- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #37.161
slm kızlar yokum bayadır kaynanamgil geldi ben doguma dinleneyim derken şaka gibi 4 kişiye 3 ögün yemek temizlik hizmet........ne diyeyim ki yaa anlayışsız insanlar.kaynanam bi tas yemek yapmış degil bi işin ucundan tutmuyor oglum desen durmuyor benim doguma 2 hafta kalmış off off
Cnm benim drum 40 hafta sonunda hala acilma yokmu diye çati kontrolü yaparken geldi ve eli kan icindeydi panikledik tabi beklemeden hemn hastaneye gondermisti beni sonrasinda ara ara damla damla geliyodu..
Ama kesinlikle ara drunu benim dr gece filan deme saat kaç olursa olsun bir damla kan yada idrarda yanma filan hissedersen ara beni dedi..
slm kızlar yokum bayadır kaynanamgil geldi ben doguma dinleneyim derken şaka gibi 4 kişiye 3 ögün yemek temizlik hizmet........ne diyeyim ki yaa anlayışsız insanlar.kaynanam bi tas yemek yapmış degil bi işin ucundan tutmuyor oglum desen durmuyor benim doguma 2 hafta kalmış off off
daha önce yazmıştım buraya. 3mayıs yani dün sabah hastaneye yatışım verilecekti, kese patlatılıp doğum beklenecekti ama öyle olmadı:) 3 mayıs 02:00 civarı uyurken hafif bi pat sesiyle uyandım. bikini bölgesinin biraz üst kısmındaydı. rüyamı gördüm acaba dedim. sonra sızıntı başladı koşarak wcye gittim suyum gelmiş.. sakin olmaya çalışıp eşofmanı değiştrdim pet koydum ve eşimi kaldırdım macera başlamış oldu:) taksi çağırdık sancılar başladı. ilk başta gayet iyiydim eşimi sakinleştiriyorum filan, çok relaxxx:) doğum katına çıktım açılma 3 cm dediler öğlen de öyleydi dedim. nstye bağlayıp gittiler. derken sancılar sıklaşmaya başladı. ben yarım saat sancı çekerim doğururum sandıydım ne bileyim2 saat geçmesine rağmen yokkk olmadı olmadı açılma, bi yandan sancı.. ben kendimi sağlam zannederdim meğer canım tatloymış sezeyana alın beni dedim. sancılar düzenli bekle dediler ama benim gözlerden alev fışkrıyor:) neyse sezeryana girdim sonunda 30-40 dk sonra ameliyathanede ayıldım. asansörle çıktı yatağa aldılar oğlumu getirdiler derken bitti gitti:) bugün öğlen eve geldik. dikişten ötürü sızlamalarım var yatarken kalkerken sıkıntı oluyor. sütüm yavaş yavaş gelmeye başladı. oğlum çok tatlı bal gibi bal:) Allahım sizlere kolay doğum nasip etsin, ne olup bittiğini anlamadan doğuranlardan olursunuz inşallahhhh:)
chımencım benım kızımda kanala ınmış ama karnım ole barız sekılde asagıda degıl
bence kısıden kısıye degısıo,sen bebeğin kafasını asagıda hıssedıomusun ordan anlarsın
esaydu cum ben park yatak ıcın yarı ortepedık aldım vısko onermıolar dıye
ama ust kat bıraz yuksek oldu 3 aydan sonra alta almam gerekır donmeye calısırsa dusebılır cunku
cnm ınanbende hiç korkmuorum normal doğumdan sancısından
benım nazlı kayınvalıdem normal doğurmussa hemde esım ters gelmesıne ragmen 2 gunde zor doğurmuş bende hayda hayda doğururun dıorum
bıldıgım kadarıyla senın bebişde tüp,ben bısey olursada dıe korkuorum 4. denememızde oldu bızım kafası buyuk,clexan kullanıorum
vs derken sezeryane karar verdık ama normale hala yesıllenıorum
kızlar iyi geceler herkese,
bizde bu akşam eşimle doğum öncesi bir sinemaya gidelim dedik IRON MAN gelmiş ona girdik. atraksiyonlu film olunca çok yüksek ses vardı. Kızım sürekli vurdu seslerde. Sizce rahatsız mı olmuştur. Bende o öyle olunca biraz stres oldum. Sinemaya gittiğime pişman oldum diyebilirim.
sizce kızımı o ses mi o kadar rahatsız etti ne dersiniz?
02/05/2013 spinal anestezi ile oğluşum doğdu..yoğunluğum geçerse anlatırım.. :))
ayak bacak şişkinliklerim ne zamana geçerki?? olan bilen var mı?
Kızlar dün gelen şey nişanmış herhalde , şimdi fazlalaştı biraz, ben eşimi uyandırayım yavaş yavaş, ama hiç sancıda yokkkî
02/05/2013 spinal anestezi ile oğluşum doğdu..yoğunluğum geçerse anlatırım.. :))
kızlar iyi geceler herkese,
bizde bu akşam eşimle doğum öncesi bir sinemaya gidelim dedik IRON MAN gelmiş ona girdik. atraksiyonlu film olunca çok yüksek ses vardı. Kızım sürekli vurdu seslerde. Sizce rahatsız mı olmuştur. Bende o öyle olunca biraz stres oldum. Sinemaya gittiğime pişman oldum diyebilirim.
sizce kızımı o ses mi o kadar rahatsız etti ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?