- 16 Ocak 2013
- 664
- 131
- 323
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #37.021
Kizlar nasilsiniz umarum sorun yoktur bir haftadir takip edemedim kizim la ilgilendim 1 haftalik olduk allahim hayirlisiyla kavustursun sizleride cok guzel geciyor gunlerimiz misler gibi kokuyor nasil bi koku bu anlatilmaz kiyafetlerine sinmis kokusu arkadasim parfum mu yaptin diyor anlatilmaz bisey ya:) ... Kizlar bu arda kilo takinti yapmayin 18 kilo ile gittim doguma 14 vermisim 4 kaldi onuda kirkima kadar veririm galiba birde adetim 2 gun oldu benim uterus diyolar bazi kadinlarda bebegi birakmak istemezmis ne zaman emzirmeye baslasam dogum sancisi cekiyorum 6 saatte 4 tne agri kesici ictim o yuzdzn kesildi adetim 3 gun surdu sancim allahtan simdi iyiyim sukur adet yok ama oda gelseydi 4 kiloda giderdi tahmîim olsun zamanla artik artik dogumlar hizlanmistir artik kimler dogum yapti bir haftada bakalim :):)
Selam hanımlar sütüm çok az kızım doymuyor ne yaptıysam bir türlü artmadı sütüm mama vermek zorunda kaldm hemşireyim ama bebeğimin ağzında pamukcuk çıktı ne yapacagımı şaşırdım kaldım ilaçda geçmiyor
Cnm dediğim gibi doktor henüz bir belirti yok dedi nst de sancım bile çıkmadı bu kadar olur. Benim kızın hiç gelmeye niyeti yok
Doktor dedi ki 40. haftanın doğduğu gün gel yani 5 gün sonra bir muayene daha yapalım olmazsa alternatif yöntemler deneyeceğiz dedi.
vajinanın içine bir şey yerleştiriyormuş açılmasını sağlamak için adını söyedi ama unuttum, sonra da suni sancı falan dua ediyorum bol bolHepimize bol şanss umarım bir ana önce kavuşuruz bebişlerimize
kızlar siz kilo muhabbeti yaptıkça daralıorum resmen boyum 1.70 64 ile hamile kaldım şuanda 87-88 görüorum fenayım fenaaa nasıl gider bilmem, ayrıca bu kiloların hepsini toplam 3 ayda aldım şaka gibi, 9-10 kilo aldım dienlere şaşıom ben beceremedim,iişalah giderler benden
Bende ayni boydayim 67-68 le hamile kaldim su an ayni kilodayizbenim zaten bunyem cok musait kilo almaya o yuzden hep dikkat ederdim. Etmeyince tarti aaaalllldiii basini gittii
offf sorma canım yaaa,neyse herkes gibi bizde verrz iişalh:)
ayy buarada ben bu doğurdum doğurmadım muhabeetnden bana gına geldi yaa,herkesle ister istemez konu oraya gelio,offff
Ay sorma kimi arasam hayirdir dogummu yaptin diyo. Annem kayinvalidem hatta esim bile hemen telefonu hayirdir diye aciyor. Gelen telefonlari soylemiyorum bile :)
canımcım benimde ilk zamanlar bebeği emzirdikçe doğum sancısı çekiyordum hatta ilk emzirdiğim gün kocaman avuç içi kadar et parçası çıktı.. şimdi de ne zaman çok emzirsem sonrasında kanamam oluyor..1 haftada koca paket orkid bitirdim.. ilk zamanlar kanamam çok olduğu için sütüm gelmedi hatta kitapta okudum. rahim içi temizlenmeden süt olmazmış.. süt ve rahim tamamen bağlantılı..
canım benim süt için ben günde 4,5 litre su içiyorum. 1 litreye yakın humana çay.. ve bol bol sağıyorum göğüslerimi bebeğim uyuduğu zamanlar.. sağdıkça artıyor.. ama en etkilisi emzirmek.. emzirdikçe artıyor.. bebeğim bol bol çiş ve kaka yapıyor..
