- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #37.001
Selam hanımlar sütüm çok az kızım doymuyor ne yaptıysam bir türlü artmadı sütüm mama vermek zorunda kaldm hemşireyim ama bebeğimin ağzında pamukcuk çıktı ne yapacagımı şaşırdım kaldım ilaçda geçmiyor
Selam hanımlar sütüm çok az kızım doymuyor ne yaptıysam bir türlü artmadı sütüm mama vermek zorunda kaldm hemşireyim ama bebeğimin ağzında pamukcuk çıktı ne yapacagımı şaşırdım kaldım ilaçda geçmiyor
Canım öncelikle bebeğin hayırlı olsun benimde ilk bebeğim olacağından tam olarak sütü ne arttırır bilmiyorum ama şu hamilelikte kullandığımız elevit vitamin hapını bırakmak istmiştim doktorum doğurana kadar kullanacaksın hatta sütünün çok olmasını istiyorsan ve cin gibi bi bebeğin olsun istiyorsan emzirirkende kullanacaksın demişti bebeğin zekası üzerinde çok etkilymiş ayrıca sütü artırıcı özelliğinde varmış nettende araştırmıştım gerçekten emziren anneler elevit kullandıklarında daha fazla sütlerinin olduğunu yazmışlar ben kullanıyorum doğuruncada devam edicem
Canım süt ıcın bol hurma ye su karışık komposto üzüm kayısı dut ıncır bebegın ağzı ıcınde karbonatlı suyla ağzını temızleyebılırsın göğsüne sür bebegı öle emzır acızane tavsıyem Allah sıfa versın
Pamukçuk içinde burda karşı komşumun bebeği pamukçuk olmuştu doktor bir iki tane ilaç vermiş geçmedi kadının kaynanasıda çok bilgili bu konulrda altarnatif tıp diyolar ya o hesap karbonatla temizle dedi sürekli o dinlememişti ilaçlar fayda etmeyince bi deneyim dedi tak aynı günün akşamı kesildi bebeğin pamukçuğu elini güzelce temizle karbonata batır elni bebeğin ağzını parmağındaki karbonatla temizle faydasını göreceksin emin ol geçmiş olsun
aynen, çoktan kolsuzlarla geceliklerle yatmaya başladım, evimiz serin olmasına rağmen
içim yanıyor içiiiimmmmm
Sabahtan beri doğuran yok sanırımgeçmişi okurken bişey kafama takıldı bazılarınızın doktoru ne kadar rahat 38.-39. Haftaya gelmişsiniz daha çatı muayenesi yapılmamış, belki bebek erken gelecek? Çoğu bebek zaten 40ı yada 39u beklemiyor ki,yada doğumu neyin başlatacağını bilemiyoruz sonuçta daha önceden önlem alınması anne için daha iyi olur kanaatindeyim gerçi son anda yine değişiklikler olabilir sonuçta doğum bu ama annenin de kendini hazırlaması gerekiyor zaman içinde hele de son blere yaklaştıkça belirsizlik insanı mahveder.
Epudral konusuna gelelim sevgili yeni annelerfelç riski var tabii astiridim ama sonuçta güvendiğin ve iyi old na inandığın bi hastanede doğum yapacaksın çoğunuzun ilk Doğumu olduğu için sancı çekme kısmı 18-24 saat sürebilir sonra da yeterince açıklık sağlanamazsa mecburen seZeryana girmek zorunda kalırsınız yani boşu boşuna acı çekersiniz her ihtimali düşünmek lazım bir de kimilerinde acayip başağrısı yapıyor mesela bende migren olmasına rağmen başağrısı filan yapmadı.belirtiler her bünyede değişiklik gösteriyor kimisi hatta doğum yaptığını bile hissetmiyor kimisi çok sancı çekiyor.
bi tanıdığımız sancıları başlamış daha taksideyken çamaşırına doğum yapmışanne demiş altımda bişey var annesi yoktur bişey yoktur demiş korkusundan bakamamış bahsettiğim kişi o zaman 18 yaşındakimi artık yaşının küçüklüğünden mi hissetmedi doğurduğunu heyecandan mı bilemiyorum bir komşumuz da sancılanmış doğum için masaya yatırmışlar ıkın falan demişler ıkınmış birden bebek ağlamasını duymuş aaa benden mi çıktı o diyebilmiş, doğurduğu bebek 4 kiloymuş Rabbim hepinize kolay doğumlar nasip etsin
Astiridim benim içim hala rahat değil ki şükür tabii ama inşallah hiçbir şey çıkmasın yarını bekliyorum ultrasona giricem bakalım...
