icinde oglusu boynuma koydular onu optum izledim harika birseydio an hersey bitiyor zaten sonra ne yaparlarsa yapsinlar diyor insan
kilosu 2450 civarıydı canım
Canım korkma bence az değil haftasıyla uyumlu ben 1800 doğmuşumbiraz minikmişim ama çabuk toparlamışım Hem doktor kesin alıcaz demedi herhalde sen moralini yüksek tut hiç belli olmaz bir dahaki kontrole bir bakmışsın 200-300 gr almış olur geçen çarşamba banada suyun azalmış böyle olursa tehlikeli haftaya gel olmazsa alırız dedi doktor ama bu hafta bekleyelim dedi sen moralini yüksek tut haa birde muz ye bebişe kilo aldırıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?