2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Tebrikler canim darisi bizim basimiza saglicakla buyut kuzunu:)

SAT 2 mayıs olmasına rağmen benim oğlum da doğmadı arkadaşım. bugün doktora gittim. çatı muayenesi yapıldı, 3 cm açıklık var dedi. suyu filan iyi çok şükür tombul bi bebek bekliyoruz dedi. belirtiler bebeğin artık doğması gerektiği gösteriyor dedi. yarın sabah erken gel önce lavman yapacağız sonra kesiyi patlatıp doğumu başlatacağız dedi. yani yarın kısmetse oğluma kavuşacağım. moralim nasıl olur bilmiyorum ama her an cayıp sezeryan isteyebilirim:) aklınıza gelirsem dua edin bana. hayırlısıyla kurtulalım. sancı filan gözümde yok, oğlum da ben de sağlıcakla kurtulalım inşallah.. kendimi toplayınca girip gelişmeleri yazmayı çok istiyorum. hepinize iyi geceler, Allah'a emanet olun...

Son düzenleme:
Iyi geceler kizlar =)...Bir kez daha ayni hikaye.Agrilar,sancilar,dayanamadim gittim hastaneye. Kontrol,nst falan filan.Sonucta dogum kasilmalarim oldugu ortaya cikti,o yuzden sanciyla beraber hissediyomusum.Simdilik acilma yok sanirim,gerci bisey de demedi ama....Yani yapilcak bisey yok,bebis ne zaman gelmek isterse,beklicez.=))

Bu arada 10lu sayilara dusmusum,sukur

Son düzenleme:
günaydın canlar..saga dön sola dön uykum gelmedi bende kalktım evde geziniyom..dün uyku seti nevresim takımı takımı aldık...bi 2 saat carsıda gezineyim dedim bacaklarım yürümekten koptu.....ayy artık eskisi gibi degilim hiç mecalim yok..şu bebbişlerimiz bi dogsunda rahat edelim ya...cok az kaldı....inş... bebişlerimize kavusmamıza =)

arkadaşlar saat 9 ta spinal anezteziyle sazaryen olacagım. bu benim üçüncü sezaryenim biraz kokuyorum bana bi ayetel kürsi okuyup dua edermisiniz...

Tiramisu belki sacma gelecek ama epidural ignesinden sonra ne kadar agri hissediyosun bi de mesela bacaklarinda hic mi his kalmiyo yoksa yuruyebiliyo musun. Sanci masasinda mi yoksa dogum masasinda mi yapiliyor. Etrafimda hic normal epidural yapan yokta bana da dr tavsiye etti ama merak ediyorum hissi nasil. Dogum gecikmesin diye tam uyusturmuyoruz diyorlar.

Hayirli olsun Allah hayirli evlat etsin insallah. Ben de 1 mayista dogum yaparim diyodum ama olmadi henuz hala bekliyoruz pasamizin:)

Sometimes kizim donmedi kestirecek beni diyodun sonunda basarmis demekki canim :)
Ne guzel bak aldin kucagina Allah hayirli evlat etsin anali babali buyusun insallah :)

Ay brn heyecan yaptim ya. Malum benim de 40 bitiyor ama tik yok :)
İnsallah hemencik doguverir. Allah yardimcin olsun.

Gecmis olsun biraz daha sabredicez bakalim :)

arkadaşlar saat 9 ta spinal anezteziyle sazaryen olacagım. bu benim üçüncü sezaryenim biraz kokuyorum bana bi ayetel kürsi okuyup dua edermisiniz...

Hayirli olsun insallah Allah yardimcin olsun.

ses verın kıslarr ne alemdesınız sancıar ne durumda
canlı canlı baglanın son durum nedir

günaydın annelerr

bu geceyi de sabah ettik...dünkü ağrılardan sonra yorulmuşuz gece biraz uyuyabildim

bel ağrım vardı akşam wc de yoğun bi akıntım oldu yumurtlama dönemindeki gibi uzayan ama kanlı değildi bembeyazdı...

uyandığımdan beri sancı hissetmiyorum sadece kasılma yaşıyorum bebeğin pozisyonu da değişti sanırım bacakları ve elleri sağda sırtı sola yaslanmış poposu da yukardaydı

şimdi başını hıçkırıklarından dolayı baya aşağılarda hissediyorum elleri de iç tarafta hissediyorum mide bölgem boşaldı...

doktorum aradı ara ara sanırım henüz yakın değil biraz daha bekliycez bizzz...azcık daha büyüyelim...

bu arada doğum yapanlar olmuş hayırlı olsun kızlar bugün doğuma gidicek bikaç kişi daha vardı onlara da şimdiden geçmiş olsuun sağ salim kavuşsunlar meleklerine inşalllah

Son düzenleme:
Başkent , sometimes, seku87 doğumlarınız hayırlı uğurlu olsun darısı tüm bekleyen hamilelerimizin başına :)

