- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #36.921
1 Mayis 2013, mayis annesi olacagimi tahmin ediyordum ama 1 Mayis beklemiyordum. Hikayemi sonra yazicam, Istanbul goztepe medikal parkta genel anesteziyle dogumum gerceklesti, simdi evdeyiz cok sukur, gecmisi okuyamadim dogum yapan varsa hayirli olsun, yapacaklarada tez ve kolay dogumlar diliyorum.
Selam canlar,
Bizim beklenen dogum tarihimiz geldi halen oglumuzdan hiç ses yok :)
bugün doktora gittik yine nst çekildi doktor nstyi begenmedi muayene edicem dedi sonra yeniden nst istedi, 2. de böyle olursa bugün yatırırım demişti ama
2. nstmiz normal çıkınca suyu fln da iyi diye gönderdi bizi. Pazartesi günü yeniden gelirsin ters bir durum olmadıgı sürece dedi.
Bizden başka varmı 40 haftayı doldurup dogumu halen uzak görünen ?
Myhos asıl sancılar su patladıktan sonra başlıyor canım oğlumda 5 cm açılmam varmış hissetmedim bile hastaneye geldik suyumu patlattılar 2 cm daha açılmam oldu yani 7 cmden sonra ciddi sancılar hissetmeye başladım.kızımda da 3 cm açılmam varken patlattılar suyumu oğlumda 7 cm iken hissettiğim sancıyı kızımda 3 cm iken hissettim.
Kendi haline bırakılırsa belki suyun doğumda patlar.aslında öyle daha acısız olur kızımı öyle doğurmak istiyordum ama kısmet olmadı yine hastanede patlattılar suyumu ya bi de insan korkuyor doğumda bişey olcak bebeğe diye hemen kucağına almak istiyor ne biliyim bi şaşkınlık oluyor oğlum doğduğunda hafif gözlerim yaşarmıştı ama kızım doğduğunda öyle bi gözyaşı geldi ki çocuk gibi ağladım nedense
1 Mayis 2013, mayis annesi olacagimi tahmin ediyordum ama 1 Mayis beklemiyordum. Hikayemi sonra yazicam, Istanbul goztepe medikal parkta genel anesteziyle dogumum gerceklesti, simdi evdeyiz cok sukur, gecmisi okuyamadim dogum yapan varsa hayirli olsun, yapacaklarada tez ve kolay dogumlar diliyorum.
iyi aksamlar kızlar..29 nisan ptesi saat 12.30da kızımı dünyaya getirdim.makat gelişi oldugu için sezeryan oldum.1 gun hastanede kaldıktan sonra ertesi gün öğleden sonra evimize geldik.yavaş yavaş alışıyoruz birbirimize.dün sütüm geldi ve artık kızımı rahatça emziriyorum.ilk gece hastanede sütüm gelmediği için mama verdik şiringayla.sonra ben eve gelirken eczanden aldım aptamil.ama 2-3 kere verdim anca.artık sadece emiyor kızımminicik bişey insanın içine sokası geliyor. genelde uyuyor.hatta emzirmek için uyandıramıyorum. bu yuzden korkuyorum sarılık olmasın diye.. yarın sağlık ocagında topuk kanı alıncak.ptesi de kontrollerimiz var ikimizin de..ben daha hastanede ayağa kalktım..yavas yavas yurudum.eve gelirken baya iyiydim.şimdi de sadece dikiş yerimde bi sızı var ama dayanılmayacak bişey değil. çobuk toparladım yani. nete giremiyorum.annem ve halam benimle kalıyor.sagolsunlar cok yardımcılar.ama bebek çok vaktimi alıyor.bi de gelen giden derken..neyse kızım uyanıyo süt vakti. herkesi opuyorum kızlar..eminim başka doğuranlar da olmustur.ve daha bekleyenler de var..çok güzel bir duygu sağlıkla kucagınıza alıp büyütün inşallah..
