2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

cnm bende dusundum gebelık boyunca yasaktı agda
ama drum gebelık boyunca yaptırmamıssın hem zor olur hemde pıhtılaşma için iğne kullanıosun
hematom olabılır dedı
hiçbişey olmayanda var suyu gelen de var cnm agdadan sonra
bence bacaklardan baslasınlar baktın cok kasıosun bıkını bol. yaptırmazsın
baktın ıyı gıdıo yaptırır kurtulursın lohosaykende rahat olur hem

Benim gögusler baya bi buyuk atlet kullanmak istiyorum ama kac tane magazaya baktim en buyugu 95 bedendi daha buyuk beden varmi kizlar bildiginiz markalarda?

Kortugum basima gelir diye korkuyorum iste :) dedigin gibi bacaktan baslatayim nolur nolmaz..

amin canım sağol korkuyor anesteziden ama amelıyat olunca cok daha rahatlıcak ayağı cok ağrıyor bakalım hayırlısı ..
genellıkle erkek çocukları gec gelır derler ama yengem kız cocugu 42. haftada gelmişti
inşallah hayırlı bı vakıtte gelsinler bebısler esım cok relax bu konuda sata gore hesaplanıyo ya o yanlış dıyo mayısın sonuna kadar vaktım varmış :)
doktorların yaklaşımı cok onemlı doktoruma gunu geçerse ne düşünüyor sorucam kımı hemen sunı sancı deneyip olmayınca sezeryana alıyor
bebekte herhangı bı sorun yokken benım doktor normalı destkelıyen bırı ınsalah böyle bısey düşünmez senınkıde canım 1 2 hafta daha beklesek
bısey olmaz kı yeterkı bebıste sorun olmasın .. cevremızdekılerde bızı rahat bıraksa sureklı arayıp dogurdunmu dıye soran yok bana gercı
kendı aılem gec doğurayım ıstıyor bu yüzden gıdıshattan memnun :)
ama sureklı arayıp soran olsa sinir olurdum bızım elımızde degılkı :)
bol bol merdıven cık canım yuruyus bırde eşle ilişki ..
dını boyuttada Meryem suresı ınsırah suresı bol bol okunmalı gercı ne yaparsak yapalım kaderde yazılan gun saatte gelıcek bebısler:)

Benim gögusler baya bi buyuk atlet kullanmak istiyorum ama kac tane magazaya baktim en buyugu 95 bedendi daha buyuk beden varmi kizlar bildiginiz markalarda?

Bebefox Krovaze Emzirme Sütyen Siyah - e-bebek.com

100 beden var bunda
ve normalden buyuk bedenlerı sudyen olarak bunu aldım co krahatım cıt cıt açmadan emzırılebılır
atlet olarakta
Bebefox Kroveze Emzirme Atleti Beyaz - e-bebek.com

aldım 100 bedene kadar var

nbb nınde emzırme atletı cok ama cok rahat onu sımdı kullanıyorum atlet kısmı lıkralı olduğu ıcın rahatcasuanda gıyıorum bu göbeğe

Son düzenleme:
Saolasin tatlim e-bebek izmir magazasinda beden yoktu online sitesine bakmayi unuttum alsam carsambaya kadar gelirmiki.. Mecbur alicam gerci ne zaman gelirse gelsin..

bildiğim kadarıyla sezeryanda epiduralden fark almıyolar. ama normal doğumda epiduralden fark alınıyor. sezeryanda spinalle epidural farkını anlatmıştı dr ama benim pek aklımda kalmamış sanki ikisi de aynı şey gibi anlamıştım ben.

Saolasin tatlim e-bebek izmir magazasinda beden yoktu online sitesine bakmayi unuttum alsam carsambaya kadar gelirmiki.. Mecbur alicam gerci ne zaman gelirse gelsin..

ben ordan 500 tl uzerı alısverıs yaptım hızlı kargosu dolayısıyla tek gecerım
eger hangı gun sıparıs verıceksen saat 16 olmadan verırsen o gun anında kargoya verıyorlar dıger gun öğlen hopp kapında:)
hafta sonu dıye sana pazartesı yada salı gunu gelır .. vaktınde kampanyası vardı ben 6 7 tane almıştım 10 tl ortalama fıyatları gelmıstı

Burda bir kac magaza nbb satiyor yurume gucu hissedersem kendimde kizimi alip cikarim annemde sali gunu gelecek inş.

