2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Kizlar ben dogum yaptim,normal dogum,hrrseyyolunda bugun ewimize geldk simdi misler gibicumartesi sabah 10 da dunyaya gelfi ruyamiz,,
Hersy yolunda sukur ewdeyiz ,misler gibi uatio kuzum uanimda,daridi bekleuenlere,3600,52 cm dogdu kizim

sat dasım dogurmus :) gözün aydn canım maşallah boyu kgsu bırde normal doğum :)
ayrıntıları kendını ıyı hıssettgınde bekliyoruz .. sımdı sut kuzunla hasret gıderme zamanı
sağlıkla analaı babalı buyusun kuzunnnnnnn

Kizlar ben dogum yaptim,normal dogum,hrrseyyolunda bugun ewimize geldk simdi misler gibicumartesi sabah 10 da dunyaya gelfi ruyamiz,,
Hersy yolunda sukur ewdeyiz ,misler gibi uatio kuzum uanimda,daridi bekleuenlere,3600,52 cm dogdu kizim
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah:) Şu normal doğumlara bir özeniyorum ki maşallah:)

Hayirli olsun tatlim,darisi bizim basimiza.Musait oldugunda hemen yaz bize tum ayrintilari

Valla bende de bi degisiklik yok,arada sancılar falan devam yani.Sanırım kuzum anneannisle dedisi beklemeye karar verdi.Dun annemle konusırken,beni bekle yoksa kuserim diyince stres oldu sanırım

Canım yerim onu streste olurmuş İyi iyi beklesin tabi o kadar yoldan gelecekler

Merhabalar...
Karnım taş gibi, belim de de ağrı başladı...Kasılmalarda tek tük oluyor.Sanırım doğum yaklaşıyor...
Heyecan bastı, bir yandan da korku...

Ay canım en kısa zamanda kurtulursunuz inşallah

kızlar karın ağrısı çeken var mı nedenini anlayamadım üşüttüm desem değil hava çok sıcak

Valla her sabah uyandığımda benim de ağrıyor oluyor şu an da ağrıyor zati normaldir muhtemelen

Ayy çok sevindim maşallah boyu posu da pek yerinde ne çabuk doğurdun geldin valla helal olsun Darısı başımıza..

yanlız kızlar geliyor ama oğlanlar ehlikeyif çıktı gelmek bilemediler bir türlü

Tiramisucum nerelerdesin nasıl oldun merak ettik habersiz bırakma

ne güzel ya allah analı babalı buyutsun gozunuz aydın canım :)

maşallah Allah analı babalı büyütsün.hayırlı olsun.

selam kızlar nasılsınız doğurmayan kalmasın diyoruz yeni sloganımız masallah mayıs girmeden yarılamışdık doğumları mayıs girmiş maşallah tek tük kalmış göbüşler biz çok iyiyz şükürler olsun fıkdıklı kurabiyem uyuyor geceleri 10 dan 3 e kadar nöbetdeyiz prensesle hava mis gibi evde olmak ne zor :44: kırk çıkmadan da kimse markete bile bırakmıyor beni boğulcam evde kısımlan gezmelere gitmek istiyoruz bizz dayanın kızlar azkaldı bu dünya tatlıları bi kondumu kucağınıza bütün dünyanız o oluyor nasılda tatlılar varya anlatmak mümkün değil az daha sabır

02/05/2013 spinal anestezi ile oğluşum doğdu..yoğunluğum geçerse anlatırım.. :))

ayak bacak şişkinliklerim ne zamana geçerki?? olan bilen var mı?

oncelıkle hayırlı olsun canım bende spinal yaptım doğumu bugün 12 gün oldu ayaklarım inmeye başladı normale döndüm sayılır azkaldı bol su iç çabuk iner şişliklerin ben günde 5 lt içmeye çalışıyorum

Gozunuz aydin. Saglikla keyifle buyusun Ruya bebek. Darisi bizim basimiza. Bizde yazalim artik dogurdum geldim diye yaaa

Cnm harika bir haber. Bir omur saglik ve mutluluk diliyorum.:) Darisi biz bekleyenlerin basina.

Aynen bugun bende oyle oldum 100 un ustune cikti nabzim bilmiyorum ne oldu ustune tum gun afedersin istifra ettim bitkinim attim kendimi yataga yatiyorum bebiste surekli tekme halinde mafetti beni sipa allahim hepimizin yardimcisi olsun anne kiymeti bilelim canlar valla zormus

Masallah canim allah anali babali buyutsun darisi basimiza

arkadaşlar cuma günü bende spinal anesteziyle kızımı kucagıma aldım.cok şükür üçünçü sezaryenim olmasına ragmen cok iyi geçti.ikimizde iyiyiz.dua eden etmeyen herkesten razı olsun

Kızlar bende cuma 36 haftalık spinal anesteziyle dogum yaptim darısı size 2480 kilomuz minyatür bebek benimki haliyle sıkıntılarımız çok sütüm hala yok emzirmeyi deniyorum ama cok cabuk yoruluo meme uçlarım morardi tutturcam die mama vericez artık süt gelene kadar sizler nasılsınız

Canım hem gözün Aydın hem geçmiş olsun sağlıkla büyür o minnacık sıpan merak etme çok çabuk toparlıyorlar göğüslerin çok ağrırsa acısını almak için soğanı ortadan ikiye böl ocakta kızdır al ocaktan ılık oluncaya kadar bekle göğüslerine sür güzelece 1 saat bekle duş al krem falan hikaye en tesirlisi bu tekrar geçmiş olsun

Bu hafta yine dolu dolu gecmis dogum yonunden masallah dogum yapan tum anneleri tebrik ediyorum zorluklar hemencecik asilir umarim darisi biz safak sayanlara

kizlarr bu gun dustan bi ciktim ve karnimin az asagi indigini farketim anneme de sordum hadi hayirlisi dedi sanirim prensesim hazneye giriyo arastirdim arkadasima da sordum uzmanlar da karin asagi inerse 4 hafta icinde dogum gerceklesir diyo ve son 4 hafta ayyy bi heycan kapladi beni simdi sanki dogurucagimi bilmiyodum hafif bi tirsinti hurma yemeye baslasam mi simdi onu dusunuyorum 4 haftam var kac tane yesei erken acilirsam napsam ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…