SAT 2 mayıs olmasına rağmen benim oğlum da doğmadı arkadaşım. bugün doktora gittim. çatı muayenesi yapıldı, 3 cm açıklık var dedi. suyu filan iyi çok şükür tombul bi bebek bekliyoruz dedi. belirtiler bebeğin artık doğması gerektiği gösteriyor dedi. yarın sabah erken gel önce lavman yapacağız sonra kesiyi patlatıp doğumu başlatacağız dedi. yani yarın kısmetse oğluma kavuşacağım. moralim nasıl olur bilmiyorum ama her an cayıp sezeryan isteyebilirim:) aklınıza gelirsem dua edin bana. hayırlısıyla kurtulalım. sancı filan gözümde yok, oğlum da ben de sağlıcakla kurtulalım inşallah.. kendimi toplayınca girip gelişmeleri yazmayı çok istiyorum. hepinize iyi geceler, Allah'a emanet olun...
Iyi geceler kizlar =)...Bir kez daha ayni hikaye.Agrilar,sancilar,dayanamadim gittim hastaneye.Kontrol,nst falan filan.Sonucta dogum kasilmalarim oldugu ortaya cikti,o yuzden sanciyla beraber hissediyomusum.Simdilik acilma yok sanirim,gerci bisey de demedi ama....Yani yapilcak bisey yok,bebis ne zaman gelmek isterse,beklicez.=))
Bu arada 10lu sayilara dusmusum,sukur
arkadaşlar saat 9 ta spinal anezteziyle sazaryen olacagım. bu benim üçüncü sezaryenim biraz kokuyorum bana bi ayetel kürsi okuyup dua edermisiniz...
ses verın kıslarr ne alemdesınız sancıar ne durumda
canlı canlı baglanın son durum nedir
oooo millet doğurmaya başlamış süper yaa... hadi hayırlısıyla inş.
biz bugün topuk kanı vermeye gittik. çok kötü bişi kızlar gerçekten içi gidiyor insanın.. bebeğimin ayağı mosmor oldu :S tansiyon fırladı tabi.. göğüslerim sızladı dayanamadım.. sakın yalnız gitmeyin ben dayanamadım eşim tuttu hep halilefeyi.. 15. gününde boy-kilo ölçümüne gidicez.. oğluşum kilo kaybetmemiş doğumdan sonra 3800 olmuşuz bir haftada..
bu arada sezeryan olanlar benim dikişim estetik ama yine de o çizgiyi yok etmek için bir krem varmış.. bilen duyan kullanan var mı?
günaydın annelerr
bu geceyi de sabah ettik...dünkü ağrılardan sonra yorulmuşuz gece biraz uyuyabildim
bel ağrım vardı akşam wc de yoğun bi akıntım oldu yumurtlama dönemindeki gibi uzayan ama kanlı değildi bembeyazdı...
uyandığımdan beri sancı hissetmiyorum sadece kasılma yaşıyorum bebeğin pozisyonu da değişti sanırım bacakları ve elleri sağda sırtı sola yaslanmış poposu da yukardaydı
şimdi başını hıçkırıklarından dolayı baya aşağılarda hissediyorum elleri de iç tarafta hissediyorum mide bölgem boşaldı...
doktorum aradı ara ara sanırım henüz yakın değil biraz daha bekliycez bizzz...azcık daha büyüyelim...
bu arada doğum yapanlar olmuş hayırlı olsun kızlar bugün doğuma gidicek bikaç kişi daha vardı onlara da şimdiden geçmiş olsuun sağ salim kavuşsunlar meleklerine inşalllah
Kizlar bugun 3. cati muayenemi oldum ve doktor onumuzdeki hafta bi gun suni sanciyla dogumu baslatmayi onerdi. Bebekte ve bende hicbir problem yok ama beklersek 13-14 mayisi bulur gelmesi dedi. 6sinda yatisini yaparsak 7 sinde alirsin kucagina dedi. Su an 40. haftam, 1 cm acilmam ve servikste yumusamam varmis. Gurbetteyim ve annem 2 hafta once geldi yanima,mayis sonu geri donecek. Artik sabirsizlikla bekliyoruz kizimi! Doktor karari bize birakti. Sizlerin fikirleri nedir? Bana yardim edin kizlar kararsizim!
