- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #36.841
Ebeye görüşmüştüm epudralin etkisi olabilir mi diye bacakta şişlik yApabilir demişti ama baldırımda şişlik var sadece dizimin üstünde yani ayaklarımda yok mesela ellerimde var şişlik ve el bileklerinde var tam kestirmelerin bugün eşim doktora götürdü beni kan idrar tahlili alındı ctesi ultrason var bacaklarından doktor ufak çapta bi yetmezlik olabilir ama pıhtı yok pıhtı olsa tablo çok ağır olurdu dedi Allahım mesleklerimin yüzüne baksın inşallah dün çok ağladım ben bebeğimi emzirmem istiyorum Rabbim yardım etsin hepimize...sonuçlar ctesi belli olacak
Baş ağrısı konusu kişiden kişiye değişiyor canım sanırım çünkü benim migrenim var mesela ama epudral bende başarısı yapmadı.inşallah hiç yan etkisiz sorunsuz bir şekilde alırsın bebeğini kucağına bu arada oğlumda olmamıştı ama kızımda acayip sıcak bastı hala daha da olur emzırırken falan yanınıza sıcak bastığında soyunabileceğiniz tarzda bı gecelik falan alın ben acayip terledim oğlumu daha sıcak bi zamanda Haziran'da doğurmama rağmen bu kadar terlememiştim üşürüm diye bişeyler aldım da yanıma terleyeceğimi düşünmemiştim :)
Anne34 tekli sayıları da göreceksin herhalde bugün 10 kalmış yanlış hatırlamıyorsam hayırlısı olsun canım meleğin bol bol kilo alıyor besleniyor içerde ne güzel gerçi Doğunca emzirme falan sorun olmuyor Allah'a şükür oğlumda tecrübesizdim oğlum emmiyordu ben de emziremiyordum sarılık oldu hastanede kaldı 1 gün oda tuttuk ben de babası da yanında kaldık kızımda bi baktım sarılık oluyor emmiyor uykudan hemen sıkmaya başladım göğüslerimi sağdım kızımın ağzına sütümü o içmese zorla içirdim yani şükür çok hafif sarılığı var zaten bugün 1 haftalık olduk
Lavantacım doğum günün kutlu olsun tatlım hiç belli olmaz daha günün bitmesine çok var belki kızın akşama gelir
Astiridim seninle dünür olabilirdik ama benim kızım senin oğlundan büyük
ben sanki gülsevdamı birkaç gündür görmüyomuyum bana mı öyle geliyor ben mi farketmedim. annesinde falan mı acaba :44: ... yoksa yoksa bu kız kaçak kaçak doğum mu yaptı
Aynen canım özellikle geceleri yarım saatte bir wc ihtiyacı için uyanıyorum ama son zamanlar ya bebişler meshaneye çok baskı yapıyorlarmış oyüzden bu kadar sık çıkıyoruz neyse az zamanımız kaldı çok şükür şafak 8 :):)
günaydın kızlar, benim nedense geceleri daha çok kasılmam oluo yaa,o şeklde uyanıorum mesela wc ye kalkıcam yataktan doğrulamıorum karnımın sertliğinden ve acısından ama sonra geçio,yarın nst var bakalım bişey çıkçakmı,aslında daha 13 günümüz var bizlermi acele edioruz ben anlamadımki yaaa
inşallah vardır güzel gelişmeler
canım bebeğin gelişimi iyi erken gelirse korkma dedi doktor bugün
benim şimdilik sancılarım var doğum kanalına girmeye çalıştığı için
doğum ne zaman olur bilemiyorum nişan gelmedi su yok beklemedeyiz
1 hafta da olabilir 1 günde sancıları takipteyim ama henüz düzensiz 2 saatte olduğu da oluyor yarım saatte olduğu da
hakkımızda hayırlısı bakalım
Astirid canim dunyanin en guzel seyi anne olmak ama en zor seyi ayni zamanda gelsinler totolarini issiralim sunlarin :)
