- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #36.901
Astirid,tatlım valla ben de haberi aldıgımdan beri oyle diyorum,beklesin diye,ama ben cok sabırsızım yaa,dayanabilir miyim bilmiyorum.Ustelik yazdım ya,ogleden beri agrım ve kasılmalarım var,sayıyorum,16,20,22 dk aralıklar var,duzensiz ama sancılı.Sonu hayır olsun...
kızlar benım kız legen kemıklerı varya kasıklara acayıp baskı yapıyo sankı her an doguracak gıbı oluyorum acaba dogum kanalınamı gırıyoo böyle agrılar yasan varmıı
Merhaba arkadaşlar bugün doktor kontrolüm vardı çatı muayenesi yaptı doktor çok acıdı galibal doktorumun eli ağır biraz 1,5 cm açılmam varmış:18: dikkat et dedi bekleyebilir de her an doğum başlayabilir de dedi nst ye girdik sancılarım çıktı hayırlısı bakalım galiba benim kızım aceleci teyzeleri. 3050 gr 50 cm olmuşuz
kıslar benım kuzuda yerleşmıs zaten pelvıse yerleştıkten sonra cok beklemıo sancılar başlıo dıye bılıorum benBnm dün kasıklarımda ve alt karnımda geçmeyen ağrılar vardı bide bebek sağ tarafa toplanınca korktum zaten suyun azalıyor hareketleri iyi takip et demişti Dr um. Dün tatil malum evime yakın bi yere gidip nst yaptırdım 75 e kadar sancı var ama 37 haftalık deyince bunlar önemsiz dediler. Bugün kendi Dr ma gittim nst ye aldılar yine. Kasılman yok dedi Dr ancak kendi ultrasonlar muayenene ederken kazılman oldu şimdi dedi eliyle kendi farketti. Suyum 7 olmuş artık 3 günde bir gel dedi. Bebeğin kafası da yerleşmiş Pelvise ama Sezeryan olcaz galiba(((( bebek çok durmaz demiş eşime Dr um (((((
erken alarm verıp benı eve kapatan yumurcak sımdılık hıc gelesı yok bu yüzden sıramı verdım gıttı :)
doktorum 6 mayısa kadar yok zatı o güne kadar uslu dursun :) benımkıde zayıf canım usgde 29 mayıs gosterıyor
2 hafta gerıde yavrum .. onemlı olan 36 37. haftayı geçmek bebegın cıger gelısımı ıcın sende doğum alametlerı var bakalım
5 6 gun daha dayansın sonrası hayırlısı annesı benımkı gıbı korkutup sonra bekletmesınde:)
Evet çok büyük tesadüf oldu,doğduklarındada sorarız birbirimize doğumun nasıl geçti,seninki emiyomu ,uyuyomu falan diye,bende Tokattayım.Çalışıyordum ben vaktim olmuyordu,doğum iznine ayrılınca takip etmeye başladım. Oğluşunun adı hazırmı ? Benimki Ahmet Talha teyzesi :))
ben yasıyorum canım sankı kemıkler bırbırınden ayrılıyo plates topuna oturmayı dusunemıyorum bıle ağrısındankızlar benım kız legen kemıklerı varya kasıklara acayıp baskı yapıyo sankı her an doguracak gıbı oluyorum acaba dogum kanalınamı gırıyoo böyle agrılar yasan varmıı
1 Mayis 2013, mayis annesi olacagimi tahmin ediyordum ama 1 Mayis beklemiyordum. Hikayemi sonra yazicam, Istanbul goztepe medikal parkta genel anesteziyle dogumum gerceklesti, simdi evdeyiz cok sukur, gecmisi okuyamadim dogum yapan varsa hayirli olsun, yapacaklarada tez ve kolay dogumlar diliyorum.
