- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #36.781
Kizlar ya dogum yapmislara o kadar ozeniyorum ki su an...
39. Haftamiz bugun bitti dr a gittik ama ne bir sanci ne bir acilma hatta vajinal muayenede rahimde yumusama bile cikmadi. Sali gunu gidicez bakalim. Hala karnim yukarida hic inmedi. Aslinda surekli tuvaletim geliyor asagida baski da hissediyorum ama i ih tik yok.
Tiramisu bence basarilisin canim ogluna da vakit ayiriyorsun sonucta oyle boyle buyuyecekler iste ne guzel ikinci bebegini aldin kucagina...
Tebrik ederim.
sidelyacım tebrikler.. emzirmeyi dert etme.. daha yeni düzenimi oturttum ben de.. ilk günler hep mama verdik. eve dönünce sağdım ama süt gelmedi, sonra sütüm geldi biberonla verdim çünkü göğüs ucum yoktu. şırıngayla çekerek ve sağarak göğüs ucumu çıkardım.. veeee mutlu soonn.. bugün hiç mama vermedim bebeğime... göğüs uçlarım yara olmaya meyilli bebeğim de ucunu acıtıyor, bepanthen lansinoh falan sürüyorum emzirmediğim zamanlar... yani kızlarr demem o ki ilk günler sakın sıkıntı yapmayın süt gelmiyor diye.. ben bugün hem sürekli emzirdim hem de buzdolabına 120 ml süt sağıp koydum.. bugün yatmadan önce tekrar sağıp dondurucuya atmayı düşünüyorumn süt poşeti almıştım.. çok sıkıntılı geçirdim emzirme sürecini.. kv göbeği çıkcak ağlatma diyor bebek bir yandan ucunu tutamıyor ama şimdi çok rahatladım.. kocam sağolsun bu konuda da destek oldu.. biri geldi bebeğe sulanıyor hemen alıyorum kucağıma başlıyorum emzirmeye..tamamen bana ait oluyor emzirdikçe daha çok içime sokasım geliyor bebeğimi... nasıl emiyor teyzeleri bir görsenizz... avent süt pompası ve biberon seti almıştım çok memnun kaldım.. bebeğime emzik de kullanıyorum hiç emmem demiyor şükür.. gerçekten doğal akış özelliği var.. emzik de rahat oluyor, yoksa mememde uyumak istiyor.. bugün ben yıkadım bebeğimi 2. yıkamamız olmasına rağmen ben tuttum kuzumu, küvet filesi o konuda rahat alıyor kızlar almadıysanız alın , üstüne yatırıp sağa sola çevirerek yıkamak iyi oluyor.. bizden haberler şimdilik böyle..
Merhaba kizlar simdi ciktik doktordan 06.05.2013 saat 09.00da spinal sezeryanla dogumum olucak insaallah cok heyecanliyim yavruma kavusmaya son 5 gun
Benimde aynı satımızda aynı doğum şekli tarihi ve saatimizde aynı hayırlısı olsun bakalım hepimiz için.
Bugun yalanci kasilmalarla birlikte altta agrilar hissediyorum :) yarin lohusa serbeti icin bardak surahi alip hali perde siparisini verirsem, cuma da kurabiyeleri halledersem onumuzdeki hafta içi dogurmaya uygun olabilirim :)
ben napayım arkadaşım ben napayımmmm:) bak günüm yarın doluyor amma velakin hiç bir şey yok bende. doğuran oldukça ben mutlu oluyorum burda:) 2-3 cm açıklık var gerisi yokkk. bi ağrı girdiği zaman hemen dikkat kesiliyorum ama yok maalesef. annem babam arkadaşlarım telefon bekliyor iyice gerildim. aklıma geldikçe dua ediyorum allahım hayırlısıyla gelsin artık oğlum diye. yarın hurma alıp bol bol yemeyi düşünüyorum kısmetse:) allahım hep erken olur diye korkarken bu sefer de geç doğum çıktı karşıma:)
canım seninle doğum tarihimiz aynı gibi bende dün gittim doktora benim oğlüşümünda yanakları tombul tombul çok güzel gözlerde çekik hiçbize benzemiyo:) nts ye bağlandım kasılma çıkmadı doktor haftaya ntsye bağlan bana sonucunu getir 15 gün sonrada asıl muaneyi yapıcaz dedi kemik yapına bakıp doğuma karar vericez dedi ama bebeğimin boynunda kordon dolaşık normal olmaz gibi geliyo bide 15 gün çok uzun ben o zamana kadar doğururum diye korkuyom:18:
bide size bişey sorucam kızlar suda baloncuk var çok güzel dedi doktor o an laf karıştı unuttum sormayı baloncuk ne işe yarıyo bileniniz var mı?
Kızlar Ağustos Eylül gibi birlikte başladığımız yolculugu erkende olsa tamamladım..bazı tavsiyelerim olacak size daha sonra..Allah vaktiyle sizide kavuştursun inşallah...
kızlar çok üzgünüm ben. plesantada kireçlenme varmış ve bebeğim çok az kilo almış. kilosu çok geride. doktor belkide erken alabiliriz dedi
kizlar ben dogurdum
24 ocakta spinal sezeryan ile dunyaya geldi oglusum
cooooook mutluyum darisi bekleyenlerin basina
spinal sezeryan cok rahatti o anlari canli canli yasamak super. ben cok heyecanlandim ama 10 dk icinde oglusu boynuma koydular onu optum izledim harika birseydio an hersey bitiyor zaten sonra ne yaparlarsa yapsinlar diyor insan
kizlar ben dogurdum
24 ocakta spinal sezeryan ile dunyaya geldi oglusum
cooooook mutluyum darisi bekleyenlerin basina
spinal sezeryan cok rahatti o anlari canli canli yasamak super. ben cok heyecanlandim ama 10 dk icinde oglusu boynuma koydular onu optum izledim harika birseydio an hersey bitiyor zaten sonra ne yaparlarsa yapsinlar diyor insan
yok canim bas agrim olmadi ama sag bacagim komple uyustu simdi de dogumdan beri yani baldirlarimda sisme var aslinda size soylemicektim moralim cok bozuk kizlar agliyorum hep annem oglani aldi gezmeye gitti esim gec gelicekmis kendimi cok yalniz hissediyorum korkuyorum baldirda sisme bacaktaki atardamar mi toplardamarda mi ne pihti old.da olabiliyormus o da akciger emboisine neden luyorus ani olume kadar gidebiliyormus cok korkoyurum esime soyledim yoktur bisey gecer dedi kiz hastanede telef olmasin dedi hakli da ama insalah evham yapiyorumdur lutfen dua edin sizler de meleksiniz dualariniz kabul olur insallah borseyim yktur Allah bebislerimizi anali babali buyutmek nasip etsin...
astirid canm maasallah bebegine de sana da ozur dilerimmoralim cok bozuk
2 hafta da 2 kilo almisim yaaa sabah sabah canim sikildi(( fazla yemekte yiyemiyorum zaten midem almiyo bacaklarim ayaklarim sisti nerden geliyo bu kilolar:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?