2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Kızlar günaydın

Astirid,buralardasin,yok mu dogum yaaa

Canım dün gece görmemişim dizi izlemekten mesajını Ne gezer tık bilem yok bizim oğlan gelmeye niyetli değil valla Sen ne durumdasın annenler ne zamn geliyor bekliyebilecekmisin acep??

Sinema muhabbetini okudum da işe yarıyorsa ben bi sinemeya gidiyim bari bizim oğlanın gelmeye niyeti yok yoksa

Aynı durumdayım artık oraya dönmeye çabala buraya dönmeye çabala her tarafım ağrır oldu 4 yastıkla yatıyorum üstüme bişey örtebildiğim de yok ne olacak halimiz evde oturamaz da oldum balkona kamp kurdum çocuk gelince de böyle anarsak işimiz var cam kapı da açamayız üşür diye...

02/05/2013 spinal anestezi ile oğluşum doğdu..yoğunluğum geçerse anlatırım.. :))

ayak bacak şişkinliklerim ne zamana geçerki?? olan bilen var mı?

gözün aydın canım

Kızlar dün gelen şey nişanmış herhalde , şimdi fazlalaştı biraz, ben eşimi uyandırayım yavaş yavaş, ama hiç sancıda yokkkî

canım yengemdede kanama seklınde devam etmıstı hastaneye gıttık devlet olduğu ıcın hemen yatısı yaptırıp sunı sancı vermıslerdı
doğum bıraz uzun surdu kendı sancısı bır gun sonra gelmsıtı sonrada dogurmustu ınsallah hızlıca sancıların gelır kendı sancınla bı avazda doğurursun canım

Bu gün hıdırellez eşime kalk gezelim diycem ama doğururum diye korkuyorum

aynennn bende bi yere cıkamıyom sanki doguruvercem gibi........zaten hemen yoruluyommmmmm... suan roman havası calıyor ayy duramıcam allahhhhhhhhhhhhhhhhh...kim tutar beni..............

Kızlar dün gelen şey nişanmış herhalde , şimdi fazlalaştı biraz, ben eşimi uyandırayım yavaş yavaş, ama hiç sancıda yokkkî

hadı bakalım canım bır avazda ınsallah guzel haberlerını beklıyoruzzz.....

OKKES38 canım Allah yardımcın olsun benımde ılk dogumumda kv 2 ay yanımda kalmstı aynene senın gıbı hersey bana bakıyodu bu sefer gelmedı bakalım ne olacak azıcık nazlan cok kotuyum falan de bakalım kv ne yapcak bıde 4 kısı yuhhh...

.bu arada bacaklara agda yaptımm kurtuldum zor oldu egılıp kalkmak ama allahtan azdı bı bıkını bolgesı kaldı onuda son gece halleder sezeryena oyle gıderımm:)

Son düzenleme:

Valla bende de bi degisiklik yok,arada sancılar falan devam yani.Sanırım kuzum anneannisle dedisi beklemeye karar verdi.Dun annemle konusırken,beni bekle yoksa kuserim diyince stres oldu sanırım

02/05/2013 spinal anestezi ile oğluşum doğdu..yoğunluğum geçerse anlatırım.. :))

ayak bacak şişkinliklerim ne zamana geçerki?? olan bilen var mı?

Gözünüz aydin cnm, allah anali babali buyutmeyi nasip etsin.. Valla benim ilk bebiste nokta sismemisti hic biyerim dogumdan sonra ayaklarim davul gibi olmustu 5 gun kadar surdu ve indi..merak etme iner nasilsa dogmus artik minigin..

slmlar herkeze
Kahvalti yaptik dus aldim agdaya gidicem ortaligı toparladim tansiyonum normal ama kalp atislarim 110-120 arasi cikiyor nefesimi toparlayamiyorum uzandim simdi varmi böyle bisey yasayan kizlar..

Günaydın guzel anneler doğuranlar gözünüz Aydın analı babalı büyütün doguma gıden arkadasAllah yardım etsın benımde yarın kontrol var mraktayım ne olacak bakalım rabbım hepsimizin yardımcısı olsun

merhaba ben de antalyadayım siz nerde doğum yapacaksınız sizin az kalmış benim kısmetse haziranda

Ben alanyadayım canım Başkent hastanesinde yapacağım inşallah Allah kısmet ederse merkezde misin ?
Seninde bişey kalmamış 1 ay göz açıp kapayıncaya kadar birer bebişini sağlıcakla kucağına alırsın inşallah:)

Merhabalar...
Karnım taş gibi, belim de de ağrı başladı...Kasılmalarda tek tük oluyor.Sanırım doğum yaklaşıyor...
Heyecan bastı, bir yandan da korku...

kızlar karın ağrısı çeken var mı nedenini anlayamadım üşüttüm desem değil hava çok sıcak

Merhabalar...
Karnım taş gibi, belim de de ağrı başladı...Kasılmalarda tek tük oluyor.Sanırım doğum yaklaşıyor...
Heyecan bastı, bir yandan da korku...

aynen benimde karnım hep taş gibi nadiren yumuşuyor doktora sordum kasılma demişti. belimde çok hafif ağrıyor

Kizlar ben dogum yaptim,normal dogum,hrrseyyolunda bugun ewimize geldk simdi misler gibicumartesi sabah 10 da dunyaya gelfi ruyamiz,,
Hersy yolunda sukur ewdeyiz ,misler gibi uatio kuzum uanimda,daridi bekleuenlere,3600,52 cm dogdu kizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…