- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #36.801
2 hafta da 2 kilo almisim yaaa sabah sabah canim sikildi(( fazla yemekte yiyemiyorum zaten midem almiyo bacaklarim ayaklarim sisti nerden geliyo bu kilolar:S
hic merak etme canim o kilolar sadece sana ait degil minicik yavrun suyu plasenta vucudunda ki sulari da hesapla moralini bozma normal dogum olursan aninda 6-7-duruma gore 8 kilo gidiyormus arti bi de emzirirsen tatli yerine hurma ve su ile beslenirsen bak sen o zaman:)
Firoo hiç takma ben 48 ile kaldım 62 oldum şu an hastanedeyim herşey gidiyo doğumda edki halime dönüverdim o kilollara ihityacın oluck enerji çok gerekli vucut için o an ve ondan sonraki günlr doğumdn sonra pek yenmiyor
Firoo hiç takma ben 48 ile kaldım 62 oldum şu an hastanedeyim herşey gidiyo doğumda edki halime dönüverdim o kilollara ihityacın oluck enerji çok gerekli vucut için o an ve ondan sonraki günlr doğumdn sonra pek yenmiyor
günaydın annişlerrr..bugün benim doğum günüm belki kızım sürpriz yapar dedim ama nerdeee hiç niyeti yok
ödemden kaynaklanıyodur canım.
Tebrikleeer canim tavsiyelerini bekliyoruz...Kızlar Ağustos Eylül gibi birlikte başladığımız yolculugu erkende olsa tamamladım..bazı tavsiyelerim olacak size daha sonra..Allah vaktiyle sizide kavuştursun inşallah...
kilosu 2450 civarıydı canım
Günaydın kızlar :)) Doğum yapacaklara doğumu olanlara bekleyenlere Allah yardım etsin gününüz güzel olsun:) Bu sıcaklar çok fena geldi gece boyu su ve tuvalet trafiği var bende :) Siz de nasıl durumlar:)
canlarim Allah razi olsun doktoru aradim bacakta sislik olabilir dedi ama salladi gibime geldi beni korkutan baldirlarimda sisme olmasi asagida yok bisey gerci ellerimde ve bileklerimde de var bayagi agladim gozlerim sisti smone canim sen igne mi vuruluyorsun boyle bi tehlike old.nu nasikl ogrendin? dualariniz icin sagolun Allah razi olsun siz de tez zamandas saglikla huzurla bebeklerinize kavusun insallah
Günaydın kizlar. .sagdan sola donerken bacaklardan güç alinca alt kemiklerim morarmis gibi agridi durdu gece, birde oturunca oturms kemigimde aksama kadar sandalyede oturmusum gibi agriyor..bu kez de acilmam cikmazsa benim isim cok zor gibi :) daha da muayene sali gunu cok var yani
Chimen : evet canim bende yollarda cikarcam bebegi diyordum, bi de benim bebek 34 haftayi beklesin diye uğraşıyoduk ama beyfendi hic gelmiyor düşünmüyor..olmadi biz kışa dogru doguralim kasmayalim malum yaz geldi az gezip tozalim bebek yokken :)
Myhos: kalsiyum ve kalsiyum tabletleri yapiyor kireclenmeyi..ben ilk ayrintili ultrasona girdigimde yani 22 haftalikken falan bendede cikmisti..sütü azalttim korkudan tabletleri de biraktim..simdi bebegim 22nisanda 2450 gr.cikti belkide o yuzden küçük. .son haftalarda plesentada yaslanma ve kireclenme cok normal diyorlar..iyi dusunelim iyi olur insallah..
canım kireçlenme bende değil başka bir arkadaşta var
bende sancı var sabah 5 ten beri
nst ye girdik geldik 50-100 arasında sancılarım çıktı 2 cm acıklık var
sancılar düzenli değil bebeğim doğum kanalına girmeye çalışıyormuş bir yandan
bizden haberler böyle eve geldik yatış olmadı hastaneye beklemedeyiz kaç gün yada saat sürer bilemiyoruz şu an
5 dakikada bir gelen düzenli sancılardan sonra hastaneye gidicez iyice bir kanala girsin beyfendi
inşallah geçer sancılar 1 hafta daha beklesin hiç değilse henüz erken diye düşünüyorum...doktor değil diyor 2940-50 cm şu an hakkımızda hayırlısı:18::18::18:
Hanımlar nst de en fazla kaç görüyorsunuz acaba
Bnm bugün biraz sıkıntım vardı drum bi nst ye gir dedi 75 e kadar sancı çıkmış ? Bebek hep sağımda toplu durdu bugün
Canım benim genetikte bozukluğum olduğu için hergün iğne oluyorum eğer olmazsam bacağa kalbe ciğere pıhtı atma riski var doğumdan sonrada hemen geri başlıcam 3 ay önce eşimin arkadaşının eşi spinal anestezi ile doğum yaptığında eşine nasıl diye sormuştum bacaklarda çok şişme yaptı neden bilmiyoruz dedi şimdi sende söyleyince demek normal diye düşündüm 2-3 hafta sürmüş ama şimdi hiçbir şeyi yok maşallah hatta bende spinal olacağım için geçen hafta oturmaya çağırdım sordum baş ağrısı bel ağrısı oldumu diye hiç sıkıntı yaşamamış bacak ve el şişliği dışında bu arada emboli yada öyle bir sıkıntın olursa zaten kendin hemen anlarsın hiç korkma
Mutlu yillar canim ins ne guzel bu hediye olur gelse:) bende snneler gununde gelse bana hediye olda diyorum:))
canım kireçlenme bende değil başka bir arkadaşta var
bende sancı var sabah 5 ten beri
nst ye girdik geldik 50-100 arasında sancılarım çıktı 2 cm acıklık var
sancılar düzenli değil bebeğim doğum kanalına girmeye çalışıyormuş bir yandan
bizden haberler böyle eve geldik yatış olmadı hastaneye beklemedeyiz kaç gün yada saat sürer bilemiyoruz şu an
5 dakikada bir gelen düzenli sancılardan sonra hastaneye gidicez iyice bir kanala girsin beyfendi
inşallah geçer sancılar 1 hafta daha beklesin hiç değilse henüz erken diye düşünüyorum...doktor değil diyor 2940-50 cm şu an hakkımızda hayırlısı:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?