2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
ikimiz beraber doğururuz heralde günlerim aynı çünkü.27 mayıs:)

canm benim adet tarihine göre 27 mayıs şimdiye kadar hep bebeğin gelişimi ilerdeydi 22 mayısa düştü 18 mayısa düştü ama bu hafta normal çıktı herhalde 27 mayısı bulcak ne kadar durursa o kadar iyi biraz tombiş olsun istiyorum ben

canım Allah yardımcın olsun beraber doğurcaz derken senin oğlan aceleci çıktı bol bol inşikak suresi meryem suresi oku inş kolay doğumun olur.

canım bende suya 7 kere meryem suresi okununca kolay açılma oluyomuş diye okumuştum. meryem surelerini okudum sonra inşikak ve tarık surelerini 7 kere duydum şimdi aynı suya onları da okuycam.

bide 3 hurmaya birer yasin biri sancı başladığında kolay doğum niyetiyle anne yiyecek sonra biri bebeğin damağına sürülecek diğeri de doğumdan sonra süt için nyetlenip yenecekmiş. bunu da nst deyken yan yatağımdaki kız söyledi. 3. çocuğuymuş dedim bi bildiği vardır

bi de 7 pirince birer meryem ve taha suresi dedi ama onu daha yapamadım. vaktim yeter mi bilmiyorum biraz yavaş okuyorum da :26:

Ucuz kurtulmusun canim yoksa gumburtuye gidiyodun =) istanbuldayim benimde ilk gebeligim cook ortak yonumuz vsrmis senle gec tanistik ama olsun son zamanlarda benle bire bir ayni 1 gebeciiigin olmasi coook guzel

Sancın varmı canım karın ağrısı gıbı tuvaletin gelıyo gıbı

oluyo bazen ama düzenli değil bi ara oluyo üst üste sonra olmuyo...gecede baktık.düzenli olmadı uyumuşum sonra bekliyom şimdi.allahtan bebeğim hareket ediyoda aradada çok paniklemiyom ya hayırısı...şimdi yine oluyor. toplanıyor...ve sanki başıyla itiyo gibi baskı

canım senin yaramaz geliyomuş gibi geliyo bana sanki...

bu mesaj çok iyi oldu

ama illa biz mi okuycaz duaları bizim yerimize biri niyetlenip okusa olmuyormu? yetiştirebilirmiyim acaba pirinçlere okumayı:44:

bir de o pirinçleri çiğ olarak yutucakmıyız sonra?
:26:

herkes tek tek doguruo darısı bizim basımıza :) az kaldı allahın izni ile kızlar biz 3600 gramız sezaryen olacak basımız dönmems hiç paşamız yan yatıo :)

myhos canım inşallah sıradakı sensın gıbıme geliyor :)

bence aralara sizler girseniz daha iyi olur canım sıramı savmak istiyorum daha miniğiz sanki teyzesi

karnım hiç bukadar sert olmamıştı bir sağa bir sola bir ortaya toplanıyor kasılma çok hala yerleşmeye çalışıyor sanırım yavrum
:18::18::18:

Bnm dün kasıklarımda ve alt karnımda geçmeyen ağrılar vardı bide bebek sağ tarafa toplanınca korktum zaten suyun azalıyor hareketleri iyi takip et demişti Dr um. Dün tatil malum evime yakın bi yere gidip nst yaptırdım 75 e kadar sancı var ama 37 haftalık deyince bunlar önemsiz dediler. Bugün kendi Dr ma gittim nst ye aldılar yine. Kasılman yok dedi Dr ancak kendi ultrasonlar muayenene ederken kazılman oldu şimdi dedi eliyle kendi farketti. Suyum 7 olmuş artık 3 günde bir gel dedi. Bebeğin kafası da yerleşmiş Pelvise ama Sezeryan olcaz galiba (((( bebek çok durmaz demiş eşime Dr um (((((

forumda 37. haftasindaki bebekler birden hareketlendi ayy bizde siraya girmeyelim inslh hepimiz bitiririz 37. haftayida. hayirlisi ile kucagina al canim inslh

bu mesaj çok iyi oldu

ama illa biz mi okuycaz duaları bizim yerimize biri niyetlenip okusa olmuyormu? yetiştirebilirmiyim acaba pirinçlere okumayı:44:

bir de o pirinçleri çiğ olarak yutucakmıyız sonra?
:26:

senin yerine birisi okuyabiliyor diye biliyorum. onu yazmamışım di mi :) sancı başlayınca o pirinçleri hap gibi yutacakmışız sancı başlayınca. inşikak suresi ilk 3 ayeti diye biliyodum ben ama o gün kızcağız bana tamamını okuycaksın çocuğun yola girmesini sağlıyor dedi. secde ayeti var onu da unutma dedi. bende size de söyliyim dedi.

forumda 37. haftasindaki bebekler birden hareketlendi ayy bizde siraya girmeyelim inslh hepimiz bitiririz 37. haftayida. hayirlisi ile kucagina al canim inslh

