2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Kızlar slm az önce duştan çıktım uzandım hafif bişeylerin aktığını hîsstiim birkaç damla parlak kırmızı kan sancım falan yok acaba bu nişan olabilir mi

canım buyuk ıhtımal nişan hadı hayırlısı eger nişansa doğum yakın :)

benimde legen kemiğim acıyo yoksaaaaaaaaaaaa :))

Kızlar benımde sag leğen kemıgı çok kötü sızı mı acı mı çok kötü yaaa

kızlarrr noluyoruz durduk durduk bır anda başladıkmı yıne doğum dalgasına:)
hadı hayırlısı artık bebısler geldı sıra ıle hepımıze Rabbım rahatça doğurmayı nasip etsin aminnnnn..

Merhabalar...
Artık hepimiz inş mutlu sona doğru yaklaşıyoruz...
Allah hepimize kolay ve sağlıklı doğumlar nasip etsin...

Birşey sormak istiyorum...Normal doğum öncesi lavman yapıldığını biliyordum da geçenlerde kuzenim doğum yaptı.Onun birde mesanesini boşaltmışlar.Doğum esnasında olaki idrar kaçırma durumu oluşursa bebeğe enfeksiyon bulaşmasın diye...
Bu mesane boşaltılmasının nasıl yapıldığını veya her hastanenin rutin bir uygulaması olup olmadığı konusunda bilgisi olan var mı...

Epizyotomi yapılma sebebi yırtık oluşmamasıdır. Düzensiz yara kenarları hem daha zor iyileşir hem de yara iyileşmesi kötü olacağından iz kalır. Bebeğin rahatça çıkacağı alan düzgün kesi yapılması bizim faydamıza aslında.
Estetik dikiş dediğimizin de tek farkı dikiş ipinin farklı olmasından kaynaklanıyor. Daha ince iple dikilirse daha az yara izi kalıyor. Ama düzgün yara kenarları olmazsa ince iple dikmeleri mümkün olmayabilir bu yüzden de estetik dikiş olmayabilir.

Bunları çok kafamıza takmayalım artık bu saatten sonra. Bebeklerimizin ve bizim için en hayırlı olan şekilde doğuralım inşallah :)

mutlu haftasonları tetzoşlar koca bardak sütle selamlıyoruz sizii

Kiz sen daha dogurmadin mi :)

Kızlar benımde sag leğen kemıgı çok kötü sızı mı acı mı çok kötü yaaa

Benimde solda vardi 2 hafta surdu dr dogumla alakasi olmayabilir demisti nitekim gecti...

Kızlar slm az önce duştan çıktım uzandım hafif bişeylerin aktığını hîsstiim birkaç damla parlak kırmızı kan sancım falan yok acaba bu nişan olabilir mi

Olabilir canim ama dr a yine sor istersen benim ki herhangi bi kanamada suda sancida hemen ara demisti

Bilgilendirdigin icin tesekkurler cnm
Mecburi sezaryen olucam degismez ins 5 gun kaldi doguma ilki spinal odu omurilik sivisi icine vurdular igneyi hemen uyustum ve cok rahat gecti ne agri ne sanci ne bas agrisi ayni gun ayaklandim insallah yine ayni olur dr cok önemli tabi..

Ya soylediklerin gercekten cok mantikli canim ama ben taaa eskiden beri o kesikten cok korkuyorum (

Bu nişanın miktarı ne kadar acaba

Cnm benim drum 40 hafta sonunda hala acilma yokmu diye çati kontrolü yaparken geldi ve eli kan icindeydi panikledik tabi beklemeden hemn hastaneye gondermisti beni sonrasinda ara ara damla damla geliyodu..
Ama kesinlikle ara drunu benim dr gece filan deme saat kaç olursa olsun bir damla kan yada idrarda yanma filan hissedersen ara beni dedi..

doktorumda kesık ıcın aynısını dedı duzensız yırıtk kesık olursa daha kotu ama eskıden annelerımız
halata asılarak yada çömelerek dogurdugundan yırıtk hıc bısey olmuyordu simdi doktorlar standarta bağladı maalesef
o kısmı düşünmüyorum artık hayırlısı yeterkı sonradan sorun çıkmasın eskısı gıbı olsun o bölge ..
ve dedıgın gıbı bebısler hayırlsıyla kucagımzıa gelsınnnnnn :)

son bı not ssvd desteklıyen bı doktor tv programında aynen sunu soyledı ne zzamankı ebelerın yerıne bız kadın doğumcular doğumu ele aldık
artık iş doğumdan çıkıp cerrahlığa gırdı .. maalesef doğru...

Son düzenleme:

Ben yaptırdım canım kaç aydır jiletin üstüne,normaldede yaptıryodum ama tembellikten gitmemiştim bikaç aydır.Çok büyük temizlik yaptır lohusalık döneminde rahat edersin.Bacakalr falan acımıyo zaten sorun başka yerde,azıcık dişini sıkarsan sonu rahat :)))

Benim ki de 1 mayista kesin doguma gideriz demisti. Noldu kontrole gittik sanci bile cikmadi nst de :)

Hehehe en iyisi hic yorum yapmasinlar
Bu arada aynada inceledim karnimi,asagiya inmis biraz,anneme gosterdim kameradan,telas yapti,bikac gune dogumun baslar bizi bekleyemeyecksin diye Dedim bekler bekler,hayirlisi artik

Valla bi sekilde yaptirmam gerek hamilelik oncesi hep sirle aldiriyodum usengeclik ve korkudan 9 aydir gitmedim tenim hassas kas biyikta bile gozlerimden yaşlar akiyo :d

Hehehe en iyisi hic yorum yapmasinlar
Bu arada aynada inceledim karnimi,asagiya inmis biraz,anneme gosterdim kameradan,telas yapti,bikac gune dogumun baslar bizi bekleyemeyecksin diye Dedim bekler bekler,hayirlisi artik

Benimkinin ilk tarihi 23 nisandi. Sonra 1 mayis demisti. Bende dedim 1 mayis olmasin siyasi olur cocuk :) şaka tabi

Ya deli olucam 40 bitti nerdeyse karnim hala inmedi benim. Hala icerde saga sola carpiyo sipam. Ama iyice yavasladi hareketleri yeri daraldi zaar.

Boyle sanki 1-2 ay daha var kendimi oyle hissediyorum :))

Doğum yapan anneler korse kullanıyomusunuz.Doğum yapacak arkadaşlar korse aldınızmı doğum sonrası karnı toparlıyormuş,zararlı olduğunu yazan sitelerde var kararsız kaldım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…