- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #36.941
Canım inşallah hayırlısıyla alırsın mis kokulu bebişini kucağına bişey kalmamış haftasonunu atlattın mı tamamdır:) benimde 13 mayısda sezeryanım bir aksilik çıkmazsa bebişim sol yanıma konuşlandı yukarı yerleşiyor en fazla :)) ilk günden beri kalbimin altında duruyor başı titk tik sesi dinliyor heralde :))
Kizlar bugun 3. cati muayenemi oldum ve doktor onumuzdeki hafta bi gun suni sanciyla dogumu baslatmayi onerdi. Bebekte ve bende hicbir problem yok ama beklersek 13-14 mayisi bulur gelmesi dedi. 6sinda yatisini yaparsak 7 sinde alirsin kucagina dedi. Su an 40. haftam, 1 cm acilmam ve servikste yumusamam varmis. Gurbetteyim ve annem 2 hafta once geldi yanima,mayis sonu geri donecek. Artik sabirsizlikla bekliyoruz kizimi! Doktor karari bize birakti. Sizlerin fikirleri nedir? Bana yardim edin kizlar kararsizim!
gunaydınnnn satdasımmm benım salı gunu olcak doğumum ınsallah sancım var nst de bebek de pelvıse yerleşmiş
onun ıcın salıya aldık bakalım,yoksa cumaya dusunuodu drum,
ınsallah hayalcım,cok heyacnalı ve sabırsızım ılk aylar nasıl geçmiş sasıorum sımdıCanım inşallah hayırlısıyla alırsın mis kokulu bebişini kucağına bişey kalmamış haftasonunu atlattın mı tamamdır:) benimde 13 mayısda sezeryanım bir aksilik çıkmazsa bebişim sol yanıma konuşlandı yukarı yerleşiyor en fazla :)) ilk günden beri kalbimin altında duruyor başı titk tik sesi dinliyor heralde :))
cnm bencede ogüne kadar egzersizleri falan yap,bide tek sayıda bol hurma ye cnm çok faydası olduğunu duydum, dr. ne derse na göre karar verin bence riske girmeye gerek yok,hayırlısı olsun
cnm sen normal beklemiomuydun?
Kızlar bizde kont. gittik geldik,ilk defa 2 tane sancım çıktı 40-45 lerde çok şükür,bunlar ii dedi drmuz,bebişimizde şuanda yerinde rahat kanalda değil ama biraz daha yaklaşmış,bakalım nemzna gelmek isticek prensesimiz,ama bence daha 1 haftası var en az:)
ınsallah hayalcım,cok heyacnalı ve sabırsızım ılk aylar nasıl geçmiş sasıorum sımdı
cnm kan pıhtılşaması ıcın iğne kullandığım ve daha bı kaç sebepten dolayı normal dusunemıorum
ama yesıllenıorumnormalı bekleyen herkesı takdir edıorumm valla haydı sancınıza kuvvet
Myhos canim bak buraya yaziyorum senin bikac gune gelir bebekin hayirlisiyla gelsin :) siramizi aldin bak :)
Ben cok sabirsiz oldugum icin isterdim heralde ama suni sanciyla herkesin acilmaz da diyorlar valla bu karar sen esin doktor arasinda zor bi karar cidden her halikarda az kalmis Allah yardimcin olsun...
cnmm o gelen akıntın nısansa bır haftayı bulmaz doğumunhadı hayırlısı bakalımm
cnm 40 haftayı dolduran bebeklerın kakasını yapma ıhtımalı yuksek oluo
ben rıske atmazdım drunun soyledığı tarıhe kadar merdıven cık çömelip yer sil
plates topun otur,ilşkıde acılmayı tetıklıo baktın olmadı drunu dınlersın cnm
Günaydın kızlar doğumlar çoğaldı ne güzelfareast ben de bebeğimin kaka yapma ihtimalini düşünerek doğumun başlaması için ne gerekiyorsa yapardım zaten açılman da varmış ben kızımı suni sancıya doğurdum Allah dayanacak gücü veriyor insana bekleme derim ben
cnm bencede ogüne kadar egzersizleri falan yap,bide tek sayıda bol hurma ye cnm çok faydası olduğunu duydum, dr. ne derse na göre karar verin bence riske girmeye gerek yok,hayırlısı olsun
cnm sen normal beklemiomuydun?
