2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Hala hastanedeyiz kızlar yarın taburcu olucaz kızım çok tatlı ben biraz zorlanıyorum emzirmekte alışmadım sütde çok gelmiyor mama veriyoruz çok yordular beni bu konuda ağrılarlar birlikte psikoljkman iki kere hafif ağlama krizi geçirdim sakinleştirici verdiler rahatladım Genel anestezi ile olduk çok korkuyordum biliyorsunuz gözyaşlarıyla ameliyata girdim için için ağlıyordum doktorum çok destek oldu uyandığımda herşey bitmişti Herkes adımı sesleniyordu ameliyathanedn çıkarken çok farklı duygulardı kendimi büyük bir yükten kurtulmuş rahatlamış hissettim ayılırken bilinçaltında ne varsa onları söyledim herkese eşime sana çocuk yaptım aşkım mutlumusun diye soruyordum herkesin gözleri dolmuş. Kurtuldum ben anne diyordum Doktoruma iyiki varsın dedim hepsini hatırlıyorum. Genel anestizi çok rahatmış sormak istedğimiz varsa cevaplarım kızlar

canimmm sagolasin

rica ederim :)
bunlarda nette bulduğum bi bilgi canım
•Doğum sonu kanınızın koyulaşması artarak devam eder.Bu sizi aşırı kanamalardan koruyan bir değişikliktir.Ancak kanın koyulaşması özellikle çok ayakta kaldığınızda yada çok oturduğunuzda ayak ve bacaklarda aşırı şişlik ( ödem ) yapabilir.Bu durum gebelik öncesi olandan bile fazla olabilir.Ayaklarınızı yukarı kaldırarak dinlendiğinizde ve yatarak emzirdiğinizde bu ödem azalacaktır.Bu şişlikler 10-15 gün devam edebilir.Kanın koyulaşmasının bir diğer yan etkisi de özellikle bacak damarlarınızda meydana gelebilecek olan damar tıkanıklığıdır.Bacak arka adalelerinde ağrılı şişlik ve kızarıklık olması durumunda doktorunuzu aramanız yerinde olacaktır.

böyle birşeyse tedavisi kolaydır bence canım. koyulaşmaya bağlı sonuçta. anestezi uzmanı daha ii bilebilir bu durumu.. sonuçta yan etkileri en ii onlar bilir.

Canim ya cok tatlisin duygulandim valla sutunu hic dert etme emzirdikce artacak ins rabbim kizunla esinle bi omur mutlu olmayi nasip etsin:)

canım gozunaydın saglıcakla buyut ınsallah darısı bizlere...

canım ben de dıyodum ya bbek cok yaramaz ya da baska bıseey var tramısı yazmadan duramaz dıyodum gecmıs olsun canım bebegı annene bırakıp yakın bı hastaneye gıt ıhmale gelmez boyle seyler ınsallah yınede bıseyın yoktur..

Kızlar Ağustos Eylül gibi birlikte başladığımız yolculugu erkende olsa tamamladım..bazı tavsiyelerim olacak size daha sonra..Allah vaktiyle sizide kavuştursun inşallah...

gozunaydın canım saglıcakla buyut ınsallah...

Sezaryan için pijama takım iyi oldu ameliyattan çıktığımda hemşireler pijamamın üstünü gydrdi ve çoraplarımı çok az hatırlıyorum. Altımda birşey yoktu örtülüydüm arada gelip muane ettiler akşama doğru pijamamın altını ve iç çamaşırımı gydrdiler iç çamarı göbek üstü hamile iç çamaşırı çok rahat ettim. Hasta bezini hastane bol bol verdi hasta bakıcı hmşireler çok ilgilniyorlar çok birşey lazım olmuyor çantamdaki çoğu şey kullnmadım insanın gözü pk birşey görmüyor

ay canım inş. hiç bişey yoktur da ilaca fln gerek kalmaz ben yıllardır migren hastasıyım krizlerimde bile nadir ilaç kullanırım sevmiyorum çünkü hastalık konusunda da çok hassasım hastane süreçlerinden nefret etmeme rağmen gidiyoruz mecburen.eşim eve geldi ağladığımı anladı şiş gözlerimden bişeyin yoktur dedi yarın kızımıızı dra götürüyoruz eğer işimiz uzun sürmezse sanırım beni de dra götürücek eşim biraz dediğim dediktir onun sözünden çıkmak istemem bakalm inş. bişey çıkmaz ztn bu ara herşey üstüme geliyor sanki dün de acayip migrenim tutttu

bu arada havalar bayagı ısındı güzel zamanda dogum yapacaksınız kızlar yalnız benım gibi önceden aldıysanız lohusa pijamanızı kışlık gelcektir bende oyle oldu bi tane daha takım alamadım eski pijamalarımdan kullandım.

