- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #37.081
Ve hamileligimin başindan beri temizlik için jiletle idare ettim ve aydin cok sicak, rahat giyinemiyorum dogumdan önce komple agda yaptirmak istiyorum en azindan bir sure temiz kalirim korkuyorumda dogum filan baslar diye kendimi sıkınca..
Son gunlerde giden oldumu agdaya?
cnm bende dusundum gebelık boyunca yasaktı agda
ama drum gebelık boyunca yaptırmamıssın hem zor olur hemde pıhtılaşma için iğne kullanıosun
hematom olabılır dedı
hiçbişey olmayanda var suyu gelen de var cnm agdadan sonra
bence bacaklardan baslasınlar baktın cok kasıosun bıkını bol. yaptırmazsın
baktın ıyı gıdıo yaptırır kurtulursın lohosaykende rahat olur hem
canım annene acil şifalar. bak bana hiç erken doğum telaşım da yoktu ama benim sıpanın gelmeye niyeti yok. 4 gün kaldı diyor 4 gün :) çarşamba günü 40. haftam doluyor salı günü dr a gidicez bakalım ne dicek çok merak ediyorum. şu an herkes teyakkuz halinde birine mesaj bile atsam arasam da doğum alarmı sanıyolarben de artık doğsun istiyorum yetişmicek işlerim diye o kadar telaş yaptım şimdi de oturdum bekliyorum
Allah en hayırlı zamanda en hayırlı şekilde kucağımıza almayı nasip etsin bakalım. inşikak suresi yola girmesini sağlar demişti birisi artık olmadı yarından itibaren oturup onu okurum napiyim :)
merak etme şimdiki erkek çocuklarından heralde biraz tembeller. kız anaları aldı kucaklarına bebişlerini :)
Benim gögusler baya bi buyuk atlet kullanmak istiyorum ama kac tane magazaya baktim en buyugu 95 bedendi daha buyuk beden varmi kizlar bildiginiz markalarda?
Gunaydinlar annişler dogum yapanlari tebrik ediyorum saglikli, hayirli evlat olurlar inş.
Bişey sorucam kizlar bir önceki kontrolumde hastaneden cikarken doguma ne kadar ucret ödeyecegimizi sordum 800 civari bi rakam soylediler
1 gece dahilmis ama bazi arkadaslar anestezi farki oldugunu yazmislar spinal özellikle epidurale gore yuksekmis? Dogrumu özel hastanede dogum yapan arkadaslar sizden ekstra ücret alindimi?
Saolasin tatlim e-bebek izmir magazasinda beden yoktu online sitesine bakmayi unuttum alsam carsambaya kadar gelirmiki.. Mecbur alicam gerci ne zaman gelirse gelsin..
Gece gene sancilarim vardi hemen hemen 12-14 dkda bir.Valla itiraf edeyim kuvvetliydi biraz.:18: Neyse ki suan iyiyim.Doguma kadar boyle gidecek artik :18:
Herkese mutlu haftasonlari bu arada
nişan olabilir canım..Kızlar slm az önce duştan çıktım uzandım hafif bişeylerin aktığını hîsstiim birkaç damla parlak kırmızı kan sancım falan yok acaba bu nişan olabilir mi
Kızlar benımde sag leğen kemıgı çok kötü sızı mı acı mı çok kötü yaaa
Canım ben 35+5,te normal kontrol günümde düzenli sanci ve açılma olduğu için 2 gün hastanede yattım.o zaman pek bişeyler anlamıyordum ama 29 Nisan'da 37+4 te dogum yaptığımda baya alta baskı olmaya başlamıştı neredeyse 1 hafta kadar..Dr unla konus mutlaka tedbir alınabilir..
Gunaydinlar annişler dogum yapanlari tebrik ediyorum saglikli, hayirli evlat olurlar inş.
Bişey sorucam kizlar bir önceki kontrolumde hastaneden cikarken doguma ne kadar ucret ödeyecegimizi sordum 800 civari bi rakam soylediler
1 gece dahilmis ama bazi arkadaslar anestezi farki oldugunu yazmislar spinal özellikle epidurale gore yuksekmis? Dogrumu özel hastanede dogum yapan arkadaslar sizden ekstra ücret alindimi?
selam kızlar afyondayım..ailemin yanında.burdaki saglık ocagına gittim rutin kontrollerimi yaptırdım...kadın karnımın cok sert oldugunu ve cok yakın zamanda dogum yapabilecegimi söyledi ...ayy inş.............hadi hayırlısı..gelsin pasam artık yaa.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?