2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
kızlar cuma sezeyan olacam ınsallah dr benı yarı yolda bıraktı kongresı varmıs adamın baska bı dr yonlendırdı o dr 1. sezeryanda parca bıraktı 4 ay kanama kesılmedıgı ıcın kurtaj olmak zorunda kaldım son hafta dr degıstırmek hastane degıstırmek ıstemıyorum bızım burda ozeller 1_3 mılyar ne yapcagımı sasırdım hergun ruyamda hastane dr goruyorum zaten tırsıyodum ıyıce tırsmaya basladım sızce ne yamalıyım.....

Kızlar slm az önce duştan çıktım uzandım hafif bişeylerin aktığını hîsstiim birkaç damla parlak kırmızı kan sancım falan yok acaba bu nişan olabilir mi

canım nısan olabılır Allah yardımcın olsun....

SİDELYAAA gecmıs olsun canım ıns en kısa zamanda duzelırsın...

Son düzenleme:
Ya soylediklerin gercekten cok mantikli canim ama ben taaa eskiden beri o kesikten cok korkuyorum (

Sağlık sektörünün içinde biri olarak bende anestezi almaktan korkuyorum. Bana da bazı arkadaşlarımızın normalden korkuyorum Sezeryan istiyorum demesi garip geliyor. Sezeryan bir ameliyat sonuçta bana daha riskliymiş gibi geliyor. Herkesin farklı endişeleri var yani :))) ama dediğim gibi güzel şeyler düşünelim Rabbim bize güzelini versin inşallah:)

Bnm annem 3 normal doğuma beni sezeryanla doğurmuş. 3. Doğumunu nasıl yaptığını anlamamış bile. Eskiden annelerimiz bizim kadar rahat hamilelikler daha doğrusu bizim kadar hareketsiz hamilelikler geçirmiyorlardı ama. Annem geçen ben hiç senin gibi evde yatarak bebek beklemedim dedi bizim sorunumuz başta burada bence. Dayanıksızız ve eskisi kadar harekeli olmadığımızdan kaslarımız zayıf.
Şu da bi gerçek çoğu doktor yakınını sezeryana yönlendiriyor. Çünkü kadın doğumculara göre Sezeryan da herşey onların kontrolü altında. Hele ki yakınlarında risk almak istemiyorlar. Belki de normal doğumu ebeler kadar iyi bilmediklerinden müdahale edememekten korkuyorlar. Bilemiyorum diyorum ya şaka gibi ben de anestezi almaktan korkuyorum,

Neyseeeee bu güzel Cumartesi gününde böyle konularla kafamızı bulandırmayalım değil mi ? Güzel zamanda doğum yapmış olacağız yazın bol bol bebeklerimizle küçük yürüyüşlere çıkarız. Hem onlar güneş alır kemikleri gelişir, hem biz evde bunalmayız. Bunları düşünelim biz en iyisi :)))))

canım bence doktora guvenmıyorsan tedırgınsen başka doktor bak son zaman kotu olmuş
ama kendını guvend ehıssetmek paradan daha onemlı .. kıradayım ev ıcın para bırıktırıyoruz
etrafımda 400 tl verıp normal doğum yapıp memnun kalanlar var ama ben ıstedıgım bı doktor vardı
kendı muayenesı 100 tl nts ıcın 50 tl verıyorum doğumda 3 mılyara yakın .. cok pahalı ama ıcım o doktorla rahat sadece
ve bunun ıcın değer dıye düşünüyorum ...

güzel düşünelim güzel olsun kesınlıkle ben burda bırı yazmadıkça cogu sey aklıma bıle gelmiyor
araştırmıyorum hıc bırseyı doktoruma guvenım tam oda ssvd yapan normalı desteklıyen bırı
bendede paranoyakça normal doğum yapma ıstegı var sezeryandan cok korkuyorum hepımız ayrı bı tuhafız :)

ıkıncı cocugumuda yıne bu aynı donemde hamılelıgımı gecırmek ısterım yazın doğum yapanların Rabbım yardımcısı olsun
sıcakta yürümek ateş basmaları hıc cekılmez bız o donemde bebıslerı buyutucez inşallah

ya beni afakanlar basıyor psikolojim normal değil farkediyorum. durup durup doğum düşünüyorum özellikle akşam üzeri güneş batmak üzereyken içimi bişeyler sıkıyor. dün akşam eşim moralimin bozukluğunu anladı. anlamasaydı çaktırmayacaktım. sen de bişey var deyince bi başladım ağlamaya. inş. aman neymiş doğum dedikleri boşuna üzmüşüm kendimi derim.

