2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Selam hanımlar sütüm çok az kızım doymuyor ne yaptıysam bir türlü artmadı sütüm mama vermek zorunda kaldm hemşireyim ama bebeğimin ağzında pamukcuk çıktı ne yapacagımı şaşırdım kaldım ilaçda geçmiyor

Canım öncelikle bebeğin hayırlı olsun benimde ilk bebeğim olacağından tam olarak sütü ne arttırır bilmiyorum ama şu hamilelikte kullandığımız elevit vitamin hapını bırakmak istmiştim doktorum doğurana kadar kullanacaksın hatta sütünün çok olmasını istiyorsan ve cin gibi bi bebeğin olsun istiyorsan emzirirkende kullanacaksın demişti bebeğin zekası üzerinde çok etkilymiş ayrıca sütü artırıcı özelliğinde varmış nettende araştırmıştım gerçekten emziren anneler elevit kullandıklarında daha fazla sütlerinin olduğunu yazmışlar ben kullanıyorum doğuruncada devam edicem

Canım öncelikle bebeğin hayırlı olsun benimde ilk bebeğim olacağından tam olarak sütü ne arttırır bilmiyorum ama şu hamilelikte kullandığımız elevit vitamin hapını bırakmak istmiştim doktorum doğurana kadar kullanacaksın hatta sütünün çok olmasını istiyorsan ve cin gibi bi bebeğin olsun istiyorsan emzirirkende kullanacaksın demişti bebeğin zekası üzerinde çok etkilymiş ayrıca sütü artırıcı özelliğinde varmış nettende araştırmıştım gerçekten emziren anneler elevit kullandıklarında daha fazla sütlerinin olduğunu yazmışlar ben kullanıyorum doğuruncada devam edicem

Canım süt ıcın bol hurma ye su karışık komposto üzüm kayısı dut ıncır bebegın ağzı ıcınde karbonatlı suyla ağzını temızleyebılırsın göğsüne sür bebegı öle emzır acızane tavsıyem Allah sıfa versın

Pamukçuk içinde burda karşı komşumun bebeği pamukçuk olmuştu doktor bir iki tane ilaç vermiş geçmedi kadının kaynanasıda çok bilgili bu konulrda altarnatif tıp diyolar ya o hesap karbonatla temizle dedi sürekli o dinlememişti ilaçlar fayda etmeyince bi deneyim dedi tak aynı günün akşamı kesildi bebeğin pamukçuğu elini güzelce temizle karbonata batır elni bebeğin ağzını parmağındaki karbonatla temizle faydasını göreceksin emin ol geçmiş olsun

teşekür ederim arkdaslar deneyeceğim hiç iştahım da yok zaten su bile içemiyorum bebeğim için zorluyorum ama olmuyor bide herseyden bunalıyorum onuda anlamış değilim belki o yüzdendir sütümün gelmemesi

Ender saraç rezene, ısırgan, ıhlamur,tane kimyon,anason karışımından bitki çayı tarifi vermişti. İnternette de video görüntüleri var. Ayrıca bira mayası, boza, yer elması, tahin bir de humananın bitki çayı var. Ben ilk oğlumda yer elmasının acayip faydasını gördüm. Bir de philips Avent in sağma makinası çok iyi. Bebek emişi gibi tetikliyor sütü.

Canim yaa benim sorumu gormemissin. Normal dogumun epiduralinde bacaklarinda hic mi his yok ayaga kalkabiliyomusun. Sanci masasindan dogum masasina yuruyebiliyomusun. İkinmak nasil oluyor. Tam uyusturmuyoruz demislerdi ama...

hayırlı uğurlu olsun canım allah bebeğini sağlıklı analı babalı büyütsün inşallah

hayırlısı olsun güzelim ne güzel yavruna kavuştun darısı başımıza inşallah. Allah bebeği sağlıklı sıhatli analı babalı büyütsün inşallah. Bizim yerimize de kokla kuzunu . Mis kokuyordur şimdi

