2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Çok geçmiş olsun doğumunuz hayırlı olsun inş bebeğiniz iyidir. Epidural sonrası baş ağrıları 3-4 gün sürebiliyor sakın kendinizi üzmeyin. Yanınızda yakınlarınız varsa mümkün olduğunca bebeğinizle onlar ilgilensin siz dinlenin ve komik gelebilir ama başınızı fazla hareket ettirmeyin. Acil şifalar

Rabbim yar ve yardımcınız olsun bi avazda bebeğinizi kucağınıza alın inş sağlıkla :)

Kaç haftalık doğurdun bende 36+4 oldum çok baskı hissim var 38+2 sezeryan günüm ama beklemezse diye korkuyorum şimdi doğursam küveze gerek

Canım ben 35+5,te normal kontrol günümde düzenli sanci ve açılma olduğu için 2 gün hastanede yattım.o zaman pek bişeyler anlamıyordum ama 29 Nisan'da 37+4 te dogum yaptığımda baya alta baskı olmaya başlamıştı neredeyse 1 hafta kadar..Dr unla konus mutlaka tedbir alınabilir..

Tavsiyelerim olacak demiştim kızım 5 günlük oldu onunla ugrasmaktan yeni yazabiliyorum..

Ben basından beri normal dogum istedim öylede nasip oldu ama su an hala ben normale uygunluğum diye düşünüyorum çünkü bazı sıkıntılar oluştu bende yani..sakın normal istiyordum sezeryan oldum diye üzülmeyin yani hayırlısı ne ise o olsun.

Dr ucuzla doğumdan önce epizyotomi için mutlaka konusun..ne kadar kesı olacak kac dikiş vs...
Ve sakın normal dogumu bitti diye benim gibi fazla ayaklanmayın ağrı kesicilerin etkisi geçince ne yaptım demeyin dikislerinizi zorlamayın...

Doğumdan sonra meleğimi emzirmeye getirdiklerinde gogus ucun yok deyip silikon ucluk aldırdılar biberona alıştırmayayım dedim buna alıştı normal kesinlikle almıyor artık cok sinirleniyor sakın yapmayın bir anda gogus ucu çıkmaz tabi bebek biraz emse zaten belirginlesir oysa...

Dogum zamaniniz yaklaştıysa kesinlikle kabizlik yapacak seylerden uzak durun..sıvı agirlikli beslenin..

Emzirme atleti sutyenden cok daha kullanışlı..
Baskasının yanında emzirmemem diyenler üzülmeyin hiç kimseyi takmiyorsunuz o an zaten anlayışta gösterirler...

Aklıma bunlar geldi su an..
Dogum yapan arkadaslar Allah saglikla mutlulukla büyütmek nasip etsin, bekleyenlerde hayirlisiyla vaktinde kolay bir sekilde dogum yapın inşallah.
Bana iyi dileklerde bulunan arkadaşlara da cok teşekkür ediyorum.

Bu arada normal dogum yapan arkadaslar varsa onlara sorum olacak Affedersiniz bende baya gaz oldu gaz oldugunda ve wc ihtiyacım oldugunda makat bölgem doğudaki zorlu ikinmalardan cok acıyor ve sanki yine aynı sekilde ısınmalarım oluyor canım cok acıyor ağlıyorum ve sürekli bu ağrı ve ikinma hissi oluyor sizde de var mı ne kadar sürdü?

Canım çok geçmiş olsun Allahım şifa versin inşallah.
Allah yardımcın olsun canım belkide şu ansa bebişin kucağında:)
Canım inşallah sağlıcakla alırsın bebişini kucağına en yakın zamanda:)

Canım kendini ferah tut bence dediğin gibi sıkıntıdan da gelmiyor olabilir sütün rahatlamaya çalış çok geçmiş olsun

Ya kızlar bugun kontrole gittim. Bebeğim daha kanala yerleşmemiş üst tarafta yani Sancı yok hiç bir belirti yok napıcam benn???(

Aynı durumdayım benimkide yerleşmemiş sancı da yok doktor salıya gel dedi o dediğiniz bişeyden takacak olmasın :18::18::18: korktum şimdi

