2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Yatcaz kalkcaz
Yatcaz kalkcaz
Yatcaz kalkcaz
Hooooooooooooop Oğluşum kucaşımda inşallah.
Dua edin kızlarrrr

Canım ne yapalım sağlık olsun bebiş gelmek istiyorsa engel olunmaz bende mesajı anca gördüm yoksa doğurdun mu acaba nasıl oldun? Meraktayız

Bizde aynı durumdayız canım valla bizimkide ne zaman gelecek bellisiz doktorda artık doğurtalım seni diyor ama bizim oğlandan tık yok Bu arada bende cayır cayır yanmaktayım

Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün

Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün

Epidural konusunda hala karar veremedim hem canım çok tatlı acı eşiğim düşük hem de acaba epidural zarar verirmi diye korkuyorum birde zaten sancılar çekildikten sonra verildiği için ne anlamı kalır diye düşünüyorum bir de felç riski olailir mi diye korkuyorum ne dersiniz kızlar bu konuda

Sometimes canım hayırlı uğurlu olsun ne güzel tecrübeler anlattıkların darısı başımıza inşallah senide kızınıda öpüyorum. İsmide çok güzelmiş annesi çok beğendim

Tiramisucum boşuna evham yapmışsın demi canım aman öyle olsun bu topuk kanını 2 kere alıyorlar demişsn döverim ben bunları çıldırtmasınlar insanı vermiyorum kardeşim zorlamı alacaklar

İLDANUI canım herhallde sende ıgne kollllanıyosun dr dogumdan kac gun once ıgneyı bırakma meselesını konustunuzmu ...benımde ınsallah haftaya cuma kollarımda sımdıden heyacan korku sardıı rabbım herkesın yardımcısı olsun...

merhaba kizlar nasilsiniz?arada grip okuyup cikiyorum,ates basanlar dogumdan sonra gorcem sizi su icinde kalacaksiniz terlemekten bizde 3 haftayi doldurduk darisi bekleyenlerin basina insallah amin

Astirid,yok yok dogurmadım daha,nerdeeee :)).Kasılmalar dogum kasılmasıymıs o yuzden agrılıymıs,nstde baya sancı cıktı ama acılma falan yok daha.Yani bikac gun icinde de olabilir,1-2 hafta icinde de,gorcez bakalım :)
Benim gorumce de doguramadı bi turlu,40.dolacak nerdeyse

aynen ya bi de benimki 25 . haftada erken doğum riski yaşatmıştı bana onun yüzünden heyet raporu aldım dinlendim ama şimdi de gelmek bilmiyo ya ne kadar da nazlıı

1-2 gün mü valla bizim bebişler ehlikeyif çıktı ne olacak böyle

astiridcım benım gecerlı nedenlerım olmasa kesınlıkle epıdurallı normal dusunuodum
norml yapn butun unluler bu sekılde doğum yaptı benım arkadsaımda oyle yaptı cok memnun
en guzelı catır catır doğurmk ama sancların etkısıyle bebeğin strese gırıp kalp atışları dusebılıo ve
sezeryane alınabılıosun,bunları druna sorup ıyıce rahatlat kendını cnm
ben iğne kullnmasaydım denıcektım normal doğumu ama iğneyı gun oncesınden bırakmka gerekıo
hatta bekleneneden once doğum başlarsa epıdural yada spınal uygukayamıolar genel anestezıyle uyutuolar
yoksa ben dru anormal dnemek ıstıorum demıstıum ama iğneyı bırakmam gerekıo bu durumda
bebeğime pıhtımı gıder omu olur bumu olur stresını yasayamam dıye rıske atamadım zaten zor bulduk bebişi

cnm en son pazar yapıcam p.tesı yapmıcam 24 saat etkılı bı iğne ya clexan
doğum iğne yaptıgım gun başlarsada spınal yapamılar genel anestezi uygulanacak hayurlısı nasılsa artık dıyorum
sen hayırlıısyla kavusursun ınsallh cnm

İdaunicim bende hep epidural düşünüyordum ama son günler yaklaşınca korku sardı artık.. Haftaya konuşucam doktorla bazı yerleden bişeyler duyup okuyunca acaba diye insan korkuyor bir de son gittiğimde bebek yan duruyordu hala daha ne oalcağı belli değil doktor plesentası eskimiş dedi doğum kanalına girmezse ne yapacak nasıl oalcak o da belli değil bakalım hayırlısı.. Sana gelince sen hiç düşünme bence normal doğumu riske girmeye değer mi hiç? Bebişinin sağlığı yerinden olsun sezeryan normal hiç fark etmez.

Sevcancım haklısın belkide ama strese mecburen giriyoruz ne yapalım :18:

Merhabalar canlar ateş basmalar uyku HALI hepız aynıyız Allah sonumuzu hayır etsın bu topık bende dahıl bıraz sabırsız. Olduk galıba bırbırımıze dua edelım arkadaslar rabbım hepsimizin yardımcısı olsun hayırlı cumalar

Selam kızlar nasılsınınız...yarın kntrolümüz var her hafta gidiyoruz artık dr normal doğum görünüyor dedi ama bakalım bu hafta ne diycek..doğuma yakın alttan bakcakmış bakalım..ellerim ayaklarım şişmeye başladı ayak duramıyorum fazla..hayırlısı ile bi gelseler..

cnm saglıcakla kızını kucagına almışsındır ınsallah
sıkıntı var dıyordun,guzel haberlerını beklıoruz cnm

seninle batımız aynı canım bizim bu salı oldu çatı muayenemiz normal doğumu bekliyoruz uygunmuşuz

akşam yoğun akıntım oldu yumurta akı kıvamında ama nişan mı bu bilemedim dünde sancım çıktı nst de açılmam da vardı 2 cm

ancak bugün tık yok ara ara belim ağrıyor okadar hakkımızda hayırlısı olsun inşallah elleri ayakları zaten hiç sorma şişirilmiş doktor eldiveni gibiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…