- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #37.181
02/05/2013 spinal anestezi ile oğluşum doğdu..yoğunluğum geçerse anlatırım.. :))
ayak bacak şişkinliklerim ne zamana geçerki?? olan bilen var mı?
Astirid,buralardasin,yok mu dogum yaaa
3 gündür hiç uyuyamıyorum her yerim acıyor sağım solum karnımın altına yastık koyuyorum ama yinede rahatsızım oğlum nereye dönersem o tarafa yığılıyor başlıyor itmeye ayaklarım yanıyor yorganı kaldırdım pike takımlarını serdim onu bile örtemiyorumHayırlısıyla sağlıkla gelir oğlum inşallah son 1 hafta
02/05/2013 spinal anestezi ile oğluşum doğdu..yoğunluğum geçerse anlatırım.. :))
Kızlar dün gelen şey nişanmış herhalde , şimdi fazlalaştı biraz, ben eşimi uyandırayım yavaş yavaş, ama hiç sancıda yokkkî
Günaydın kızlar:) Sıcaklar feci bastırdı evde hayat felç sular yok elektrikler yok inşallah gelir bir an önce
Bu gün hıdırellez eşime kalk gezelim diycem ama doğururum diye korkuyorum
02/05/2013 spinal anestezi ile oğluşum doğdu..yoğunluğum geçerse anlatırım.. :)
gozunaydın canım saglıklı gunlerde buyut ınsalllah...
Kızlar dün gelen şey nişanmış herhalde , şimdi fazlalaştı biraz, ben eşimi uyandırayım yavaş yavaş, ama hiç sancıda yokkkî
Kızlar günaydın
Canım dün gece görmemişim dizi izlemekten mesajınıNe gezer tık bilem yok bizim oğlan gelmeye niyetli değil valla Sen ne durumdasın annenler ne zamn geliyor bekliyebilecekmisin acep??
Sinema muhabbetini okudum da işe yarıyorsa ben bi sinemeya gidiyim baribizim oğlanın gelmeye niyeti yok yoksa
Aynı durumdayım artık oraya dönmeye çabala buraya dönmeye çabala her tarafım ağrır oldu 4 yastıkla yatıyorumüstüme bişey örtebildiğim de yok ne olacak halimiz evde oturamaz da oldum balkona kamp kurdum çocuk gelince de böyle anarsak işimiz var cam kapı da açamayız üşür diye...
merhaba ben de antalyadayım siz nerde doğum yapacaksınız sizin az kalmış benim kısmetse haziranda
Günaydın kızlar:) Sıcaklar feci bastırdı evde hayat felç sular yok elektrikler yok inşallah gelir bir an önce
Merhabalar...
Karnım taş gibi, belim de de ağrı başladı...Kasılmalarda tek tük oluyor.Sanırım doğum yaklaşıyor...
Heyecan bastı, bir yandan da korku...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?