- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #36.821
Ebeye görüşmüştüm epudralin etkisi olabilir mi diye bacakta şişlik yApabilir demişti ama baldırımda şişlik var sadece dizimin üstünde yani ayaklarımda yok mesela ellerimde var şişlik ve el bileklerinde var tam kestirmelerin bugün eşim doktora götürdü beni kan idrar tahlili alındı ctesi ultrason var bacaklarından doktor ufak çapta bi yetmezlik olabilir ama pıhtı yok pıhtı olsa tablo çok ağır olurdu dedi Allahım mesleklerimin yüzüne baksın inşallah dün çok ağladım ben bebeğimi emzirmem istiyorum Rabbim yardım etsin hepimize...sonuçlar ctesi belli olacak
Baş ağrısı konusu kişiden kişiye değişiyor canım sanırım çünkü benim migrenim var mesela ama epudral bende başarısı yapmadı.inşallah hiç yan etkisiz sorunsuz bir şekilde alırsın bebeğini kucağına bu arada oğlumda olmamıştı ama kızımda acayip sıcak bastı hala daha da olur emzırırken falan yanınıza sıcak bastığında soyunabileceğiniz tarzda bı gecelik falan alın ben acayip terledim oğlumu daha sıcak bi zamanda Haziran'da doğurmama rağmen bu kadar terlememiştim üşürüm diye bişeyler aldım da yanıma terleyeceğimi düşünmemiştim :)
Anne34 tekli sayıları da göreceksin herhalde bugün 10 kalmış yanlış hatırlamıyorsam hayırlısı olsun canım meleğin bol bol kilo alıyor besleniyor içerde ne güzel gerçi Doğunca emzirme falan sorun olmuyor Allah'a şükür oğlumda tecrübesizdim oğlum emmiyordu ben de emziremiyordum sarılık oldu hastanede kaldı 1 gün oda tuttuk ben de babası da yanında kaldık kızımda bi baktım sarılık oluyor emmiyor uykudan hemen sıkmaya başladım göğüslerimi sağdım kızımın ağzına sütümü o içmese zorla içirdim yani şükür çok hafif sarılığı var zaten bugün 1 haftalık olduk
Lavantacım doğum günün kutlu olsun tatlım hiç belli olmaz daha günün bitmesine çok var belki kızın akşama gelir
Astiridim seninle dünür olabilirdik ama benim kızım senin oğlundan büyük
hakkınızda hayırlısı olsun cnm,senin bebişte geliyor demek sızlama hissediomusun içerden kasıklarında ben öle olunca kanalama inmeye çalışıo diorum
canım şöyle oldu
gece vajina bölgemdeki kemiklerden çıt çıt sesler geldi wc ye kalktığımda resmen hissettim çıtırtıyı
bir de alt karın bölgesinde,kasıklarda ve vajinada yanma ağrı baskı şeklinde bi acı olduyor tam tarif de edemiyorum :18:
ayrıca belim sırtım ve kuyruk sokumumda da vücuda yayılan bir ağrı var karnım yanlardan büzüştü içine çöktü ortada toplandı sürekli aşağıda ellerini hissediyorum
napmaya çalışıyosa...suyum gelmedi nişan da olmayınca ve sancılar da düzenli olmayınca evimize geldik şimdilik sancıları takipteyim
canim benim bdt senden bir gun sonra demekki bizde artik iyice yaklastik doguma dedim senin msjini gorunce.hayirlisi ile kucagina al inslh. benim doktor 36.haftayi bitirsin gelirsede gelsin demisti hicbirsey olmaz inslh zaten kilosuda boyuda epey guzel masallah. haberdar et bizleride guzel haberlerinden
Satdasim dogumdasim seninde hayirli olsun canim.ben cok heyecanliyim 1 suru duygu icindeyim agliyorum seviniyorum korkuyorumsen ne alemdesin =)
Sen moralini yüksek tut canını sıkma herşey güzel olacak bak görürsün kilosu az bile doğsa emmeye başlayınca hemencik alır o kilolorı tontiş olurcanım inanır mısın yemediğim kalmadı hayatımda bu kadar sağlıklı beslenmedim. ama her gittiğimizde kilo alımı yavaşlıyo bakalım ne olacak
Canım ödemdir takma sen iyi 2 haftada almışsın ben 1 haftada 5 kilo aldım hiç anlayamadım şimdi ayaklarım sosis gibi2 hafta da 2 kilo almisim yaaa sabah sabah canim sikildi(( fazla yemekte yiyemiyorum zaten midem almiyo bacaklarim ayaklarim sisti nerden geliyo bu kilolar:S
Ebeye görüşmüştüm epudralin etkisi olabilir mi diye bacakta şişlik yApabilir demişti ama baldırımda şişlik var sadece dizimin üstünde yani ayaklarımda yok mesela ellerimde var şişlik ve el bileklerinde var tam kestirmelerin bugün eşim doktora götürdü beni kan idrar tahlili alındı ctesi ultrason var bacaklarından doktor ufak çapta bi yetmezlik olabilir ama pıhtı yok pıhtı olsa tablo çok ağır olurdu dedi Allahım mesleklerimin yüzüne baksın inşallah dün çok ağladım ben bebeğimi emzirmem istiyorum Rabbim yardım etsin hepimize...sonuçlar ctesi belli olacak
Baş ağrısı konusu kişiden kişiye değişiyor canım sanırım çünkü benim migrenim var mesela ama epudral bende başarısı yapmadı.inşallah hiç yan etkisiz sorunsuz bir şekilde alırsın bebeğini kucağına bu arada oğlumda olmamıştı ama kızımda acayip sıcak bastı hala daha da olur emzırırken falan yanınıza sıcak bastığında soyunabileceğiniz tarzda bı gecelik falan alın ben acayip terledim oğlumu daha sıcak bi zamanda Haziran'da doğurmama rağmen bu kadar terlememiştim üşürüm diye bişeyler aldım da yanıma terleyeceğimi düşünmemiştim :)
