2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
İLDANU senınkıde bu hafta dr bana 3 gun oncesınden bırak dedı bende 1 gun oncesınden bırakmayı dusunuyorum bısery olursa dıye benımkı sanırsam genel aneztezı olacak hayırlısıyla kucagımıza almayı nasıpp etsın ınsallah....

Sabahtan beri doğuran yok sanırım geçmişi okurken bişey kafama takıldı bazılarınızın doktoru ne kadar rahat 38.-39. Haftaya gelmişsiniz daha çatı muayenesi yapılmamış, belki bebek erken gelecek? Çoğu bebek zaten 40ı yada 39u beklemiyor ki,yada doğumu neyin başlatacağını bilemiyoruz sonuçta daha önceden önlem alınması anne için daha iyi olur kanaatindeyim gerçi son anda yine değişiklikler olabilir sonuçta doğum bu ama annenin de kendini hazırlaması gerekiyor zaman içinde hele de son blere yaklaştıkça belirsizlik insanı mahveder.

Epudral konusuna gelelim sevgili yeni anneler felç riski var tabii astiridim ama sonuçta güvendiğin ve iyi old na inandığın bi hastanede doğum yapacaksın çoğunuzun ilk Doğumu olduğu için sancı çekme kısmı 18-24 saat sürebilir sonra da yeterince açıklık sağlanamazsa mecburen seZeryana girmek zorunda kalırsınız yani boşu boşuna acı çekersiniz her ihtimali düşünmek lazım bir de kimilerinde acayip başağrısı yapıyor mesela bende migren olmasına rağmen başağrısı filan yapmadı.belirtiler her bünyede değişiklik gösteriyor kimisi hatta doğum yaptığını bile hissetmiyor kimisi çok sancı çekiyor.

bi tanıdığımız sancıları başlamış daha taksideyken çamaşırına doğum yapmış anne demiş altımda bişey var annesi yoktur bişey yoktur demiş korkusundan bakamamış bahsettiğim kişi o zaman 18 yaşındakimi artık yaşının küçüklüğünden mi hissetmedi doğurduğunu heyecandan mı bilemiyorum bir komşumuz da sancılanmış doğum için masaya yatırmışlar ıkın falan demişler ıkınmış birden bebek ağlamasını duymuş aaa benden mi çıktı o diyebilmiş, doğurduğu bebek 4 kiloymuş Rabbim hepinize kolay doğumlar nasip etsin

Astiridim benim içim hala rahat değil ki şükür tabii ama inşallah hiçbir şey çıkmasın yarını bekliyorum ultrasona giricem bakalım...

Bu arada halilefe 13 kilo mu verdinmaşallah ama iç organlarını falan da mı aldılar naptılar valla kızlar moralinizi bozmak gibi olmasın ama ben 7 kilo verdim oğlumda da o kadar vermiştim doğurur doğurmaz,sizin ne kadar olur bilemem ama halilefe şanslı olanlardan onu diyim

Aynı durumdayız canım benim de 1,5 cm açılma vardı dün muayenede muayeneden sonra hafif pembemsi birşey geldi bugünde yumurta akı kıvamından daha koyu sümüksü akıntım geliyor adet sancısı gibi sancılarım oluyor hakkımızda hayırlısı galiba doğum yaklaştı

bende dün vardı adet sancıları canım kasıklarım çok ağrıyodu ama düzensizdi

bugün bele ve sırta yayılan ağrılarım var kasıklarımda hiç yok

bebişin hareketlerini çok sert hissetmiyorum bir kez hıçkırık tuttu diğer hareketleri çok yumuşak sanırım kanala iyice yerleşti

doktorum demişti yerleştiğinde hareketleri yumuşayacak çok güçlü olmıycak ordan anlarsın diye

sümüksü akıntım akşam oldu ama pembe ve kanlı değildi bariz süt rengi gibiydi damarlı şekilde emin olamadım nişan mı acaba?

yarın yine nst ye gidicem sancıya bide açılma durumuna bakıcakmış doktorum bakalım ne kadar devam edicek böyle ya doğum yakın ya da yavaş yavaş hazırlanıyor vücut

Canım bende iğne kullanıyorum en fazla 2 gün önceden bırakabilirsin dedi bu arada iğne 24 saatlik değil etkisi 12 saat sürüyormuş 2 dr umda öyle dedi bana bende spinal sezeryan olucam 13 mayısta 12 mayısta vurulmam 13 dede Allah nasip ederse doğururum.

Merhaba hanımlar doğuran doğurana kıskandım valla bizde daha tık yok nstde sancı çıktı ama dr doğum sancısı değil dedi. Henüz çatı muayenem yapılmadı çünkü sancı anında esas çatının genişliği anlaşılıyormş drum zaten plan yapmaya karşı doğum bu nee olacağı belli olmaz diyor dolayısıyla ben de bir bilinmezlik içerisinde bekliyorum. Allah sonumuzu hayır etsin
Bu arada kayınvalidem sabah aradı ben otobüs biletimi aldım akşama oradayım diye, ben de küçük çapta bir sinir krizi geçirdim annem sakinleştirdi O kadar laf anlatmaya çalıştık ama nafile illa beni hamile halimle görecekmiş hayır daha doğuma da var kukumav kuşları gibi bütün gün evde başbaşa ne yapacağız bilemiyorum

7 kilo da çok iyi bence 11 kilo aldım ben 4 kilo kalır 7 kilo versem daha ne isterimm

cnm benim ilk doğumum nişanla başladı dr açılma varmı diye bakarken gelmişti kanlı oluyor nişan bilgin olsun akıntılar benimde felaket kasıklarda bacaklarımda belimde kısaca her yerim sancılı ilk hamilelikte neredeyse 41. haftada doğurdum bunların hiç birini yaşamamıştım diyebilirim rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize..

benimde ilk hamileliğim 7 kiloyla bitti 4 kg doğmuştu kızım, bundada 10 kg almış durumdayım ayaklarım zonkluyor resmen fil ayağı gibi oluyo..