Kız 9 kilo aldım bende ama ben senden çok daralıyorum çünkü şu an 95 kiloyum buna ne dersin acaba boyumda 1.63 yani beter durumdayım son 5 kiloyu 2 hafta gibi kısa bir zamanda aldım üstelik. Ama 13 kilocuk hamile kalmadan önce aldığım için doğum yapınca yazlıklarıma sığacakmıyım hiç bilemiyorum uyuz doğum kontrol hapı bir de sigarayı bırakıp 13 kilo alll üstüne hamile kalıp 9 kilo daha al sana 22 kilo

Canım çok geçmiş olsun inşallah kısa sürede düzelirsin

hem gözün aydın hemde çok geçmiş olsun canım.. kısa zamanda bunlar geçecek unutacaksın bebişinle çok güzel zaman geçireceksin inşallah..

allah yardımcın olsun canım.. belliki yola girmiş senin bücürük

Merhaba anne adaylari
meryem otuna suya koyup kirk ayetelkürsü yedi yasin okuyosun, meryem otunu bir gece okunmus suda birakiyosun. Sabah otu cikarip kurumaya birakabilirsin. Suyu dogum sancilari basladiginda yudum yudum iciyosun ve insirak suresini okuyosun sürekli. Doguma gittigini bilen varsa onlarinda insirak suresini okumalarinda fayda var. Insallah yardimci olabilmisimdir..

Canım evladın hayırlı olsun dedıgın gıbı ınsan doğumdan eve gelınce kendını kuş gıbı hıssedıyo ben 3 . Kızımda doğumdan eve geldım kızımı kendım yıkadım su kovasın kuvetını kaldırdım ve sonra bı ağrı anlatamam ne kadar normalde doğursak çok dıkkat etmelıyız en azabı hafta on gün gıbı dıkısler sızlıyor bı süre sonra gecıyo canım bebek emdıkce rahîm toplanırmış o yüzden sancı oluyor

tecrubelerini paylaştığın için sağol canım. bugüne kadar çok şey okudum ama sanki şu an herşey kafamdan uçup gitti gibi. Siz bu deneyimi yaşayan taze anneler deneyimlerini paylaştıkça bizde biraz deneyimleniriz inşallah.

bebişini kokla kokla bizim için. Artık bizimkilerde gelse artık

canım üzüldüm ya inş. bir an önce kendine gelirsin

Cok gecmis olsun canim Rabbim tez zamanda sifa versin ki yavrunla rahat rahat ilgilen...

canım üzüldüm ya inş. bir an önce kendine gelirsin

Canim Nasilsin merak ettim umarim yavrun gelmistir. Dua ediyoruz

Çok sağolun hepinize tek tek teşekkür ederim kızlar inş herşey geçicek bebeğime annm bakıyor bende emzirmeye çalışıyorum bu halde herşey çok zor geliyo keyif alamıyorum hiçbirşey anlmadım dha bebeğim olduğuna inanamıyorum süt yok daha mama veriyoruz. Bebeğime ve bu yoğun tempoya alışmm lazım bir an önce

bebişin hayırlı olsun arkadaşım. sana da acil şifalar. neden epidural olmadı?

allah yardımcın olsun canım inşallah tüm sıkıntıların bir an önce geçer ve yavrun ile çooooook mutlu olursun. stres yapma Allah herşeyin kolaylığını vericek ve sen dönüp bu günleri hatırlayınca tebessüm ediceksin

gunaydınn kıslarr
3 gun sonra sezeryanım var annem yarın gelıyor
benımde nst e sancım vardı,gıttıkce artma basladı kızlar
sabahtan berı saatte 1 ve 3 kez geldı bakalım takıpteyım
cok halsızım bugun bıde anneaneye beklese bari sıpam

günaydın koca göbişli hamiler ve küçük melekleri :)

gerçi forumun küçük meleklerinin çoğu annesine kavuştu darısı bizim yavrularımızın başına.

ya gerçekten 9 ay geçti de son günleri geçirmek ne kadar zormuş. bu hafta temizlik falan derken geçti gitti , artık yapılcak birşeyde kalmadı gelsin kızım hayırlısı ile. Ama bende sancı falan yok , sadece arada adet ağrısı gibi ağrım oluyor. pazartesi günü kontrol var bakalım doktor ne diycek.