Bu arada halilefe 13 kilo mu verdinmaşallah ama iç organlarını falan da mı aldılar naptılar valla kızlar moralinizi bozmak gibi olmasın ama ben 7 kilo verdim oğlumda da o kadar vermiştim doğurur doğurmaz,sizin ne kadar olur bilemem ama halilefe şanslı olanlardan onu diyim
1 Mayis 2013, mayis annesi olacagimi tahmin ediyordum ama 1 Mayis beklemiyordum. Hikayemi sonra yazicam, Istanbul goztepe medikal parkta genel anesteziyle dogumum gerceklesti, simdi evdeyiz cok sukur, gecmisi okuyamadim dogum yapan varsa hayirli olsun, yapacaklarada tez ve kolay dogumlar diliyorum.
iyi aksamlar kızlar..29 nisan ptesi saat 12.30da kızımı dünyaya getirdim.makat gelişi oldugu için sezeryan oldum.1 gun hastanede kaldıktan sonra ertesi gün öğleden sonra evimize geldik.yavaş yavaş alışıyoruz birbirimize.dün sütüm geldi ve artık kızımı rahatça emziriyorum.ilk gece hastanede sütüm gelmediği için mama verdik şiringayla.sonra ben eve gelirken eczanden aldım aptamil.ama 2-3 kere verdim anca.artık sadece emiyor kızımminicik bişey insanın içine sokası geliyor. genelde uyuyor.hatta emzirmek için uyandıramıyorum. bu yuzden korkuyorum sarılık olmasın diye.. yarın sağlık ocagında topuk kanı alıncak.ptesi de kontrollerimiz var ikimizin de..ben daha hastanede ayağa kalktım..yavas yavas yurudum.eve gelirken baya iyiydim.şimdi de sadece dikiş yerimde bi sızı var ama dayanılmayacak bişey değil. çobuk toparladım yani. nete giremiyorum.annem ve halam benimle kalıyor.sagolsunlar cok yardımcılar.ama bebek çok vaktimi alıyor.bi de gelen giden derken..neyse kızım uyanıyo süt vakti. herkesi opuyorum kızlar..eminim başka doğuranlar da olmustur.ve daha bekleyenler de var..çok güzel bir duygu sağlıkla kucagınıza alıp büyütün inşallah..
Cnm dediğim gibi doktor henüz bir belirti yok dedi nst de sancım bile çıkmadı bu kadar olur. Benim kızın hiç gelmeye niyeti yokdoktorun ne dedi merak ettim
var mı bir alamet, bir geliyorum annee mesajı =))
ben de yarın gidicem, ne dicek acaba
Ya kızlar bugun kontrole gittim. Bebeğim daha kanala yerleşmemiş üst tarafta yaniSancı yok hiç bir belirti yok napıcam benn??? (
canım merdiven çık mutlaka bir de ilişki olsun her gün şu sıra spermler açılma ve kasılmalara faydalıymış
ben salı günü gittiğimde hiçbir alamet yoktu o gece merdiven çıktım bir de hamilelikten beri ilk kez ilişki oldu
ertesi gün 2 cm açıklığım vardı merdiven çok işe yarıyor bir de bağdaş kurarak oturmaya çalış arada yere çömel bacaklarını açıp
Ne güzel canım maşallah sana da bebişine de Allahım sağlık sıhhat versin darısı hepimizin başına inşallah :) bu arada 14 kilo süpermiş ya rekor sende :)Kizlar nasilsiniz umarum sorun yoktur bir haftadir takip edemedim kizim la ilgilendim 1 haftalik olduk allahim hayirlisiyla kavustursun sizleride cok guzel geciyor gunlerimiz misler gibi kokuyor nasil bi koku bu anlatilmaz kiyafetlerine sinmis kokusu arkadasim parfum mu yaptin diyor anlatilmaz bisey ya:) ... Kizlar bu arda kilo takinti yapmayin 18 kilo ile gittim doguma 14 vermisim 4 kaldi onuda kirkima kadar veririm galiba birde adetim 2 gun oldu benim uterus diyolar bazi kadinlarda bebegi birakmak istemezmis ne zaman emzirmeye baslasam dogum sancisi cekiyorum 6 saatte 4 tne agri kesici ictim o yuzdzn kesildi adetim 3 gun surdu sancim allahtan simdi iyiyim sukur adet yok ama oda gelseydi 4 kiloda giderdi tahmîim olsun zamanla artik artik dogumlar hizlanmistir artik kimler dogum yapti bir haftada bakalim :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?