Kızlar bizde kont. gittik geldik,ilk defa 2 tane sancım çıktı 40-45 lerde çok şükür,bunlar ii dedi drmuz,bebişimizde şuanda yerinde rahat kanalda değil ama biraz daha yaklaşmış,bakalım nemzna gelmek isticek prensesimiz,ama bence daha 1 haftası var en az:)
pardon cnm unutmuşum,hayırlısı olsun,valla sancımıza kuvvet ben sanki heycanlnmaya başladım pöfff,hafifte korkuomuyum neee
Merhaba güzel anneler,bende 30nişanda bebegımi kucagıma aldm coksükür,normal istyrdm ama sancım olmasına ragmen acılma olmayınca mecburen sezeryana alındm !harika bır duygu bu .dünyadaki engüzel şey,darısı sizlerin basına bebislerinıze sag salim kawusursnz insallah.
yanıyorum kızlar sürekli sıcak basıyor sizde de öyle mi?
işllh cnm ama epiduraldden hem korkuorum hemde çok pahalı oyüzden epidural almıycamhiç korkma cnm mutlaka epıdural ıste 4 cm e kadar cektıgın sancı
kendınden gecıren bı sancı değilmiş dayanırsın allahın ınzıyle
epıduraı verdıkten sonrada rahatlıosun zaten
yeterkıı bol hareket et acılmayı sağla hurma ye merdıven cık vs
kendı sancınla acılma olsun bıraz
yanıyorum kızlar sürekli sıcak basıyor sizde de öyle mi?
aynen, çoktan kolsuzlarla geceliklerle yatmaya başladım, evimiz serin olmasına rağmenyanıyorum kızlar sürekli sıcak basıyor sizde de öyle mi?
Aynı gün doğurucaz bizimde 13 mayısAllah hayırlı kolay doğumlar nasip eder inşallah hepimize
hayırlı cumalar mayıs 2013 anneleri ,geçen cuma 38. haftamda kontrolüm vardı az sancım çıktı nst de doktor muayene etti ve 1- 2 cm açıklığın var kemik yapın da müsait haftaya doğurabilirsin dedi.Ben de tabii ki heyecanladım.Ama ondan sonraki süreçte evde temizlik yapmama çok fazla yorumamama rağmen kasık kemiklerimdeki ağrı dışında hiçbrişey hissetmiyorum Sürekli hareket halindeyim .Geç değil ama daha da bekleyemiyorum.Acaba geç mi doğacak diyorum hele annemin sabırsızlığı da eklenince .....Bug
ün de kontrolüm var ne olur bilememm heecanla bekliyorum bnm gibi olan var mıı*:44:
bende de işte hiç bi alamet yok, aynı dertten muzdaribim
sürekli iş yapıyorum valla gelsin diye, yürüyüş yapıyorum temizlik yapıyorum, hiç bi işaret yok ama
tipimde bile değişiklik yok
açıklık filan da demedi doktor, gelecek gibi durmuyo diyo her seferinde, yerinden memnun diyo
bakalım yarın gidicez,ne dicek
hani tiplerde değişme olur ya son hafta , ne bileyim böyle belli eder kendini insan ben doğurucam diye
ay bilemedim =)))
arkadaşlar saat 9 ta spinal anezteziyle sazaryen olacagım. bu benim üçüncü sezaryenim biraz kokuyorum bana bi ayetel kürsi okuyup dua edermisiniz...
Kizlar bugun 3. cati muayenemi oldum ve doktor onumuzdeki hafta bi gun suni sanciyla dogumu baslatmayi onerdi. Bebekte ve bende hicbir problem yok ama beklersek 13-14 mayisi bulur gelmesi dedi. 6sinda yatisini yaparsak 7 sinde alirsin kucagina dedi. Su an 40. haftam, 1 cm acilmam ve servikste yumusamam varmis. Gurbetteyim ve annem 2 hafta once geldi yanima,mayis sonu geri donecek. Artik sabirsizlikla bekliyoruz kizimi! Doktor karari bize birakti. Sizlerin fikirleri nedir? Bana yardim edin kizlar kararsizim!
Merhaba güzel anneler,bende 30nişanda bebegımi kucagıma aldm coksükür,normal istyrdm ama sancım olmasına ragmen acılma olmayınca mecburen sezeryana alındm !harika bır duygu bu .dünyadaki engüzel şey,darısı sizlerin basına bebislerinıze sag salim kawusursnz insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?