cnmm o gelen akıntın nısansa bır haftayı bulmaz doğumungünaydın annelerr
bu geceyi de sabah ettik...dünkü ağrılardan sonra yorulmuşuz gece biraz uyuyabildim
bel ağrım vardı akşam wc de yoğun bi akıntım oldu yumurtlama dönemindeki gibi uzayan ama kanlı değildi bembeyazdı...
uyandığımdan beri sancı hissetmiyorum sadece kasılma yaşıyorum bebeğin pozisyonu da değişti sanırım bacakları ve elleri sağda sırtı sola yaslanmış poposu da yukardaydı
şimdi başını hıçkırıklarından dolayı baya aşağılarda hissediyorum elleri de iç tarafta hissediyorum mide bölgem boşaldı...
doktorum aradı ara ara sanırım henüz yakın değil biraz daha bekliycez bizzz...azcık daha büyüyelim...
bu arada doğum yapanlar olmuş hayırlı olsun kızlar bugün doğuma gidicek bikaç kişi daha vardı onlara da şimdiden geçmiş olsuun sağ salim kavuşsunlar meleklerine inşalllah
Kizlar bugun 3. cati muayenemi oldum ve doktor onumuzdeki hafta bi gun suni sanciyla dogumu baslatmayi onerdi. Bebekte ve bende hicbir problem yok ama beklersek 13-14 mayisi bulur gelmesi dedi. 6sinda yatisini yaparsak 7 sinde alirsin kucagina dedi. Su an 40. haftam, 1 cm acilmam ve servikste yumusamam varmis. Gurbetteyim ve annem 2 hafta once geldi yanima,mayis sonu geri donecek. Artik sabirsizlikla bekliyoruz kizimi! Doktor karari bize birakti. Sizlerin fikirleri nedir? Bana yardim edin kizlar kararsizim!
40. haftaya giricez hala tık yok ne ağrım ne sancım var bir an önce gelmesini istiyorum artık bebeğimin 9 ayı geçirdim bir hftayı geçiremiyorum doğum yapan anneleri tebrik ederim sağlıcakla büyütün bebeklerinizi darısı bize inş
SAT 2 mayıs olmasına rağmen benim oğlum da doğmadı arkadaşım. bugün doktora gittim. çatı muayenesi yapıldı, 3 cm açıklık var dedi. suyu filan iyi çok şükür tombul bi bebek bekliyoruz dedi. belirtiler bebeğin artık doğması gerektiği gösteriyor dedi. yarın sabah erken gel önce lavman yapacağız sonra kesiyi patlatıp doğumu başlatacağız dedi. yani yarın kısmetse oğluma kavuşacağım. moralim nasıl olur bilmiyorum ama her an cayıp sezeryan isteyebilirim:) aklınıza gelirsem dua edin bana. hayırlısıyla kurtulalım. sancı filan gözümde yok, oğlum da ben de sağlıcakla kurtulalım inşallah.. kendimi toplayınca girip gelişmeleri yazmayı çok istiyorum. hepinize iyi geceler, Allah'a emanet olun...
arkadaşlar saat 9 ta spinal anezteziyle sazaryen olacagım. bu benim üçüncü sezaryenim biraz kokuyorum bana bi ayetel kürsi okuyup dua edermisiniz...
gunaydınnn gunaydınn
cok az kaldı kızımla kavuşmaya
ınsan hiç görmediği bı varlığı özlermii ,ben kızımı cok özledimm
kokusunu duymayı ıstıorum artık son 4 günnn
günaydın kızlar bebişi doğanlara hayırlı olsun darısı kalanlara olsun. bizimde dün kontrolümüz vardı bebişimizi hala yan duruyor haftaya büyük ihtimalle sezaryen olacağım.
Günaydın kızlar:) Geceler zor geçiyor en dinç ve iyi hissettiğim saatler sabah saatleri bugün doğuma gideceklere kolaylıklar diliyorum Allah yardımcınız olsun inşallah:)
gunaydınnnn satdasımmm benım salı gunu olcak doğumum ınsallah sancım var nst de bebek de pelvıse yerleşmiş
onun ıcın salıya aldık bakalım,yoksa cumaya dusunuodu drum,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?