Kiz sen daha dogurmadin mi :)

yoooook canım nerdeee bir dalga estirdi gitti sıpacan

nst ye girdik geldik şimdi kontrol olduk gene ellenmekten bıktım ayoll

açıklık hala 2 cm oğluş kanala oturmuş güzelce suyu filan iyi sancılar 40-50 arası beklemedeyiz

Yoook anestezi konusunda haklisin. Sezeryan olmak istemem ben de normal istiyorum ama zor olan sanci diyolar. Hareket konusu da dogru ben calistogim icin ve kisa geldigi icin hep ilk aylarim oturarak gecti.
Neyse ne yapalim hakkimizda hayirlisi. İnsallah biran once hayirlisiyla gelirler de misssss gibi koklariz :)

Canim,benim gorumcemle senin gunun ayni,o da hala dogurmadi ve karni da oyle inmedi gibi.Bakalim ne zaman gelecek sipalar =))

slm teyzoşlar benım sabahtasn öğleye kadar saatte 1 sancı vardı sonra
duzensızleştı ve gectii
oynuo bu yaramazlar bızle yada acılıomu rahım acaba
arkasımda dıokıı sancıların surerse catı muaynesı yaptır acılma epey varsa normal doğur dıo
bakalım 3 gun vaktı var hatta 2.5

Gece ben de cok kalkiyorum hem de boyle siziyla acaba indi de ben mi anlamiyorum. Ama herkes yukarda diyor belki benim karnim boyledir. Nasil anlasilir ki bu...
chımencım benım kızımda kanala ınmış ama karnım ole barız sekılde asagıda degıl
bence kısıden kısıye degısıo,sen bebeğin kafasını asagıda hıssedıomusun ordan anlarsın
kızlar besık alıcam yatagı pamukmu olmalı viskon süngermııı
esaydu cum ben park yatak ıcın yarı ortepedık aldım vısko onermıolar dıye
ama ust kat bıraz yuksek oldu 3 aydan sonra alta almam gerekır donmeye calısırsa dusebılır cunku

cnm ınanbende hiç korkmuorum normal doğumdan sancısından
benım nazlı kayınvalıdem normal doğurmussa hemde esım ters gelmesıne ragmen 2 gunde zor doğurmuş bende hayda hayda doğururun dıorum
bıldıgım kadarıyla senın bebişde tüp,ben bısey olursada dıe korkuorum 4. denememızde oldu bızım kafası buyuk,clexan kullanıorum
vs derken sezeryane karar verdık ama normale hala yesıllenıorum

Hehehe en iyisi hic yorum yapmasinlar
Bu arada aynada inceledim karnimi,asagiya inmis biraz,anneme gosterdim kameradan,telas yapti,bikac gune dogumun baslar bizi bekleyemeyecksin diye Dedim bekler bekler,hayirlisi artik

Canım bekler h,ç korkma benimki bayadır aşağıda aşağıdan çıktı çıkacak ama maşallah bekliyor oğluşum

benimde pzts den beri sancılarım var ama açıklık varmı diye bakmadı dr hayırlısı suyun patlar yada sancın artarsa gel hemen dedi inşallah biraz daha beklerler yani ha deyincede doğmuyormuş bu bebişler

doğuırmadınmı sen daha kadın ne geziyosun buralarda

canım geçmiş olsun çok.. bana da önce spinal denediler belimden 3 kere iğne yedim kilodan olmuyor diyip genel yaptılar.. ben çabuk atlattım senin de geçer merak etme zaman tanı kendine.. aynı ben de senin gibiydim inan şimdi rahatım..

Aunen bende de 1 gun belki yarim kilo vardi dustu kocaman korktum hemsireyi cagirdim normal dedi sutum biraz var sukur simdilik yetiyor bakalim

ilk günler altımı bile kocam aldı inanın, o da içi sızlayıp duruyordu belki o parçaları gördükçe öyle diyordu bilemiyorum utancımdan napacağımı bilememiştim.. hatta ben parça geldi falan dediğimde ilk gün de çok vardı dedi.. off geçti neyseki şuan sadece günde 1 kere falan kanamam oluyor o kadar..

Merhaba arkadaşlar sabahtan beri sancım vardı kasıklarımdan bacaklarıma inen baya şiddetli doktorumu aradım hastane buraya 35 km uzaklıkta olduğu için yakındaki devlet hast. git ebe baksın eğer açılma ilerlemişse gel dedi hastaneye gidene kadar 2 kere aradı doktorum sağolsun durum ne diye neyse hastaneye gittik ebe muayene etti ne dese beğenirsiniz hiç açılma yok, doğuma dair bir bulgu yok dedi. :26:e 2 gün önce doktorum 1,5 cm açılma var demişti. ben şimdi hangisine inanıcam ya sancım hala devam ediyor, gerçekten bu bebişler alay ediyor bizimle.

Ayy ne fena oldu içim bilen varsa söylesin gerçekten :18::18::18:

Canım ben o ebeye hiç güvenemedim nedense doktor açılma var demiş o nasıl hiç yok diyor kafama takıldı :26: Acaba riske girmeyip kendi doktoruna mı gitsen ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…