2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Bugun yalanci kasilmalarla birlikte altta agrilar hissediyorum :) yarin lohusa serbeti icin bardak surahi alip hali perde siparisini verirsem, cuma da kurabiyeleri halledersem onumuzdeki hafta içi dogurmaya uygun olabilirim :)

ben napayım arkadaşım ben napayımmmm:) bak günüm yarın doluyor amma velakin hiç bir şey yok bende. doğuran oldukça ben mutlu oluyorum burda:) 2-3 cm açıklık var gerisi yokkk. bi ağrı girdiği zaman hemen dikkat kesiliyorum ama yok maalesef. annem babam arkadaşlarım telefon bekliyor iyice gerildim. aklıma geldikçe dua ediyorum allahım hayırlısıyla gelsin artık oğlum diye. yarın hurma alıp bol bol yemeyi düşünüyorum kısmetse:) allahım hep erken olur diye korkarken bu sefer de geç doğum çıktı karşıma:)

halilefeeee, arkadaşımmmm seninle SATdaştık nerelre bıraktın gittin beniiiiiii:) bi şey yazmıyordum ama nerdeyse her gün bakıyordum halilefe nasıl, doğum belirtisi var mı diye:) allahım sana, eşine ve bebeğine sağlık sıhhat versin inşallah bana da bi an önce hayırlı doğum nasip etsin:)

Merhaba kizlar simdi ciktik doktordan 06.05.2013 saat 09.00da spinal sezeryanla dogumum olucak insaallah cok heyecanliyim yavruma kavusmaya son 5 gun

Benimde aynı satımızda aynı doğum şekli tarihi ve saatimizde aynı hayırlısı olsun bakalım hepimiz için.

Yine uyuyamadım ama yaaa sıkıldım bu uyuyamama durumundan

Yeni doğumlarımıza hayırlı olsun, doğumu belli olanlara da Allah kurtarsın diyorum. Dualarımız sizlerle kızlar..

Benim de kontrolüm Cuma bakalım 36+0 oluyoruz o gün.. Protein kaçağımız ne durumda yine bakıcaz.. Ben de dualarınızı bekliyorum

Sevgiler..

Bugun yalanci kasilmalarla birlikte altta agrilar hissediyorum :) yarin lohusa serbeti icin bardak surahi alip hali perde siparisini verirsem, cuma da kurabiyeleri halledersem onumuzdeki hafta içi dogurmaya uygun olabilirim :)

Meli sen zaten su tasinma yuzunden o kadar gezdin ki pirt diye dogurucan cocugu :)
Neyse tamamla da islerini bak insanin ustunden yuk kalkiyor goreceksin biraz stresin azalir insallah :)

Ben de hep erken dogumdan korkardim. Annem surekli surda vaktin kalmadi islerini bitirmedin cocugun odasinin tulu yok bak sekerlerini yapmadin bi anda dogum yapican diyip diyip dururdu ama benim yaramazin hic niyeti yok yeri rahat sanirsam :)

Artik ayaklarimin alti nedense cok agriyor yururken bile zorlaniyorum uyku falan hak getire zaten. Mayis ayini gormem diyodum canim muhtemelen sen de oyle diyodun :)

Bu gece ilk defa oglumu gordum ruyamda ay bi lulecik saclari vardi bi sekerdi ki teyzeleri su an resmen ozlem hissediyorum ruyamda gordugum cocuguma :) Allahim insallah sag salim saglikli sihhatli kucaklarimiza almayi nasip etsin en hayirli normal sekilde en hayirli zamanda :)

2 hafta da 2 kilo almisim yaaa sabah sabah canim sikildi(( fazla yemekte yiyemiyorum zaten midem almiyo bacaklarim ayaklarim sisti nerden geliyo bu kilolar:S

maşallah canım oğluşuna bizimde yanaklar poğaça gibi bir de yan yatınca dudaklar da sıkışmış arada yanaklardan çok tatlı duruyodu ısırasım geldi

kordon varsa riske atmaz tabi sen kontrollerini ihmal etme canım haftada bir gitmiyomusun kontrole 15 gün çok bence benimki de okadar beklemez gibi doğuyor içimee