BU ARADA KIZLAR 8 MAYIS ÇARŞAMBA GÜNÜ SON KONTROLÜM VAR ERTESİ GÜNÜDE Bİ AKSİLİK ÇIKMAZSA, NASİP OLURSA MELEĞİMİ KUCAĞIMIZA ALICAZ..
O KADAR HEYECAN BASTIKİ BENİ YERİMDE DURAMIYORUM HER GECE DOĞURUYORUM..
2. BEBEKTE ÇOK HEYECAN YAPMAYACAĞIMI DÜŞÜNÜYODUM AMA TAM TERSİ OLDU,
KIZLARIMIN ODASI, CİCİLERİMİZ DOĞUM ÇANTAMIZ HERŞEYİMİZ HAZIR İNŞALLAH RABBİM KULLANMAYIDA NASİP EDER..

Nisan olma ihtimali yuksek anlattigin kadariyla canim,cunku bazen dedigin gibi beyaz olabiliyomus sumuksu sekilde.

anladım canım ozamn benide yarın çatı muayenesini yapar heralde..canım bildiğim kadarıyla nişan kanlı oluyomuş su gelmeside kanlı pembemsi oluyomuş ....akıntı bendede var kremimssi ay hayırlısı inşallah..

kızlar yalnız olmadığıma sevindim valla biz böyleysek daha sıcaklarda doğum yapacakları düşünemiyorum bile Allah hepimizin yardımcısı olsun tez zamanda gelsin bebişlerimiz inş.

merhaba kizlar nasilsiniz?arada grip okuyup cikiyorum,ates basanlar dogumdan sonra gorcem sizi su icinde kalacaksiniz terlemekten bizde 3 haftayi doldurduk darisi bekleyenlerin basina insallah amin

eveet yaa burası(Antalya-kaş) çok sıcak ve kuzum emerken ter içinde kalıyor, daha bir haftalık ama terliyor.. ben de öyle.. kendim neyse de bebeğim terledikçe yazın ortasında ne yapacağımı düşünüyorum...

biz de 2 kere topuk kanı verdik.. hastanede alındığında bişi yoktu ayağında ama sağlık ocağında mosmor yaptılar ayağını.

Haklısın hala bu çatı muayenesini olmadım ben geçen hafta yapacaktı güya ama çocuğun hala yan olduğunu görünce vazgeçti salıya kaldı. Diğer yazdıklarını okuyunca hak verdim o kadar saat sancı çekmek hoş olmasa gerek sonra çocuk doğamaz olay sezeryana döner haklısın her ihtimali düşünmek lazım salı günü konuşucam doktorla bakalım ne diyecek. Senin tanıdığınki süpermiş valla keşke bizde öle fark etmeden doğuruversek

Canım canını sıkma birşey çıkmayacak bu zamanda pimpirik ve evham yapmamız çok normal

Yanlız şu kilo işi hiç hoşuma gitmedi onu söliyim bu konuya bir standart getirmek şart

Selam güzel anneler dogum yapanların bebeklerine hayırlı bir ömür diliyorum.
Bizim bdt miz 3 mayıstı bugün yani ama süremiz doldu oglumuzun keyfini bekliyoruz.
Rabbim hayırlı bir vakitte kavuşmayı nasip etsin. 40 hafta dolunca insan panik oluyor hareketleri de epey azaldı bir de.
Bizim için dua edersiniz değilmi? oglumuz saglıkla gelsin.

merhabalar güzel annişler...
bizimde kontrolümüz vardı bugün. dr ultrasonla baktı ii dedi güzel yerleşmiş bebek. normal doğum olur gibi duruyo dedi... doğum başlamazsa ayın 12 si gibi gel çatı muayenesi yaparız dedi. o güne kadarda beklemesin kuzum ama dimi..

bu arada küçükmeleklerimden haberi olan varmı doğumdan sonra pek görünmedi..

canım dr geçiştirdi biraz. ciddi bir şey değildir muhtemelen ama yine de kontrol edilmeli felan dedi... devlet dr ları böle işte :)
bi durum yok canım rutin tahlil istedi dr. bi bakalım dedi son değerlere. yarın güzel haberlerini bkliyoruz..

merhabalar kızlar nasılsınız.

ya bu erkek bebişler mi gelmek bilmiyor acaba ben mi yanılıyorum :)
benim ki kız ama halaa tık yok

doktorun ne dedi merak ettim
var mı bir alamet, bir geliyorum annee mesajı =))
ben de yarın gidicem, ne dicek acaba

Sanirim biz bu kadar dusunmeyi biraktigimiz zaman gelecekler

bi bırakabilsem zaten düşünmeyi
çıkmıyor ki akıldan

merhabalar kızlar nasılsınız.

ya bu erkek bebişler mi gelmek bilmiyor acaba ben mi yanılıyorum :)

aynen canım hastanede de dediler ilk bebek ve erkek çocukları geç geliyormuş
:44:

ondan heralde , erkek adam ağır olur havasındalar mı ne

ne diyorsun, hiç belirti olmadı mı, bi hareket bişey, tık yok mu hala
doğurmadan çatlicam ben bu gidişle
hayırlı vakitte sağlıkla kavuş inşallah
hepimizzz kavuşalımmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…