1 hafta da olabilir 1 günde sancıları takipteyim ama henüz düzensiz 2 saatte olduğu da oluyor yarım saatte olduğu da
ben geldim kızlar :) esım gececı olduğu ıcın bu hafta annemde kalmıştım
ıkı sokak ötemde annemler ama yınede evımı ozledım :)
esım bıdaha gececı olmadan dogururm inşallah
ee yokluğumda doğum yapan oldumu halılefe vardı enson tıramısu sankı senı doğum yaptın dıye gordum
gozun aydın canımhayırlsıyla buyut bebegını darısı bızlerın basına:)
Bu arada toplamda 19 kilo almışım bakalım son 10 gün kaldı artık ne kadarla gircem doğuma ilginç ki 9 aydır ilk defa bu hafta hiç kilo almamışım
Halilefecim 13 kilo verdiğini okudum doğumda maşallah canım inşallah benimde epeyce gider size yazarım doğuma giderken ki kilomla çıktıktan sonraki kilomu çünkü bende çok merak ediyorum
30 nisanda çatı muayenesi oldu.lekelenme olabilir dedide....dün akşam çok ağrım oldu kasık karın bölgemde 1:30 gibi ishal ağrısı gibi tabi fazlaydıda... sonra uyumuşum..
sabah wc de kahverengi gibi az parça geldi...sonraki wclerde idrarla kan geldi..sonrasında adet kanı gibi az kan geldi.daha gitmedim....normal mi...şu amniyo sıvısını belli eden pedden koydum..idrar kaçıyor gibi ama emin olamadım....fazla ayrıntılı oldu ama kusura bakmayın.....
öyle tabi canım hayırlısı.kaç kilo bebeğin.bende dün bayağ kötüydüm kasılmam ve sancım vardı senin dediğin gibi belime ve kuyruk sokuma vuruyodu ağrılar.bide vajinamada sancı giriyodu.ama yine de gitmedik hastaneye sancıyla uyuya kalmışım
sancın geçtiyse iyi canım benimki de ertelense biraz fena olmaz
salı 2900 dü kilosu nst de ne sancı vardı ne bişey hatta yukarda olduğu için doktor 20 gün daha bekler demişti
ama bugün hem sancı hem kanala yerleşmeye çalışıyor bu bebişlerin günü gününe uymuyor valla kilo 2940-50 cm miş şu an
canım Allah yardımcın olsun beraber doğurcaz derken senin oğlan aceleci çıktı bol bol inşikak suresi meryem suresi oku inş kolay doğumun olur.[/QUikimiz beraber doğururuz heralde günlerim aynı çünkü.27 mayıs:)
Ayy yaz yaz bizde inşallah 13 kilo veririzçok mutlu oldum 13 ü duyunca yani ben 9 kilo almıştım 13 kilo verirsem hamile kaldığım halimden daha zayıf olurum
canım Allah yardımcın olsun beraber doğurcaz derken senin oğlan aceleci çıktı bol bol inşikak suresi meryem suresi oku inş kolay doğumun olur.
canım Allah yardımcın olsun beraber doğurcaz derken senin oğlan aceleci çıktı bol bol inşikak suresi meryem suresi oku inş kolay doğumun olur.
benimki aşağıda ama bakalım bende erken bekliyorum yada gelmesini istiyorum:)
30 nisanda çatı muayenesi oldu.lekelenme olabilir dedide....dün akşam çok ağrım oldu kasık karın bölgemde 1:30 gibi ishal ağrısı gibi tabi fazlaydıda... sonra uyumuşum..
sabah wc de kahverengi gibi az parça geldi...sonraki wclerde idrarla kan geldi..sonrasında adet kanı gibi az kan geldi.daha gitmedim....normal mi...şu amniyo sıvısını belli eden pedden koydum..idrar kaçıyor gibi ama emin olamadım....fazla ayrıntılı oldu ama kusura bakmayın.....
iyi insan lafının üstüne gelirmiş canımTamda senden bahsediyorduk:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?