- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #37.041
ben bunu herife anlatamadım
gel halvet olak dedim dinlemedi
çocuğa bişi olcak diye korktu
halbuki son aylarda faydası bilem var
ahaaaaaaaaaa şişkooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Kizlar 2 damla kan geldi cok telas yaptim doktorumu aradim sabaha kadar sancin olmazsa bekle dedi dua edin sabaha kadar 1 secikler olmasin zaten pazaretsi sezeryan olucaktim ama oglusum sabredemiycek galiba cok tuhaf duygular icindeyim bol bol bana dua edin hakkimizda hayirlisi
İnsallah dayanir oglusun ya pazartesiye kadar da saglikla sezeryanla alirsin kucagina.
biz 8 ay perhizdeydik yeni başladık hatun
kızım topa tutcak bizim hatunlar seni 25 kilo bile alan var topikte
kız deli karı sakın normal doğum yapma herifler halveti bırakıyo
benimki öyle oldıda
ben 30 kilo alanı biliyorum
kimse topa tutmaz beni benim derdim seninle koca toto
ben 12 kiloyla doğurdummmmmm
doğumdan hemen sonra 7 kilosu gitti
bi kaç haftayada hepsi gittii çatlada patla
bırakırsa bıraksın başağım ya biz onlara evlat doğuruyoruz onca acıya dayanıp bi de peşinden mi koşucam halvet olsun diyee
topikler karıştı muhabbetler de karıştı kızzzzzzzz senin topiğe geçelim
Ya benim dun gece sol ayagim sisti sag ayagim o kadar sis degildi. Kuzenime normal mi dedim doguracak kadinsin saginda solunda ortanda siser dedi :)
Oturmakta sisiriyo yururkende ellerim bile sisiyo.
Kucuk meleklerimin dediginde haklilik var hemen inmiycek sislerimiz heralde. İnsallah biz de veririz cabuk cabuk. İki ay uzun degil mi spora baslamak icin yaazcik yuruyeydik...
ben 30 kilo alanı biliyorum
kimse topa tutmaz beni benim derdim seninle koca toto
ben 12 kiloyla doğurdummmmmm
doğumdan hemen sonra 7 kilosu gitti
bi kaç haftayada hepsi gittii çatlada patla
hey kadın ben kızımda ıste o 30 kg den aldım bı guzel 6 ayda 31 olarak gerı gıtttı
kızlar bu doğum kasılmaları tam olarak nasıl oluyor
Kızlar dün hastaneden çıktığımdan beri çok ağrılar çektim baştan epidural + genel olacaktı epidural denendi bana olmadı genel yaptık. Ama ben onun bütün yan etkisini çektim bütün heryerim kasıldı baş ağrısı boyun bütün gün hastanede yattım serumla kendime gldm doktor bir hafta sürer dedi dua edin kızlar çok yoruldum halsizlikten eve zor geldim tekerlekli sandalyelerle taşıdılar hep şu an daha iyiyim inş sabah aynı olmam
Selam karındaşlarım,
bizim bugün tam 40 haftamız doldu, hatta takvimimiz bile kalktı artık oglumun gelmeye niyeti yok derken, akşam 9dan beri sancım vardı.
Ben hiç dogum sancısına yormadım tabi çünkü inanılmaz şişlik vardı karnımda hazımsızlıktan oldugunu düşündüm hep.
Sonra baktım geçmeyince 1den beri sancıların ne zaman girdiğini ve ne kadar sürdüğünü not almaya karar verdim.
Gördüm ki ortalama 5 dk aralıkla giren ve 40-50 sn süren bir sancı grafiğim var. şimdi de heyecan bastı sanırım dogum sancıları yaşıyorum.
saat 1 den beri not alıyorum hep bu sıklıkta sancılar. Acaba hemen hazırlanıp gitsemmi hastaneye yoksa biraz daha evde mi geçirsem bu sureci bilemedim
Buralarda olanlar benim için dua edebilirmisiniz?
Kızlar dün hastaneden çıktığımdan beri çok ağrılar çektim baştan epidural + genel olacaktı epidural denendi bana olmadı genel yaptık. Ama ben onun bütün yan etkisini çektim bütün heryerim kasıldı baş ağrısı boyun bütün gün hastanede yattım serumla kendime gldm doktor bir hafta sürer dedi dua edin kızlar çok yoruldum halsizlikten eve zor geldim tekerlekli sandalyelerle taşıdılar hep şu an daha iyiyim inş sabah aynı olmam
Selam karındaşlarım,
bizim bugün tam 40 haftamız doldu, hatta takvimimiz bile kalktı artık oglumun gelmeye niyeti yok derken, akşam 9dan beri sancım vardı.
Ben hiç dogum sancısına yormadım tabi çünkü inanılmaz şişlik vardı karnımda hazımsızlıktan oldugunu düşündüm hep.
Sonra baktım geçmeyince 1den beri sancıların ne zaman girdiğini ve ne kadar sürdüğünü not almaya karar verdim.
Gördüm ki ortalama 5 dk aralıkla giren ve 40-50 sn süren bir sancı grafiğim var. şimdi de heyecan bastı sanırım dogum sancıları yaşıyorum.
saat 1 den beri not alıyorum hep bu sıklıkta sancılar. Acaba hemen hazırlanıp gitsemmi hastaneye yoksa biraz daha evde mi geçirsem bu sureci bilemedim
Buralarda olanlar benim için dua edebilirmisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?