2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

canımcım benimde ilk zamanlar bebeği emzirdikçe doğum sancısı çekiyordum hatta ilk emzirdiğim gün kocaman avuç içi kadar et parçası çıktı.. şimdi de ne zaman çok emzirsem sonrasında kanamam oluyor..1 haftada koca paket orkid bitirdim.. ilk zamanlar kanamam çok olduğu için sütüm gelmedi hatta kitapta okudum. rahim içi temizlenmeden süt olmazmış.. süt ve rahim tamamen bağlantılı..

canım benim süt için ben günde 4,5 litre su içiyorum. 1 litreye yakın humana çay.. ve bol bol sağıyorum göğüslerimi bebeğim uyuduğu zamanlar.. sağdıkça artıyor.. ama en etkilisi emzirmek.. emzirdikçe artıyor.. bebeğim bol bol çiş ve kaka yapıyor..

kızlar siz kilo muhabbeti yaptıkça daralıorum resmen boyum 1.70 64 ile hamile kaldım şuanda 87-88 görüorum fenayım fenaaa nasıl gider bilmem, ayrıca bu kiloların hepsini toplam 3 ayda aldım şaka gibi, 9-10 kilo aldım dienlere şaşıom ben beceremedim,iişalah giderler benden

Su an goremiyorum kac gunun kaldigini ama benim de 5 gunum kaldi ne nisan ne sanci nst de hicbisi yok. Ne tembel cikti benim oglum yaa

Ne yerlestiririz dediler onu anlamadim ama ben.

Bende ayni boydayim 67-68 le hamile kaldim su an ayni kilodayiz benim zaten bunyem cok musait kilo almaya o yuzden hep dikkat ederdim. Etmeyince tarti aaaalllldiii basini gittii

Bende ayni boydayim 67-68 le hamile kaldim su an ayni kilodayiz benim zaten bunyem cok musait kilo almaya o yuzden hep dikkat ederdim. Etmeyince tarti aaaalllldiii basini gittii

offf sorma canım yaaa,neyse herkes gibi bizde verrz iişalh:)

ayy buarada ben bu doğurdum doğurmadım muhabeetnden bana gına geldi yaa,herkesle ister istemez konu oraya gelio,offff

offf sorma canım yaaa,neyse herkes gibi bizde verrz iişalh:)

ayy buarada ben bu doğurdum doğurmadım muhabeetnden bana gına geldi yaa,herkesle ister istemez konu oraya gelio,offff

Ay sorma kimi arasam hayirdir dogummu yaptin diyo. Annem kayinvalidem hatta esim bile hemen telefonu hayirdir diye aciyor. Gelen telefonlari soylemiyorum bile :)

Ay sorma kimi arasam hayirdir dogummu yaptin diyo. Annem kayinvalidem hatta esim bile hemen telefonu hayirdir diye aciyor. Gelen telefonlari soylemiyorum bile :)

ayneeen:) ayy bugün 1 saat komşuya geçmştm ayaklarım okadaaat şişmşki tanıyamadım geldm yattım hemen yarımsaate geçyi aama bacağımda ağrı var,oynatmadan yatıom artık,

Aunen bende de 1 gun belki yarim kilo vardi dustu kocaman korktum hemsireyi cagirdim normal dedi sutum biraz var sukur simdilik yetiyor bakalim

ayneeen:) ayy bugün 1 saat komşuya geçmştm ayaklarım okadaaat şişmşki tanıyamadım geldm yattım hemen yarımsaate geçyi aama bacağımda ağrı var,oynatmadan yatıom artık,

Ya benim dun gece sol ayagim sisti sag ayagim o kadar sis degildi. Kuzenime normal mi dedim doguracak kadinsin saginda solunda ortanda siser dedi :)
Oturmakta sisiriyo yururkende ellerim bile sisiyo.

Kucuk meleklerimin dediginde haklilik var hemen inmiycek sislerimiz heralde. İnsallah biz de veririz cabuk cabuk. İki ay uzun degil mi spora baslamak icin ya azcik yuruyeydik...

Kizlar 2 damla kan geldi cok telas yaptim doktorumu aradim sabaha kadar sancin olmazsa bekle dedi dua edin sabaha kadar 1 secikler olmasin zaten pazaretsi sezeryan olucaktim ama oglusum sabredemiycek galiba cok tuhaf duygular icindeyim bol bol bana dua edin hakkimizda hayirlisi olsun

ayyy cnm yaaa gerekrse hmn alır heralde,hiç sancın çıkıomuydu

aynen canım bende aldım başımı gittim..:) yalnız değilsin merak etme..

bende seni sormuştum canım merak ettim baya görünmedin... ohh mis gibi kokla kokla keyif yap.. özendim valla

sakin ol canım panik yapma. allah yardımcın olsun..

ayyy cnm yaaa gerekrse hmn alır heralde,hiç sancın çıkıomuydu
Bakalim canim sabaha kadar 1 se olmasin cunku doktorum nobetci degil sabah gelicek hastaneye caarsamba gunu nst de sancim cikmadi ama ben coo panigim surekli ya pazartesiden once gelirse naparim diyip duruyodum ve galiba yarin geliyo sipacim
sakin ol canım panik yapma. allah yardımcın olsun..

Sakin olamiyorum aglayil duruyorum Allah razi olsun

Su an goremiyorum kac gunun kaldigini ama benim de 5 gunum kaldi ne nisan ne sanci nst de hicbisi yok. Ne tembel cikti benim oglum yaa

Ne yerlestiririz dediler onu anlamadim ama ben.

5gunum kaldi. Ben de tam anlamadim tampon gibi bir sey mi dedim evet dedi. Onu vajinaya yerlestiriyorum Icinde bir madde var o rahmin acilmadini sagliyor dedi.

ben bunu herife anlatamadım
gel halvet olak dedim dinlemedi
çocuğa bişi olcak diye korktu
halbuki son aylarda faydası bilem var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…