2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

geeçmiş olsun canım vallahi bnde bu devler hastanelerini anlamıyorum bendende nişan geldi gttim doktora açılma yok normal dedi suyun gelince gel dedi 9 ay boyunca ilk defa böyle bişe oldu neresi normalse anlamadım

İyi aksamlar kizlar aldim emzirme atleti nbb 22 tl bi beyaz bi ten ama bacaklarim koptu ayaklarim sisti iyice cantam hazir artik agda icinde randevu aldim gazam mubarek olsun artik

geeçmiş olsun canım vallahi bnde bu devler hastanelerini anlamıyorum bendende nişan geldi gttim doktora açılma yok normal dedi suyun gelince gel dedi 9 ay boyunca ilk defa böyle bişe oldu neresi normalse anlamadım

O ne demekmis ya herkezin suyu gelmiyoki benim dr bir damla bile kan gorursen gel hemen dedi ilk hamileligimde muayenehaneden eve gidip dus almama bile izin vermedi hastaneye yolladi cok tuhaf..

Sağolasın canım sana da geçmiş olsun evet devlet hastanesi başından savmak istiyor en iyisi kendi doktorumuza güvenmek

Seninle gunlerimiz ayni canim,ya hemen dogurup yalniz birakma beni

canım zaten afyon a gelecegim gün doktor sakın yolculuk yapma cok kasılmaların var ntsde...böyle halde bi de catı muayenesi yaparsam üstüne sende yolculuk yaparsan kesin dogurursun dedi...ama esim sagolsun beni dinlendire dinlendire afyona ailemin yanına getirdi o gece rahatsızlandım ama sabrettim yarın oldu gecti..simdi şu 2 gündür karnım cok sert bilmiyom dün kü gittigim saglık ocagındaki kadın da ayın 15 ine kalmaz erken dogurursun dedi...amannnnn her kafadan bi ses cıkıyo..du bakalım kim tutturacak dogum gününü......erken olsun gec olsun önemli degil...asıl saglıklı dogsun bu bana yeter inş......canım inş. sende kazasız belasız kurtulursun dogumdan bebişini saglıcakla kucagına alırsın .......nasip bakalım önce sen mi ben mi dogurcaz??? =))

daha önce yazmıştım buraya. 3mayıs yani dün sabah hastaneye yatışım verilecekti, kese patlatılıp doğum beklenecekti ama öyle olmadı:) 3 mayıs 02:00 civarı uyurken hafif bi pat sesiyle uyandım. bikini bölgesinin biraz üst kısmındaydı. rüyamı gördüm acaba dedim. sonra sızıntı başladı koşarak wcye gittim suyum gelmiş.. sakin olmaya çalışıp eşofmanı değiştrdim pet koydum ve eşimi kaldırdım macera başlamış oldu:) taksi çağırdık sancılar başladı. ilk başta gayet iyiydim eşimi sakinleştiriyorum filan, çok relaxxx:) doğum katına çıktım açılma 3 cm dediler öğlen de öyleydi dedim. nstye bağlayıp gittiler. derken sancılar sıklaşmaya başladı. ben yarım saat sancı çekerim doğururum sandıydım ne bileyim 2 saat geçmesine rağmen yokkk olmadı olmadı açılma, bi yandan sancı.. ben kendimi sağlam zannederdim meğer canım tatloymış sezeyana alın beni dedim. sancılar düzenli bekle dediler ama benim gözlerden alev fışkrıyor:) neyse sezeryana girdim sonunda 30-40 dk sonra ameliyathanede ayıldım. asansörle çıktı yatağa aldılar oğlumu getirdiler derken bitti gitti:) bugün öğlen eve geldik. dikişten ötürü sızlamalarım var yatarken kalkerken sıkıntı oluyor. sütüm yavaş yavaş gelmeye başladı. oğlum çok tatlı bal gibi bal:) Allahım sizlere kolay doğum nasip etsin, ne olup bittiğini anlamadan doğuranlardan olursunuz inşallahhhh:)

amin kuzum inş..hadi gözün aydın inş. bizde hemencecik doguruveririz acısız bi sekilde......

gözün aydın canım allahım sağlıklı uzun ömür versin evladına :)

ne güzel kavuşmuşsun yavruna Allah bağışlasın darısı başımıza

O ne demekmis ya herkezin suyu gelmiyoki benim dr bir damla bile kan gorursen gel hemen dedi ilk hamileligimde muayenehaneden eve gidip dus almama bile izin vermedi hastaneye yolladi cok tuhaf..

Canım nişan bazen 2 -3 gün önceden gelebiliyormuş açılma yoksa suyunda gelmediyse bekletmiyorlar diye biliyorum bende suyun gelmesi şart değil sancın sıklaşırsa gidersin su bazen doğumla patlatıyorlar ama eğer doğum başlamazsa 2 gün boşuna hastanede yatmak var birde

Allah analı babalı büyütsün

Allah bagislasin hayirli olsun balin :) darisi basimiza bakalim :)

slm kızlar yokum bayadır kaynanamgil geldi ben doguma dinleneyim derken şaka gibi 4 kişiye 3 ögün yemek temizlik hizmet........ne diyeyim ki yaa anlayışsız insanlar.kaynanam bi tas yemek yapmış degil bi işin ucundan tutmuyor oglum desen durmuyor benim doguma 2 hafta kalmış off off

allah kolaylık versin canım. bişey diyemiyosan rahatsızım de yat bari baksınlar başlarının çaresine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…