Annene cok gecmis olsun cnm insallah toparlanir hemen..
Kizlar daha gec geliyo diye biliyorum son tarih hesalamasinin uzerine 2 hafta ekliyor doktorlar ondan sonra hala gelmiyosa zorla cikriyolar :d 2 şubatta dogmasi gereken kizim 13 subatta geldi.. Kanama suda azalma rahimde kireclenme baslamadigi surece 42 hafta sorun yok.. Hakkimizda hayirlisi

Gecen hafta e-bebekten 4 moms mammaroo ana kucagi salincak aldim kizlar harika bisey kurduk insallh kizimda biz kadar sever 499 tl idi aldigimizda az önce atlete bakarken gordum 449 mu ne yaziyodu :d

Gece gene sancilarim vardi hemen hemen 12-14 dkda bir.Valla itiraf edeyim kuvvetliydi biraz.:18: Neyse ki suan iyiyim.Doguma kadar boyle gidecek artik :18:
Herkese mutlu haftasonlari bu arada

Kızlar slm az önce duştan çıktım uzandım hafif bişeylerin aktığını hîsstiim birkaç damla parlak kırmızı kan sancım falan yok acaba bu nişan olabilir mi

25 günlük oldu bebeğim bende hastanede göğüs ucum küçük diye gögüs kalkanıyla emzirdim 2 hafta boyunca bas bas bağırdı normal mememi almadı.. 5 dk göğüs ucu kalkanıyla ver sonra çıkar tutuyor çok şükür 10 gündür normal emmeye başladı, göğüs çevresini komple agzına alınca da süt daha da çogaldı.. Umarım tez zamanda işin içinden çıkarsın kolay gelsin

Kızlar slm az önce duştan çıktım uzandım hafif bişeylerin aktığını hîsstiim birkaç damla parlak kırmızı kan sancım falan yok acaba bu nişan olabilir mi
nişan olabilir canım..

Kızlar benımde sag leğen kemıgı çok kötü sızı mı acı mı çok kötü yaaa

valla doğum sancısı olmasın canım. illa belden vuracak diye bişi yok. mesela benim annemin bacaktan yukarı doğru vurmuş sancısı

selam kızlar afyondayım..ailemin yanında.burdaki saglık ocagına gittim rutin kontrollerimi yaptırdım...kadın karnımın cok sert oldugunu ve cok yakın zamanda dogum yapabilecegimi söyledi ...ayy inş.............hadi hayırlısı..gelsin pasam artık yaa.........

Dr biliyor canım ama 36. haftadan sonra erken doğum kabul edilmiyormuş yani tedbir almaya gerek yok dedi pazartesi günü zaten üzerinden 5 gün geçti 37 haftalık olduk artık istesekte tedbir almaz çünkü erken sayılımıyor hayırlısı sezeryan gününü bekler inşallah

Canım mecburi sezeryana gireceksen fiyat değişmiyor ama kendin sezeryan istiyorsan fiyat değişiyor hastaneye sorduysan onlar sana direk mecburi sezeryanın fiyatını söylüyor sen kendin sezeryan olmak istiyorsan isteğe bağlı sezeryan fiyatı ne kadar diye sorman lazım ayrıcan epidural ve spinal sezeryan için bazı hastaneler ek ücret alıyormuş benim hastanemde sezeryan 750 tl isteğe bağlı olursan 2000 tl isteğe bağlıda spinal sezeryan yapıyorlar.

Bu arada spinal sezeryanda beline iğne vurup komple uyuşturuyorlar epiduralde beline vurulan iğne takılı kalıyor orda ameliyat boyunca internette araştırırken öyle okumuştum ama kesin emin değilim

Seninle gunlerimiz ayni canim,ya hemen dogurup yalniz birakma beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…