- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #36.881
meleğimee kavuştummm :)
imZAMda birgün kalmış :)
görünüyorrr rabbım gerıdee bekleyen dostlara arkadaslara nasıp etsın ınsallah :)
canım 36 haftalıkken 2970 di normal dedi doktor senin ne kadar
Bugun bebisim biraz az hareket edio sanki yaaa huzursuz oldum allahtan yarin sabh kont var,10kere hareket etmistr ama sanki norrmlde cok daha hareketlydi suyumu azaldi acaba yaaa pofff
Coo...k mutluyum kizlar ! Annemle babam dogum icin gelebilecekler,vizeyi vermisler sonunda.Sukur Rabbime,nasil rahatladim anlatamam.Annemin dogumdan sonra burda olacagini bilmek cok rahatlatti beni.Ilk torunlariyla beraber olabilecekler kismetse.Simdi de diyorum en iyisi kuzum beklesin 2 hafta daha.Ne dusunecegimi sasirdim valla.
Gozunn aydin canim cik sevindim senin adina:)
Sen hastaneden çıkarken eski haline dönmüş olursun canım valla maşallah tam kararında almışsın süper
görünüyorrr rabbım gerıdee bekleyen dostlara arkadaslara nasıp etsın ınsallah :)
Bugun bebisim biraz az hareket edio sanki yaaa huzursuz oldum allahtan yarin sabh kont var,10kere hareket etmistr ama sanki norrmlde cok daha hareketlydi suyumu azaldi acaba yaaa pofff
Bnm dün kasıklarımda ve alt karnımda geçmeyen ağrılar vardı bide bebek sağ tarafa toplanınca korktum zaten suyun azalıyor hareketleri iyi takip et demişti Dr um. Dün tatil malum evime yakın bi yere gidip nst yaptırdım 75 e kadar sancı var ama 37 haftalık deyince bunlar önemsiz dediler. Bugün kendi Dr ma gittim nst ye aldılar yine. Kasılman yok dedi Dr ancak kendi ultrasonlar muayenene ederken kazılman oldu şimdi dedi eliyle kendi farketti. Suyum 7 olmuş artık 3 günde bir gel dedi. Bebeğin kafası da yerleşmiş Pelvise ama Sezeryan olcaz galiba(((( bebek çok durmaz demiş eşime Dr um (((((
benim düzensiz ve kısa süreli sancılarım var canım kimi zaman 1 saat kimi zaman daha da uzun sürüyor bir sonraki sancının gelmesi dayanılmıycak gibi de değil açıkçası böyle olunca benim de işime gelmedi hastanede kalmakorda olmak stresimi arttırır diye eve gelmeyi birazda kendim istedim doğum kanalına tam yerleşmemişti çünkü bebiş yerleşmeye çalışıyormuş henüz :18: sancılarım kısa aralıklara düşer ve düzenli olursa zaten hemen hastaneye bebeğim de kasılmalar geçtikten sonra acaip hareketleniyor takipteyim işmdilik
açıkçası 1 hafta daha beklesin istiyorum sabahtan beri yatağa çakıldım kıpırdamıyorum bile bişey olcak diye babamız da saat başı arıyo
hatırlarsan arkadaşım 36. haftada suyu geldiği için sezeryan oldu usgde bebeği 2800 küsürmüş o haftaki kontrolde ancak bebiş 3.300 doğdu küveze de girmedi
bu kilo işleri net değil geriden geliyor diye sıkma canını hayırlısı ile sağlıkla gelsinler
bu arada sabah 5 kat çıktım bikaç dakikaya yorgunluğum geçmişti. demin tekrardan 5 kat çıktım yarım saattir hem bebeğim çok hareketli hem karnım sert hem de karnımda alt kısmımda inceden sancılar var. 37+0 da doğumum mu başlıyor acaba :26:
benimde 34 haftalıkken 2450ydi benim drumda normal dedi.haftada ne kadar alıyoki bebeklerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?