Ya kızlar bugun kontrole gittim. Bebeğim daha kanala yerleşmemiş üst tarafta yani Sancı yok hiç bir belirti yok napıcam benn???(

Canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün pamukçuk için karbonat diyecektim ama herkes yazmış çok faydasını görürsün ilaç kullanmana gerek yok her bebekte olurmuş zaten birde sütü arttırmak için ben şimdiden humana steel tea aldım herkes çok faydasını görmüş birde rezene aldım aktardan hurma almayı düşünüyorum ama en önemlisi 3 lt su içecekmişsin günde inşallah sütün artar

Son düzenleme:
Kızlar şimdi hamilelik takvimini okuyordum yarın 37 haftalık oluyorum takvimde bugün doğan bebekler tam gelişmiş oluyor yazmış rahatladım biraz doğuma 10 gün var ama benim nst hep sancı var en azından oğlum gelmek istersede erken olmayacak Allah a şükür bu
günleri gördük

Son düzenleme:
doktorun ne dedi merak ettim
var mı bir alamet, bir geliyorum annee mesajı =))
ben de yarın gidicem, ne dicek acaba
Cnm dediğim gibi doktor henüz bir belirti yok dedi nst de sancım bile çıkmadı bu kadar olur. Benim kızın hiç gelmeye niyeti yok
Doktor dedi ki 40. haftanın doğduğu gün gel yani 5 gün sonra bir muayene daha yapalım olmazsa alternatif yöntemler deneyeceğiz dedi.
vajinanın içine bir şey yerleştiriyormuş açılmasını sağlamak için adını söyedi ama unuttum, sonra da suni sancı falan dua ediyorum bol bol Hepimize bol şanss umarım bir ana önce kavuşuruz bebişlerimize

benim kızımında gelmeye niyeti yok galiba. nst de sancum yoktu , normalde de sancım olmuyor. Bizde 40 ı doldurcaz bu gidişle.

sağlıklı olsunlarda bekliycez artık

Ya kızlar bugun kontrole gittim. Bebeğim daha kanala yerleşmemiş üst tarafta yani Sancı yok hiç bir belirti yok napıcam benn???(

canım merdiven çık mutlaka bir de ilişki olsun her gün şu sıra spermler açılma ve kasılmalara faydalıymış

ben salı günü gittiğimde hiçbir alamet yoktu o gece merdiven çıktım bir de hamilelikten beri ilk kez ilişki oldu

ertesi gün 2 cm açıklığım vardı merdiven çok işe yarıyor bir de bağdaş kurarak oturmaya çalış arada yere çömel bacaklarını açıp

Kizlar nasilsiniz umarum sorun yoktur bir haftadir takip edemedim kizim la ilgilendim 1 haftalik olduk allahim hayirlisiyla kavustursun sizleride cok guzel geciyor gunlerimiz misler gibi kokuyor nasil bi koku bu anlatilmaz kiyafetlerine sinmis kokusu arkadasim parfum mu yaptin diyor anlatilmaz bisey ya:) ... Kizlar bu arda kilo takinti yapmayin 18 kilo ile gittim doguma 14 vermisim 4 kaldi onuda kirkima kadar veririm galiba birde adetim 2 gun oldu benim uterus diyolar bazi kadinlarda bebegi birakmak istemezmis ne zaman emzirmeye baslasam dogum sancisi cekiyorum 6 saatte 4 tne agri kesici ictim o yuzdzn kesildi adetim 3 gun surdu sancim allahtan simdi iyiyim sukur adet yok ama oda gelseydi 4 kiloda giderdi tahmîim olsun zamanla artik artik dogumlar hizlanmistir artik kimler dogum yapti bir haftada bakalim :):)

Iliski zaten oluyor bizde ama merdiven inip cikmaya basliyim ben en iyisi cok saol cnm umarım ise yarar.

Ne güzel canım maşallah sana da bebişine de Allahım sağlık sıhhat versin darısı hepimizin başına inşallah :) bu arada 14 kilo süpermiş ya rekor sende :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…