2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
meleğimee kavuştummm :)
imZAMda birgün kalmış :)
görünüyorrr rabbım gerıdee bekleyen dostlara arkadaslara nasıp etsın ınsallah :)

gozunaydın canım saglıklı gunlerde buyut ınsallah....

sukurr bızde sezeryan tarıhı aldım ama dr gıremeyecekıs baska bır dr yonlendırdı basta soylesene 9 ay boyunca gel gıttt neyse hayırlısı olsun ınsallah... ve gunumuz 10 mayıs ıns bı terslık olmaz hje4pınızı opttt.......

kızlar benim de bikaç gündür bebeğm normalden hareketli aynı şekilde bikaç gündür sertleşmelerim çok arttı. ağrı sızı yok ama. bugün itibariyle merdiven çıkıp inmeye başladım bi abla tavsiye etti bol bol merdiven çıkmış son haftalarda ve açılması çok kolay olmuş. yarın bi nst ye gireyim bakalım ne olacak. daha hiç çatı muayenesi de olmadım doktor henüz yapmadı ebe de sancı gelmedikçe yapmam dedi. en iyi sonucu sancıyla alıyorum dedi. hakkımızda hayırlısı en güzeli olsun inş.

bu arada sabah 5 kat çıktım bikaç dakikaya yorgunluğum geçmişti. demin tekrardan 5 kat çıktım yarım saattir hem bebeğim çok hareketli hem karnım sert hem de karnımda alt kısmımda inceden sancılar var. 37+0 da doğumum mu başlıyor acaba :26:

Bugun bebisim biraz az hareket edio sanki yaaa huzursuz oldum allahtan yarin sabh kont var,10kere hareket etmistr ama sanki norrmlde cok daha hareketlydi suyumu azaldi acaba yaaa pofff

Coo...k mutluyum kizlar ! Annemle babam dogum icin gelebilecekler,vizeyi vermisler sonunda.Sukur Rabbime,nasil rahatladim anlatamam.Annemin dogumdan sonra burda olacagini bilmek cok rahatlatti beni.Ilk torunlariyla beraber olabilecekler kismetse.Simdi de diyorum en iyisi kuzum beklesin 2 hafta daha.Ne dusunecegimi sasirdim valla.

Bu arada bugun tedirginim biraz.Agrim artti ve kasilmalarim fazlalasti,surelerini sayiyorum,takipteyim.:18:

Son düzenleme:
Bugun bebisim biraz az hareket edio sanki yaaa huzursuz oldum allahtan yarin sabh kont var,10kere hareket etmistr ama sanki norrmlde cok daha hareketlydi suyumu azaldi acaba yaaa pofff

Canim benimde oyle bugun cik hafif hareketler hissediyorum takipteyim bakalim olmadi doktora gidicem...

Sen hastaneden çıkarken eski haline dönmüş olursun canım valla maşallah tam kararında almışsın süper

Valla pek de öyle denemez çünkü esas kiloyu hamile kalmadan önce aldım yani hamile kalmadan önceki kiloma dönsem bile yinede vericek çok kilom var 86 kilo ile hamile kaldım normalde 70 kiloydum 16 kilocuk alıverdim üstüne birde hamile kaldım şimdi 95 kiloyum balinaya döndüm iyicene Yani doğumdan sonra çok dikkat etmem gerekiyor yoksa yandığımın resmi eski kıyafetlerime hiç giremiycem

meleğimee kavuştummm :)
imZAMda birgün kalmış :)
görünüyorrr rabbım gerıdee bekleyen dostlara arkadaslara nasıp etsın ınsallah :)

Hayırlı uğurlu olsun canım

Canım bebiş kanala girdiyse az hareket ediyormuş doktor dün bana hareketleri nasıl dedi hareketli deyince demek kanala girmemiş dedi daha usg ye bakmadan bakınca zaten girmediğini gördü.

Sevcan canım inşallah anneler gelince doğar ufaklık biraz daha beklesin bari

Güzel anneler ve hamileler herkese selam,

Dışarıdan geldim ben de, sabah hastaneye 24 saatlik protein için emaneti bıraktım Sonra şirkete gittim ekip yemeğimiz vardı. Şimdi de evdeyim geçmişi okudum..

Bebişler hızlı çıktı bayağı Sıraya girdiler geliyorlar, hepsi en hayırlı zamanda gelsin inşallah..

