2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
günaydın annişlerrr.. bugün benim doğum günüm belki kızım sürpriz yapar dedim ama nerdeee hiç niyeti yok

2 hafta da 2 kilo almisim yaaa sabah sabah canim sikildi(( fazla yemekte yiyemiyorum zaten midem almiyo bacaklarim ayaklarim sisti nerden geliyo bu kilolar:S

ödemden kaynaklanıyodur canım.

İns canim ya dogurana kadar tartiya cikmayi dusunmuyorum zaten artik :)

Firoo hiç takma ben 48 ile kaldım 62 oldum şu an hastanedeyim herşey gidiyo doğumda edki halime dönüverdim o kilollara ihityacın oluck enerji çok gerekli vucut için o an ve ondan sonraki günlr doğumdn sonra pek yenmiyor

İns sidelyacim sen nasil oldun benim kiz son anda bi atraksiyon daha yapti bsna sezeryan icin gun almaya gittim doktora donmus bugun bende sezeryan olacaktim simdi hanimefendinin keyfini bekliyorum simdiden oynatiyo beni bakalim ne zaman gelecek... Senin kuzun nasil emme isine alisiyomu yavas yavas

kilosu 2450 civarıydı canım

merhaba hamılelıgımde aynı sorunu bende yasadım 38. haftada sezeryan ıle doğum yaptım kılosuda cok fena degıl benımde 2500 du. doğunca ınanılmaz hızlı kılo almıstı zaten doktorum soylemıstı zayıf bebekler daha hızlı buyur dıye yalnızonemlı olan kreclenmenın ne kadar oldugu yanı hıc beslenemeyecek kadarsa en ıyı cozum hemen alınması zaten tahmınım doktorun senı kontrole ona gore CAGIRIYORDUR. . korkma sağlıkla bebegını kucagına alacaksın.

Günaydın kızlar :)) Doğum yapacaklara doğumu olanlara bekleyenlere Allah yardım etsin gününüz güzel olsun:) Bu sıcaklar çok fena geldi gece boyu su ve tuvalet trafiği var bende :) Siz de nasıl durumlar:)

Aynen canım özellikle geceleri yarım saatte bir wc ihtiyacı için uyanıyorum ama son zamanlar ya bebişler meshaneye çok baskı yapıyorlarmış oyüzden bu kadar sık çıkıyoruz neyse az zamanımız kaldı çok şükür şafak 8 :):)

günaydın kızlar, benim nedense geceleri daha çok kasılmam oluo yaa,o şeklde uyanıorum mesela wc ye kalkıcam yataktan doğrulamıorum karnımın sertliğinden ve acısından ama sonra geçio,yarın nst var bakalım bişey çıkçakmı,aslında daha 13 günümüz var bizlermi acele edioruz ben anlamadımki yaaa

Canım benim genetikte bozukluğum olduğu için hergün iğne oluyorum eğer olmazsam bacağa kalbe ciğere pıhtı atma riski var doğumdan sonrada hemen geri başlıcam 3 ay önce eşimin arkadaşının eşi spinal anestezi ile doğum yaptığında eşine nasıl diye sormuştum bacaklarda çok şişme yaptı neden bilmiyoruz dedi şimdi sende söyleyince demek normal diye düşündüm 2-3 hafta sürmüş ama şimdi hiçbir şeyi yok maşallah hatta bende spinal olacağım için geçen hafta oturmaya çağırdım sordum baş ağrısı bel ağrısı oldumu diye hiç sıkıntı yaşamamış bacak ve el şişliği dışında bu arada emboli yada öyle bir sıkıntın olursa zaten kendin hemen anlarsın hiç korkma

canım kireçlenme bende değil başka bir arkadaşta var

bende sancı var sabah 5 ten beri

nst ye girdik geldik 50-100 arasında sancılarım çıktı 2 cm acıklık var

sancılar düzenli değil bebeğim doğum kanalına girmeye çalışıyormuş bir yandan

bizden haberler böyle eve geldik yatış olmadı hastaneye beklemedeyiz kaç gün yada saat sürer bilemiyoruz şu an