sidelyacım tebrikler.. emzirmeyi dert etme.. daha yeni düzenimi oturttum ben de.. ilk günler hep mama verdik. eve dönünce sağdım ama süt gelmedi, sonra sütüm geldi biberonla verdim çünkü göğüs ucum yoktu. şırıngayla çekerek ve sağarak göğüs ucumu çıkardım.. veeee mutlu soonn.. bugün hiç mama vermedim bebeğime... göğüs uçlarım yara olmaya meyilli bebeğim de ucunu acıtıyor, bepanthen lansinoh falan sürüyorum emzirmediğim zamanlar... yani kızlarr demem o ki ilk günler sakın sıkıntı yapmayın süt gelmiyor diye.. ben bugün hem sürekli emzirdim hem de buzdolabına 120 ml süt sağıp koydum.. bugün yatmadan önce tekrar sağıp dondurucuya atmayı düşünüyorumn süt poşeti almıştım.. çok sıkıntılı geçirdim emzirme sürecini.. kv göbeği çıkcak ağlatma diyor bebek bir yandan ucunu tutamıyor ama şimdi çok rahatladım.. kocam sağolsun bu konuda da destek oldu.. biri geldi bebeğe sulanıyor hemen alıyorum kucağıma başlıyorum emzirmeye.. tamamen bana ait oluyor emzirdikçe daha çok içime sokasım geliyor bebeğimi... nasıl emiyor teyzeleri bir görsenizz... avent süt pompası ve biberon seti almıştım çok memnun kaldım.. bebeğime emzik de kullanıyorum hiç emmem demiyor şükür.. gerçekten doğal akış özelliği var.. emzik de rahat oluyor, yoksa mememde uyumak istiyor.. bugün ben yıkadım bebeğimi 2. yıkamamız olmasına rağmen ben tuttum kuzumu, küvet filesi o konuda rahat alıyor kızlar almadıysanız alın , üstüne yatırıp sağa sola çevirerek yıkamak iyi oluyor.. bizden haberler şimdilik böyle..

allahım dermansız dert vermesin yeter ki ..

ben anne geceliği aldım valla kıyamadım paraya çok pahalıydı lohusalar

merhaba anneler sonunda mayıs ayına gırdık ve dogumlar hızlanacak gıbı bakalım benım yaramaz oglum ne zaman gelecekkk ♥
dogum yapan tum arkadaşları tebrık edıyorum allah analı babalı buyutmeyı nasıp etsin.....

canım hayırlı olsun Allah hayırlı uzun ömür versin inş güle güle büyüt bebişlerin fotolarını da koyun teyzeleri nazar değirmez merak ediyorum çok

Bende de tık yok alt muayeneyide yapmadı doktor benim 39 da pazar bitiyor ne sancı ne karnın inmesi ne de bebek kanala girmiş aynı durumlardayız benimde sık tuvaletim geliyor heran tetikteyim ama bişey yok :26:

kızlar çok üzgünüm ben. plesantada kireçlenme varmış ve bebeğim çok az kilo almış. kilosu çok geride. doktor belkide erken alabiliriz dedi

Canım sıkma canını benimkindede varmış kireçlenme doktor normal dedi kg su kaç ki benim doktor kg su çok diye özenmeyin kgsunun fazla olması çok da iyi birşey değil dedi doğunca hemencik alıyorlar kiloyu

canım kiloya takılma son haftalarda daha hızlı alıyorlar bir ara duraklıyor yukarda da dediğim gibi çok kilolu olması önemli değil benim arkadaşın oğlu 2900 doğdu şimdi 1,5aylık 5 kiloyu geçti afacan tostoparlak oldu

Canım teşekkür ederim

canını sıkma böyle yanlız kalınca evham yapmışsın sen iyicene ayaklarını uzat dinlen birazcık moralini de yüksek tut için rahat etmiyorsada yarın mutlaka doktora git. Bak lavantanın bulduklarına hem normalmiş bunlar zaten evhamlılık hamilelik ve lohusalıkta da devam ediyor bende bebiş her hareket etmediğinde acaba ölmüş olabilir mi diye evhama kapılıyorum bazen böyle şeyleri düşünmeyip moralimizi yüksek tutmalıyız sonra lohusa depresyonuna girersin vallahi toparla canım kendini

Kızlar Ağustos Eylül gibi birlikte başladığımız yolculugu erkende olsa tamamladım..bazı tavsiyelerim olacak size daha sonra..Allah vaktiyle sizide kavuştursun inşallah...

hayırlısı olsun allah analı babalı büyütsün yavrunu canım

ay hayırlısı olsun canım , allah analı babalı büyütsün yavrunu. ne kadar mutlu olduğunu tahmin edebiliyorum allah bu duyguları bizede yaşatsın inşallah

Canım bıraz cann sıkılmış lohusa stresidır bacağınında bı seyı yoktur ınsallah yınede Dr göster bence ben daha doğuramadım heyacanla beklıyorum ortanca kızım her aksam tembılıyo karadesini artık bu gece gel dıye ama bızımkının gelmeye nıyetı yok hayırlı rabbım sanada ve cumlemıze sıfa versın herseye yetısemeyız canım braz rahatlamaya çalış ıyı geceler

Canım ben de yarın sabah 9 gibi genel anestezi ile sezeryan olacağım, şu saate kadar birşeyim yoktu ama korkmaya başladım artık. Umarım canım çok acımaz doğumdan sonra ve dediğin gibi emzirmekten daha doğrusu emzirememekten korkuyorum. Daha önce hiç ameliyat olmadım, hayal edemiyorum ne ile karşılaşacağımı.

Size çok geçmiş olsun, sağlıkla çıkarsınız İnşallah hastaneden...

kilosu 2450 civarıydı canım

Canım korkma bence az değil haftasıyla uyumlu ben 1800 doğmuşum biraz minikmişim ama çabuk toparlamışım Hem doktor kesin alıcaz demedi herhalde sen moralini yüksek tut hiç belli olmaz bir dahaki kontrole bir bakmışsın 200-300 gr almış olur geçen çarşamba banada suyun azalmış böyle olursa tehlikeli haftaya gel olmazsa alırız dedi doktor ama bu hafta bekleyelim dedi sen moralini yüksek tut haa birde muz ye bebişe kilo aldırıyormuş

canım inanır mısın yemediğim kalmadı hayatımda bu kadar sağlıklı beslenmedim. ama her gittiğimizde kilo alımı yavaşlıyo bakalım ne olacak

Hanımlar nst de en fazla kaç görüyorsunuz acaba
Bnm bugün biraz sıkıntım vardı drum bi nst ye gir dedi 75 e kadar sancı çıkmış ? Bebek hep sağımda toplu durdu bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…