Dikiş izlerini geçiren contratubex diye bi krem var. Estetik dikişler için kullanılıyor. Ama doğumdan ne kadar süre sonra kullanılır sütegeçişi varmı bilmiyorum ,

Kizlar bugun 3. cati muayenemi oldum ve doktor onumuzdeki hafta bi gun suni sanciyla dogumu baslatmayi onerdi. Bebekte ve bende hicbir problem yok ama beklersek 13-14 mayisi bulur gelmesi dedi. 6sinda yatisini yaparsak 7 sinde alirsin kucagina dedi. Su an 40. haftam, 1 cm acilmam ve servikste yumusamam varmis. Gurbetteyim ve annem 2 hafta once geldi yanima,mayis sonu geri donecek. Artik sabirsizlikla bekliyoruz kizimi! Doktor karari bize birakti. Sizlerin fikirleri nedir? Bana yardim edin kizlar kararsizim!

Myhos canim bak buraya yaziyorum senin bikac gune gelir bebekin hayirlisiyla gelsin :) siramizi aldin bak :)

Ben cok sabirsiz oldugum icin isterdim heralde ama suni sanciyla herkesin acilmaz da diyorlar valla bu karar sen esin doktor arasinda zor bi karar cidden her halikarda az kalmis Allah yardimcin olsun...

gunaydınnn gunaydınn
cok az kaldı kızımla kavuşmaya
ınsan hiç görmediği bı varlığı özlermii ,ben kızımı cok özledimm
kokusunu duymayı ıstıorum artık son 4 günnn

günaydın kızlar bebişi doğanlara hayırlı olsun darısı kalanlara olsun. bizimde dün kontrolümüz vardı bebişimizi hala yan duruyor haftaya büyük ihtimalle sezaryen olacağım.

cnmm o gelen akıntın nısansa bır haftayı bulmaz doğumunhadı hayırlısı bakalımm

cnm 40 haftayı dolduran bebeklerın kakasını yapma ıhtımalı yuksek oluo
ben rıske atmazdım drunun soyledığı tarıhe kadar merdıven cık çömelip yer sil
plates topun otur,ilşkıde acılmayı tetıklıo baktın olmadı drunu dınlersın cnm

Son günler gerçekten zor geçiyor canım 9 ay bitiyor 9 gün bitmiyor:)

İnşallah hayırlısıyla alırsın kucağına bebişini Allah yardımcın olsun canım dualarımız seninle:)

Allah yardımcın olsun canım inşallah sağ salim alırsın kucağına bebişini:)

gunaydınnn gunaydınn
cok az kaldı kızımla kavuşmaya
ınsan hiç görmediği bı varlığı özlermii ,ben kızımı cok özledimm
kokusunu duymayı ıstıorum artık son 4 günnn

Günaydın canım özlemez mi hiç özler tabi ultrason resmini alınca gün boyu bakıyoruz valla:)

günaydın kızlar bebişi doğanlara hayırlı olsun darısı kalanlara olsun. bizimde dün kontrolümüz vardı bebişimizi hala yan duruyor haftaya büyük ihtimalle sezaryen olacağım.

Hayırlısı olsun canım sağlıcakla kucağına al da bebişini :)

Günaydın kızlar doğumlar çoğaldı ne güzel fareast ben de bebeğimin kaka yapma ihtimalini düşünerek doğumun başlaması için ne gerekiyorsa yapardım zaten açılman da varmış ben kızımı suni sancıya doğurdum Allah dayanacak gücü veriyor insana bekleme derim ben

Günaydın kızlar:) Geceler zor geçiyor en dinç ve iyi hissettiğim saatler sabah saatleri bugün doğuma gideceklere kolaylıklar diliyorum Allah yardımcınız olsun inşallah:)

Günaydın kızlar:) Geceler zor geçiyor en dinç ve iyi hissettiğim saatler sabah saatleri bugün doğuma gideceklere kolaylıklar diliyorum Allah yardımcınız olsun inşallah:)

gunaydınnnn satdasımmm benım salı gunu olcak doğumum ınsallah sancım var nst de bebek de pelvıse yerleşmiş
onun ıcın salıya aldık bakalım,yoksa cumaya dusunuodu drum,

gunaydınnnn satdasımmm benım salı gunu olcak doğumum ınsallah sancım var nst de bebek de pelvıse yerleşmiş
onun ıcın salıya aldık bakalım,yoksa cumaya dusunuodu drum,

Canım inşallah hayırlısıyla alırsın mis kokulu bebişini kucağına bişey kalmamış haftasonunu atlattın mı tamamdır:) benimde 13 mayısda sezeryanım bir aksilik çıkmazsa bebişim sol yanıma konuşlandı yukarı yerleşiyor en fazla :)) ilk günden beri kalbimin altında duruyor başı titk tik sesi dinliyor heralde :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…