kızlar siz kilo muhabbeti yaptıkça daralıorum resmen boyum 1.70 64 ile hamile kaldım şuanda 87-88 görüorum fenayım fenaaa nasıl gider bilmem, ayrıca bu kiloların hepsini toplam 3 ayda aldım şaka gibi, 9-10 kilo aldım dienlere şaşıom ben beceremedim,iişalah giderler benden[/QUOTE
Verirsin takma o kadar benim daha yuzuklerim olmuyor sisligim gitmedi daha dr spor falan yapma dedi kendi haline birak 2 ay sonra baslarsin dediler son zamanda aldigin sislikliktir su toplamis olabilirsin takma
kızlar siz kilo muhabbeti yaptıkça daralıorum resmen boyum 1.70 64 ile hamile kaldım şuanda 87-88 görüorum fenayım fenaaa nasıl gider bilmem, ayrıca bu kiloların hepsini toplam 3 ayda aldım şaka gibi, 9-10 kilo aldım dienlere şaşıom ben beceremedim,iişalah giderler benden[/QUOTE
Verirsin takma o kadar benim daha yuzuklerim olmuyor sisligim gitmedi daha dr spor falan yapma dedi kendi haline birak 2 ay sonra baslarsin dediler son zamanda aldigin sislikliktir su toplamis olabilirsin takma
iişlh cnm bakalım artık görcez sağlıkla bi olsun bitsinde şu doğum,geriside olur iişlh
ayneeen:) ayy bugün 1 saat komşuya geçmştm ayaklarım okadaaat şişmşki tanıyamadım geldm yattım hemen yarımsaate geçyi aama bacağımda ağrı var,oynatmadan yatıom artık,
Kizlar 2 damla kan geldi cok telas yaptim doktorumu aradim sabaha kadar sancin olmazsa bekle dedi dua edin sabaha kadar 1 secikler olmasin zaten pazaretsi sezeryan olucaktim ama oglusum sabredemiycek galiba cok tuhaf duygular icindeyim bol bol bana dua edin hakkimizda hayirlisi olsun
kızlar siz kilo muhabbeti yaptıkça daralıorum resmen boyum 1.70 64 ile hamile kaldım şuanda 87-88 görüorum fenayım fenaaa nasıl gider bilmem, ayrıca bu kiloların hepsini toplam 3 ayda aldım şaka gibi, 9-10 kilo aldım dienlere şaşıom ben beceremedim,iişalah giderler benden
Kizlar nasilsiniz umarum sorun yoktur bir haftadir takip edemedim kizim la ilgilendim 1 haftalik olduk allahim hayirlisiyla kavustursun sizleride cok guzel geciyor gunlerimiz misler gibi kokuyor nasil bi koku bu anlatilmaz kiyafetlerine sinmis kokusu arkadasim parfum mu yaptin diyor anlatilmaz bisey ya:) ... Kizlar bu arda kilo takinti yapmayin 18 kilo ile gittim doguma 14 vermisim 4 kaldi onuda kirkima kadar veririm galiba birde adetim 2 gun oldu benim uterus diyolar bazi kadinlarda bebegi birakmak istemezmis ne zaman emzirmeye baslasam dogum sancisi cekiyorum 6 saatte 4 tne agri kesici ictim o yuzdzn kesildi adetim 3 gun surdu sancim allahtan simdi iyiyim sukur adet yok ama oda gelseydi 4 kiloda giderdi tahmîim olsun zamanla artik artik dogumlar hizlanmistir artik kimler dogum yapti bir haftada bakalim :):)
Kizlar 2 damla kan geldi cok telas yaptim doktorumu aradim sabaha kadar sancin olmazsa bekle dedi dua edin sabaha kadar 1 secikler olmasin zaten pazaretsi sezeryan olucaktim ama oglusum sabredemiycek galiba cok tuhaf duygular icindeyim bol bol bana dua edin hakkimizda hayirlisi olsun
Bakalim canim sabaha kadar 1 se olmasin cunku doktorum nobetci degil sabah gelicek hastaneye caarsamba gunu nst de sancim cikmadi ama ben coo panigim surekli ya pazartesiden once gelirse naparim diyip duruyodum ve galiba yarin geliyo sipacimayyy cnm yaaa gerekrse hmn alır heralde,hiç sancın çıkıomuydu
sakin ol canım panik yapma. allah yardımcın olsun..
Su an goremiyorum kac gunun kaldigini ama benim de 5 gunum kaldi ne nisan ne sanci nst de hicbisi yok. Ne tembel cikti benim oglum yaa
Ne yerlestiririz dediler onu anlamadim ama ben.
canım merdiven çık mutlaka bir de ilişki olsun her gün şu sıra spermler açılma ve kasılmalara faydalıymış
ben salı günü gittiğimde hiçbir alamet yoktu o gece merdiven çıktım bir de hamilelikten beri ilk kez ilişki oldu
ertesi gün 2 cm açıklığım vardı merdiven çok işe yarıyor bir de bağdaş kurarak oturmaya çalış arada yere çömel bacaklarını açıp
7 kilo da çok iyi bence 11 kilo aldım ben 4 kilo kalır 7 kilo versem daha ne isterimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?