5 dakikada bir gelen düzenli sancılardan sonra hastaneye gidicez iyice bir kanala girsin beyfendi

inşallah geçer sancılar 1 hafta daha beklesin hiç değilse henüz erken diye düşünüyorum...doktor değil diyor 2940-50 cm şu an hakkımızda hayırlısı
:18::18::18:

hakkınızda hayırlısı olsun cnm,senin bebişte geliyor demek sızlama hissediomusun içerden kasıklarında ben öle olunca kanalama inmeye çalışıo diorum

kızlaaar, benim oğlanında hiç çıkmaya niyeti yok herhalde,,başlarda erken doğumdan korkuyoduk şimdi geç kalmasından..en hayırlı vakitte sağlıklı sıhhatli gelsin bebişlerimiz artık nede olsa artık mayıstayız..

Hanımlar nst de en fazla kaç görüyorsunuz acaba
Bnm bugün biraz sıkıntım vardı drum bi nst ye gir dedi 75 e kadar sancı çıkmış ? Bebek hep sağımda toplu durdu bugün

Canım ben pazartesi nst girdim sancılar 100 kadar bile çıkmış ama dr sancım çok artmadan yada suyun patlamadan almam dedi yolladı hala ağrılarım var 4 gün oldu valla dayandığı kadar dayansın istiyorum bende yarından sonra tam 37 haftalık oluyoruz en azından 1 hafta daha bekler inşallah

Ebeye görüşmüştüm epudralin etkisi olabilir mi diye bacakta şişlik yApabilir demişti ama baldırımda şişlik var sadece dizimin üstünde yani ayaklarımda yok mesela ellerimde var şişlik ve el bileklerinde var tam kestirmelerin bugün eşim doktora götürdü beni kan idrar tahlili alındı ctesi ultrason var bacaklarından doktor ufak çapta bi yetmezlik olabilir ama pıhtı yok pıhtı olsa tablo çok ağır olurdu dedi Allahım mesleklerimin yüzüne baksın inşallah dün çok ağladım ben bebeğimi emzirmem istiyorum Rabbim yardım etsin hepimize...sonuçlar ctesi belli olacak

Baş ağrısı konusu kişiden kişiye değişiyor canım sanırım çünkü benim migrenim var mesela ama epudral bende başarısı yapmadı.inşallah hiç yan etkisiz sorunsuz bir şekilde alırsın bebeğini kucağına bu arada oğlumda olmamıştı ama kızımda acayip sıcak bastı hala daha da olur emzırırken falan yanınıza sıcak bastığında soyunabileceğiniz tarzda bı gecelik falan alın ben acayip terledim oğlumu daha sıcak bi zamanda Haziran'da doğurmama rağmen bu kadar terlememiştim üşürüm diye bişeyler aldım da yanıma terleyeceğimi düşünmemiştim :)

Anne34 tekli sayıları da göreceksin herhalde bugün 10 kalmış yanlış hatırlamıyorsam hayırlısı olsun canım meleğin bol bol kilo alıyor besleniyor içerde ne güzel gerçi Doğunca emzirme falan sorun olmuyor Allah'a şükür oğlumda tecrübesizdim oğlum emmiyordu ben de emziremiyordum sarılık oldu hastanede kaldı 1 gün oda tuttuk ben de babası da yanında kaldık kızımda bi baktım sarılık oluyor emmiyor uykudan hemen sıkmaya başladım göğüslerimi sağdım kızımın ağzına sütümü o içmese zorla içirdim yani şükür çok hafif sarılığı var zaten bugün 1 haftalık olduk

Lavantacım doğum günün kutlu olsun tatlım hiç belli olmaz daha günün bitmesine çok var belki kızın akşama gelir

Astiridim seninle dünür olabilirdik ama benim kızım senin oğlundan büyük

canim benim bdt senden bir gun sonra demekki bizde artik iyice yaklastik doguma dedim senin msjini gorunce.hayirlisi ile kucagina al inslh. benim doktor 36.haftayi bitirsin gelirsede gelsin demisti hicbirsey olmaz inslh zaten kilosuda boyuda epey guzel masallah. haberdar et bizleride guzel haberlerinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…