2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

sağolasın canım. kim bilir dimi belki sürpriz yapar.. ama babasına çektiyse hiç sanmam adam unuttu beni ya.. sabah gitti pazar günü dönecek. dün bi atraksiyon yapar diye bekledim ama nerdee..
olsun acısını çıkarmakta güzel olacak..

hakkınızda hayırlısı olsun cnm,senin bebişte geliyor demek sızlama hissediomusun içerden kasıklarında ben öle olunca kanalama inmeye çalışıo diorum

canım şöyle oldu

gece vajina bölgemdeki kemiklerden çıt çıt sesler geldi wc ye kalktığımda resmen hissettim çıtırtıyı

bir de alt karın bölgesinde,kasıklarda ve vajinada yanma ağrı baskı şeklinde bi acı olduyor tam tarif de edemiyorum :18:

ayrıca belim sırtım ve kuyruk sokumumda da vücuda yayılan bir ağrı var karnım yanlardan büzüştü içine çöktü ortada toplandı sürekli aşağıda ellerini hissediyorum

napmaya çalışıyosa...suyum gelmedi nişan da olmayınca ve sancılar da düzenli olmayınca evimize geldik şimdilik sancıları takipteyim

Son düzenleme:

anladım cnm saol,o bel ve kuyruk sokumu acısı 2 gndr bndede oluo,bakalım yarın grcez bizdede varmı bi değişiklik:)

ben sanki gülsevdamı birkaç gündür görmüyomuyum bana mı öyle geliyor ben mi farketmedim. annesinde falan mı acaba :44: ... yoksa yoksa bu kız kaçak kaçak doğum mu yaptı

doktorum da beni rahatlatmaya çalıştı canım panik olduğumu görünce

herşeyi güzel korkma gelirse, erken değil dedi

elimden geldiğince yazıcam size çookkk heyecanlııı insan ağrıya sevinirmi yaa

içten içe seviniyorum kızlarr o ağrılar beni meleğimle kavuşturcakk annelik muhteşem bişeymiş açtım gene musluklarıı

Satdasim dogumdasim seninde hayirli olsun canim.ben cok heyecanliyim 1 suru duygu icindeyim agliyorum seviniyorum korkuyorum sen ne alemdesin =)

Çok karmakarışığım aslında heyecanlıyım endişeliyim mutluyum.Dün kontrole gittim nst için ilk defa doğumhane katına çıkarttılar gerçeğin farkına vardım tansiyonum çıktı :)) Oğluşumu çok merak ediyorum seninkide oğlanmı kg su ne kadar.

canım inanır mısın yemediğim kalmadı hayatımda bu kadar sağlıklı beslenmedim. ama her gittiğimizde kilo alımı yavaşlıyo bakalım ne olacak

Sen moralini yüksek tut canını sıkma herşey güzel olacak bak görürsün kilosu az bile doğsa emmeye başlayınca hemencik alır o kilolorı tontiş olur

2 hafta da 2 kilo almisim yaaa sabah sabah canim sikildi(( fazla yemekte yiyemiyorum zaten midem almiyo bacaklarim ayaklarim sisti nerden geliyo bu kilolar:S
Canım ödemdir takma sen iyi 2 haftada almışsın ben 1 haftada 5 kilo aldım hiç anlayamadım şimdi ayaklarım sosis gibi doğumdan sonra geçecek inşallah

Hala olabiliriz hem kadının büyük olduğu evliliklerde zengin olunuyormuş

hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün..

Aynen bende ilk kez dun girdim nst ye heyecandan cok kasildim yatamadim =) evet benim ki de pasa olucak insallah 3200 gr olduk.senin pasa ne kadar canim

Hayırlısı canım ya ara ara sankı bıraz sancı gelıyo ama daha var galıba artık sabırsızlanmaya başladım acemılestım kendımı çok tuhaf hıssedıyorum sankı ılk kez doğuracam ayy Allah hepsimizin yardımcısı olsun pazartesı Dr kontrol var çatı muayene daha hıc yapmadı Belkı bu sefer yapar

Bugün kontrolümüz vardı kızlar benim minik kuşum istikrarını sürdürüyor ilk günkü gibi duruyor maşallah başı solda yukarda:) Dr çok sevdi hiç ayrılamıyor ordan diyor:) Herşey normal Allaha çok şükür. Nstde sancıda çıkmadı hiç. Ayın 13'ü olarak konuştuk Drumla bir aksilik olmazsa inşallah 10 gün sonra geliyor minnakım:))

30 nisanda çatı muayenesi oldu.lekelenme olabilir dedide....dün akşam çok ağrım oldu kasık karın bölgemde 1:30 gibi ishal ağrısı gibi tabi fazlaydıda... sonra uyumuşum..
sabah wc de kahverengi gibi az parça geldi...sonraki wclerde idrarla kan geldi..sonrasında adet kanı gibi az kan geldi.daha gitmedim....normal mi...şu amniyo sıvısını belli eden pedden koydum..idrar kaçıyor gibi ama emin olamadım....fazla ayrıntılı oldu ama kusura bakmayın.....

seninle aynıyız canım daha erken değilmi doğum için

Elbette öyle, zaten herkes burda kişisel deneyimlerini paylaşıyor, yani tam da kişiye göre değişebilecek şeyleri.Ben de aynen öyle yaptımmmm.. Dilerim sizler sıkı sıkı tayt giyebilenlerden olursunuz. Kolay gelsin.

selamm güzel anneciklerr.dogum yapan tüm arkadaşlar hayırlı olsunn.saglıkla sıhatle buyütün ınşallh.hayırlı evlat olur ınşallh vatanına mılletıne..
bizde dün kontrolumuzu olduk 2.900 kg da kızımız.erken gelecegım demezse 20 mayısta sezeryanla dogumumuz olacak kısmetse..az kaldıı.artık yavaş yavaş sonlara geldık

Aynen bende ilk kez dun girdim nst ye heyecandan cok kasildim yatamadim =) evet benim ki de pasa olucak insallah 3200 gr olduk.senin pasa ne kadar canim

3400 canım benimkide. benim 4. nst oldu ama doğumhanede yapmıyolardı dün orda yapılınca heyecanlandım.bide hemşire hastaları karıştırdı baktım damar yolu açmaya geliyo elinde bide serum şişesi,dedim yanlış kişiye yapıyosunuz arattırdım dr umu da yırttım,boştan yere serum yiyecektim :)) Sen hangi şehirdesin canım,ilk gebeliğin seninde dimi?

anladım cnm saol,o bel ve kuyruk sokumu acısı 2 gndr bndede oluo,bakalım yarın grcez bizdede varmı bi değişiklik:)

inşallah vardır güzel gelişmeler

seninle aynıyız canım daha erken değilmi doğum için

canım bebeğin gelişimi iyi erken gelirse korkma dedi doktor bugün

benim şimdilik sancılarım var doğum kanalına girmeye çalıştığı için

doğum ne zaman olur bilemiyorum nişan gelmedi su yok beklemedeyiz

1 hafta da olabilir 1 günde sancıları takipteyim ama henüz düzensiz 2 saatte olduğu da oluyor yarım saatte olduğu da

hakkımızda hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…