2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
gunaydınnn
tarıhler alınmışş nişanlar gelmişş sancılar baslamıss
ooo bol şenlıklı bır haftadayız
bende ıkır zıkır etmekteyım coookkk sıcakk uyuyamuorumm
buenum tıkanıo nefes alamıorum nstde sancım vardı
yuvarlanıp gıdıoz bakalımm
myhoş doğum yakın gozukuo 1 haftada surebılır bellı olmuo hiç
blech doğumu tetıklemıs olabılır catı muay. drlardfa belırtıo ya
,gelen sey suyunda olabılır devamı gelırse bı dra gıt cnm
tiramısu sıslık normal benım arkadasımdada oldu embolı olsa zaten duramazsın cnm ıcın rahat olsun

ben geldim kızlar :) esım gececı olduğu ıcın bu hafta annemde kalmıştım
ıkı sokak ötemde annemler ama yınede evımı ozledım :)
esım bıdaha gececı olmadan dogururm inşallah

ee yokluğumda doğum yapan oldumu halılefe vardı enson tıramısu sankı senı doğum yaptın dıye gordum
gozun aydın canım hayırlsıyla buyut bebegını darısı bızlerın basına:)

Tiramisucum çok geçmiş olsun canım Allahım şifa versin inşallah en kısa zamanda iyileşirsin şimdi lohusalık zamanındasın tam dikkat et kendine canım.

ben sanki gülsevdamı birkaç gündür görmüyomuyum bana mı öyle geliyor ben mi farketmedim. annesinde falan mı acaba :44: ... yoksa yoksa bu kız kaçak kaçak doğum mu yaptı

Aynen canım bende merak ettim gülsevdamı göremiyorum kaç gündür kaçak doğum iyiymiş bu arada:))

Evet tatlım Allaha şükür az kaldı benim şafak da 10:))

Benimde özellikle geceleri çok kasılmam oluyor canım anlattığın şekilde ama bugün hiç sancı çıkmadı nstde.

Lavantacım mutlu,huzurlu, sağlıklı yıllar diliyorum canım ailenle sevdiklerinle inşallah

öyle tabi canım hayırlısı.kaç kilo bebeğin.bende dün bayağ kötüydüm kasılmam ve sancım vardı senin dediğin gibi belime ve kuyruk sokuma vuruyodu ağrılar.bide vajinamada sancı giriyodu.ama yine de gitmedik hastaneye sancıyla uyuya kalmışım

Bu arada toplamda 19 kilo almışım bakalım son 10 gün kaldı artık ne kadarla gircem doğuma ilginç ki 9 aydır ilk defa bu hafta hiç kilo almamışım
Halilefecim 13 kilo verdiğini okudum doğumda maşallah canım inşallah benimde epeyce gider size yazarım doğuma giderken ki kilomla çıktıktan sonraki kilomu çünkü bende çok merak ediyorum

Gülsevdam nereye kayboldun doğurdun mu diyorduk bizde tam valla öyle insanın kendi evi gibisi yok

Astirid canim dunyanin en guzel seyi anne olmak ama en zor seyi ayni zamanda gelsinler totolarini issiralim sunlarin :)

Issıralım tabi hatta ben yaptığı eziyetler için extra ıssırıcam

Ah canım o kadar uzun sürmez inşallah çabucak gelir bebiş

iyi insan lafının üstüne gelirmiş canım Tamda senden bahsediyorduk:))

Ayy yaz yaz bizde inşallah 13 kilo veririz çok mutlu oldum 13 ü duyunca yani ben 9 kilo almıştım 13 kilo verirsem hamile kaldığım halimden daha zayıf olurum

Ay artık evde balık yapmıycam ya temizlemesi çok zor akşam sen yorulma dedi eşim kendi makinaya yerleştirmiş bulaşıkları falan ama yarım yamalak işte şimdi çamaşır suyuyla temizledim heryeri bugün eşime söyleyeceğim bu hafta dışarda yiyelim balık işini temizlik yaparken doğurucam en son

canım Allah yardımcın olsun beraber doğurcaz derken senin oğlan aceleci çıktı bol bol inşikak suresi meryem suresi oku inş kolay doğumun olur.

Sancın varmı canım karın ağrısı gıbı tuvaletin gelıyo gıbı

sancın geçtiyse iyi canım benimki de ertelense biraz fena olmaz

salı 2900 dü kilosu nst de ne sancı vardı ne bişey hatta yukarda olduğu için doktor 20 gün daha bekler demişti

ama bugün hem sancı hem kanala yerleşmeye çalışıyor bu bebişlerin günü gününe uymuyor valla kilo 2940-50 cm miş şu an

Son düzenleme:

benimki aşağıda ama bakalım bende erken bekliyorum yada gelmesini istiyorum:)

Selam kuzular...
Myhos,hayırlısı olsun canım,dogum yakın gibi gorunuyor :))
Bende de sancı olayı baya arttı,zaten artık kasılmalar hep agrılı oluyor.Bakalım nereye kadar gitcez.

canım Allah yardımcın olsun beraber doğurcaz derken senin oğlan aceleci çıktı bol bol inşikak suresi meryem suresi oku inş kolay doğumun olur.

gamzelim dediğin gibi acele edicek galiba canım okuyorum bol bol rabbim yardımcımız olsun herbirimizin

benimki aşağıda ama bakalım bende erken bekliyorum yada gelmesini istiyorum:)

inşallah gönlüne göre olur canım

Son düzenleme:
Ya kılodan bahsetmeyın ben Cook aldım bu hamılelıgımde nasıl verecek gercı 4 çocukla verırım herhalde dıye umuyorum ama yaslandım metebolızmam yavasladıysa zor sıze kendı kılomu solımmı evet bohy 1. 74 kılo 97 yaa beklıde dahada çoğalmıştır kaç gündüze tartılmadım

canım genellıkle ıshal doğum oncesı işaretı dıye bılıyorum doktora bı görünsen muayene olsan ?

iyi insan lafının üstüne gelirmiş canım Tamda senden bahsediyorduk:))

gecmıse bakmadan yazdım 2 3 arka sayfaya sımdı bakabıldım :) sızlerınde kalbı temız kı aynı anda andınız geldım
bu benım yaramaz 5 hfta yatrdı benı erken doğum rıskı dıye sımdıde gununumu gecırtcek bakalım :)

myhos canım inşallah sıradakı sensın gıbıme geliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…