2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Canım kendını yorma arkadasın dedıgı gıbı rahatsızım de yat bosver madalya takmıyorlar tecrübe konuşuyor

Idrarda yanma hissedince ne oluyor ki??

Bu arada kizlar bugunlerde cok fenayim hic halim yok..5dk enerjik 5dk yorgunum..mide bulantısı bas donmesi denge kaybim var..yatakta donerken bile alt kemiklerim ağrıyor..bir de dun gece ruyamda banyoya gidiyorum wcyi pis görüyorum ogurerek uyandim..sanirim gercekte midem kalkti ruyama girdi :) acaba dogum yakin mi ki..:)

Cok kötüyüm deyip yat yemekte çocuğa bakmakta ona kalsin :) kacar gider zaten sonra

Hayırlı uğurlu olsun canım

Bende kızlara katılıyorum yat karnım ağrıyo kötüyüm de kim ne yaparsa yapsın

Yok cnm benim bebişi tüp değil ama zaten tüpleri pek normal almıyor Dr lar diye biliyorum. Bnm Dr um pek rahat ne normal diyo ne Sezeryan. Son gittiğimde kafası Pelvise yerleşmiş normal için bu iyi ama suyun azalıyor gibi hareketleri say dedi. Suyumuz belirleyecek sanırım bizim akıbetimizi

kızlar iyi geceler herkese,

bizde bu akşam eşimle doğum öncesi bir sinemaya gidelim dedik IRON MAN gelmiş ona girdik. atraksiyonlu film olunca çok yüksek ses vardı. Kızım sürekli vurdu seslerde. Sizce rahatsız mı olmuştur. Bende o öyle olunca biraz stres oldum. Sinemaya gittiğime pişman oldum diyebilirim.

sizce kızımı o ses mi o kadar rahatsız etti ne dersiniz?

Dr bize sinemayi 8. Ay itibari ile yasakladi cnm yuksek ses karinaki baskiyi artirip dogumu baslatabiliyormus..

İdrar yanmasida enfeksiyon olabilecegi icin dedi dr..

Nişan hamilelik başlayinca rahimi tikayan bır tikaçmiş o gelince noluyor artik her turlu mikrop enfeksiyon kapılabilir ilk hamilelikte nisan geldigi gibi hastanenin yolunu tuttuk bize dr herşeyi detayiyla uzun uzun anlatiyor..

ayyy yazıkk kızz son anlarındasın hayatım yavrucaka acımadınmı
tabii bebeciki rahatsız eder o kadar ses
neyse gitişsin bi kere yapcak bişi yok

02/05/2013 spinal anestezi ile oğluşum doğdu..yoğunluğum geçerse anlatırım.. :))

ayak bacak şişkinliklerim ne zamana geçerki?? olan bilen var mı?

Kızlar dün gelen şey nişanmış herhalde , şimdi fazlalaştı biraz, ben eşimi uyandırayım yavaş yavaş, ama hiç sancıda yokkkî

Ay sancım var gibi çok halsizim de yat gitsin valla sinir oluyorum bu insanlara zaten kendini zor oynatıyorsun birde hizmet edeceksin oldu hem daha 2 hafta var diyorsun ne var bu kadar erkenden gelmişlerki ilginç bu insanlar

Canım son aylarda gidilmemesi gerek diye biliyorum bende eşim çok istedi benimde ama ben gitmedim sonra onada söyledim sakıncalıymış diye oda vazgeçti gitmekten bir daha gitmezsin birşey olmaz bikereden

3 gündür hiç uyuyamıyorum her yerim acıyor sağım solum karnımın altına yastık koyuyorum ama yinede rahatsızım oğlum nereye dönersem o tarafa yığılıyor başlıyor itmeye ayaklarım yanıyor yorganı kaldırdım pike takımlarını serdim onu bile örtemiyorumHayırlısıyla sağlıkla gelir oğlum inşallah son 1 hafta

Son düzenleme:

böyle düşüncesiz insanları kovacaksın ya sinir ediyorlar insanı

günaydın güzel anneler...
nasılsınız bakalım keyfiniz yerindedir umarım...
beklemeye devam tık yok.. hiç geliyorum anne hazır ol belirtisi vermez mi bi bebiş...
yok işte vermiyor..

TİRAMİSUUUUU
ne yaptın canım sesin çıkmadı.. ne dedi dr?

4 kisi mi? Kizim doguracak kizin evine gelinir mi boyle ya. Gelinirse de iki is yapalim yardim edelim diye gelinir. Bide 2 hafta. Hayir hadi simdi idare ettin diyelim dogumdan sonra nolucak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…