- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #37.141
Merhaba arkadaşlar sabahtan beri sancım vardı kasıklarımdan bacaklarıma inen baya şiddetli doktorumu aradım hastane buraya 35 km uzaklıkta olduğu için yakındaki devlet hast. git ebe baksın eğer açılma ilerlemişse gel dedi hastaneye gidene kadar 2 kere aradı doktorum sağolsun durum ne diye neyse hastaneye gittik ebe muayene etti ne dese beğenirsiniz hiç açılma yok, doğuma dair bir bulgu yok dedi. :26:e 2 gün önce doktorum 1,5 cm açılma var demişti. ben şimdi hangisine inanıcam ya sancım hala devam ediyor, gerçekten bu bebişler alay ediyor bizimle.
geeçmiş olsun canım vallahi bnde bu devler hastanelerini anlamıyorum bendende nişan geldi gttim doktora açılma yok normal dedi suyun gelince gel dedi 9 ay boyunca ilk defa böyle bişe oldu neresi normalse anlamadım
Ayy ne fena oldu içim bilen varsa söylesin gerçekten :18::18::18:
Canım ben o ebeye hiç güvenemedim nedense doktor açılma var demiş o nasıl hiç yok diyor kafama takıldı :26: Acaba riske girmeyip kendi doktoruna mı gitsen ki[
Banada öyle geldi canım gidince zaten hemen doktorun kim diye sordu başaka hastanede deyince önemsemedi herhalde sancım daha da şiddetlenirse doğru kendi doktoruma gideceğim
Sağolasın canım sana da geçmiş olsun evet devlet hastanesi başından savmak istiyor en iyisi kendi doktorumuza güvenmekgeeçmiş olsun canım vallahi bnde bu devler hastanelerini anlamıyorum bendende nişan geldi gttim doktora açılma yok normal dedi suyun gelince gel dedi 9 ay boyunca ilk defa böyle bişe oldu neresi normalse anlamadım
O ne demekmis ya herkezin suyu gelmiyoki benim dr bir damla bile kan gorursen gel hemen dedi ilk hamileligimde muayenehaneden eve gidip dus almama bile izin vermedi hastaneye yolladi cok tuhaf..
Sağolasın canım sana da geçmiş olsun evet devlet hastanesi başından savmak istiyor en iyisi kendi doktorumuza güvenmek
Seninle gunlerimiz ayni canim,ya hemen dogurup yalniz birakma beni
daha önce yazmıştım buraya. 3mayıs yani dün sabah hastaneye yatışım verilecekti, kese patlatılıp doğum beklenecekti ama öyle olmadı:) 3 mayıs 02:00 civarı uyurken hafif bi pat sesiyle uyandım. bikini bölgesinin biraz üst kısmındaydı. rüyamı gördüm acaba dedim. sonra sızıntı başladı koşarak wcye gittim suyum gelmiş.. sakin olmaya çalışıp eşofmanı değiştrdim pet koydum ve eşimi kaldırdım macera başlamış oldu:) taksi çağırdık sancılar başladı. ilk başta gayet iyiydim eşimi sakinleştiriyorum filan, çok relaxxx:) doğum katına çıktım açılma 3 cm dediler öğlen de öyleydi dedim. nstye bağlayıp gittiler. derken sancılar sıklaşmaya başladı. ben yarım saat sancı çekerim doğururum sandıydım ne bileyim2 saat geçmesine rağmen yokkk olmadı olmadı açılma, bi yandan sancı.. ben kendimi sağlam zannederdim meğer canım tatloymış sezeyana alın beni dedim. sancılar düzenli bekle dediler ama benim gözlerden alev fışkrıyor:) neyse sezeryana girdim sonunda 30-40 dk sonra ameliyathanede ayıldım. asansörle çıktı yatağa aldılar oğlumu getirdiler derken bitti gitti:) bugün öğlen eve geldik. dikişten ötürü sızlamalarım var yatarken kalkerken sıkıntı oluyor. sütüm yavaş yavaş gelmeye başladı. oğlum çok tatlı bal gibi bal:) Allahım sizlere kolay doğum nasip etsin, ne olup bittiğini anlamadan doğuranlardan olursunuz inşallahhhh:)
