- 2 Temmuz 2008
- 428
- 17
- 298
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #36.861
ikimiz beraber doğururuz heralde günlerim aynı çünkü.27 mayıs:)
canım Allah yardımcın olsun beraber doğurcaz derken senin oğlan aceleci çıktı bol bol inşikak suresi meryem suresi oku inş kolay doğumun olur.
3400 canım benimkide. benim 4. nst oldu ama doğumhanede yapmıyolardı dün orda yapılınca heyecanlandım.bide hemşire hastaları karıştırdı baktım damar yolu açmaya geliyo elinde bide serum şişesi,dedim yanlış kişiye yapıyosunuz arattırdım dr umu da yırttım,boştan yere serum yiyecektim :)) Sen hangi şehirdesin canım,ilk gebeliğin seninde dimi?
canm benim adet tarihine göre 27 mayıs şimdiye kadar hep bebeğin gelişimi ilerdeydi 22 mayısa düştü 18 mayısa düştü ama bu hafta normal çıktı herhalde 27 mayısı bulcak ne kadar durursa o kadar iyi biraz tombiş olsun istiyorum ben
Sancın varmı canım karın ağrısı gıbı tuvaletin gelıyo gıbı
oluyo bazen ama düzenli değil bi ara oluyo üst üste sonra olmuyo...gecede baktık.düzenli olmadı uyumuşum sonra bekliyom şimdi.allahtan bebeğim hareket ediyoda aradada çok paniklemiyom ya hayırısı...şimdi yine oluyor. toplanıyor...ve sanki başıyla itiyo gibi baskı
canım bende suya 7 kere meryem suresi okununca kolay açılma oluyomuş diye okumuştum. meryem surelerini okudum sonra inşikak ve tarık surelerini 7 kere duydum şimdi aynı suya onları da okuycam.
bide 3 hurmaya birer yasin biri sancı başladığında kolay doğum niyetiyle anne yiyecek sonra biri bebeğin damağına sürülecek diğeri de doğumdan sonra süt için nyetlenip yenecekmiş. bunu da nst deyken yan yatağımdaki kız söyledi. 3. çocuğuymuş dedim bi bildiği vardır
bi de 7 pirince birer meryem ve taha suresi dedi ama onu daha yapamadım. vaktim yeter mi bilmiyorum biraz yavaş okuyorum da :26:
myhos canım inşallah sıradakı sensın gıbıme geliyor :)
benimde adet tarihine göre 27 mayıs.ne kadar şimdi kilosu
Canım ben pazartesi nst girdim sancılar 100 kadar bile çıkmış ama dr sancım çok artmadan yada suyun patlamadan almam dedi yolladı hala ağrılarım var 4 gün oldu valla dayandığı kadar dayansın istiyorum bende yarından sonra tam 37 haftalık oluyoruz en azından 1 hafta daha bekler inşallah
Bnm dün kasıklarımda ve alt karnımda geçmeyen ağrılar vardı bide bebek sağ tarafa toplanınca korktum zaten suyun azalıyor hareketleri iyi takip et demişti Dr um. Dün tatil malum evime yakın bi yere gidip nst yaptırdım 75 e kadar sancı var ama 37 haftalık deyince bunlar önemsiz dediler. Bugün kendi Dr ma gittim nst ye aldılar yine. Kasılman yok dedi Dr ancak kendi ultrasonlar muayenene ederken kazılman oldu şimdi dedi eliyle kendi farketti. Suyum 7 olmuş artık 3 günde bir gel dedi. Bebeğin kafası da yerleşmiş Pelvise ama Sezeryan olcaz galiba(((( bebek çok durmaz demiş eşime Dr um (((((
bu mesaj çok iyi oldu
ama illa biz mi okuycaz duaları bizim yerimize biri niyetlenip okusa olmuyormu? yetiştirebilirmiyim acaba pirinçlere okumayı:44:
bir de o pirinçleri çiğ olarak yutucakmıyız sonra? :26:
forumda 37. haftasindaki bebekler birden hareketlendi ayy bizde siraya girmeyelim inslh hepimiz bitiririz 37. haftayida. hayirlisi ile kucagina al canim inslh
bence aralara sizler girseniz daha iyi olur canım sıramı savmak istiyorum daha miniğiz sanki teyzesi
karnım hiç bukadar sert olmamıştı bir sağa bir sola bir ortaya toplanıyor kasılma çok hala yerleşmeye çalışıyor sanırım yavrum:18::18::18:
Kızlar myhos doğuruyor sanırım inşallah kolay doğumun olur canım bu 5 dkda bi olayı da hastanenin kolaya kaçması bence zaten ondan sonra da doğum oluyor yani o süreyi hastanede geçirmek yerine evde geçiriyorsunuz bence biraz daha erken gidin mesela hakîlere anlattı ya bebişin kalp atışları yavaşlamış mesela biz onu nerden bilebiliriz sonuçta ayda benim bebeğimde kordon dolanmadı vardı Dr çok da bilinçli olarak yapmasa da epudral önerdi kabul etmesem belki bebeğim uzun süre oksıjensiz kalacaktı doktorlar artık herşeyin kolayına kaçıyor normal bile doğurmak istemiyorlar hatta git gel sürekli açılmayı kontrol et vs zorlarına gidiyor bence halbuki sezeryanla kes çıkar daha basit benim nacizane tavsiyem 5 dkda bire düşmeden evvel gitmeniz.mesela benim sancılarım 10 dkda bir geliyorken gittim hastaneye.Allah kolaylıklar versin...
Anne34 her hamilelik farklı oluyor sen daha iyi bilirsin canım heyecanı da farklı tabii oğlumda mesela hiç beklemiyorduk o şaşkınlıkla filan doğurmuşumkızımda çok farklı oldu kasılmalar ağrılar vs çok oldu ama dediğin gibi heyecanı ve bi yandan da korkusu aynı
Kızımın arkadaşları çoğalıyor hadi bakalım teyzeleri
erken alarm verıp benı eve kapatan yumurcak sımdılık hıc gelesı yok bu yüzden sıramı verdım gıttı :)
doktorum 6 mayısa kadar yok zatı o güne kadar uslu dursun :) benımkıde zayıf canım usgde 29 mayıs gosterıyor
2 hafta gerıde yavrum .. onemlı olan 36 37. haftayı geçmek bebegın cıger gelısımı ıcın sende doğum alametlerı var bakalım
5 6 gun daha dayansın sonrası hayırlısı annesı benımkı gıbı korkutup sonra bekletmesınde:)
Ucuz kurtulmusun canim yoksa gumburtuye gidiyodun =) istanbuldayim benimde ilk gebeligim cook ortak yonumuz vsrmis senle gec tanistik ama olsun son zamanlarda benle bire bir ayni 1 gebeciiigin olmasi coook guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?