Kızlar Ağustos Eylül gibi birlikte başladığımız yolculugu erkende olsa tamamladım..bazı tavsiyelerim olacak size daha sonra..Allah vaktiyle sizide kavuştursun inşallah...

hayırlı olsunn bebeğin tavsiyelerini bekliyoruz

kızlar çok üzgünüm ben. plesantada kireçlenme varmış ve bebeğim çok az kilo almış. kilosu çok geride. doktor belkide erken alabiliriz dedi

canını sıkıp bebeğini üzme bence doktor en doğru kararı verir erken alınması gerekiyorsa alınır canım yeterki sağ salim kavuşalım kilo sorun değil sen beslersin miniğini

hayırlı olsun everyyy güle güle büyüt oğlunu darısı başımıza

herkese günaydınnn

benim sabah 5 ten beri düzensiz ağrılarım ve kasılmalarım var kızlar bir de ishal :18::18:

sırta bele ve kasıklara vuruyor ağrı gelince :18:

not almaya başladık eşimle 40. dakikada 1 satte. 20. dakikada filan oldu tam bir düzen yok bende onu işe gönderdim

doktoru aradım not almaya devam et dedi öğleden sonra nstye gidicem su yok nişan yok beklemedeyiz böyle

son bikaç işim var onları halledeyim bir yandan ne olacağını kestiremiyorum çünkü

Hayirli olsun canim gule gile buyut evladini:)

Canim Allah sifa versin onemli bisey degildir ins...

kızlar günaydın bugün bizimde kontrolümüz var hayırlısı artık belki bize de tarih verir doktorumuz. ya size bişey danışacağım kızlar hastanede dağıtmak için renkli lokumlar aldım bi karton lokum külahı almıştım onları bugün doldurup hazırlasam nasıl olur bayatlar mı ki acaba kutuda ama ne zaman olacagıda belli olmuyor bu dogumun hazır olsun istedim.

Günaydın kizlar. .sagdan sola donerken bacaklardan güç alinca alt kemiklerim morarmis gibi agridi durdu gece, birde oturunca oturms kemigimde aksama kadar sandalyede oturmusum gibi agriyor..bu kez de acilmam cikmazsa benim isim cok zor gibi :) daha da muayene sali gunu cok var yani
Chimen : evet canim bende yollarda cikarcam bebegi diyordum, bi de benim bebek 34 haftayi beklesin diye uğraşıyoduk ama beyfendi hic gelmiyor düşünmüyor..olmadi biz kışa dogru doguralim kasmayalim malum yaz geldi az gezip tozalim bebek yokken :)

Myhos: kalsiyum ve kalsiyum tabletleri yapiyor kireclenmeyi..ben ilk ayrintili ultrasona girdigimde yani 22 haftalikken falan bendede cikmisti..sütü azalttim korkudan tabletleri de biraktim..simdi bebegim 22nisanda 2450 gr.cikti belkide o yuzden küçük. .son haftalarda plesentada yaslanma ve kireclenme cok normal diyorlar..iyi dusunelim iyi olur insallah..

2 hafta da 2 kilo almisim yaaa sabah sabah canim sikildi(( fazla yemekte yiyemiyorum zaten midem almiyo bacaklarim ayaklarim sisti nerden geliyo bu kilolar:S

hic merak etme canim o kilolar sadece sana ait degil minicik yavrun suyu plasenta vucudunda ki sulari da hesapla moralini bozma normal dogum olursan aninda 6-7-duruma gore 8 kilo gidiyormus arti bi de emzirirsen tatli yerine hurma ve su ile beslenirsen bak sen o zaman:)

Günaydın kızlar ya ben burdaki doğuranlari okudukça çok hevesleniyorum yeter bende doğurmak istiyorum diye isyanları oynayasım geliyo rabbim sağ salim evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin BIZIMDE 37 haftamız bitmek üzere artık gittikçe heycan artıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…