kuçük kuzular artık sabırsız annelerinizi bekletmeyin bakalım, yavaş yavaş yola çıkın

sıdelyacım her ıkı aneztezı seklınıde alınca kombıne sıkıntıların olmus cnm ama bı kaç gune kalmıck bıseyın ınsallah
kahve ıyı gelıomuş bıde bol su
spınal ve epıdural olacak arkadslar anestezıstın uyarısı doğum anında ve ogun boyunca basınızı cok hareket ettırmeyın dıor
aklımızda bulunsun

cok gecmıs olsun canım bıranonce narkozun etkısınden kurtulursun inşallah

ay bak ne güzel senı strese sokmadan bebegın gunu dolunca sancıyla sana ısaret etmıs geliyorum anne dıye:)
karın sertlesmesı sancı alametı ee zatı sancında var hadı bakalım bır avazda doğur ınsallah bızede haber ver ama :)

Gunaydinlar annişler dogum yapanlari tebrik ediyorum saglikli, hayirli evlat olurlar inş.
Bişey sorucam kizlar bir önceki kontrolumde hastaneden cikarken doguma ne kadar ucret ödeyecegimizi sordum 800 civari bi rakam soylediler
1 gece dahilmis ama bazi arkadaslar anestezi farki oldugunu yazmislar spinal özellikle epidurale gore yuksekmis? Dogrumu özel hastanede dogum yapan arkadaslar sizden ekstra ücret alindimi?

holy bılgılendırme ıcın cok teşekkürler
emzırme atletı ben aylardır kullanıyorum cok rahat doğum cantamada ıkı tane koydum
emzırme sudyenıde aldım rahat ama atletlı olanlar gıbı degıl ..
kesık ıcın doktorlarla konussakta standart kesıyorlar maalesef arkadaşım haftalarca perıne masajı yaptı
dgum oncesı kursta anlatılanları harfiyen uydu ama doğumda yınede ıtıraz etsede kestıler
benım doktorumda maalesef kesıcez dedı ama kac kesık ve burda duyduğum estetık dıkıs varmış onu sorucam muhakkak ..

ve kızlar bebıslerı goruyorsunuz dımı sımdı bızı bekletiyorlar:)
gercı bana hep engel once pazartesıyı beklemem lazımdı doktorum 1 haftadır yok pazartesı geliyor
o gelmeden doğum yaparım dıye esım ayağa kaldırmıyor nerdeyse:)
sonra annemın amelıyatı cıktı benden dolayı hemen olmasını ıstıyoruz
bacağında yırtık var lazerle olucak amelıyatı dıger gun ayağa kalkıcak inşallah
salı yada perşembe olucak ıkna edebılırsek ablamlar sakın doğurma dıyo ee okadar bekledim
cuma günüde dıs tellerım çıkıyor yavrum 1 hafta daha bekleyip gelsınmı artık :) bakalım dınlıcekmı bızı :)

Son düzenleme:
Ve hamileligimin başindan beri temizlik için jiletle idare ettim ve aydin cok sicak, rahat giyinemiyorum dogumdan önce komple agda yaptirmak istiyorum en azindan bir sure temiz kalirim korkuyorumda dogum filan baslar diye kendimi sıkınca..
Son gunlerde giden oldumu agdaya?

canım annene acil şifalar. bak bana hiç erken doğum telaşım da yoktu ama benim sıpanın gelmeye niyeti yok. 4 gün kaldı diyor 4 gün :) çarşamba günü 40. haftam doluyor salı günü dr a gidicez bakalım ne dicek çok merak ediyorum. şu an herkes teyakkuz halinde birine mesaj bile atsam arasam da doğum alarmı sanıyolar ben de artık doğsun istiyorum yetişmicek işlerim diye o kadar telaş yaptım şimdi de oturdum bekliyorum
Allah en hayırlı zamanda en hayırlı şekilde kucağımıza almayı nasip etsin bakalım. inşikak suresi yola girmesini sağlar demişti birisi artık olmadı yarından itibaren oturup onu okurum napiyim :)
merak etme şimdiki erkek çocuklarından heralde biraz tembeller. kız anaları aldı kucaklarına bebişlerini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…