- 29 Nisan 2012
- 837
- 558
- 103
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #36.961
yanıyorum kızlar sürekli sıcak basıyor sizde de öyle mi?
Canım ne yapalım sağlık olsun bebiş gelmek istiyorsa engel olunmaz bende mesajı anca gördüm yoksa doğurdun mu acaba nasıl oldun? MeraktayızAstirid,tatlım valla ben de haberi aldıgımdan beri oyle diyorum,beklesin diye,ama ben cok sabırsızım yaa,dayanabilir miyim bilmiyorum.Ustelik yazdım ya,ogleden beri agrım ve kasılmalarım var,sayıyorum,16,20,22 dk aralıklar var,duzensiz ama sancılı.Sonu hayır olsun...
Bizde aynı durumdayız canım valla bizimkide ne zaman gelecek bellisiz doktorda artık doğurtalım seni diyor ama bizim oğlandan tık yok Bu arada bende cayır cayır yanmaktayımbizde bugün kontrole gittik 39.haftadayız. 3600gr. olmuş paşamız doğum için herhangi belirti yok sizce ne zaman doğururum dedim dr.a
oda doğurursun merak etme akşama suyun gelir doğurada bilirsin kafanı takma dedi züğürt tesellisi oldu ama neyse
1 Mayis 2013, mayis annesi olacagimi tahmin ediyordum ama 1 Mayis beklemiyordum. Hikayemi sonra yazicam, Istanbul goztepe medikal parkta genel anesteziyle dogumum gerceklesti, simdi evdeyiz cok sukur, gecmisi okuyamadim dogum yapan varsa hayirli olsun, yapacaklarada tez ve kolay dogumlar diliyorum.
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsünMerhaba güzel anneler,bende 30nişanda bebegımi kucagıma aldm coksükür,normal istyrdm ama sancım olmasına ragmen acılma olmayınca mecburen sezeryana alındm !harika bır duygu bu .dünyadaki engüzel şey,darısı sizlerin basına bebislerinıze sag salim kawusursnz insallah.
hiç korkma cnm mutlaka epıdural ıste 4 cm e kadar cektıgın sancı
kendınden gecıren bı sancı değilmiş dayanırsın allahın ınzıyle
epıduraı verdıkten sonrada rahatlıosun zaten
yeterkıı bol hareket et acılmayı sağla hurma ye merdıven cık vs
kendı sancınla acılma olsun bıraz
bende de işte hiç bi alamet yok, aynı dertten muzdaribim
sürekli iş yapıyorum valla gelsin diye, yürüyüş yapıyorum temizlik yapıyorum, hiç bi işaret yok ama
tipimde bile değişiklik yok
açıklık filan da demedi doktor, gelecek gibi durmuyo diyo her seferinde, yerinden memnun diyo
bakalım yarın gidicez,ne dicek
hani tiplerde değişme olur ya son hafta , ne bileyim böyle belli eder kendini insan ben doğurucam diye
ay bilemedim =)))
Astirid,yok yok dogurmadım daha,nerdeeee :)).Kasılmalar dogum kasılmasıymıs o yuzden agrılıymıs,nstde baya sancı cıktı ama acılma falan yok daha.Yani bikac gun icinde de olabilir,1-2 hafta icinde de,gorcez bakalım :)
Benim gorumce de doguramadı bi turlu,40.dolacak nerdeyse
1-2 gün mü valla bizim bebişler ehlikeyif çıktı ne olacak böyle
astiridcım benım gecerlı nedenlerım olmasa kesınlıkle epıdurallı normal dusunuodumCanım ne yapalım sağlık olsun bebiş gelmek istiyorsa engel olunmaz bende mesajı anca gördüm yoksa doğurdun mu acaba nasıl oldun? Meraktayız
Bizde aynı durumdayız canım valla bizimkide ne zaman gelecek bellisiz doktorda artık doğurtalım seni diyor ama bizim oğlandan tık yok Bu arada bende cayır cayır yanmaktayım
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün
Epidural konusunda hala karar veremedim hem canım çok tatlıacı eşiğim düşük hem de acaba epidural zarar verirmi diye korkuyorum birde zaten sancılar çekildikten sonra verildiği için ne anlamı kalır diye düşünüyorum bir de felç riski olailir mi diye korkuyorum ne dersiniz kızlar bu konuda
Sometimes canım hayırlı uğurlu olsun ne güzel tecrübeler anlattıkların darısı başımıza inşallah senide kızınıda öpüyorum. İsmide çok güzelmiş annesi çok beğendim
Tiramisucum boşuna evham yapmışsın demi canım aman öyle olsun bu topuk kanını 2 kere alıyorlar demişsn döverim ben bunları çıldırtmasınlar insanı vermiyorum kardeşim zorlamı alacaklar
İLDANUI canım herhallde sende ıgne kollllanıyosun dr dogumdan kac gun once ıgneyı bırakma meselesını konustunuzmu ...benımde ınsallah haftaya cuma kollarımda sımdıden heyacan korku sardıı rabbım herkesın yardımcısı olsun...
Selam kızlar nasılsınınız...yarın kntrolümüz var her hafta gidiyoruz artık dr normal doğum görünüyor dedi ama bakalım bu hafta ne diycek..doğuma yakın alttan bakcakmış bakalım..ellerim ayaklarım şişmeye başladıayak duramıyorum fazla..hayırlısı ile bi gelseler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?