Bizim kontrol de yarın bakalım, protein kaçağımız ne durumda önce onu görelim de güzel haberle inşallah paşamı göreyim yine.. Ben uzun zamandır haftada 1 gidiyorum, bu sefer tahlili 10 günlük istedi dr um diye kontorl 10 gün sonrasına oldu sonuçla geleyim diye.. 3 gün bile uzun geldi alışınca

Ya beni çok heyecan basmaya başladı, küçük bir insan geliyor onun sorumluluğu falan ayy bilemedim heyecanlanıyorum wallla Sağlıklı sıhhatli hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz..

Allah hepimizin yardımcısı olsun.. Sevgiler

Canım inşallah 1 hafta daha durur diyorum bende ama galiba herkeste var bu sancı olayı normal galiba hayırlısı artık

Valla banada dr 36 haftalıkken 2700 dedi ama bana göre daha tombul olacak senin bebeğin dedi anlamadım inşallah öyle olur arkadaşımda 36 haftalık 3200 doğurdu gelişimi tamdı bu ciğer gelişimi bebekten bebeğe değişiyor galiba kimi daha erken kimi geç oluyor çünkü 38 de bile tamamlanmayan oluyormuş Allahım inşallah bebeklerimize sağlık verir öyle sıkıntılar yaşamayız.

Sen niye bu kadar erken merdiven çıkmaya başladın ki keşke 38. haftanın içinde başlasaydın 37. hafta bu iş için biraz erken geldi bana

Astirid,tatlım valla ben de haberi aldıgımdan beri oyle diyorum,beklesin diye,ama ben cok sabırsızım yaa,dayanabilir miyim bilmiyorum.Ustelik yazdım ya,ogleden beri agrım ve kasılmalarım var,sayıyorum,16,20,22 dk aralıklar var,duzensiz ama sancılı.Sonu hayır olsun...

bizde bugün kontrole gittik 39.haftadayız. 3600gr. olmuş paşamız doğum için herhangi belirti yok sizce ne zaman doğururum dedim dr.a
oda doğurursun merak etme akşama suyun gelir doğurada bilirsin kafanı takma dedi züğürt tesellisi oldu ama neyse

Selam canlar,
Bizim beklenen dogum tarihimiz geldi halen oglumuzdan hiç ses yok :)
bugün doktora gittik yine nst çekildi doktor nstyi begenmedi muayene edicem dedi sonra yeniden nst istedi, 2. de böyle olursa bugün yatırırım demişti ama
2. nstmiz normal çıkınca suyu fln da iyi diye gönderdi bizi. Pazartesi günü yeniden gelirsin ters bir durum olmadıgı sürece dedi.
Bizden başka varmı 40 haftayı doldurup dogumu halen uzak görünen ?

kızlar benım kız legen kemıklerı varya kasıklara acayıp baskı yapıyo sankı her an doguracak gıbı oluyorum acaba dogum kanalınamı gırıyoo böyle agrılar yasan varmıı

pazartesi ebeyle görüştüm artık kendine acımama zamanın geldi. merdiven çık, pilates topuyla egzersiz yap felan dedi. bi abla da tavsiye etmişti. 37 den itibaren artık miyadını doldurmuş oluyor bol bol merdiven çık dedi. kendisi hiç yürüyüş yapmamış ama son haftalarında defalarca merdiven çıkmış doğumu çok kolay olmuş.
biraz önceye göre daha iyiyim sanırım Allah tan ters bi durum çıkmazsa devam edicem. hurma yemeye de başladım. suni sancıdan çok korkuyorum. inş. böyle böyle kolayca doğal bi doğum yaparım

Myhos asıl sancılar su patladıktan sonra başlıyor canım oğlumda 5 cm açılmam varmış hissetmedim bile hastaneye geldik suyumu patlattılar 2 cm daha açılmam oldu yani 7 cmden sonra ciddi sancılar hissetmeye başladım.kızımda da 3 cm açılmam varken patlattılar suyumu oğlumda 7 cm iken hissettiğim sancıyı kızımda 3 cm iken hissettim.

Kendi haline bırakılırsa belki suyun doğumda patlar.aslında öyle daha acısız olur kızımı öyle doğurmak istiyordum ama kısmet olmadı yine hastanede patlattılar suyumu ya bi de insan korkuyor doğumda bişey olcak bebeğe diye hemen kucağına almak istiyor ne biliyim bi şaşkınlık oluyor oğlum doğduğunda hafif gözlerim yaşarmıştı ama kızım doğduğunda öyle bi gözyaşı geldi ki çocuk gibi ağladım nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…