2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Benimde 10 günüm kaldı oğlum inşallah vaktini bekler diyorum hergün sancım var ama şükürler olsun daha gelmeye kalkmadı annesini şaşırtmasın karnımda 1 gün bile çok önemliymiş o yüzden ne kadar kalırsa o kadar güzel zaten dr 10 normal gününden 10 gün önce alıyorlar bide o erken gelirse diye korkuyorum hayırlısı bakalım Allah sağlık versin gerisi hallolur inşallah

Aynı gün doğurucaz bizimde 13 mayısAllah hayırlı kolay doğumlar nasip eder inşallah hepimize

cnm bencede ogüne kadar egzersizleri falan yap,bide tek sayıda bol hurma ye cnm çok faydası olduğunu duydum, dr. ne derse na göre karar verin bence riske girmeye gerek yok,hayırlısı olsun

gunaydınnnn satdasımmm benım salı gunu olcak doğumum ınsallah sancım var nst de bebek de pelvıse yerleşmiş
onun ıcın salıya aldık bakalım,yoksa cumaya dusunuodu drum,

cnm sen normal beklemiomuydun?

Kızlar bizde kont. gittik geldik,ilk defa 2 tane sancım çıktı 40-45 lerde çok şükür,bunlar ii dedi drmuz,bebişimizde şuanda yerinde rahat kanalda değil ama biraz daha yaklaşmış,bakalım nemzna gelmek isticek prensesimiz,ama bence daha 1 haftası var en az:)

ınsallah hayalcım,cok heyacnalı ve sabırsızım ılk aylar nasıl geçmiş sasıorum sımdı

cnm kan pıhtılşaması ıcın iğne kullandığım ve daha bı kaç sebepten dolayı normal dusunemıorum
ama yesıllenıorum normalı bekleyen herkesı takdir edıorumm valla haydı sancınıza kuvvet

pardon cnm unutmuşum,hayırlısı olsun,valla sancımıza kuvvet ben sanki heycanlnmaya başladım pöfff,hafifte korkuomuyum neee

Merhaba güzel anneler,bende 30nişanda bebegımi kucagıma aldm coksükür,normal istyrdm ama sancım olmasına ragmen acılma olmayınca mecburen sezeryana alındm !harika bır duygu bu .dünyadaki engüzel şey,darısı sizlerin basına bebislerinıze sag salim kawusursnz insallah.

Yorumlariniz icin cook tesekkurler kizlar! Pazartesi aksam yatis yapmaya karar verdik suni sanci icin. Son 3 gunde belki kendiliginden gelir diye tavsiyelerinizi bir bir uygulamaya calisacagim :)
Allah dogum yapanlara tez zamanda iyilesme ve anneligin tadini cikarmayi, henuz yapmayanlara da oncelikle hayirli ve kolay dogumlar nasip etsin!

pardon cnm unutmuşum,hayırlısı olsun,valla sancımıza kuvvet ben sanki heycanlnmaya başladım pöfff,hafifte korkuomuyum neee

hiç korkma cnm mutlaka epıdural ıste 4 cm e kadar cektıgın sancı
kendınden gecıren bı sancı değilmiş dayanırsın allahın ınzıyle
epıduraı verdıkten sonrada rahatlıosun zaten
yeterkıı bol hareket et acılmayı sağla hurma ye merdıven cık vs
kendı sancınla acılma olsun bıraz

tebrkler canım,Allah bağışlasın...

yanıyorum kızlar sürekli sıcak basıyor sizde de öyle mi?

bana kasılma olduğunda oluo cnm,ateşim yükselio gibi resmen

işllh cnm ama epiduraldden hem korkuorum hemde çok pahalı oyüzden epidural almıycam

hayırlı cumalar mayıs 2013 anneleri ,geçen cuma 38. haftamda kontrolüm vardı az sancım çıktı nst de doktor muayene etti ve 1- 2 cm açıklığın var kemik yapın da müsait haftaya doğurabilirsin dedi.Ben de tabii ki heyecanladım.Ama ondan sonraki süreçte evde temizlik yapmama çok fazla yorumamama rağmen kasık kemiklerimdeki ağrı dışında hiçbrişey hissetmiyorum Sürekli hareket halindeyim .Geç değil ama daha da bekleyemiyorum.Acaba geç mi doğacak diyorum hele annemin sabırsızlığı da eklenince .....Bug
ün de kontrolüm var ne olur bilememm heecanla bekliyorum bnm gibi olan var mıı*:44:

ya kızlar son haftaya girdim sayılır arıtk, bi sonraki pazar bitiyo haftam
ama hiç doğurcakmışım gibi bi hava yok bende, ne kasılma ne sancı ne su ne nişan =)
gelmeyecek mi bu çocuk

bende de işte hiç bi alamet yok, aynı dertten muzdaribim
sürekli iş yapıyorum valla gelsin diye, yürüyüş yapıyorum temizlik yapıyorum, hiç bi işaret yok ama
tipimde bile değişiklik yok
açıklık filan da demedi doktor, gelecek gibi durmuyo diyo her seferinde, yerinden memnun diyo
bakalım yarın gidicez,ne dicek
hani tiplerde değişme olur ya son hafta , ne bileyim böyle belli eder kendini insan ben doğurucam diye
ay bilemedim =)))

Son düzenleme:

Vala bende de aynı her gün soruyorum yüzümde bir değişiklik var mı diye yok diyolar Benim 40ımın dolmasına çok az kaldı ama hala hiç bir alamet yok Bugün kontrole gidicem doktor anlar mı acaba belirtilerden?

arkadaşlar saat 9 ta spinal anezteziyle sazaryen olacagım. bu benim üçüncü sezaryenim biraz kokuyorum bana bi ayetel kürsi okuyup dua edermisiniz...

suan bebegını kucağına almışsındır bıle:) sağlıkla buyut inşallah

yengem 42. haftasında bebegını doğurdu herhangı bı sorun olmadı bebısınde
kendı sancın ıle doğurmak aslında en ıyısı ben olsam 1 hafta enazondan daha beklerdım
sunı sancıyı bebıs kaldıramazsa sezeryana alıyorlar cunku ablamda yasadık bunu
bol bol merdıven cık hurma ye tropıkal meyve ye esle ılıskıde bulunma bunlar doğumu tetıkler
hakkında hayırlısı

gözün aydın Rabbım analı babalı buyutmeyı nasıp etsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…