Anne34 tekli sayıları da göreceksin herhalde bugün 10 kalmış yanlış hatırlamıyorsam hayırlısı olsun canım meleğin bol bol kilo alıyor besleniyor içerde ne güzel gerçi Doğunca emzirme falan sorun olmuyor Allah'a şükür oğlumda tecrübesizdim oğlum emmiyordu ben de emziremiyordum sarılık oldu hastanede kaldı 1 gün oda tuttuk ben de babası da yanında kaldık kızımda bi baktım sarılık oluyor emmiyor uykudan hemen sıkmaya başladım göğüslerimi sağdım kızımın ağzına sütümü o içmese zorla içirdim yani şükür çok hafif sarılığı var zaten bugün 1 haftalık olduk
Lavantacım doğum günün kutlu olsun tatlım hiç belli olmaz daha günün bitmesine çok var belki kızın akşama gelir
ben sanki gülsevdamı birkaç gündür görmüyomuyum bana mı öyle geliyor ben mi farketmedim. annesinde falan mı acaba :44: ... yoksa yoksa bu kız kaçak kaçak doğum mu yaptı
hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün..kizlar ben dogurdum
24 ocakta spinal sezeryan ile dunyaya geldi oglusum
cooooook mutluyum darisi bekleyenlerin basina
spinal sezeryan cok rahatti o anlari canli canli yasamak super. ben cok heyecanlandim ama 10 dk icinde oglusu boynuma koydular onu optum izledim harika birseydio an hersey bitiyor zaten sonra ne yaparlarsa yapsinlar diyor insan
yok canim bas agrim olmadi ama sag bacagim komple uyustu simdi de dogumdan beri yani baldirlarimda sisme var aslinda size soylemicektim moralim cok bozuk kizlar agliyorum hep annem oglani aldi gezmeye gitti esim gec gelicekmis kendimi cok yalniz hissediyorum korkuyorum baldirda sisme bacaktaki atardamar mi toplardamarda mi ne pihti old.da olabiliyormus o da akciger emboisine neden luyorus ani olume kadar gidebiliyormus cok korkoyurum esime soyledim yoktur bisey gecer dedi kiz hastanede telef olmasin dedi hakli da ama insalah evham yapiyorumdur lutfen dua edin sizler de meleksiniz dualariniz kabul olur insallah borseyim yktur Allah bebislerimizi anali babali buyutmek nasip etsin...
canım geçmiş olsun....işallah etkşleri çabuk atlatırsın...
astirid canm maasallah bebegine de sana da ozur dilerimmoralim cok bozuk
hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün..
Çok karmakarışığım aslında heyecanlıyım endişeliyim mutluyum.Dün kontrole gittim nst için ilk defa doğumhane katına çıkarttılar gerçeğin farkına vardım tansiyonum çıktı :)) Oğluşumu çok merak ediyorum seninkide oğlanmı kg su ne kadar.
Hayırlısı canım ya ara ara sankı bıraz sancı gelıyo ama daha var galıba artık sabırsızlanmaya başladım acemılestım kendımı çok tuhaf hıssedıyorum sankı ılk kez doğuracam ayy Allah hepsimizin yardımcısı olsun pazartesı Dr kontrol var çatı muayene daha hıc yapmadı Belkı bu sefer yaparEbeye görüşmüştüm epudralin etkisi olabilir mi diye bacakta şişlik yApabilir demişti ama baldırımda şişlik var sadece dizimin üstünde yani ayaklarımda yok mesela ellerimde var şişlik ve el bileklerinde var tam kestirmelerin bugün eşim doktora götürdü beni kan idrar tahlili alındı ctesi ultrason var bacaklarından doktor ufak çapta bi yetmezlik olabilir ama pıhtı yok pıhtı olsa tablo çok ağır olurdu dedi Allahım mesleklerimin yüzüne baksın inşallah dün çok ağladım ben bebeğimi emzirmem istiyorum Rabbim yardım etsin hepimize...sonuçlar ctesi belli olacak
canım kireçlenme bende değil başka bir arkadaşta var
bende sancı var sabah 5 ten beri
nst ye girdik geldik 50-100 arasında sancılarım çıktı 2 cm acıklık var
sancılar düzenli değil bebeğim doğum kanalına girmeye çalışıyormuş bir yandan
bizden haberler böyle eve geldik yatış olmadı hastaneye beklemedeyiz kaç gün yada saat sürer bilemiyoruz şu an
5 dakikada bir gelen düzenli sancılardan sonra hastaneye gidicez iyice bir kanala girsin beyfendi
inşallah geçer sancılar 1 hafta daha beklesin hiç değilse henüz erken diye düşünüyorum...doktor değil diyor 2940-50 cm şu an hakkımızda hayırlısı:18::18::18:
Bunlar kişiye göre değişen şeyler. sezaryen doğum sonrası yaşananlar da kişiye ve operasyonu yapan doktora göre değişiklik gösteriyor. Öyle profesonel dikiş atıyorlar ki bazı hastanelerde Bırakın pijamayı tayt giyenler biliyorum.
Aynen bende ilk kez dun girdim nst ye heyecandan cok kasildim yatamadim =) evet benim ki de pasa olucak insallah 3200 gr olduk.senin pasa ne kadar canim
anladım cnm saol,o bel ve kuyruk sokumu acısı 2 gndr bndede oluo,bakalım yarın grcez bizdede varmı bi değişiklik:)
seninle aynıyız canım daha erken değilmi doğum için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?