kıslar benım kuzuda yerleşmıs zaten pelvıse yerleştıkten sonra cok beklemıo sancılar başlıo dıye bılıorum ben
benımde duzensız sancılarım var ve bebek cok sert hareketler yapıo sancı anında vala korkuorum rahatsızmı oluo kuzucuk acaba
hayır once 40 haftasını doldurmustur gebelerımız var onlar onden buyursaydı
sezeryan gununu beklermı bılmıorum benım zilli
ayy ebnde bugun soracaktım artıkk nerdesın dıe
ben dedım ya sana cnm once sos verdı sımdı 40 gecırtır yaramaz kuş
Bu kasilmalar,agrilar gecmiyo ya,yataktan cikamadim bugun.Napsam ki :26:
iyi aksamlar kızlar..29 nisan ptesi saat 12.30da kızımı dünyaya getirdim.makat gelişi oldugu için sezeryan oldum.1 gun hastanede kaldıktan sonra ertesi gün öğleden sonra evimize geldik.yavaş yavaş alışıyoruz birbirimize.dün sütüm geldi ve artık kızımı rahatça emziriyorum.ilk gece hastanede sütüm gelmediği için mama verdik şiringayla.sonra ben eve gelirken eczanden aldım aptamil.ama 2-3 kere verdim anca.artık sadece emiyor kızımminicik bişey insanın içine sokası geliyor. genelde uyuyor.hatta emzirmek için uyandıramıyorum. bu yuzden korkuyorum sarılık olmasın diye.. yarın sağlık ocagında topuk kanı alıncak.ptesi de kontrollerimiz var ikimizin de..ben daha hastanede ayağa kalktım..yavas yavas yurudum.eve gelirken baya iyiydim.şimdi de sadece dikiş yerimde bi sızı var ama dayanılmayacak bişey değil. çobuk toparladım yani. nete giremiyorum.annem ve halam benimle kalıyor.sagolsunlar cok yardımcılar.ama bebek çok vaktimi alıyor.bi de gelen giden derken..neyse kızım uyanıyo süt vakti. herkesi opuyorum kızlar..eminim başka doğuranlar da olmustur.ve daha bekleyenler de var..çok güzel bir duygu sağlıkla kucagınıza alıp büyütün inşallah..
Myhos asıl sancılar su patladıktan sonra başlıyor canım oğlumda 5 cm açılmam varmış hissetmedim bile hastaneye geldik suyumu patlattılar 2 cm daha açılmam oldu yani 7 cmden sonra ciddi sancılar hissetmeye başladım.kızımda da 3 cm açılmam varken patlattılar suyumu oğlumda 7 cm iken hissettiğim sancıyı kızımda 3 cm iken hissettim.
Kendi haline bırakılırsa belki suyun doğumda patlar.aslında öyle daha acısız olur kızımı öyle doğurmak istiyordum ama kısmet olmadı yine hastanede patlattılar suyumu ya bi de insan korkuyor doğumda bişey olcak bebeğe diye hemen kucağına almak istiyor ne biliyim bi şaşkınlık oluyor oğlum doğduğunda hafif gözlerim yaşarmıştı ama kızım doğduğunda öyle bi gözyaşı geldi ki çocuk gibi ağladım nedense
bu arada kızımın adını melisa degil ALYA koyduk..
Hayırlı uğurlu olsun yavrun sanada gecmıs olsun Alya manası nedır merak ettım
arapça da gökyüzü,sema,yüksek mertebe,zirve demekmiş.. ben doğumdayken eşim hastane fotografçısının buroşüründe görüp beğenmiş.çıkınca bana sordu nasıl diye..bende beğendim..ve alya'mız oldu...kuzuuuu..bu arada kızım aynı babasına benziyor.kopyası resmen.
Hayırlı uğurlu olsun yavrun sanada gecmıs olsun Alya manası nedır merak ettım
Çok guzelmıs ısmıyle yasasın ay bızlerde hayırlısıyla bı doğursak
canım bugün öğleden sonra dr a gittim ama senin durumu soramadım. çünkü benide apar topar yolladı sabah gel kan ver yarın bakalım durumuna diye. inşallah yarın sorucam..
iyi aksamlar kızlar..29 nisan ptesi saat 12.30da kızımı dünyaya getirdim.makat gelişi oldugu için sezeryan oldum.1 gun hastanede kaldıktan sonra ertesi gün öğleden sonra evimize geldik.yavaş yavaş alışıyoruz birbirimize.dün sütüm geldi ve artık kızımı rahatça emziriyorum.ilk gece hastanede sütüm gelmediği için mama verdik şiringayla.sonra ben eve gelirken eczanden aldım aptamil.ama 2-3 kere verdim anca.artık sadece emiyor kızımminicik bişey insanın içine sokası geliyor. genelde uyuyor.hatta emzirmek için uyandıramıyorum. bu yuzden korkuyorum sarılık olmasın diye.. yarın sağlık ocagında topuk kanı alıncak.ptesi de kontrollerimiz var ikimizin de..ben daha hastanede ayağa kalktım..yavas yavas yurudum.eve gelirken baya iyiydim.şimdi de sadece dikiş yerimde bi sızı var ama dayanılmayacak bişey değil. çobuk toparladım yani. nete giremiyorum.annem ve halam benimle kalıyor.sagolsunlar cok yardımcılar.ama bebek çok vaktimi alıyor.bi de gelen giden derken..neyse kızım uyanıyo süt vakti. herkesi opuyorum kızlar..eminim başka doğuranlar da olmustur.ve daha bekleyenler de var..çok güzel bir duygu sağlıkla kucagınıza alıp büyütün inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?