gözün aydın canım allahım sağlıklı uzun ömür versin evladına :)daha önce yazmıştım buraya. 3mayıs yani dün sabah hastaneye yatışım verilecekti, kese patlatılıp doğum beklenecekti ama öyle olmadı:) 3 mayıs 02:00 civarı uyurken hafif bi pat sesiyle uyandım. bikini bölgesinin biraz üst kısmındaydı. rüyamı gördüm acaba dedim. sonra sızıntı başladı koşarak wcye gittim suyum gelmiş.. sakin olmaya çalışıp eşofmanı değiştrdim pet koydum ve eşimi kaldırdım macera başlamış oldu:) taksi çağırdık sancılar başladı. ilk başta gayet iyiydim eşimi sakinleştiriyorum filan, çok relaxxx:) doğum katına çıktım açılma 3 cm dediler öğlen de öyleydi dedim. nstye bağlayıp gittiler. derken sancılar sıklaşmaya başladı. ben yarım saat sancı çekerim doğururum sandıydım ne bileyim2 saat geçmesine rağmen yokkk olmadı olmadı açılma, bi yandan sancı.. ben kendimi sağlam zannederdim meğer canım tatloymış sezeyana alın beni dedim. sancılar düzenli bekle dediler ama benim gözlerden alev fışkrıyor:) neyse sezeryana girdim sonunda 30-40 dk sonra ameliyathanede ayıldım. asansörle çıktı yatağa aldılar oğlumu getirdiler derken bitti gitti:) bugün öğlen eve geldik. dikişten ötürü sızlamalarım var yatarken kalkerken sıkıntı oluyor. sütüm yavaş yavaş gelmeye başladı. oğlum çok tatlı bal gibi bal:) Allahım sizlere kolay doğum nasip etsin, ne olup bittiğini anlamadan doğuranlardan olursunuz inşallahhhh:)
daha önce yazmıştım buraya. 3mayıs yani dün sabah hastaneye yatışım verilecekti, kese patlatılıp doğum beklenecekti ama öyle olmadı:) 3 mayıs 02:00 civarı uyurken hafif bi pat sesiyle uyandım. bikini bölgesinin biraz üst kısmındaydı. rüyamı gördüm acaba dedim. sonra sızıntı başladı koşarak wcye gittim suyum gelmiş.. sakin olmaya çalışıp eşofmanı değiştrdim pet koydum ve eşimi kaldırdım macera başlamış oldu:) taksi çağırdık sancılar başladı. ilk başta gayet iyiydim eşimi sakinleştiriyorum filan, çok relaxxx:) doğum katına çıktım açılma 3 cm dediler öğlen de öyleydi dedim. nstye bağlayıp gittiler. derken sancılar sıklaşmaya başladı. ben yarım saat sancı çekerim doğururum sandıydım ne bileyim2 saat geçmesine rağmen yokkk olmadı olmadı açılma, bi yandan sancı.. ben kendimi sağlam zannederdim meğer canım tatloymış sezeyana alın beni dedim. sancılar düzenli bekle dediler ama benim gözlerden alev fışkrıyor:) neyse sezeryana girdim sonunda 30-40 dk sonra ameliyathanede ayıldım. asansörle çıktı yatağa aldılar oğlumu getirdiler derken bitti gitti:) bugün öğlen eve geldik. dikişten ötürü sızlamalarım var yatarken kalkerken sıkıntı oluyor. sütüm yavaş yavaş gelmeye başladı. oğlum çok tatlı bal gibi bal:) Allahım sizlere kolay doğum nasip etsin, ne olup bittiğini anlamadan doğuranlardan olursunuz inşallahhhh:)
O ne demekmis ya herkezin suyu gelmiyoki benim dr bir damla bile kan gorursen gel hemen dedi ilk hamileligimde muayenehaneden eve gidip dus almama bile izin vermedi hastaneye yolladi cok tuhaf..
slm kızlar yokum bayadır kaynanamgil geldi ben doguma dinleneyim derken şaka gibi 4 kişiye 3 ögün yemek temizlik hizmet........ne diyeyim ki yaa anlayışsız insanlar.kaynanam bi tas yemek yapmış degil bi işin ucundan tutmuyor oglum desen durmuyor benim doguma 2 hafta kalmış off off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?