Sağol cnm inşallah hepimiz sağ salim alalım bebişlerimizi kucaklarımıza:) suyumun azalması korkutuyor beni sadece yoksa Dr şimdi kasılman oldu dediğinde ben birşey hissetmedim aslında :) birazcık daha büyüseler iyi olur aslında ama kısmet bakalım :)

Kızlar myhos doğuruyor sanırım inşallah kolay doğumun olur canım bu 5 dkda bi olayı da hastanenin kolaya kaçması bence zaten ondan sonra da doğum oluyor yani o süreyi hastanede geçirmek yerine evde geçiriyorsunuz bence biraz daha erken gidin mesela hakîlere anlattı ya bebişin kalp atışları yavaşlamış mesela biz onu nerden bilebiliriz sonuçta ayda benim bebeğimde kordon dolanmadı vardı Dr çok da bilinçli olarak yapmasa da epudral önerdi kabul etmesem belki bebeğim uzun süre oksıjensiz kalacaktı doktorlar artık herşeyin kolayına kaçıyor normal bile doğurmak istemiyorlar hatta git gel sürekli açılmayı kontrol et vs zorlarına gidiyor bence halbuki sezeryanla kes çıkar daha basit benim nacizane tavsiyem 5 dkda bire düşmeden evvel gitmeniz.mesela benim sancılarım 10 dkda bir geliyorken gittim hastaneye.Allah kolaylıklar versin...

Anne34 her hamilelik farklı oluyor sen daha iyi bilirsin canım heyecanı da farklı tabii oğlumda mesela hiç beklemiyorduk o şaşkınlıkla filan doğurmuşum kızımda çok farklı oldu kasılmalar ağrılar vs çok oldu ama dediğin gibi heyecanı ve bi yandan da korkusu aynı

Kızımın arkadaşları çoğalıyor hadi bakalım teyzeleri

erken alarm verıp benı eve kapatan yumurcak sımdılık hıc gelesı yok bu yüzden sıramı verdım gıttı :)
doktorum 6 mayısa kadar yok zatı o güne kadar uslu dursun :) benımkıde zayıf canım usgde 29 mayıs gosterıyor
2 hafta gerıde yavrum .. onemlı olan 36 37. haftayı geçmek bebegın cıger gelısımı ıcın sende doğum alametlerı var bakalım
5 6 gun daha dayansın sonrası hayırlısı annesı benımkı gıbı korkutup sonra bekletmesınde:)

meleğimee kavuştummm :)
imZAMda birgün kalmış :)
görünüyorrr rabbım gerıdee bekleyen dostlara arkadaslara nasıp etsın ınsallah :)

benim düzensiz ve kısa süreli sancılarım var canım kimi zaman 1 saat kimi zaman daha da uzun sürüyor bir sonraki sancının gelmesi dayanılmıycak gibi de değil açıkçası böyle olunca benim de işime gelmedi hastanede kalmak orda olmak stresimi arttırır diye eve gelmeyi birazda kendim istedim doğum kanalına tam yerleşmemişti çünkü bebiş yerleşmeye çalışıyormuş henüz :18: sancılarım kısa aralıklara düşer ve düzenli olursa zaten hemen hastaneye bebeğim de kasılmalar geçtikten sonra acaip hareketleniyor takipteyim işmdilik

açıkçası 1 hafta daha beklesin istiyorum sabahtan beri yatağa çakıldım kıpırdamıyorum bile bişey olcak diye babamız da saat başı arıyo

hatırlarsan arkadaşım 36. haftada suyu geldiği için sezeryan oldu usgde bebeği 2800 küsürmüş o haftaki kontrolde ancak bebiş 3.300 doğdu küveze de girmedi

bu kilo işleri net değil geriden geliyor diye sıkma canını hayırlısı ile sağlıkla gelsinler

Merhaba arkadaşlar bugün doktor kontrolüm vardı çatı muayenesi yaptı doktor çok acıdı galibal doktorumun eli ağır biraz 1,5 cm açılmam varmış:18: dikkat et dedi bekleyebilir de her an doğum başlayabilir de dedi nst ye girdik sancılarım çıktı hayırlısı bakalım galiba benim kızım aceleci teyzeleri. 3050 gr 50 cm olmuşuz

Ucuz kurtulmusun canim yoksa gumburtuye gidiyodun =) istanbuldayim benimde ilk gebeligim cook ortak yonumuz vsrmis senle gec tanistik ama olsun son zamanlarda benle bire bir ayni 1 gebeciiigin olmasi coook guzel

Evet çok büyük tesadüf oldu,doğduklarındada sorarız birbirimize doğumun nasıl geçti,seninki emiyomu ,uyuyomu falan diye,bende Tokattayım.Çalışıyordum ben vaktim olmuyordu,doğum iznine ayrılınca takip etmeye başladım. Oğluşunun adı hazırmı ? Benimki Ahmet Talha teyzesi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…